افزونه SEO وردپرس All In One SEO Pack

3 / 5. تعداد رای: 2

افزونه SEO وردپرس All In One SEO Pack

همان‌طور که مطمئناً همه شما به‌عنوان مدیر یک وب‌سایت میدانید، سئو سایت یکی از مهم‌ترین مواردی است که باعث پیشرفت و افزایش ورودی سایت شما می‌شود، خوشبختانه در وردپرس برای بهبود هر قابلیتی می‌توان از یک افزونه کمک گرفت که این مورد در مورد سئو هم صدق می‌کند و شما می‌توانید از پلاگین های مختلفی برای سئو کردن سایت وردپرسی خود استفاده کنید. افزونه SEO وردپرس All In One SEO Pack یکی از این افزونه هاست.

امروز در این مقاله می‌خواهیم شما را با یک افزونه بسیار کاربردی برای سئو سایت آشنا کنیم و به شما آموزش دهیم که چطور این افزونه را نصب و از قابلیت‌های آن روی سایت وردپرسی خود استفاده کنید. برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد سئو سایت به‌دست آورید می‌توانید مقاله سئو یا SEO چیست؟ چرا سئو برای سایت ما مهم است؟ را مطالعه کنید.

معرفی افزونه All In One SEO Pack

خب همان‌طور که می‌دانید در حال حاضر، تعداد پلاگین‌هایی که برای بهبود سئو سایت طراحی شدند، بسیار زیاد است؛ اما خب ما امروز می‌خواهیم یکی از بهترین و حرفه‌ای‌ترین افزونه‌های وردپرس یعنی All In One SEO Pack را برای شما آموزش دهیم؛ این افزونه بالغ‌بر 2 میلیون نصب فعال داشته است، که همین تعداد نصب می‌تواند باعث ترغیب شدن شما برای امتحان کردن قابلیت‌های آن می‌شود.

البته درصورتی‌که بخواهید یک افزونه حرفه‌ای‌تر و به‌روزتری را روی سایت خود نصب کنید، می‌توانید از پلاگین رنک مث استفاده کنید.

معرفی افزونه All In One SEO Pack
معرفی افزونه All In One SEO Pack

علاوه بر این، افزونه All In One SEO Pack کاملاً رایگان است و شما می‌توانید خیلی راحت آن را از مخزن وردپرس دانلود و با کمک راهنمای نصب افزونه در وردپرس، آن را روی سایت خود در کمتر از چند دقیقه فعال کنید. به‌صورت کلی این پلاگین جهت سئو وردپرس برای موتورهای جستجو به‌صورت خودکار می‌باشد.

برخی از ویژگی های افزونه SEO وردپرس

پلاگین All In One SEO Pack، قابلیت‌های بسیار زیادی دارد که برای سایت شما بسیار مفید خواهد بود؛ در این بخش ما برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های این افزونه را برای شما خواهیم گفت:

  • پشتیبانی از گونه‌های سفارشی نوشته‌ها.
  • بهره‌گیری از نشانی‌های وب متعارف.
  • میزان کردن پیوندهای پیمایشی.
  • واسط برنامه‌نویسی (API) توکار جهت بهره‌گیری سایر افزونه‌ها و پوسته‌ها از قابلیت‌های این افزونه.
  • تنها افزونه‌ای که دارای یکپارچگی کامل با افزونه WP e-Commerce می‌باشد.
  • شاخص سازی‌های امنیتی.
  • قابلیت به‌کارگیری در حالاتی که از وردپرس به‌عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌شود.
  • بهینه‌سازی خودکار عناوین نوشته‌ها سازگار با موتورهای جستجو.
  • تولید برچسب های فرا متنی ( Meta Tag) به‌صورت خودکار.
  • جلوگیری از ایجاد محتوای تکراری ناخواسته.
  • پیاده‌سازی تنظیمات ضروری از قبل وعدم نیاز به پیکربندی برای افراد تازه کار.
  • ارائه گزینه‌های پیکربندی بسیار برای کاربران حرفه‌ای.
  • امکان تغییر موردی عناوین و برچسب‌های فرا متنی در حالات خاص و بر اساس صلاحدید.
  • سازگاری با سایر افزونه‌های هم سو از قبیل Auto Mate، Ultimate Tag Warrior و …

آموزش نصب و پیکربندی افزونه All In One SEO Pack

خب تا اینجای کار شما با این افزونه آشنا شدید، حالا بریم سراغ پیکربندی افزونه و اینکه چطور باید آن را روی سایت نصب کنید. روند آموزش نصب افزونه را می‌توانید از آموزش نصب افزونه در وردپرس مشاهده کنید که قبلاً در میهن وردپرس منتشر شده است.

بعدازاینکه افزونه را روی سایت خود نصب و آن را فعال کردید، یک گزینه به اسم همین افزونه به پیشخوان وردپرس شما اضافه خواهد شد که اگر روی آن اسکرول کنید می‌توانید زیرمجموعه‌های آن را مشاهده کنید، حالا روی “تنظیمات کلی” کلیک کنید تا به صفحه تنظیمات افزونه برید.

در صفحه جدید که برای شما باز می‌شود، شما می‌توانید تمامی تنظیمات افزونه را به‌دلخواه خود سفارشی کنید. در این صفحه بخش‌های مختلفی وجود دارد که در ادامه برای شما بررسی خواهیم کرد.

بررسی تنظیمات کلی افزونه

اولین باکسی که در این بخش می‌بینید، تنظیمات کلی افزونه است که شامل گزینه‌های زیر است:

Canonical URLs: درصورتی‌که پست‌های شما دارای چند آدرس یا URL مختلف باشند، این افزونه بهترین و استانداردترین آدرس اینترنتی را شناسایی می‌کند و مابقی URLها به آن یک آدرس انتخاب شده انتقال پیدا خواهند کرد؛ این کار برای بهبود سئو و شناسایی نوشته‌های شما توسط موتورهای جستجو، مفید است. درواقع برای جلوگیری از اینکه گوگل پست‌های سایت را به‌عنوان محتوای تکراری شناسایی نکند، باید حتماً تیک این بخش را فعال کنید.

تنظیمات کلی افزونه
تنظیمات کلی افزونه

No Pagination For Canonical URLs: درصورتی‌که نمی‌خواهید صفحه‌بندی مطالب سایت، جزئی از آدرس آن پست باشد، باید تیک این گزینه را فعال کنید؛ به‌صورت پیش‌فرض، صفحات هر پست در انتهای آدرس اینترنتی آن وجود دارد.

Use Original Title: این گزینه درواقع تیتر اصلی مطالب شما را در گوگل نمایش می‌دهد و بهتر است غیرفعال باشد.

Log Important Events: درصورتی‌که می‌خواهید خطاها و کارهای افزونه سئو وردپرس در یک فایل به نام All_In_One_SEO_Pack.log ذخیره شود این گزینه را فعال نمایید.

تنظیمات صفحه اصلی

بخش دوم مربوط به سفارشی‌سازی تنظیمات اصلی افزونه است که شامل موارد زیر می‌باشد:

عنوان صفحه نخست: در صورت دلخواه می‌توانید یک عنوان جدا برای مطالب انتخاب کنید که کاملاً مجزا از تیتری باشد که در سایت استفاده می‌کنید، این عنوان را شما برای شناسایی مطلب برای موتورهای جستجو باید در نظر بگیرید.

تنظیمات صفحه اصلی
تنظیمات صفحه اصلی

توصیف صفحه نخست: در باکس روبه‌روی این گزینه هم می‌توانید یک سری توضیحات برای توصیف صفحه اصلی وارد کنید.

به‌کار بردن صفحه ثابت بجای برگه اصلی: کارکرد این بخش هم که از اسمش پیداست، اگر می‌خواهید از صفحه ثابت به‌جای برگه اصلی استفاده کنید باید این بخش را فعال و سپس یکی از صفحه‌های سایت را به‌دلخواه خود انتخاب کنید.

تنظیمات عنوان

فیلد مربوط به تنظیمات عنوان دارای زیرمجموعه‌های مختلفی است که شما می‌توانید عنوان صفحات مختلفی که ممکن است در مرورگر نمایش داده شود را مشخص کنید. تمامی صفحات برای شما در این بخش قرار گزینه شده است که شما باید در باکس روبه روی آن‌ها تیترهای موردنظر خود را وارد کنید.

صفحاتی که به آن اشاره کردیم شامل عنوان نوشته، دسته‌بندی، خطای 404، برچسب، جستجو و … می‌باشد.

تنظیمات نوع محتوا

در این فیلد شما می‌توانید مشخص کنید که کدام قسمت از محتوای سایت شما باید شامل استفاده از سئو می‌شود و نیاز به تنظیمات سئو این افزونه دارند؛ همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، این بخش شامل تمامی قسمت‌های محتوا است که شما تنها کاری که باید انجام دهید این است که تیک گزینه‌های دلخواه خود را بزنید.

تنظیمات نوع محتوا
تنظیمات نوع محتوا

نوشته‌ها و برگه‌ها به‌صورت پیش‌فرض در این افزونه شامل این گزینه هستند و در این بخش هم تیک آن‌ها فعال است، مواردی که فکر می‌کنید نیاز به تنظیمات سئو ندارند را غیرفعال بگذارید و به سراغ فیلد بعدی بروید.

تنظیمات نمایش

خب همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، در این قسمت هم مانند بخش قبلی، تنها یک فیلد تنظیمات قرار دارد و شما باید تیک گزینه‌های دلخواه خود را بزنید، مثلاً اگر در این بخش شما تیک گزینه نوشته‌ها را فعال کرده باشید، در قسمت نوشته‌ها » همه نوشته‌ها، می‌توانید ببینید که یک ستون جدید به جزئیات اضافه شده است که جزئیات سئو پست را برای شما نمایش می‌دهد.

All in One SEO Pack show setting

در این بخش هم نوشته‌ها و برگه‌ها به‌صورت پیش‌فرض فعال هستند و شما باید مابقی موارد را به‌دلخواه خود فعال یا غیرفعال کنید.

تایید وبمستر

بخش WebMaster Verification کدهای تأییدیه‌ای که توسط موتورهای جستجو جهت ثبت در وبمستر تولز به شما ارائه می‌شوند را در سایت درج می‌کند. اگر شما از یک سری ابزارها مانند سرچ کنسول گوگل، پین‌تر است و … استفاده می‌کنید، می‌توانید در این قسمت، کد تأییدیه وب‌سایت خود را در هر یک از این ابزارها در باکس روبه‌روی آن‌ها وارد کنید تا این افزونه در وب‌سایت‌هایی که کد آن را وارد کردید، اعتبار شما را تأیید کند.

تایید وبمستر
تایید وبمستر

Google Analytics

این قسمت تنها شامل یک گزینه است که شما باید در صورت دلخواه، آی دی گوگل آنالیتیکس سایت خود را در باکس روبه‌روی آن وارد کنید. این گزینه برای اینکه شما بتوانید آمار سایت خود را رهگیری کنید می‌تواند به شما کمک کند.

تنظیمات Noindex

تنظیمات Noindex یکی از حساس‌ترین بخش‌های این افزونه است که اگر در رابطه با کارکرد آن‌ها اطلاعات کافی ندارید پیشنهاد می‌کنیم، تغییری در آن ایجاد نکنید و بگذارید در حالت پیش‌فرض خودش باقی بماند. به‌صورت کلی بهتر است تمامی گزینه‌های این قسمت غیرفعال باقی بمانند.

اما خب ما در این قسمت آن‌ها را برای شما بررسی می‌کنیم، تا شما بتوانید مواردی که می‌خواهید را به‌دلخواه خود سفارشی کنید.

Default To NOINDEX: روبه‌روی این بخش، یک سری گزینه وجود دارد که شما می‌توانید تیک هر یک را فعال کنید تا از ایندکس شدن آن‌ها توسط گوگل جلوگیری کنید.

Default To NOFOLLOW: این قسمت هم مانند مورد قبلی دارای بخش‌بندی‌های مختلفی از محتوای سایت شما است که می‌توانید برای نوفالو کردن هر یک از قسمت‌ها، تیک آن را فعال کنید.

تنظیمات Noindex
تنظیمات Noindex

Use Noindex For Categories: تیک این گزینه به‌صورت پیش‌فرض فعال است و شما هم اگر می‌خواهید دسته‌بندی سایت جزء نوایندکس نباشد، باید بگذارید که فعال باقی بماند.

Use Noindex For Date Archives: اگر می‌خواهید آرشیو روزانه جزء ایندکس گوگل نباشد، باید تیک این بخش را فعال کنید.

Use Noindex For Author Archives: اگر وب‌سایت شما تنها یک نویسنده دارد، بهتر است که بگذارید تیک این گزینه فعال باقی بماند، در غیر این صورت بهتر است به موتورهای جستجو این امکان را دهید که آرشیو نویسندگان شما را ایندکس کند.

Use Noindex For Tag Archives: در صورتی که بخواهید حالت نوایندکس برای برچسب‌ها فعال باشد باید تیک این گزینه را بزنید.

Use Noindex For The Search page: برای مستثنا کردن صفحه جستجو برای ایندکس شدن، باید این بخش را فعال کنید.

Use Noindex For The 404 Page: درصورتی‌که نمی‌خواهید گوگل صفحات 404 را ایندکس کند، باید تیک این بخش را بزنید.

پیشنهاد ما به شما این است که تیک تمامی این گزینه‌ها را غیرفعال کنید.

تنظیمات پیشرفته

خب بریم سراغ تنظیمات پیشرفته افزونه که شامل موارد زیر است:

Autogenerate Descriptions: اگر می‌خواهید این افزونه به‌صورت خودکار برای نوشته‌ها، برگه‌ها و … یک سری توضیحات متا قرار دهد، باید تیک این گزینه را فعال کنید.

Remove Descriptions For Paginated Pages: اگر تیک این بخش را فعال کنید، توضیحات متا برای صفحات شمارنده حذف خواهد شد.

Never Shorten Long Descriptions: درصورتی‌که توضیحات متا طولانی باشند، به‌صورت خودکار کوتاه خواهند شد، حالا شما می‌توانید تیک این گزینه را فعال کنید تا از این کار جلوگیری کنید.

All in One SEO Pack advanced settings
تنظیمات پیشرفته

Redirect Attachments To Post Parent: می‌توانید از این گزینه برای ریدایرکت کردن از صفحه پیوست یا همان فرزند به صفحه اصلی یا والدین استفاده کنید.

یک سری گزینه دیگر در انتهای این فیلد قرار دارد که شما می‌توانید هدرهای هر صفحه را به‌دلخواه در باکس روبه روی آن وارد کنید.

تنظیمات کلمات کلیدی

این قسمت آخرین فیلدی است که شما در این صفحه مشاهده می‌کنید و مربوط به استفاده از کلمات کلیدی در افزونه است. شما باید Use Keywords را فعال کنید تا از تگ‌ها برای هر مطلب کلیدواژه خودکار ساخته شود.

در وهله آخر فراموش نکنید که روی به‌روزرسانی تنظیمات کلیک کنید، تا تغییراتی را که اعمال کردید، روی سایت ذخیره شود.

تنظیمات عملکرد

خب یکی دیگر از بخش‌هایی که شما در تنظیمات این افزونه مشاهده می‌کنید، بخش عملکرد افزونه است که اگر روی آن کلیک کنید با یک صفحه مشابه تصویر زیر روبه‌رو خواهید شد:

تنظیمات عملکرد
تنظیمات عملکرد

به‌صورت کلی وردپرس یک سری محدودیت را برای شما اعمال می‌کند، که بخش عملکرد در این افزونه می‌تواند به شما برای کاهش آن‌ها کمک کند؛ مثلاً شما می‌توانید محدودیت حافظه را ارتقاء دهید تا دیگر با مشکلاتی در رابطه با کمبود حافظه روبه‌رو نشوید.

این بخش شامل 3 گزینه است که می‌توانید به‌دلخواه، آن ها را سفارشی کنید.

بخش مدیریت قابلیت‌ها

این تب مربوط به قابلیت‌ها و ویژگی‌های اضافی است که این افزونه در اختیار شما قرار داده است؛ زمانی که شما روی گزینه “مدیریت قابلیت‌ها” کلیک می‌کنید، یک صفحه برای شما باز خواهد شد که شامل موارد مختلفی می‌شود و شما می‌توانید هر یک از آن‌ها را به‌دلخواه برای سایت خود فعال کنید.

تب مدیریت قابلیت‌ها
تب مدیریت قابلیت‌ها

درواقع تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که روی “Activte” کلیک کنید. قابلیت‌هایی که در اختیار شما قرار داده شده است، شامل مواردی مانند ویرایشگر فایل، مسدودکننده ربات‌های بد، ورودی گیرنده و خروجی دهنده و … است.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. موفق و پیروز باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U16764 ۲۷ فروردین ۱۳۹۸

    سلام وقت بخیر
    مهندس جان محبت کنید نسخه پرو این افزونه بزارید ما نیاز داریم –و ما از این افزونه راضی هستیم –فقط نمیخوایم بابت هر افزونه تو هر سایتی همش ثبت نام کنیم — لطفا این افزونه نسخه پرو هم بزارید .سپاس

    • Reza Rad رضا راد ۲۷ فروردین ۱۳۹۸

      سلام این افزونه به نسبت یواست اصلا کارایی خوبی نداره. یواست سئو توی سایت هست استفاده کنید عالیه

  2. کاربر مهمان ۱۵ بهمن ۱۳۹۷

    نسخه پرو نمذارید برای فروش؟
    و پیشنهادتون برای سایت دانلود این افزونه هست یا یوست؟
    سپاس

  3. کاربر مهمان ۲۳ دی ۱۳۹۷
  4. کاربر مهمان ۲۳ مهر ۱۳۹۷

    سلام بنظرم all in one seo مناسب واسه سایت‌های شرکتی و فروشگاهی ( و درکل سایتهای کم محتوا ) و yoast مناسب سایتهای محتوایی و مجله ایه. البته این تجربه و نظر شخصی منه .

  5. کاربر مهمان ۱۳ تیر ۱۳۹۷

    سلام من افزونه سئو all in one seo استفاده میکنم یک قسمت داره موقع گذاشتن پست نوشته noindex و سه تا گزینه داره نوشته پیشفرض-noindex و یکی به فارسی نوشته ایندکس و یکی باز به انگلیسی نوشته noindex کدوم رو باید انتخاب کنم ؟

  6. U8404 ۸ فروردین ۱۳۹۷

    سلام یک سوال ذهن بنده را خیلی در گیر کرده برای سایت دانلودی چه افزونه ای بهتر است تو اینترنت هیچی در این مورد پیدا نکردم

    • U11404 ۸ فروردین ۱۳۹۷

      سلام
      میتواند افزونه نمایش دانلود های یک فایل باشد. افزونه خاصی مورد نیاز نیست. سایت دانلود هم مانند سر سایت هاست تفاوت در قالب است.

  7. U10424 ۲۶ اسفند ۱۳۹۶

    شرمندم وقتتونو میگیرم. اتفاقا منم به محض انتشار ورژن جدید اپدیت کردم. الان ورژن 2.4.6.1 هست. اما مشکل رفع نشده… میشه ازتون بخوام یه بررسی داشته باشید.

  8. U10424 ۲۵ اسفند ۱۳۹۶

    بله متوجه هستم که این مورد برای جلوگیری از مطالب تکراری هست. اما قبل از این ورژن این مشکل نبود. من این موارد رو با افزونه seo doctor فایرفاکس چک میکنم. جالب اینجاست که وقتی نظر قبلی رو برای شما ارسال کردم صفحات شما هم همون مشکل صفحات من رو داشت. و seo doctor برای صفحات شما هم no index میزد به همون علتی که برای سایت من میزد. اما الان میبینم اون خطا توی صفحات شما رفع شده… میشه بگید چه تغییراتی دادید تا ما هم انجام بدیم؟

  9. U10424 ۱۶ اسفند ۱۳۹۶

    سلام. چرا توی نسخه 2.4.5.1 وقتی تیک آدرس کنونیکال فعال باشه صفحه noindex میشه؟؟؟
    قبل از این نسخه هیچ مشکلی نداشت. وقتی تیک کنونیکال رو غیر فعال کنی درست میشه و همه صفحات قابل ایندکس میشه. ولی با فعال کردن کنونیکال باز کلا noindex میشه. عجیبه. همه چی رو چک کردم. چیزی پیدا نکردم. همه چی درست تنظیم شده…
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

    • Reza Rad رضا راد ۱۷ اسفند ۱۳۹۶

      سلام از نظر قوانین باید اینطور باشه چون اکتسابی هست نباید ایندکس بشه تا جلوگیری کنه از duplicate content

  10. کاربر مهمان ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

    سلام خسته نباشید یه سوال داشتم سعو دقیقا چه تاثیری روی سایت داره ؟ مثلا بنده تمام مطالب سایتم رو با سعوی خوب بزنم چی میشه تاثیرش چیه ؟ ایا سایت میاد صفحه اول ؟ یا نه چیز دیگه ایه این

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

      سئو یعنی افزایش ورودی گوگل و نمایش دادن سایت در نتایج گوگل. اگر سایت شما سئو بشه یعنی مشتری جذب می کنید از طریق گوگل و در نهایت افزایش سود

  11. کاربر مهمان ۶ بهمن ۱۳۹۵

    بسیار عالی موفق باشیدhttp://armanic.com/

  12. U36 ۲۱ آذر ۱۳۹۵

    سلام خسته نباشید. متنی رو توی توضیحات صفحه اصلی می‌نویسم ولی در جست‌وجوی گوگل نشون نمیده. مشکل از کجاست؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۱ آذر ۱۳۹۵

      سلام در الگوریتم های جدید گوگل گاها توضیحات صفحات بصورت خودکار توسط گوگل نمایش داده میشه

      • U36 ۲۱ آذر ۱۳۹۵

        مثلا در تلگرام وقتی لینک سایت رو ارسال می‌کنم زیر عنوان فارسی، just another wordpress site و در گوگل عنوان‌های مطالب رو میاره. راه‌حلی وجود دارد یا نه؟

  13. کاربر مهمان ۱۲ آبان ۱۳۹۵

    سلام خسته نباشید عالی بود 

  14. کاربر مهمان ۱۴ مهر ۱۳۹۵

    سلام یک سوال داشتم یک سایت  نوشتم  esplitshiraz.ir ایندکس هم شده اسم سایتم فروشگاه اجنرال حالا من می خام اسم سایتمو بزارم  

    فروشگاه اجنرال شیراز من در google web master دوباره سایتمو پاک کردم دوباره add web site زدم وسایتمو دوباره درست کردم ولی سایتم در نوشته هایش تغییری بوجود نیامد و ایندکس نشد مشکل کجاست

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ مهر ۱۳۹۵

      سلام باید چند روزی صبر کنید. البته حتما توی تنظیمات سئو پک باید عنوان رو تغییر بدید به فروشگاه جنرال شیراز

  15. کاربر مهمان ۱۲ شهریور ۱۳۹۵

    ممنون از مطلب تون

  16. کاربر مهمان ۲۵ مرداد ۱۳۹۵

    ممنون سایت خوبی دارید سپاس

  17. U2790 ۱۴ مرداد ۱۳۹۵

    به نظر شما افزونه Wordfence Scan بهتر از این نیست؟ امکانش هست افزونه Wordfence Scan رو هم ترجمه کنید و نسخه پولیش رو در سایت بفروشید؟

  18. کاربر مهمان ۱۲ مرداد ۱۳۹۵

    خیلی خوب بود ممنون

  19. کاربر مهمان ۱۵ تیر ۱۳۹۵

    عالی بوووووووووووووووووووووود

  20. کاربر مهمان ۳۰ خرداد ۱۳۹۵

    با سلام
    مطالبتون عالی است.
    با تشکر از شما

  21. کاربر مهمان ۲۳ خرداد ۱۳۹۵

    با عرض سلام و خسته نباشید .من از این افزونه استفاده میکنم و وقتی که یه مطلبی میذارم عنوان مطلب توی گوگل : عنوان مطلب | بروز صدا – دانلود فیلم ایرانی جدیداینجوری نمایش داده میشه . که من معرفی کوتاه سایت رو : بروز صدا گذاشتم و فرمت عنوان نوشته رو هم : %post_title% | %blog_description% اینجوری نوشتم . میخوام مطالبم اینجوری اندیکس بخورن : عنوان مطالب | بروز صدانمیخوام – دانلود فیلم ایرانی جدید اضافه بشه . باید چیکار کنم ؟ یکی میگه از افزونه است یکی میگه از کد نویسی , ممنون میشم راه حل کامل رو بهم بگید . خیلی ممنونم

  22. کاربر مهمان ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵

    ممنون از سایت خوبتون