اضافه کردن دسته بندی به نامک نوشته در وردپرس
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
شما بهعنوان یک مدیر حرفهای باید نهایت تلاش خود را برای رساندن سریع کاربر به هدف خود در سایت بهکار بگیرید، درواقع شما باید بستری را برای بازدیدکنندگان سایت خود مهیا کنید که بتوانند بهراحتی و در کمترین زمان ممکن، نیاز خود را برطرف کنند. شما راهحلهای زیادی برای رساندن کاربر به خواستهاش دارید، اما امروز ما میخواهیم یکی از کارآمدترین آنها را برای شما بیان کنیم و آن هم چیزی نیست جز افزودن دستهبندی به آدرس مطالب در وردپرس.
شاید در وهله اول این موضوع کمی برای شما ساده به نظر برسد، اما باید بدانید که ایجاد دستهبندی و زیرشاخه در آدرسهای اینترنتی وردپرس میتوانید یک نظم خاص به محتوای سایت شما بدهد و باعث شود سایت شما مرتب شود و کاربر با چند کلیک بتواند به هدف خود برسد.
آنچه در این مقاله میخوانید
اضافه کردن دسته بندی به نامک نوشته در وردپرس
شما در سیستم مدیریت محتوای وردپرس میتوانید از دو نوع طبقهبندی محتوا یعنی دستهبندیها و برچسبها استفاده کنید. این دو مورد معمولاً برای موارد مختلفی مورد استفاده قرار میگرید و شما باید مطابق با محتوای خود از این طبقهبندیها استفاده کنید.
دستهبندیها معمولاً برای موضوعات گسترده استفاده میشوند و میتوانند زیرشاخه داشته باشند. اگر شما از ساختار پیشفرض آدرسهای اینترنتی وردپرس استفاده کنید، دستهبندیها و زیرشاخهها در آدرس نمایش داده نمیشوند.
بعضی از وب سایتها از دستهبندیها و زیرشاخهها برای نوشتههای خود در آدرسهای اینترنتی وردپرس استفاده میکنند. وب سایتهایی که از زیرشاخهها استفاده میکنند، هر دو دسته والد و فرزند را نشان میدهدند.
دقت داشته باشید که اضافه کردن دستهبندی به آدرس مطالب وردپرس میتواند تا حد زیادی کاربرپسند باشد و باعث شود تجربه کاربری در سایت شما بهبود پیدا کند. همچنین تجربه کاربری عالی نه تنها باعث میشود کاربر به سایت شما مراجعه مجدد داشته باشد، بلکه باعث میشود ترافیک ورودی سایت شما چند برابر شود که نتیجه این موضوع نیز کسب رتبه سئو بهتر در گوگل خواهد بود و شما میتوانید کسبوکار اینترنتی خود را توسعه دهید.
پس اگر شما هم به دنبال این هستید که به کاربران خود برای رسیدن به خواسته خود کمک کنید، از راهحل زیر استفاده کنید.
آموزش تغییر پیوند یکتا در وردپرس
اولین کاری که شما باید انجام دهید این است که وارد لوکال هاست یا پیشخوان وردپرس خود شوید و بر روی گزینه تنظیمات» پیوندهای یکتا کلیک کنید.
با کلیک کردن بر روی گزینه گفتهشده، یک صفحه جدید برای شما باز خواهد شد که شما باید به سمت پایین اسکرول کرده و گزینه ساختار دلخواه را انتخاب کنید تا بتوانید یک ساختار سفارشی مطابق با نیاز سایت خود ایجاد کنید.
خب حالا شما باید ساختار سفارشی” /%category%/%postname%/ ” را در باکس سفید روبهروی گزینه ساختار دلخواه وارد کنید.
فراموش نکنید که در آخر به سمت پایین اسکرول کنید و بر روی ” ذخیره تغییرات ” کلیک کنید تا ساختار موردنظر شما روی ذخیره شود.
در وهله بعدی شما باید یک نوشته جدید ایجاد کنید یا یکی از نوشتههای قبلی را ویرایش کنید تا بتوانید شاخه و زیرشاخه را در آدرسهای اینترنتی وردپرس مشاهده کنید.
در اینجا ما یک نوشته از بخش پیشخوان» نوشتهها» افزودن نوشته ایجاد کردیم و مطابق تصویر زیر میتوانید زیرشاخه را مشاهده کنید.
استفاده از شاخهها و زیرشاخههای مختلف
فرض کنید که شما فایلهای نوشته وبلاگ خود را به چند شاخه یا زیرشاخه دستهبندی کردهاید، اما وردپرس بهصورت پیشفرض فقط شامل یک شاخه و یک زیرشاخه است، پس در این صورت اگر شما زیرشاخه را انتخاب نکنید، وردپرس شاخه والد را نشان میدهد. بنابراین شما برای نمایش تمامی شاخهها و زیرشاخهها باید از راهحل زیر استفاده کنید.
خب همانطور که میدانید وردپرس دسته را بر اساس حروف الفبا انتخاب میکند، بهعنوانمثال اگر نوشته خود را در شاخه Apple and Technology قرار دهید، وردپرس فقط Apple را در آدرس اینترنتی نشان میدهد، یعنی آدرس اینترنتی آن بهصورت زیر خواهد بود:
/http://example.com/apple/article-title-here
اما اگر شما بخواهید هر دو این واژهها نمایش داده شود باید یکی از آنها را بهعنوان شاخه و دیگری را زیرشاخه در نظر بگیرید، بهعنوانمثال در این قسمت اگر نوشته خود را در شاخه Apple و زیرشاخه Technology قرار دهید، آدرس آن به این صورت خواهد بود و همانطور که میبینید هر دو مورد نیز نمایش داده شده است.
/http://example.com/apple/technology/article-title-here
توجه داشته باشید که اگر شما در وردپرس یک زیرشاخه را انتخاب کنید ولی شاخه والد را انتخاب نکنید، وردپرس در آدرس اینترنتی شاخه والد را هم نشان خواهد داد.
در صورتی که شما یک شاخه والد و مثلاً دو زیرشاخه دارید، وردپرس هر سه واژه را در آدرس اینترنتی نشان میدهد، به این صورت:
/http://example.com/apple/technology/events/article-title-here
موفق و پیروز باشید.
برای ارسال نظر لطفا ابتدا ثبتنام کنید یا وارد شوید.