افزودن متا تگ سئو به وردپرس با WP Meta SEO
- آموزش سئو وردپرس افزونه وردپرس مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
پسازاینکه شما وبسایت وردپرسی خود را راهاندازی کردید باید اصول مختلف مربوط به سئو را رعایت کنید. ممکن است کاربران مبتدی نتوانند که سئو خود را مدیریت کنند. به همین دلیل توسعهدهندگان وردپرس افزونههای مختلفی را برای افزودن متا تگ سئو به وردپرس طراحی کردهاند.
درواقع برای اینکه شما وبسایت وردپرسی خود را بهینهسازی و رتبه آن را بالا ببرید و در سطر اول نتایج گوگل قرار دهید از افزونههای مختلفی میتوان استفاده کرد. از بین این پلاگینها بهترین آنها افزونه رنک مث میباشد. اما امروز ما در این مقاله به شما یک پلاگین رایگان برای بهبود سئو معرفی میکنیم که WP Meta SEO نام دارد و یک افزونه حرفهای درزمینهٔ سئو میباشد.
آنچه در این مقاله میخوانید
افزودن متا تگ سئو به وردپرس
سئو وبسایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و همگی شما از اهمیت زیاد آن باخبر هستید. ممکن است برخی از مدیران سایت نخواهند که برای بالا بردن سئو از متخصصان کمک بگیرند یا ممکن است مدیران در ابتدای راهاندازی وبسایت بخواهند از روشهای رایگان استفاده کنند. در چنین مواقعی است که پلاگین های مفیدی مانند WP Meta SEO به شما کمک میکنند.
پس با ما همراه باشید تا به شما آموزش دهیم چطور از این افزونه محبوب استفاده کنید.
متاتگ سئو در وردپرس با افزونه WP Meta SEO
این پلاگین بهینهسازی وبسایت شما را به خوبی کنترل میکند. به دلیل کاربردهای فراوانی که دارد محبوبیت خاصی بین سایتهای گوناگون دارد و تاکنون توانسته است که بیش از 30 هزار نصب فعال در سایتهای وردپرسی داشته باشد. همچنین دارای آپدیتهای منظمی است که هربار قابلیتهای خوبی به آن اضافه میشود.
اکنون برخی از مهمترین ویژگیهای این پلاگین را در اینجا آوردهایم:
- ویرایش تمامی متای وبسایت
- ویرایش متا در محتوا با تجزیه و تحلیل جستجوگرهای زنده
- ثابت کردن تغییر اندازه تصویر HTML در محتوا
- ویرایش نام فایل و متا تصاویر
- ویرایش عنوان لینک سئو
- قابلیت یافتن و تغییر مسیر لینکهای شکسته و ۴۰۴
- افزودن گوگل آنالیتکس و نمایش آمار در وردپرس
- تولید نقشه سایت XML و HTML
- قابلیت اشتراکگذاری خودکار مطالب در شبکههای اجتماعی
- نمایش موقعیت کنونی کاربران در سایت با Breadcrumb
- ایندکس کردن انواع مختلف صفحات 404 از جمله آدرس، تصاویر
- ایندکس کردن تمامی خطاهای 404 از منبع خارجی
- تنظیم موارد سئو در بخش ارسال مطالب
- تولید شورت کد breadcrumb
- همگامسازی با Yoast SEO
- همگامسازی با All in one SEO
- هشدار مشکلات سئو
- رتبه ترافیک الکسا
- دارای داشبورد سئو
- ویرایش تمامی برچسب های Alt
نحوه کار با افزونه WP Meta SEO
خب پسازاینکه با ویژگیهای این افزونه آشنا شدیم اکنون به شما آموزش میدهیم که چطور از آن استفاده کنید. بنابراین اولین کاری که باید انجام دهید نصب و فعالسازی افزونه است. پس این پلاگین را از مخزن وردپرس دریافت کنید.
سپس منو جدیدی به نام WP Meta SEO به پنل مدیریت وردپرس شما اضافه میشود. از طریق این گزینه میتوانید تنظیمات این پلاگین را پیکربندی کنید.
در بخش داشبورد افزونه، موارد بهینهسازی سایتتان را مشاهده میکنید و در پایین صفحه رتبه سایتتان را از سایت Alexa.com بهدست میآورد. حال گزینههای افزونه را یک به یک برای شما توضیح میدهیم.
داشبورد افزونه
این افزونه صفحات و قسمتهای مختلف سایت شما را بررسی میکند و شما میتوانید سئو آنها را در اینجا مشاهده کنید. اگر میخواهید سئو بخشهای مختلف را ببینید باید ماوس خود را روی آن نگهدارید.
متاهای سئو برای محتوا
در این قسمت تمامی محدرات وبسایتتان را مشاهده میکنید. در اینجا برای هر محتوا بهطور جداگانه عنوان و توضیحات متا را برای موتورهای جستجو بنویسید. توجه داشته باشید که بخش Meta Description برای واردکردن تنظیمات میباشد.
بهبود تصاویر
در اینجا همه تصاویر سایت شما که از ابتدا آنها را در سایت آپلود کردهاید نمایش دادهشده است. Index Images برای این استفاده میشود که بتوانید اطلاعات مربوط به تصویر دلخواه خود را ثبت نمایید. سپس میتوانید مواردی همچون متن ALT، عنوان و توضیحات اضافه کنید.
سپس باید روی گزینه Meta Bulk Actions کلیک کنید تا صفحهای مانند زیر برای شما باز شود. در این صفحه شما میتوانید تنظیمات تصاویر را انجام دهید. اولین گزینهای که در اینجا وجود دارد Apply bulk actions to است. این قسمت از شما میپرسد که میخواهید این تنظیمات روی تصاویر منتخب و یا همه تصاویر سایت اعمال شود که شما باید طبق نظر خود آن را انتخاب نمایید.
گزینه بعدی Action است که سه گزینه در اختیار شما قرار میدهد. گزینه اول برای کپی کردن نام تصویر در متن ALT، گزینه دوم برای کپی کردن نام تصویر در عنوان و گزینه آخر برای کپی کردن نام تصویر برای توضیحات است. بهدلخواه خود گزینهها را تیک بزنید و درنهایت روی Apply Now کلیک کنید.
نقشه سایت برای سئو
در این بخش تنظیمات مربوط به نقشه سایت را انجام دهید که شامل گزینههای زیر است:
XML Sitemap Link: در اینجا شما یک لینک مشاهده میکنید که همان لینک نقشه سایت شما است. شما در اینجا باید این لینک را در سرچ کنسول گوگل وارد نمایید.
HTML Sitemap Page: در اینجا شما باید برگهای انتخاب کنید که نقشه را در آن نمایش دهید. البته این افزونه بهصورت پیشفرض یک برگه برای شما ایجاد کرده است که میتوانید از آن استفاده نمایید.
Display Author Posts: شما میتوانید در این فیلد یک لیست از تمام پستهای هریک از نویسندگان خود را مشاهده کنید.
HTML Sitemap Display: در این گزینه میتوانید تعداد ستون جهت نمایش نقشه سایت را تعیین کنید. شما میتوانید یک تا سه ستون برای این کار در اختیار داشته باشید.
HTML Sitemap Position: این گزینه برای این است که شما موقعیت نقشه و محتوا را درون برگه نسبت به هم تعیین کنید.
Sitemap And Robot.txt: شما میتوانید با این گزینه مشخص کنید که Robot.txt لینک نقشه را در اختیار رباتهای جستجو قرار بدهند.
Sitemap root: شما تعیین میکنید که یک نسخه از نقشه سایت شما در کنار فایلهای اصلی وبسایتتان قرار بگیرد تا در صورت لزوم موتورهای جستجو بتوانند بهراحتی آن را پیدا کنند.
ویرایش لینک
در این بخش میتوانید لینکهایی که تغییر یافتند را مشاهده کنید. شما میتوانید با کلیک روی دکمه Re-index Content Links کاری کنید که بهصورت مجدداً لینکها نمایش داده شوند تا مشکلی در آنها وجود نداشته باشد و بهصورت صحیح نمایش داده شوند.
زمانی که شما روی گزینه Bulk Actions کلیک میکنید یک صفحه برای شما باز میشود که میتوانید خاصیتهای لینکها را در اینجا تنظیم کنید.
در گزینه اول شما میتوانید خاصیت فالو را به لینکهای خود دهید. گزینه دوم یعنی خاصیت نوفالو را دهید و گزینه سوم برای کپی کردن متن لینک در عنوان لینک است. فراموش نکنید که از قسمت Apply to مشخص کنید که میخواهید این تنظیمات در همه لینکها اعمال شود یا لینکهای منتخب و درنهایت Apply Now را کلیک کنید.
ریدایرکتها و خطاهای ۴۰۴
خطای 404 زمانی رخ میدهد که صفحهای از وبسایت شما که کاربر درخواست کرده در سایت شما موجود نیست. زمانی که کاربر آدرسی را در سایت شما تایپ میکند که این صفحه در سایت شما وجود ندارد و یا آدرس آن تغییر کرده و با نمایش خطای 404 به کاربر نشان میدهد که این صفحه یافت نشد. ( خطای 404 چیست؟ )
در این بخش میتوان صفحات 404 را به آدرس جدید یا صفحه اصلی وبسایت ریدایرکت داد. اگر میخواهید آنها را به آدرس جدید لینک دهید باید روی Edit کلیک کنید. همچنین شما میتوانید مشخص کنید که از قسمت Status وضعیت خراب یا سالم بودن لینک برای شما مشخص شود.
یکی از امکانات دیگری که این صفحه به شما میدهد این است که میتوانید لینکهای 404 سایت خود را حذف کنید. اگر میخواهید این کار را انجام دهید روی دکمه Flush کلیک کنید.
اتصال به گوگل آنالیتیکس
این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودیها، صفحات ورودی دهنده، کاربران واردشده، فعالیتهای کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آنها را ارائه میکند. در این بخش میتوانید از سرویس گوگل آنالیتیکس استفاده کنید.
در اینجا گزینهای به نام Google Analytics Tracking Only وجود دارد که شما میتوانید مشخص کنید که آمار حاصل از گوگل آنالیتیکس در پیشخوان سایت شما نمایش داده نشود. پس شما میتوانید در اینجا رفرنس گوگل را وارد کنید و همچنین تعیین کنید که نوع آمارگیر به چه صورت باشد. سپس میتوانید از خود وبسایت گوگل آنالیتیکس این آمار را مشاهده کنید.
علاوه بر این شما میتوانید در قسمت JS code کدهای جاوا اسکریپت گوگل خود را وارد نمایید.
تنظیمات افزونه WP Meta SEO
این قسمت تنظیمات افزونه شما است که شما میتوانید از طریق آن تنظیمات کلی و عمومی این پلاگین را پیکربندی نمایید. اولین تبی که در اینجا مشاهده میکنید General است.
تنظیمات عمومی
Homepage Meta Information: اگر شما میخواهید هم عنوان و هم توضیحات متا صفحه اصلی از این قسمت فراخوانی شوند باید در بخش Homepage Meta Title عنوان و در بخش Homepage Meta Description توضیحات متا را وارد کنید تا بهینهسازی شوند.
Meta keywords: این گزینه جهت فعال کردن ویژگی تغییر متای کلمه کلیدی است.
Meta Title as Page Title: با واردکردن عنوان متا از این عنوان برای عنوان صفحه استفاده میشود. این موضوع یعنی اینکه از عنوان محتوای شما استفاده نمیشود. این کار برای سئو مفید است و پیشنهاد میکنیم که ان را فعال کنید.
Meta Block Edition: با استفاده از این گزینه یک بلوک در پستهای شما ایجاد میشود و در این بلوک در مورد متا توضیحاتی قرار میگیرد.
Link Text Field: با فعال کردن این گزینه یک قسمت برای نویسندگان شما نمایش داده میشود تا یک لینک در ان وارد کنند. بهاینترتیب موتورهای جستجو این لینک را ایندکس میکنند.
Force SEO Validation: این گزینه برای این است که کاربر مجبور به رعایت اصول سئو باشد.
Post/Page Index: توسط این گزینه شما تعیین میکنید که هنگام انتشار مطلب اجازه ایندکس شدن داده شود یا خیر.
Post/Page Follow: این گزینه را اگر فعال کنید لینکهای صفحه بهصورت فالو در میآیند. اما باید مراقب باشید که اثر منفی روی سایت شما نداشته باشند.
404 & Redirect Settings
Global Home Redirect: با انتخاب این گزینه تمامی صفحات 404 به صفحه اصلی وبسایت شما ریدایرکت میشوند.
Custom 404 page: اگر شما دارای یک صفحه 404 اختصاصی برای سایت خود هستید آن را ازاینجا انتخاب نمایید.
نمایش مسیر کاربر در سایت
Include Home: برای این است که شما “خانه” را به ابتدای نوار ناوبری اضافه کنید.
Home text: اگر شما گزینه قبل را در حالت فعال قرار دهید و بخواهید که از کلمه دیگری بهجای “خانه” استفاده شود این گزینه را فعال کنید و کلمه دلخواه را وارد نمایید.
Clickable Breadcrumb: مشخص میکنید که بتوان روی قسمتهای مختلف نوار ناوبری کلیک کرد.
Breadcrumb Separator: جداکننده نوار ناوبری خود را میتوانید از اینجا تعیین کنید. شما میتوانید کاراکتر دلخواه خود را در اینجا وارد کنید.
همچنین اگر میخواهید که از این نوار در قالب سایت خود استفاده کنید باید کد PHP مربوط به آن را از قسمت PHP Shortcode بردارید. گزینه WordPress Shortcode نیز برای این است که جهت نمایش نوار ناوبری در قسمتهای مختلف وردپرس بتوانید شورت کد آن را از این قسمت کپی کنید.
شبکههای اجتماعی
Social Sharing Block: از این گزینه برای این استفاده میشود که شما بتوانید آیکون شبکههای اجتماعی را در هنگام انتشار یک مطلب طبق نظر خود تغییر کنید.
The Default Card Type To Use: این قسمت نیز برای انتخاب سایز کارت جهت اشتراکگذاری در دریتر است.
سپس میتوانید ID خود در شبکههای اجتماعی را در فیلدهای بعدی وارد نمایید.
فشردهسازی تصاویر
در این بخش این پلاگین برای شما یک افزونه دیگر معرفی کرده است که بتوانید با استفاده از ان سایز تصاویر خود را تغییر و درواقع کاهش دهید. در صورت تمایل میتوانید از این افزونه استفاده کنید و از این طریق سرعت لود صفحات خود را افزایش دهید.
بهترین راهی که شما میتوانید محتوای خود را سئو کنید استفاده از افزونه یواست سئو حرفهای است. اما اگر بخواهید که بدون هزینه امکانات جزئی داشته باشید میتوانید از این پلاگین استفاده کنید و یا اینکه از این افزونه در کنار یواست سئو استفاده نمایید.
موفق و پیروز باشید. 🙂
سلام و عرض ادب ممنون از مقاله خوب شما سوالی داشتم، ممنون می شوم کامل توضیح بفرمایید لطفا به تصویر زیر توجه کنید
همانطور که در تصویر می بینید سایت مورد نظر از meta property=”og:video” زیادی استفاده کرده است، و هیچکدام از این ویدیوها در خود سایت موجود نیست، حال سوال من این است چطور می توانم چنین پروپرتی ویدئو مشابه این سایت ایجاد کنم؟ این سایت بصورت دستی متا تگ ویدیو اضافه کرده است برای چنین کاری در همه صفحات بصورت دستی باید از چه افزونه ای استفاده کنم؟
سلام افزونه های زیادی برای افزودن متاتگ دلخواه وجود داره توی وردپرس
سلام کار این افزونه با افزونه یواست سئو پرمیوم یکیه؟
منظورم اینه قابلیت های افزونه WP Meta SEO را افزونه یواست داره؟ یا پیشنهاد میکنید در کنار افزونه یواست سئو از این افزونه هم استفاده بشه؟
سلام
اگر از یواست استفاده می کنید نیزی به این افزونه نیست.