شماره ۷: 10 مورد که تاثیری در رنک گوگل ندارند

4 / 5. تعداد رای: 4

شماره ۷: 10 مورد که تاثیری در رنک گوگل ندارند

در پادکست هفتم رادیو وردپرس قصد داریم به ۱۰ موردی اشاره کنیم که هیچ تاثیری در رتبه گوگل سایت شما ندارند. نیازی نیست برای این ده مورد وقت صرف کنید یا نگران از دست رفتن سئوی سایتتان بخاطر رعایت نکردن این موارد باشید.

البته این به این معنا نیست که موارد ذکر شده اصلا در سئوی سایت شما تاثیری ندارند. بلکه تاثیر آنها در رنک گوگل شما مستقیم نیست.

۱۰ مورد که تاثیر مستقیم بر رنک گوگل شما ندارند

با من همراه باشید با هفتمین پادکست از مجموعه پادکست های رادیو وردپرس، در این پادکست می‌خواهیم در مورد 10 عامل که گوگل اصلا به آنها به صورت مستقیم اهمیت نمی‌دهد و در سئو سایت شما تاثیرگذار نیست با شما صحبت کنیم اما این عوامل به شکل غیر مستقیم روی سئو وب سایت شما تاثیر دارد.

مورد اول: سن وب سایت شما

درسته که ما داخل مفاهیم سئو میگیم که یکی از عوامل مهم در سئو که نسبتا مهم است سن دامنه و تاریخی است که گذشته از ثبت دامین شماست اما سن وب سایت شما و این که وب سایت شما تا چه مدت است که فعال می باشد اصلا برای گوگل مهم نیست درسته ممکن است یک وب سایت سال 2010 ثبت شده باشد و راه اندازی شده باشد و از سال 2010 تا الان به خوبی کار کرده باشد و این وب سایت ورودی خوبی گرفته باشد.

پس دامین اوتوریکی این وب سایت بالارفته و این وب سایت از لحاظ سئو داخل گوگل یک وب سایت معتبر باشد اما ممکن است یک وب سایت از سال 2007 تا الان در حال کار باشد ودر این 10 سالی که دارد کار می‌کند هیچ لینکی در یافت نکرده و هیچ اشتراکی در فیس بوک و گوگل پلاس و درتر از این وب سایت صورت نگرفته هیچ گونه فعالیت مثبتی در جهت سئوی وب سایت نداشته و می‌شود گفت که این وب سایت چندان اهمیتی برای گوگل ندارد وممکن است که یک وب سایت از سال 2015 تا الان درحال کار باشد مثل وب سایت میهن وردپرس که در این دو سال بازخورد خوبی داشته باشد.

از طرف گوگل و شبکه های اجتمایی لینک های خوبی را دریافت کرده و نسبتا از لحاظ سئو در گوگل مهم شده. پس مورد اول سن وب سایت بطور مستقیم در سئوی وب سایت شما هیچ تاثیری ندارد ممکن است در این چند سالی که وب سایت شما دارد کار می‌کند و از فعالیتش میگذره رتبه خوب و بدی را کسب کرده باشد از نظر سئو پس همه چیز به میزان فعالیت شما در این چند سال بستگی دارد.

 مورد دوم: تعداد به اشتراک گذاشته شدن مطالب در شبکه های اجتماعی

تعداد لایک ها کامنت ها و به اشتراک گذاشته شدن مطالب در شبکه های اجتماعی مثل درتر و فیس بوک و گوگل پلاس است که این مورد هم بطور مستقیم در سئوی وب سایت شما تاثیری ندارد، مهم میزان بازخوردهایی است که این اشتراک گذاری ها در شبکه اجتماعی صورت میگیرد.

مثلا یک نفر در فیس بوک مطلب شمارو منتشر کرده باشد و و آن مطلبی که منتشر شده باشد لایک خورده باشد یا اینکه کاربر های دیگه روی آن مطلب کلیک کرده باشند و وارد وب سایت شما شده باشند پس اینکه بگوییم در فیس بوک یا توییتر ویاگوگل پلاس ما بخواهیم لایک و فالوور توییتر برای خودمون بخریم، مثلا هزار تا توییت برای توییتر خود بخریم از طریق این وب سایت ههای موجود برای خرید فاوور و لایک و دریت انجام میدن اصلا کار جالبی نیست ودر سئوی سایت شما به صورت مستقیم هیچ تاثیری ندارد اما ممکن است که یکی از این دریت هایی که در دریتر انجام می‌شود بازخورد خوبی داشته باشد و کاربر های ریگر روی آن دریت و کلیک کنند و وارد سایت شما بشوند و اینه که بر روی سئوی وب وب‌سایت‌تان تاثیر مثبت خواهد داشت.

مورد سوم: Time On Site وب سایت

اینکه کاربر وقتی وارد صفحه می‌شود چه مقدار از زمانشو بر روی این صفحه میگذرونه در سئو تاثیر مستقیم ندارد چرا این را میگم؟چون همانطور که میدونید گوگل به دنبال راحتی کاربش است ممکن است شما یک وب سایت داشته باشید که کاربر بتونه در چند ثانیه آن سوالی که در گوگل پرسیده یا چیزی که میخواد را بدست بیاره پس اینکه وب سایت شما در مدت زمان کوتاهی به سوال کابر پاسخ داده کاربر به آن فایلی که میخواسته رسیده و دانلود کرده گوگل نمیتونه این را به عنوان یک امتیاز منفی برای وب سایت شما در نظر بگیرد و وب سایت شما را ازنظر سئو رتبشو کاهش بده.

چون تایم آن سایتی که کاربر بر روی سایت شما گذرانده خیلی تایم پایینی بوده اما از طرف دیگه تعداد کلیک هایی که در نتایج گوگل زده می‌شود روی وب سایت شما و اینکه کاربری که آمد و این مقاله را خوند دوباره به وب سایت شما برگرده میتواند روی سئوی وبسایت شما امتیاز مثبت داشته باشد.

مورد چهارم: تکنولوژی که وب سایت شما استفاده می‌کند

به عنوان مثال اگر شما از تکنولوژی ری اکت و یا هر تکنولوژی دیگری که شما استفاده میکنید برای طراحی صفحات وب سایت خود حالا اینکه این تکنولوژی توسط شرکت فیس بوک بوده گوگل نمیگه که چون این سایت ازتکنولوژی فیس بوک استفاده می‌کند نه از تکنولوژی من، پس من بیام به این سایت از نظر سئو رتبه منفی بدم.

نه برای گوگل این موارد اصلا مهم نیست تنها چیزی که برای گوگل مهمه محتوای سایت شما و کاربر پسند بودن وب سایت شما و این که کاربر را به آن محتوایی که میخواد برسونید و می‌شود نتیجه گرفت که تکنولوژی که شما در وب وب‌سایت‌تان استفاده میکنید مهم نیست هرچند که سیستم مدیریت محتوایی که استفاده میکنید باید سئو شده باشد و بتواند با استفاده از تگ هایی که دارد و قالبی که استفاده میکنید سئو سایت شما را به موتورهای جستوجوگر به بهترین شکل ممکن ارائه کند.

 مورد پنجم: Knowledge Panel شما در گوگل

اگر شما همین الان در گوگل سرچ کنید گوگل، و حالا سرچ کنید میهن وردپرس، حالا میتوانید سرچ کنید فیس بوک و یا اینکه سرچ کنید دریتر. در تمام این سرچ هایی که در گوگل انجام میدید سمت راست نتایج جستو جوی گوگل یک پنل میبینید که به آن میگیم Knowledge Panel که درآن در مورد آن شخص یا سازمان یا شرکت و عبارتی که شما سرچ کردید یک سری اطلاعات را به شما نمایش میدهد. آن اطلاعاتی که به شما نمایش داده می‌شود در یک پنل هستند که در سمت راست میبینید که به آن نالج پنل میگویند یا پنل دانش

این پنل برای برندینگ شما خیلی خوبه که اگر بتوانید این پنل را زمانی که اسم وب سایت شما سرچ میشود نشان دهید خیلی خوبه که بصورت کلی اطلاعاتی در مورد وب سایت شما در گوگل مخصوصا سرچ موبایلی گوگل به کار بر میدهد اما این پنل به شکل مستقیم بر روی سایر ورودی های گوگل شما تاثیری ندارد مثلا اگر الان سرچ کنید میهن وردپرس این پنل نمایش داده می‌شود اگر سرچ کنید افزایش درآمد و بازدید وب سایت در این عبارت هیچ گونه تاثیری نمیده میهن وردپرس رو، و اینکه بگه چون Knowledge Panel دارد در نتایج بهتر قرار دارد و هیچ گونه تفاوتی برای گوگل ندارد و فقط برای برندینگ میتونید این کار روانجام دهید.

مورد ششم: استفاده از هاست اشتراکی و یا سرور

حال اینکه شما از هاست اشتراکی استفاده می کنید و یا از سرور اختصاصی برای سایت خود استفاده می کنید هیچ فرقی از نظر گوگل ندارد. گوگل میگه اگر بتوانید محتوای که داخل سایت خود دارید را به بهترین شکل ممکن به کاربر ارائه دهید پس برای من فرقی ندارد که از هاست اشتراکی استفاده بکنی یا از سرور اختصاصی استفاده بکنی فقط کافیه که سرعت خوبی داشته باشید وبتوانی آن محتوا را به کاربر خود برسانید.

پس اگر یه سایت که تازه مورد استفاده قرار گرفته اگر از سرور اختصاصی یا مجازی استفاده کند سروری که بیش از حد از آن منابعی که سایت نیاز دارد به وب‌سایت‌تان خدمات یا سرویس بده هیچ تاثیری در سئو ندارد و نمی‌شود گفت که چون میخوام سئوی بهتری داشته باشم از سرور های اختصاصی استفاده میکنم میتوانید از سایت های اشتراکی استفاده کنید وقتی که سایت شما به آن رتبه ای رسید که دیگه هاست های اشتراکی جواب گو پاسخ گوی وب سایت شما نبودند میتوانید از vps یا سرور های اختصاصی استفاده کنید.

مورد هفتم: تگ های follow یا ایندکس

تگ های فاوو یا ایندکس در تگ های عنوان یا لینک های شما هستند. گوگل از پیش فرض های خودش استفاده می‌کند پس اگر میخوایید یه لینک فالوو باشد در سایت خوودتون حتما نیاز نیست آن گزینه‌ی rel فالو را در تگ های html خود به کار ببرید.

اگر میخوایید لینک بدون فالوو باشد nofollow را وارد کنید اگر نیاز ندارید بدون فالو باشد لینکتون، و میخوایید لینکتون فالوو شود توسط ربات های جستجو گر، اینکه شما بگید اگر من ریل فالوو را در html خودم وارد کنم باعث می‌شود که سرعت کار موتور های جستوجوگر و ربات ها و خزنده ها در وب سایت من بیشتر شود و سریع تر این مطلب را ایندکس کنم، نه هیچ فرقی نمی‌کند و اصلا نیازی نیست تگ هایی مثل فالو و ایندکس را در وب‌سایت‌تان استفاده کنید استفاده کردن یا نکردنشان هیچ فرقی نمی‌کند.

مورد هشتم: سرویس ها و اپ‌هایی که گوگل به شما ارائه می‌کند

بعضی از کاربر ها میگن خوب اگر من بیام از gmail استفاده کنم در سایتم و در تماس با ما از یک اکانت gmail استفاده کنم در سئوی سایت من تاثیر دارد چون گوگل میبینه که من دارم از سرویس هاش استفاده میکنم خوشحال می‌شود و به من امتیاز مثبت میده در سئوی سایتم نه هیچ تاثیری ندارد اینکه شما از سرویس های گوگل استفاده کنید یا نه

گوگل یک سری مهندس استخدام کرده برای بخش خدمات و سرویس هاش مثلا gmail و یه سری مهندس استخدام کرده برای بخش سئو ونتایجش و اینها هیچ ارتباطی با هم ندارند و هر کسی کار خودشو انجام میده و هیچ گونه تاثیری در سئو سایت شما ندارد. اینکه شما از سرویس ها یا اپلیکیشن های گوگل استفاده کنید اگز اینطور بود که گوگل میگفت مدیر های کسب و کار هایی که از ios استفاده می‌کنند به جای اندروید من داخل نتایج گوگل به خوبی نمایششون نمیدم پس اینطور نیست و هیچ فرقی نمی‌کند فقط یه نکته که باید بگم اینه که گوگل نمی‌آید مثلا اکانت حساب gmail شما را بخونه ببینه که شما بک لینک خریدین یا نه و اگر بک لینک خریدین گوگل بیاد و سئوی شمارو کاهش بده وگوگل اصلا بیکار نیست که بیاد این کار هارو انجام بده و دخالتی کند در کارشما و در ایمیل هاتون سرک بکشه.

مورد نهم: جدا کننده ی عنوان ها

اینکه شما در عنوان وب‌سایت‌تان از دش(-) یا از یک خط مستقیم استفاده کنید یا اینکه از دو نقطه استفاده کنید هیج تاثیری در سئو وب سایت شما ندارد.

مثلا اگر شما وب سایت خودمون (mihanwp.com) را باز کنید نوشتیم قالب وردپرس خط فاصله آموزش وردپرس یک خط صاف میهن وردپرس اگر ما بجای این از دونقطه هم استفاده کنیم هیچ تاثیری در سئوی سایت ما ندارد این یک مورد کاملا دلخواه است و هر کسی میتونه با توجه به سلیقه ی خودش میتونه یکی از این جداکننده ها را استفاده کند.

مورد دهم: استفاده نکردن از تگ های h1، h2، h3

اینکه ما حتما از تگ های h1-h2-h3 در سایتمون استفاده کنیم یا نه، مثلا شما طراحی وب وب‌سایت‌تان را به یک گروه می‌سپارید آنا برای شما وب‌سایت‌تان را طراحی میکنن و بعد از اینکه وب وب‌سایت‌تان را طراحی کردن شما وب‌سایت‌تان را انالیز میکنید و میبینید که وب‌سایت‌تان مثلا تگ h1 را ندارد، تگ h2-h3 را دارد ولی h1 را ندارد به آن گروهی که سایت را برای شما طراحی کرده میگید که چرا این قالب تگ h1 را ندارد میگه که باتوجه به استایل هایی که ما زدیم css هایی که ما برای شما استفاده کردیم اگر از تگ h1 استفاده کنیم خیلی طراحی وب‌سایت‌تان زمخت و بد می‌شود و به خاطر همین باید از تگ h2 استفاده کنیم این مورد اصلا جای نگرانی ندارد و میتونید به جای تگ h1 از تگ h2 استفاده کنید اصلا مورد مهمی نیستش و میتونید به راحتی از این موضوع بگذرید.

پس ما در این پادکست به ده مورد که به صورت مستقیم در سئوی سایت شما تاثیری ندارند اما به شکل غیر مستقیم میتونند تاثیر گذار باشند.
در مورد تگ های h1-h2-h3 یک نکته را عرض کنم که اینکه این تگ هارو کلا در وب وب‌سایت‌تان استفاده نکنید خب مسلما نتیجه منفی خواهد داشت اما اگر h1 را استفاده نکردید و از h2 استفاده کردید اشکال ندارد و اگر h2 استفاده نشد و h1-h3 استفاده شد نیز اشکال ندارد.

تنها چیزی که مهم است اینه که ترتیب استفاده از Heading ها را رعایت کرده باشیم.
امیدوارم این پادکست به شما در راستای ارتقای کسب کار اینترنتی شما و افزایش ورودی وب‌سایت‌تان از طریق موتور های جستجو گر و از همه مهم تر گوگل کمک کرده باشد.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U34795 ۱۱ شهریور ۱۴۰۱

    سلام و عرض ادب
    پس اینکه میگن حتما هر صفحه ای باید یک تگ h1 داشته باشه چی میشه؟ اگر از h2 استفاده کنیم ممکنه چندبار از این تگ استفاده کنیم و دیگه گوگل چطور دقیق موضوع مقاله رو تشخیص بده از بین چند تگ h2?

  2. کاربر مهمان ۵ آبان ۱۳۹۷

    در مورد Knowledge Panel تو گوگل سرچ می کنیم هم به فارسی هم به انگلیسی؛ هیچ افزونه ای براش بالا نمیاد. دقیقا باید چی سرچ کنیم؟
    اسم افزونه چیه؟
    چرا یه پست در این مورد نمیذارین؟

  3. کاربر مهمان ۱ آبان ۱۳۹۷

    سلام
    در مورد Knowledge Panel میشه بیشتر توضیح بدین؟
    جطوری میشه برای وب سایتمون Knowledge Panel درست کنیم؟

    • Reza Rad رضا راد ۲ آبان ۱۳۹۷

      سلام توی گوگل سرچ کنید افزونه های زیادی هستند برای سایت پنل دانشنامه توی وردپرس

  4. کاربر مهمان ۲۲ مرداد ۱۳۹۷

    من که گیج شدم. بالاخره از تگ h1 استفاده بکنیم یا نکنیم؟!

  5. کاربر مهمان ۵ فروردین ۱۳۹۷

    لطفا بخش رادیو وردپرس را ادامه بدید

  6. کاربر مهمان ۲۹ دی ۱۳۹۶

    سلام
    اگر تگ h1 را با استایل مخفی کنیم مشکلی نداره display:none;
    اگر از نظر سئو مشکل داره چطور مخفی کنیم؟
    سازنده قالب هم برای مخفی کردن رنگ پس زمینه داده بهش تا دیده نشه

    • U9864 ۳۰ دی ۱۳۹۶

      درود به شما.
      با کد display:none فقط تگ شما به کاربر نمایش داده نخواهد شد و ارتباطی با SEO ندارد.
      موفق باشید

      • کاربر مهمان ۳۰ دی ۱۳۹۶

        شنیدم مخفی کردن بعضی از تگ ها به هر روشی برای کاربران سایت باعث میشه گوگل نمره منفی بده
        مثل سفید کردن متنی در مقاله که پس زمینه هم سفید باشه
        بنده از این نظر گفتم دوست من

  7. کاربر مهمان ۱۰ آبان ۱۳۹۶

    با سلام این سوال از تون سوال کردم جواب ندادید ببخشید من سایت اموزشی دارم که هاست دانلود ندارم بعضی از فایل دانلود از سایتای خارجی یا ایرانی که مستقیم میزارن میگیرم میزارم تو باکس دانلودم این کار سیو سایتمو خراب میکنه؟