سئو دسته بندی در وردپرس با افزونه یوست سئو
- آموزش سئو وردپرس
- بروزرسانی شده در
یکی از مهمترین مسائل در سئو، سئو دسته بندی در وردپرس است. اما متاسفانه اکثر سئوکارها اصلا به آن اهمیت نمیدهدند. در صورتی که سئوی دستهبندیها بسیار مهم است. چرا که کلمات کلیدی وبسایت شما را دستهبندیها تشکیل میدهدند.
آنچه در این مقاله میخوانید
اهمیت سئو دسته بندی از مقاله بیشتر است!
بهعنوان مثال در سایت میهن وردپرس ما بیشتر از 2000 مقاله آموزشی داریم. اما ورودی گوگلی که از طریق دستهبندیها داریم، بسیار بیشتر از مقالات آموزشی است. زیرا درصد کاربرانی که در گوگل سرچ میکنند آموزش وردپرس، بسیار بالاتر از کاربرانی است که برای مثال حل خطای Internal Server Error را جستجو میکنند. پس دستهبندیها، کلمات کلیدی اصلی وبسایت شما را تشکیل میدهدند و حتما شما باید آنها را سئو کنید. در ادامه این مقاله به شما آموزش خواهیم داد که چطور میتوانید دستهبندیهای سایت خود را سئو کنید و از طریق آن ورودی گوگل دریافت کنید.
نصب و فعالسازی افزونه Yoast SEO
اولین کاری که باید انجام دهید، نصب و فعالسازی افزونه Yoast SEO است. فرق زیادی بین نسخه رایگان و پریمیوم این پلاگین وجود ندارد. ما در این آموزش، از نسخه رایگان افزونه Yoast استفاده میکنیم. شما پس از نصب و فعالسازی این افزونه میتوانید سئو دستهبندیها را انجام دهید. البته برخی از کاربران، از افزونههای دیگری مانند Rank Math SEO و All in One SEO برای سئو سایت خود استفاده میکنند.
مهم نیست از کدام افزونه سئو استفاده کنیم؟
در واقع فرق زیادی بین اینکه شما از کدام افزونه برای سئو سایت خود استفاده کنید وجود ندارد. مسئله خیلی مهم، این است که شما درست سایت خود را سئو کنید. چرا که هر دو افزونه Yoast SEO و Rank Math SEO قابلیت ساخت نقشه وبسایت و افزودن متا تگهای سئو را دارند. در نتیجه تفاوت زیادی وجود ندارد که شما از کدام افزونه برای سئو سایت خود استفاده کنید. با این وجود پیشنهاد ما استفاده از افزونه Yoast SEO است. چرا که این افزونه تستهای بسیار زیادی را پشتسر گذاشته است و فعلا بسیار بهینهتر از افزونههای Rank Math SEO و All in One SEO است.
سئو دسته بندی در وردپرس
بعد از نصب و فعالسازی افزونه Yoast SEO از بخش “نوشتهها” > “دستهها” وارد دستهبندیهای وبسایت خود شوید. حالا از این قسمت میتوانید یکی از دستهبندیهای وبسایت خود را انتخاب کنید و یا یک دستهبندی جدید در سایت ایجاد کنید. حالا برای بهینهسازی دستهبندیها، ابتدای روی یکی از آنها کلیک کنید. سپس وارد صفحه جدیدی میشوید، که میتوانید توضیحاتی درمورد دستهبندی خود اضافه کنید و با استفاده از افزونه Yoast SEO دستهبندی مورد نظر خود را سئو کنید.
ابتدا شما باید یکسری توضیح درمورد دستهبندی خود بنویسید. برای نوشتن توضیحات، حتما تمام مواردی را که برای سئو پستها در دوره جامع سایت برتر گفته شد را باید رعایت کنید. حالا فرض کنید این دستهبندی برای خرید موبایل آیفون است. پس در قسمت کلید واژه کانونی، “خرید آیفون” بنویسید. سپس در عنوان سئو “خرید آیفون – فروش اینترنتی انواع موبایلهای آیفون” بنویسید. بعد از وارد کردن عنوان سئو، حالا یک توضیح متا، مرتبط با عنوان دستهبندی خود باید اضافه کنید. اگر تعداد دستهبندیها در سایت شما زیاد است. حتما باید زمان بزارید و تمام آنها را سئو کنید و هیچ راه دیگری وجود ندارد. در آخر پس از انجام کارهای گفته شده، روی دکمه بروزرسانی کلیک کنید.
البته پس از کارهای گفته شده و بروزرسانی کردن دستهبندیهای سایت، شما باید به یک نکته توجه داشته باشید. زمانی که روی نمایش دستهبندی کلیک کردید، قالب وردپرسی شما باید بتواند توضیحاتی که برای دستهبندی نوشتید را نمایش دهد. برای مثال قالب وردپرس اهورا چنین قابلیتی را دارد. ممکن است قالب وردپرس شما چنین قابلیتی را نداشته باشد. در این صورت شما باید قالب وردپرس خود را عوض کنید. یا به سازنده قالب درخواست کنید تا قابلیت نمایش توضیحات دستهبندی را به قالب اضافه کند.
شما حتی میتوانید به توضیحات دستهبندیهای سایت خود، تصویر یا ویدئو اضافه کنید. برای مثال شما میتوانید از سایت ما الگو بگیرید. اگر وارد سایت میهن وردپرس شوید و از منوی سایت روی “قالب وردپرس” کلیک کنید. ابتدا یکسری توضیحات در سمت راست به همراه یک تصویر در سمت چپ مشاهده خواهید کرد. این کار باعث میشود که اگر شما در سرچ گوگل، عبارت قالب وردپرس را جستجو کنید. وبسایت میهن وردپرس را جزء چندتا سایت اول مشاهده کنید.
سخن پایانی
همانطور که در ابتدای مقاله به شما گفتیم، بسیاری از سئوکارها این موارد مهم را رعایت نمیکنند. بنابراین پیشنهاد میکنیم که سئو سایتتان را خود انجام دهید. اگر هم تمایل دارید موارد بیشتری درمورد سئو سایت یاد بگیرید. ما به شما پیشنهاد میکنیم که از دوره جامع سایت برتر استفاده کنید. امیدواریم با این مقاله آموزشی به شما در افزایش سئو سایتتان کمک کرده باشیم. موفق باشید.
درود بر شما
2 تا سوال داشتم از خدمتتون
1- من یک سایت قوی در حوزه لوازم ورزشی دارم آیا می تونم در اون آموزش های ویدیویی هم بفروشم و مثلا مقاله در مورد برنامه نویسی و … بنویسم ؟ 2- این به سئوی اون لوازم ورزشی فعلی آسیب نمیزنه و رتبه اونها رو در گوگل پایین نمیاره ؟ و در آخر شما پیشنهاد می کنید من یک سایت جدا برای آموزش بزنم یا همه سایت هامو متمرکز کنم روی یک سایت قوی ؟
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید جناب استاد.
با سپاس
درود بر شما
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
1 _ من برای یک مقاله تیک دو دسته بندی را بزنم این مقاله می رود و در صفحات دو دسته بندی نمایش داده می شود ، در اینجا برای سئو ضرری ایجاد می شود ؟
2 _ آیا باید از تگ کنونیکال استفاده کنیم؟
3_ آیا باید یکی از این صفحات را در گوگل سرچ کنسول ثبت کنیم ؟
لطفا پاسخ همه سوالاتم را به ترتیب دهید خیلی ممنون
سلام وقت بخیر دو تا سوال داشتم
1 _ برای توضیحات محصول چند کلمه مناسب است ؟
2 _ این توضیحات رو در بخش ویرایش دسته بندی در قسمت توضیحات دسته بندی بنویسیم اوکی هست یا خیر ؟
سلام آقای راد من میخوام یه فروشگاه ووکامرس بزنم میخوام سایتم چهار دسته بندی داشته باشه یه سوال برام پیش اومده برای سئو بهتر سایت، در حال حاضر فقط میتونم محصولات یک دسته بندی رو تهیه کنم بهتر هست اون سه دسته بندی دیگه رو ایجاد کنم و محصولی داخلش قرار ندم یا فقط یک دسته بندی قرار بدم هروقت محصولات دیگه آماده شد برای اون محصولات دسته بندی بسازم؟
سلام فرقی نداره چون افزونه های سئو دسته بندی خالی رو به گوگل معرفی نمیکنن.
سلام و عرض ادب
قالب ما توضیحاتی که برای دسته بندی هامون می نویسیم رو نمایش نمیده و البته ما هم نمی خواهیم نمایش بده فقط وقتی نمایش نمیده یعنی خزنده های گوگل هم اون توضیحات رو در نظر نمیگیرن و انگار که اصلا ننوشتیم؟ یعنی می خوام ببینم نوشتن تو این حالت زحمت بیهوده هست؟ متاتایتل و متا دیسرکریپشن رو که میدونم در نظر میگیره و اعمال میشه ولی توضیحات رو نمیدونم. از یوست سئو هم استفاده می کنیم. سپاس
سلام اگر قالب نمایش نمیده قطعا فایده ای نداره
سلام خدمت شما
یه سوا دیگه برام پیش اومد و اونم اینکه قالب سایت ما که توضیحات رو نشون نمیده آیا به این معنی هست که فقط کاربر توضیحات ما رو نمیبینه و یا اینکه حتی خزنده های گوگل هم نادیده میگیرن این توضیحات و یا تصاویری که قرار میدیم؟ یعنی میخوام بدونم اگه قالب نمایش نده کلا نوشتن توضیحات بی فایدست؟ و اینکه اکثرا سایت ها حتی سایت های بزرگ وارد دسته بندی هاشون که میشیم توضیحاتی رو نمیبینیم و فقط مقالات یا محصولات رو میبینیم، میخواستم بدونم یعنی به خاطر عدم آگاهی یا اینکه اونقدر این موضوع اهمیت نداره.
سپاس از شما
سلام بله درسته هر دو نمیبینن. اهمیت داره ولی خب خیلی ها اجرا نمیکنند. نمیشه گفت بخاطر عدم آگاهی هست.
استاد، بنده گذاشتم مقالات بیمه عمر، مقالات بیمه تکمیلی، مقالات بیمه… به نظرتون یه همچین عبارت کلیدی هم خوب هست؟ البته ما کلا از دسته هامون ورودری نداریم منظور سایت های مرتبط با فروش آنلاین بیمه.
بهتره مثلا آموزش بیمه عمر باشه. یه عبارتی که بالاخره سرچ میشه
سلام و عرض ادب
ما سایتمون در خصوص بیمه هست و باید برای تمام رشته های بیمه ای دسته بندی درست کنم در وبلاگ سایت، اما مثلا در خصوص برخی از این رشته ها مثل بیمه موبایل چون مطلب خیلی کم هست ما دو تا مقاله بیشتر نداریم. چون تو اون دسته بندی دو تا مقاله داریم باید اصلا دسته بندی درست نکنم براش؟ و به جاش برچسب درست کنم؟
سلام بله پیشنهاد خوبیه
سلام مجدد خدمت شما جناب آقای راد
یک سول دیگه هم داشتم، در دسته بندی ها هم مثل برچسب ها نباید نام دسته بندی با عنوان صفحات سایت یکی باشه؟ مثلا من در سایت اصلی صفحه بیمه عمر دارم و در وبلاگ سایت که وبلاگ ما در ساب فولدر سایت هست دسته بندی با نام بیمه عمر دارم و مطالب مربوط به بیمه عمر در اون دسته بندی هست، طبیعتا اسم دیگه ای هم نمیتونم براش انتخاب کنم. ممنون میشم این مورد رو هم که در سایت ها اشاره ای بهش نشده رو راهنمایی بفرمایید.
سلام مجدد. دقیقا درسته. مثلا میتونید بذارید راهنمای خرید بیمه عمر
اگر صفحات دسته بندی هامون تگ عنوان مانند h1 و h2 نداشته باشه هم باز این مشکل هست؟ یعنی فنی وجود نداره جز تغییر نام یکیشون؟ و اینکه صفحات یکی در سایت اصلی هست و یکی هم در ساب فولدر باز باعث ایجاد محتوای تکراری میشه؟
سلام خیر لزومی نداره باشه بهتره. کلا شما روی یک دامین نباید محتوا با عنوان تکراری داشته باشید.
سلام یه سایت هستmashhadtablo.com این تو کلمه مشهد تابلو سازی رتبه یکه یک سال
الان واردش شدم بعد یک سال افزونه هاش غیر فعاله بخام افزونه سئو روش نصب کنم ۱.سئو صفحه های قبلی چی میشه؟ ۲. اگر افزونه قبلیش نباشه سئو صفحه های قبلی چی میشه
۳. برای ادامه سئوش چیکار کنم که به سئو قبلیش ضربه نخوره
سلام
۱. اگر قبلا سئو شده با همون افزونه، اطلاعات سئو لود میشه
۲. معمولا گزینهای برای انتقال اطلاعات از پلاگین قبلی دارن
۳. مجدد صفحات رو بررسی کنید طبق اطلاعاتی که توی دوره سایت برتر گفته شده
و سوال دیگری داشتم.آیا ایجاد دسته بندی و نمایش آن در سایت (به همراه ثبت در سرچ کنسول) بدون داشتن محتوای اولیه تاثیر منفی در وب سایت داره ؟ پیشنهاد شما در این مورد چیست ؟
یا گذاشتن یکسری المان یا المنت بدون داشتن محتوا (مثلا محلی برای نمایش پست وبلاگ بگذاریم در صورتی که هیچ پستی وجود نداشته باشد یا برای دسته بندی مثلا اسباب بازی جایی برای نمایش پست هایش گذاشته شود ولی محتوای برای آن بخش تولید نشده باشد ؟) تاثیر منفی دارد یا تغییری در سئو ایجاد نمیکند ؟
تشکر از شما و تیم محترمتان
پیشنهاد نمیشه. بهتره اول محتوا باشه تو صفحات و صفحه پربار باشه
سلام.وقت بخیر
آیا برای دسته مادر فقط باید سئو انجام کافیه یا برای تمام دسته بندی های مادر و زیر مجموعه های دسته باید سئوی دسته بندی انجام بدیم؟
سلام بهتره برای تمام دستهها انجام بدید.
سلام
آیا اینکه برای مقاله و… چند کلیدواژه داشته باشیم کار درستیه یا نه ؟
پیشنهاد شما چند کلمه کلیدی هست ؟
درود بر شما خیر هر صفحه با یک عبارت باید سئو بشه
سلام وقت بخیر
من بازدید روزانه سایتم 100 تا هست میانگین
ولی فروشی ندارم
محصول هم دارم
دوره یا آموزشی برای این موضوع دارید ؟
سلام در حال حاضر خیر اما به زودی یک وبسایت جدید در حوزه افزایش فروش رونمایی خواهیم کرد.
سلام یه سوالی واسه من پیش میاد اینکه الان دسته بندی محصولات ووکامرس با دسته بندی نوشته ها با هم چه فرقی دارن چون من همه مواردی رو که گفتید تو دسته بندی ووکامرس قبلا انجام دادم حتما باید دسته بندی نوشته ها باشه؟؟
سلام کاملا متفاوت هستند. یکی برای مدیریت محصولات و دیگری برای مدیریت مقالات سایت هست.
سلام خوب هستید؟
من واقعا تو یک چیزی موندم ترسی منو برداشته
من از یوست سئو استفاده میکنم و همه میگن یوست سئو
اما خیلی ها هم میگن رنک مث اصلا گیج شدم بعضی مواقع فک میکنم نکنه اگر از رنک مث استفاده کنم بهتر باشه نمیدونم دیگه بخدا لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما ویدیویی در این رابطه در بخش تلویزیون وردپرس منتشر کردیم. مشاهده بفرمایید.
سلام مشاهده کردم اما بازم با خودم درگیر هستم 🙂
زیاد سخت نگیرید. یک توصیه کلی: یوست فعلا بهتره
تشکر از شما وقتی شما میگید بهتره یعنی بهتره دیگه مشاالله رطبه 135 ایران هستید و سئو سایتتون هم که واقعا بی نظیر
خواهش میکنم. سپاس از شما
** متن پیام خصوصی **
سلام لطفا برای این موضوع از بخش پشتیبانی در ارتباط باشید همکارانم بررسی و حل می کنند.
سلام خوب هستید؟
من سایتم تا ماه قبل رطبه 90 هزار الکسا بود
طی یک ماه با سئو کردن اصولی سایتم و کلا با 30 مقاله شد 30 هزار
به نظر شما اگر با همین سبک و اصولی پیش برم میتونم رطبه خوبی را در آینده داشته باشم
و یک سوال به نظر شما چه زمانی از نسخه حرفه ای السکا برای سایتمان استفاده کنیم؟
درود بر شما بله قطعا چرا که نه
با سلام
آیا بهتر است برای سئو دسته، در بخش تنظیمات یوست، برای هر دسته گزینه “محتوای مهم” یا “محتوای شاخص” را فعال کنیم؟
درود بر شما خیر نیاز به اینکار نیست.
اگر گزینه “محتوای مهم” را فعال کنیم امکان آمدن لینک دسته به صفحه اصلی گوگل بیشتر می شود یا اینکه تاثیر منفی دارد؟
درود بر شما بله امکان نمایشش رو بیشتر میکنه اما بیش از حد از این گزینه استفاده نکنید.
ممنون از پاسخ شما
شما توصیه می کنید حداکثر برای چه تعداد دسته استفاده کنم؟
آیا خودتان هم برای دسته بندی سایت از این گزینه استفاده کردید؟
خواهش میکنم. حداکثر برای ۵ عدد. خیر ما از این مورد استفاده نمیکنیم.
با سلام چرا وبسایت alexa غیر فعال شده؟
مثلا میخواستم میهن وردپرس و سرزمین وردپرس رو با هم دیگر مقایسه کنم اما نمیاد اصلا سایتش بالا
سلام ایران رو تحریم کرده
سلام با فیلتر شکن میرم اما بازم نمیاد
با سیستم دیگری تست بفرمایید. همچنین vpn رو تغییر بدید.
سلام ما بزرگ ترین مشکلمون اینه که نمیتونیم با المنتور دسته بندی هامون رو مثل شما ویرایش کنیم
سلام ما با المنتور ویرایش نکردیم اختصاصی css زدیم روی category.php