طراحی سایت با موبایل؟ میشه یا نه؟

4 / 5. تعداد رای: 81

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که طراحی سایت با موبایل چگونه است؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. ساخت و اختراع گوشی‌های هوشمند تحول عظیمی در صنعت تکنولوژی به وجود آورده است. به‌طوری که روز به روز قابلیت‌های بی‌شماری به این عضو کوچک دنیای دیجیتال افزوده می‌شود. به همین نسبت هم مردم سعی می‌کنند بتوانند از تمام قابلیت‌های این دستگاه استفاده کنند. حتی طراحی سایت با موبایل!

همچنین مردم می‌خواهند که تمام احتیاجات و خواسته‌های خود را توسط گوشی موبایلشان برطرف کنند. جالب است بدانید گوگل در سال 2015 اعلام کرد، تعداد کاربرانی که با استفاده از تلفن همراه جستجو می‌کنند، نسبت به کاربرانی که با استفاده از لپ‌تاپ یا کامپیوتر جستجو می‌کنند؛ بسیار بیشتر است.

پس از اطلاعیه گوگل در سال 2015 همه به اهمیت گوشی‌های همراه پی‌بردند و اکثر برنامه‌ها و وب‌سایت‌ها تلاش کردند که خود را با تلفن‌های همراه همگام کنند. برنامه‌ها و سایت‌های مختلفی برای انجام کارهای مختلف توسط موبایل به وجود آمد. با پیشرفت این مسئله وب‌مسترها و شرکت‌های طراحی سایت به این فکر افتادند که بتوانند با تلفن همراه هم به ساخت و راه‌اندازی سایت بپردازند.

به همین منظور ابزارهای متفاوتی برای طراحی سایت با موبایل ایجاد شد. چرا که امروزه تقریبا تمامی افراد، اکثر فعالیت‌های مجازی خود را با گوشی موبایل انجام می‌دهند. اما بهتر است که بدانید با وجود این‌که به وسیله برنامه‌های مختلف می‌توانید به راحتی سایت راه‌‌اندازی کنید؛ هرگز به صورت حرفه‌ای این کار امکان پذیر نیست و شما اگر می‌خواهید که یک وب‌سایت کاملا حرفه‌ای و کامل داشته باشید، باید از کامپیوتر و لپ‌تاپ استفاده کنید.

در ادامه چندین برنامه برای طراحی وب‌سایت با گوشی موبایل به شما معرفی خواهیم کرد و کار با آن‌ها را آموزش می‌دهیم.

طراحی سایت با موبایل؟! خوب یا بد

همان‌طور که گفتیم از سایتی که توسط موبایل طراحی شده است نباید توقع یک وب‌سایت حرفه‌ای و کامل را داشته باشید. ابزارهایی که به شما کمک می‌کنند که با تلفن همراه سایت بسازید؛ بیشتر برای کسانی مفید است که استفاده‌شان از سایتی که ایجاد کرده‌اند ساده است. ابزار‌های طراحی سایت با موبایل هزینه‌ای را از شما برای طراحی سایت، خرید هاست، دامنه یا استفاده از ساب دامین و ارائه سرویسی برای طراحی صفحات سایت دریافت خواهند کرد که اکثرا هم مبلغ اندکی است. چرا که به شما در حد یک کاربری بسیار معمولی خدمات ارائه می‌دهند.

Build Website With Mobile
طراحی سایت با موبایل

البته یک سری از سایت‌ها هم هستند که به‌صورت رایگان برای شما طراحی سایت می‌کنند. مانند: سایت Weebly و Yola. ناگفته نماند که از این سایت‌ها هم شما نمی‌توانید انتظار زیادی داشته باشید. چرا که یک سایت بسیار ساده برای شما راه‌اندازی می‌کنند. اما در زیر تعدادی از این وب‌سایت‌ها را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد:

سایت سازهای خارجی برای طراحی سایت انگلیسی

weebly
سایت سازهای خارجی برای طراحی سایت انگلیسی

سایت Weebly یکی از سایت‌هایی هست که برای طراحی سایت با موبایل به شما کمک می‌کند. در این وب‌سایت می‌توانید بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی و درگیر شدن با مواردی مثل ثبت دامنه، خرید هاست و … سایت خود را بسازید. همچنین با استفاده از Wix می‌توانید سایت دلخواه خود را طراحی کنید. این ۲ وب‌سایت بهترین نمونه‌های طراحی سایت با زبان‌های خارجی هستند.

سایت ساز‌های ایرانی

webzi
سایت سازهای ایرانی

سایت بالا و بسیاری از سرویس‌های خارجی مثل Wix.com و … مناسب برای طراحی سایت‌های فارسی زبان و راست به چپ نیستند. چرا که RTL نیستند و قابلیت استفاده از فونت‌های زیبای ایرانی مثل ایران سنس و دانا را ندارند. پس بهتر است از سرویس‌های ایرانی مثل وبزی و سایت ساز ایران سرور یا پورتال استفاده کنیم.

چرا طراحی سایت با موبایل را پیشنهاد نمی‌کنیم

ما پیشنهاد می‌کنیم از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید. چرا که اکثر وبمسترها با WordPress آشنا هستند و شاید بهترین برنامه طراحی سایت به حساب بیاید. نصب و استفاده از WordPress رایگان است و همین سایتی که در حال مشاهده آن هستید با وردپرس راه‌اندازی شده است.

اطلاعات شما باید در دستان شما باشد

اطلاعات شما باید در دسترس شما باشد. اگر از سرویس‌های سایت ساز استفاده کنید، طبیعتا در آینده قابلیت انتقال این حجم زیاد از داده‌ها به سرویس جدیدی را نخواهید داشت. مثلا فرض کنید ۱۰۰۰ مقاله روی سایت خود منتشر کرده‌اید. حالا چطور می‌توانید این حجم از مقالات را منتقل کنید. طبیعتا کاری بسیار وقت‌گیر و طاقت‌فرسا خواهد بود! اما اگر از وردپرس استفاده کنید، قطعا کار بسیار راحت‌تر است.

هزینه طراحی سایت با وردپرس کمتر است

سرویس‌های سایت ساز خارجی که هزینه را به صورت دلاری دریافت می‌کنند. می‌دانیم که پرداخت هزینه دلاری برای ما کار آسانی نیست. پس باید از سرویس‌های ایرانی استفاده کنیم. سرویس‌های ایرانی هم که معمولا هزینه‌های چند صد هزار تومانی ماهیانه برای استفاده از سرویس و خرید دامنه و میزبانی از شما دریافت می‌کنند.

از طرفی دیگر وردپرس کاملا رایگان است. پس با وردپرس می‌توانید سایت خود را بدون پرداخت هزینه طراحی کنید. اگر قصد دارید طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید. می‌توانید در دوره آموزش ساخت سایت با وردپرس ثبت‌نام کنید و همین حالا طراحی سایت با وردپرس را یاد بگیرید.

طراحی سایت با موبایل؟! تقریبا یک شوخی.

علی‌‌رغم تمام این توضیحات، می‌دانید که با تلفن همراه نمی‌توان به صورت حرفه‌ای با وردپرس یا هر سیستم دیگری سایت طراحی کرد. شما با استفاده از کامپیوتر یا لپ‌تاپ می‌توانید بهتر روی ساخت سایت خود تمرکز کنید. دلیلش هم این هست که معمولا موبایل نمی‌تواند نحوه نمایش صفحات سایت شما را در کامپیوتر به خوبی اجرا کند. پس با موبایل، می‌توانید یک سایت موبایلی طراحی کنید. کاری که برای داشتن یک سایت حرفه‌ای یک شوخی بیش نیست.

ما همیشه در دوره‌های آموزشی و جلسات مشاوره پیشنهاد می‌کنیم که یا اصلا وب‌سایت راه‌اندازی نکنید؛ یا یک وب‌سایت عالی و بی‌نقص راه‌اندازی کنید. پس اگر می‌خواهید یک وب‌سایت بی‌نقص داشته باشید، حتما با لپ تاپ یا کامپیوتر طراحی سایت را آغاز کنید.

پس در هر صورت شما نیاز به یک لپ تاپ یا کامپیوتر برای طراحی و رشد سایت خود نیاز خواهید داشت. مثلا در مقاله قبلی درباره A/B Testing صحبت کردیم و قرار بر این شد که با استفاده از ابزار‌هایی مثل Google Optimize شروع به طراحی تست A/B روی سایت خود کنید. برای چنین کارهایی حتما باید یک کامپیوتر یا لپ تاپ هر چند ساده در اختیار داشته باشید.

جمع بندی

با تمام توضیحاتی که دادیم متوجه شدید امروزه برنامه‌ها و وب‌سایت‌های زیادی هستند که به شما این امکان را می‌دهند تا با تلفن همراه وب‌سایتی را بسازید و راه‌اندازی کنید. حتی وردپرس؛ بهترین سیستم مدیریت محتوا طراحی وب‌سایت هم اپلیکیشنی را برای طراحی سایت با موبایل منتشر کرده است. ولی همان‌طور که گفتیم با هیچ‌کدام از این وب‌سایت‌ و برنامه‌ها نمی‌توانید به صورت حرفه‌ای و کامل این کار را انجام دهید. پس پیشنهاد ما به شما این است که اگر لپ‌تاپ یا کامپیوتر در اختیار دارید، با استفاده از آن‌ها شروع به طراحی سایت کنید.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U340710 ۲۷ اسفند ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر
    بعد دیدن اموزش ساخت سایت من سایتی ساختم ولی موقع بالا اومدن در کنار اسم سایت جمله not secure نمایش داده میشه که مربوط به امینیت سایت است.لطفا راهنمایی کنید

  2. U338143 ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

    سلام ،من تازه میخواستم سایت طراحی کنم ،آدرس رو تو گوشی میزنم باز میشه ولی تو لپ تاپ باز نمیشه ممنون میشم یه راهنمایی بکنید لطفاً علت چیه که تو لپ تاپ باز نمیشه منظورم پنل کاربری در سی پنل هست جسارتا

  3. U338110 ۱۳ بهمن ۱۴۰۲

    سلام ایا میشه با وصل کردن موس به گوشی و وصل کردن گوشی به تلویزیون طراحی وب انجام بدیم تلویزیون 43 اینچی
    من دسترسی به سیستم یا لپتاپ به هیچ وجه ندارم و با درامد این کار میخوام بخرم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

      سلام خیر نمیشه نیاز هست که حتما سیستم کامپیوتری تهیه کنید

      • U338143 ۱۴ بهمن ۱۴۰۲

        سلام ،من تازه میخواستم سایت طراحی کنم ،آدرس رو تو گوشی میزنم باز میشه ولی تو لپ تاپ باز نمیشه ممنون میشم یه راهنمایی بکنید لطفاً علت چیه که تو لپ تاپ باز نمیشه منظورم پنل کاربری در سی پنل هست جسارتا

  4. U335879 ۷ دی ۱۴۰۲

    ساخت وب سایت خدماتی اینترنت

  5. U335617 ۳ دی ۱۴۰۲
  6. U322463 ۳ مهر ۱۴۰۲

    سلام
    ما هر چقدر داخل پنل تیکت زدیم و خواهش و درخواست کردیم که میهن تیکت که دنیایی از باگ داره رو بعد از گدشت یک سال ، لااقل آپدیت جدیدش رو اراِیه کنن ، متاسفانه به نتیجه ای نرسید و شما هم در ایسنتاگرام در جریان گذاشتیم که ظاهرا تمرکز شما هم روی درآمد بیشتر و فروش دروه هست تا رفع باگ افزونه تون . چون گفتید هر روز پیغام های نظرات رو چک می کنید . اینجا درخواست م رو نوشتم .

    با احترام

  7. U316027 ۱ تیر ۱۴۰۲

    پیداش نمیکنم لطفا راهنمایی کنید

  8. U316027 ۱ تیر ۱۴۰۲

    سلام آقای راد یه سوال داشتم درباره ووکامرس
    کدوم تیک بخش حساب کاربری فعال کنم که کاربر باید از قبل ثبت نام کرده باشه تا تسویه حساب کنه ،

    • Reza Rad رضا راد ۱ تیر ۱۴۰۲

      سلام آموزش تنظیمات ووکامرس رو تو سایت ببینید. بخش حساب های کاربری در پیکربندی ووکامرس گزینه ورود اجباری برای خرید

  9. U324458 ۳۰ خرداد ۱۴۰۲

    سلام وقتتون بخیر
    سوالی داشتم خدمتون این ارور برای پیه و برای رفعش باید چیکار کنیم
    Script error: the ionCube Loader for PHP needs to be installed. The ionCube Loader is the industry standard PHP extension for running protected PHP code, and can usually be added easily to a PHP installation. For Loaders please visit get-loader.ioncube.com and for an instructional video please see http://ioncu.be/LV

  10. U325042 ۲۵ خرداد ۱۴۰۲

    سلام من 15 سالم هست و طراحی سایت را بلدم ولی به دلیل سنم نمیدونم باید ازکجا شروع کنم شما شرکتی میشناسید که به ما افرادتازه کار پروزه یا باما همکاری کنند

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

      درود
      هیچ ارتباطی با سن نداره کسب درآمد چیزی که مهم هست دانش شما هست. میتونید از سایت هایی مثل پارسکدرز و پونیشا کمک بگیرید برای دریافت پروژه

  11. U312163 ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

    سلام
    منظور این پیغام که در حین ثبت ssl در دایرکت ادمین میاد چیست؟
    Could not execute your request
    CAA record prevents issuing the certificate: SERVFAIL
    ممنون از سایت خوبتون

  12. U19945 ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

    سلام
    یک سئوال داشتم از خدمتتون /شاید مرتبط با این پست شما نباشه/ میخواستم بدونم ما دقیقا چه تعداد میتونیم از تگ H2 و H3 در یک صفحه استفاده کنیم/مثلا الان تو همین صفحه ایی مطلب گذاشتید دیدم نزدیک به 3 تا تگ H2 هست و مابقی H3/ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید/

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

      سلام محدودیتی نداره. اصول استفاده ازش رو باید بلد باشید که توی دوره سایت برتر کامل توضیح دادم

  13. U323894 ۱۱ خرداد ۱۴۰۲

    درود، ممنون بابت همه چیز.
    مطلب مرتبط به حداقل سیستم موردنیاز برای مدیریت سایت با وردپرس منتشر شده؟
    اگر شده لطفا لینکشو برام تو کامنت ریپلای کنید
    تنکس

  14. U324509 ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

    سلام استاد میگم با کامپیوتری که ویندوز7 و رم 1 میشه طراحی کرد یا نه؟؟

  15. U43640 ۱۸ آبان ۱۴۰۰

    سلام و خدا قوت
    ممنون از راهنمایی هاتون
    پاینده باشید.

  16. U39932 ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

    سلام ،

    سوال ۱ : میخوام سایت تخفیف گروهی درست کنم، کدام قالب و افزونه را پیشنهاد میکنید.

    سوال ۲ : چطور سایتی شبیه باسلام درست‌ کنم .

    سوال ۳ : من میخوام سایت فروشگاهی درست کنم ، اما نمیتونم ، حمل و نقل درست کنم ، که مثلا محصول لپ تاپ ، ارسال به اصفهان ، ۲۰ هزار تومان باشه ، ولی ارسال به تهران ۱۵ هزار تومان .

    مثال دیگه ، محصول گوشی ، ارسال به شیراز ۲۵ هزار تومان.

    این همه محصول و شهر را من چطور ، دست کنم .

    لطفا راهنمایی کنید.

    لطفا به ۳ سوال بالا جواب بدهید.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما
      1. از افزونه هایی مثل Discount Rules for WooCommerce استفاده کنید
      2.با قالب های چند منظوره مثل اهورا میتونید مشابه این سایت روطراحی کنید
      3.افزونه ی حمل ونقل ووکامرس رو باید روی سایتتون نصب کنید

  17. U28063 ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

    سلام یک سوالی داشتم
    من مثلا یک صفحه در وبسایتم ایجاد کردم ، نه مقاله ! بلکه صفحه!
    و صفحه مهمی است و از این صفحه میخواهم ورودی دریافت کنم و این که این صفحه در آذر ماه 1399 ساختمش
    بنظر شما الان میخوام آپدیت کنم صفحه رو تاریخ بروزرسانی رو بزارم جدید یا قدیم؟ همون قبلا ؟ کدام برای سئو بهتر است؟