تولید محتوا سئو شده و اصول سئو در تولید محتوا
- مقالات آموزشی آموزش سئو وردپرس
- بروزرسانی شده در
برای تولید محتوا سئو شده و رعایت سئو در تولید محتوا باید به نکاتی از جمله کلمات کلیدی، برچسبها، سئو تصاویر و.. توجه کرد. در این مقاله میخواهیم ببینیم برای تولید محتوا سئو شده چه نکاتی را باید رعایت کرد.
آنچه در این مقاله میخوانید
تولید محتوا سئو شده
سئو یک فرایند است برای بهینه کردن وبسایت برای موتورهای جستوجو که باعث میشود با رعایت کردن قوانین گوگل که غول موتورهای جستوجوگر هم است لینک وبسایت شما در صفحه اول و لینکهای اول قرار بگیرد.
انتخاب بهترین کلمه کلیدی برای سئو
برای سئو کردن یک وبسایت و یا تولید محتوا سئو شده بعد از سئو فنی مثل سرعت سایت است باید به سئو کردن مقالات و محصولات و خدمات بپردازیم.
براس سئو کردن مطالب در گوگل باید یک کلمه کلیدی خوب و مناسب انتخاب کنید.
برای انتخاب کلمات کلیدی میتوانید به سرچ کردن درباره آن کلمه در گوگل ترندز بپردازید که قدرت زیادی در انتخاب کلمه کلیدی به شما عزیزان میدهد. درباره اینکه دقیقاً چطور یک کلمه کلیدی انتخاب کنید در مقاله انتخاب کلمه کلیدی مناسب توضیح داده شد.
ظاهر جستوجو در سئو
ظاهر جستوجو در تولید محتوای سئو شده بسیار اهمیت دارد. اینکه دقیقاً کدام قسمتهای وبسایت شما نمایش داده شود، یا اینکه عنوان صفحه شما چه باشد و…
تمامی اینها برای سئو کردن وبسایت شما اهمیت دارد اما مهمترین نکته این است که، عنوان مناسبی برای سایت خود انتخاب کنید. یک عنوان گیرا باید جذاب باشد، کلیشهای و تکراری نباشد، اگر میتوانید از اعداد در آن استفاده کنید و طوری عنوان را بنویسید که مخاطب بداند در این صفحهای که وارد میشود قرار است چه چیزی را دریافت کند.
سئو کردن تصاویر سایت
بعد انتخاب کلمه کلیدی و نوشتن عنوان مطالب باید سعی کنید از عکسهای مرتبط و تگهای مناسبی برای عکسها استفاده کنید. شما برای تولید محتوا سئو شده باید عکسهای مناسبی داشته باشید.
عکسها باید بانام انگلیسی باشند، بهتر است این نام مطابق با نامک وبسایت شما نوشتهشده باشد و سعی کنید حجم عکس بهطور محسوسی از اندازه آن عکس کمتر باشد.
برای مثال: اگر عکسشما 1500*1500 پیکسل بود، حجم آن زیر ۵۰۰ کیلوبایت باشد.
فراموش نکنید برای هر تصویر حتماً نام جایگزین انتخاب کنید تا گوگل بتواند تشخیص دهد که این عکس مربوط به چیست. مقاله ما درباره بهینه سازی تصاویر را ببینید.
نامک مقالات خود را انگلیسی بگذارید (البته بهتر است)
فرق چندانی ندارد که نامک وبسایت شما فارسی باشد یا انگلیسی اما بهتر است آن را انگلیسی انتخاب کنید تا برای نشر مطالب راحت تر باشید و این را بدانید گوگل متوجه این میشود که شما درباره چه موضوعی مطلب نوشتهاید.
تاثیر برچسبهای وردپرس بر سئو وبسایت
برچسبهای وردپرس 100 درصد در سئو شما تأثیر دارد اما چطور آن را استفاده کنیم؟
با اینکه مقاله با عنوان برچسبهای وردپرس نوشتهایم اما برای آشنایی شما با کارکرد این برچسبها مختصر توضیحی میدهیم. یکی از نکاتی که باید درباره برچسبها بدانید این است که از برچسبها بیشتر از 5 بار در هر پست استفاده نکنید. مراقب باشید این برچسبها کپی دستهها یا عنوان شما نباشد، هر برچسب شما حداقل باید دارای 10 مقاله باشد تا گوگل استفاده از برچسبها را برای شما تقلب بهحساب نیاورد.
برای اینکه این موضوع را بیشتر درک کنید میتوانید از مقاله برچسبهای وردپرس استفاده کنید.
برای سئو کردن سایت لینک نخرید
بعد از 5 سال تجربه در میهنوردپرس و آزمونوخطاهای زیاد به این نتیجه رسیدیم که خرید لینک نه تنها سودی در سئو ندارد، بلکه نمره منفی هم میدهد. دلیل این را بهصورت مفصل در دوره نبرد صفحه اول گوگل توضیح دادم.
اما باید بدانید گوگل به لینکهایی که بهصورت یکدفعه به وبسایتها داده میشود شک میکند و اگر شک کند منتظر میماند تا ببیند این لینکها در چه زمانی برداشته میشود. اگر مدتزمان لینک دهی به وبسایت شما کم باشد یا دائمی نباشد آن لینک را بیارزش تلقی کرده و از نمره سئو شما نیز میکاهد.
اگر میخواهید وبسایت شما بازده بالایی داشته باشد و از طریق لینک دهی به سئوی خوبی دست یابید بهتر است از روشهای دیگر تبلیغات مثل رپورتاژ آگهی استفاده کنید.
حتوایی که تولید میکنید باید چه ویژگیهایی را شامل شود تا از نظر گوگل ایدهآل باشد. در این جلسه نکاتی که باید در تولید این محتوا رعایت کنید را به شما معرفی خواهیم کرد.
در ادامه میخواهیم نحوه ساخت یک مقاله که از نظر گوگل سئو باشد را به شما آموزش دهیم.
اصول سئو در تولید محتوا
اگر بخواهیم خیلی خلاصه بگوییم، برای ساخت یک صفحه، مقاله، برگه، دستهبندی و… یعنی فرقی نمیکند، در واقع برای ساخت هر چیزی در وبسایتتان که از نظر گوگل بهینه باشد باید چندین نکته را رعایت کنید.
بین یک تا دو درصد از متن نوشتهمان باید شامل آن عبارات کلیدی باشند
که در جلسه قبل انتخاب کردیم. مثلا اگر عبارت کلیدی موردنظر ما آموزش بررسی خودرو هنگام خرید باشد باید این را بین یک تا دو درصد در متن مقالهای که مینویسیم استفاده کنیم. یعنی از هر صد کلمه، یک کلمه این عبارت کلیدی باشد.
عبارت کلیدی ما باید در محتوا مقاله پخش شده باشد
یعنی به این صورت نباشد که اگر متنما ده پاراگراف است، کلمه کلیدی در پاراگراف اول چهاربار تکرار شده باشد ولی در پاراگرافهای بعدی اصلا تکرار نشده باشد. پس باید دقت داشته باشیم که عبارت کلیدی در هرپاراگراف به صورت نسبتا مساوی پخش شود.
عبارت کلیدی باید در عنوانها استفاده شود
وقتی که در وردپرس یا هر سیستم مدیریت محتوا دیگری، تولید محتوی میکنیم، یک بخش وجود دارد بهنام Heading یا عنوانها که از H1 شروع میشود تا H6، که میتوانیم مشخص کنیم عنوانما شامل کدام دستهبندی میشود( H1 یا H2 یا H3 و…). عبارت کلیدی ما باید حداقل در سی درصد این عنوان ها تکرار شده باشد، یعنی اگر ما ده عنوان یا تیتر اصلی برای مقالهمان داریم باید در سهتا از این دهتا این کلمات کلیدی استفاده شده باشد. در جلسات بعدی به نحوه چیدن این ساختارها و مشخص کردن عنوانها به طور مفصل خواهیم پرداخت.
استفاده از ویدیو، عکس و صوت در محتوا
گوگل اهمیت خاصی برای این موارد قائل است. اگر نمیتوانید ویدئو یا پادکست بسازید برای مقالهتان حداقل از محتوای گرافیکی یا همان عکس استفاده کنید.
محتوای دست اول و اختصاصی بسازید
چون دیگر نمیتوانیم از محتوای کپی شده در وبسایتمان استفاده کنیم و به راحتی مورد تایید گوگل و در ردیف اول جستجوها قرار بگیریم.کپی کردن متن یا عکسها برای ما نتیجهبخش نخواهد بود. پس یادتان باشد که فقط محتوای اختصاصی برای وبسایتتان مفید است.
تصاویر و ویدیوهای اختصاصی بسازید
میتوانید به وسیله موبایل خود از محصولاتتان، محیطکار، ابزارهایی که میخواهید با آنها کار کنید یا مثلا اگر میخواهید سیستم وردپرس را آموزش دهید از صفحهنمایش کامپیوتر خود عکس بگیرید و در وبسایتتان قرار دهید. یعنی عکسی که میخواهید از آن استفاده کنید نباید از هیچ سایتی بارگذاری، کپی، یا سیو شده باشد. توجه داشته باشید که این مسئه بسیار تاثیرگذار است.
لینکهای داخلی را فراموش نکنید
مثلا شما قبلا یک مقاله نوشتهاید با عنوان آموزش تعویض لنت پژو206 و در وبسایت خود قرار دادهاید.حالا میخواهید مقاله درباره نحوه تعویض پوستر پمپ بنویسید. در مقاله جدید که مینویسید، بهعنوان مثال میگویید بعد از تعمیر پوستر پمپ بهتر است لنتها هم تعویض شوند که ما قبلا نحوه تعویض لنت ترمز را آموزش دادیم و لینک آن مقاله را در مقاله جدید خود قرار میدهید. اینکار باعث میشود که کاربر اعتماد بیشتری به شما بکند، به آن لینک برود و بیشتر با سایت شما آشنا شود، نرخ پرش وبسایتتان کمتر شود، ذهنیتی شکل بگیرد از اسم و برند وبسایت شما و این حس را القا کند که وبسایت خوب و مفیدی بود تا متقاعد شود که دفعات بعدی هم به وبسایت شما اعتمادو از آن استفاده کند.
از دادههای معماری شده گوگل استفاده کنید
جدیدا گوگل قابلیتهایی را به واسطه آن الگوریتم مرغمگسخواری که در جلسات قبل به شما توضیح دادیم که به وسیله آن میتوانید یک سری از دادهها و اطلاعات را در نتایج اولیه گوگل مستقیما نشان دهید. منظور همان اطلاعاتی است که هنگام جستجو در گوگل، صفحه اول در زیر لینک هر وبسایتی به شما نمایش میدهد( به زبان ساده،خلاصه محتویات وبسایت شما که به کاربران نمایش داده میشود)که استفاده از این قابلیت را در جلسات بعد به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
موارد زیاد دیگری برای سئو کردن وبسایت ما وجود دارد که در جلسات بعد به آن ها به صورت مفصل و کامل خواهیم پرداخت.
فقط این نکته را در نظر داشته باشید که تا اینجا ما یکسری مباحث توضیح دادیم که تئوری بود و نیاز به کار عملی نداشتند ولی اگر میخواهید ادامه دهید، از گوگل ورودی بهدست بیاورید و از وبسایتتان کسب درامد کنید، لطفا کارهایی که از اینجا به بعد توضیح میدهیم را برروی وبسایتتان اجرا کنید.
تفاوت سئو و کار روی شبکههای اجتماعی
باید بدانید که یک تفاوت کلی بین وبسایت و شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و… وجود دارد. همین الان اگر در اینستاگرام ویدئویی تولید کنید که قابلیت وایرال شدن را داشتهباشد، در عرض یک روز احتمال دارد که دویست تا سیصد نفر ویدئو شما را ببینند. این فرایند در سایت کاملا متفاوت است. در شبکههای اجتماعی بازدید بالا است و رشد بیشتر است. اما هر لحظه امکان دارد که اینستاگرام یا سایر شبکههای اجتماعی مانند تلگرام فیلتر شوند. مثل تلگرام و فیسبوک و…. . ولی در وبسایت، کار شما همیشه بهصورت مداوم ادامه خواهد داشت. البته به شرطی که وقت بگذارید.
کار برروی وبسایت و سئو آن مانند بقیه شبکههای اجتماعی نیست که رشد سریعی داشته باشید و مشتریان به سمتتان بیایند. امروزه هرکسی در اینستگرام میتواند با اطلاعات و دانش سطحی یک پیج بزند و در معرض دید قرار بدهد و بهراحتی لایک و ویو دریافت کند. اما داشتن یک سایت اعتبار بیشتری به شما میدهد. چرا که هرکسی نمیتواند یک سایت راهاندازی کند و روی سئو آن کار کند. همچنین هرکسی نمیتواند از طریق وبسایت چندین سال مداوم فروش داشته باشد. بنابراین بهتر است روی وبسایتتان کار کنید. مسلما فروش و اعتبار خوبی بهدست خواهید آورد.
و اما ادامه راه…
برای یادگیری کامل سئو سایت، میتوانید در دوره جامع سایت برتر شرکت کنید.
سلام،
اول که ممنون از سایت واقعا عالییتون.
دوم اینکه یه سؤال داشتم و اونم اینکه بنده یه سایت تصویری دارم، یعنی برای بارگذاری تصاویره.
برای اینکه از فضای هاستم استفاده نشه، میخواستم با افزونه ACF و المنتور، تصویر اصلی پست رو بارگذاری می کنم؛ یعنی به این صورت که المان تصویر رو گذاشته و آدرسش رو با افزونه ACF و داخل هر پست میذارم.(امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم)
میخواستم بدونم آیا این تصویر که با استفاده قابلیت تصویر شاخص وردپرس قرار داده نشده، کارایی تصویر شاخص رو داره و روی سئو تأثیر داره یا خیر؟
و برای سایت ویدئو هم اگه همین کار رو بکنم(یعنی المان ویدئو رو بذارم و با استفاده از ACF لینکش رو در هر پست قرار بدم) توی نتایج ویدئو گوگل، سایتم بالا میاد یا خیر؟
واقعا ممنون میشم اگه پاسخ بدید.
با سلام
بله افزونه های سئو تصویر را از تصویر شاخص دریافت می کنند و این موضوع تاثیر منفی خواهد داشت. ۲. مشکلی نیست
ممنون
خب شما روشی برای قراردادن تصویر شاخص از آدرس خارجی دارید.
ممنون واقعا بهش احتیاج دارم
بله افزونه هایی برای اینکار وجود داره توی گوگل سرچ کنید به انگلیسی
سلام درحال حاظر در افلیت مارکتینگ دیجی کالا فعالیت دارم. خواستم بپرسم برای انتشار محصولات در سایتم، اگر همان توضیحاتی که در سایت دیجیکالا برای آن محصول لحاظ شده را کپی کنم، از نظر سئو، دوپلیکیت حساب میشه و برای سئو مضره؟
درود بر شما بله قطعا.
سلام اگر دو یا چند تا محصول داشته باشیم که نوشته هایشون با هم یکی باشه و فقط بعضی از قسمت های کم آن فرق بکند آیا اینکار غلطه یا نه مشکلی نیست
سلام
بله پیشنهاد نمی شود این مدل تولید محتوا برای سئو مضر است.