هاست ایران بهتر است یا خارج؟ کدام یک برای سئو بهتر است
- آموزش سئو وردپرس
- بروزرسانی شده در
برای بسیاری از دوستان مدیر سایت سوال هست که هاست ایران بهتر است یا خارج از ایران؟ کدام یکی برای سئو و سرعت سایت بهتر است. در این ویدیو به پاسخ این سوال میپردازیم. خواهیم دید که مسائلی مهمتر از داخلی یا خارجی بودن هاست شما وجود دارد و یک شرکت میزبانی وب باید چه شرایطی داشته باشد، تا بگوییم برای میزبانی کردن اطلاعات سایت ما مناسب است.
هنگام راهاندازی یک وبسایت، طبیعتا باید یک پلان میزبانی وب تهیه کنیم. یک هاست، که قادر به میزبانی وبسایت ما و اطلاعات مهم آن باشد. برای بسیاری از دوستان سوال است که از هاستهای داخل (ایران) استفاده کنیم یا هاست خارج؟ منظور از هاست داخلی یا خارجی، مکان مدیریت شرکت میزبانیوب نیست. بلکه منظور سروری است که اطلاعات شما را میزبانی میکند.
آنچه در این مقاله میخوانید
هاست ایران بهتر است یا خارج
اگر چند سال پیش این سوال مطرح میشد که هاست ایران بهتر است یا خارج، قطعا پاسخ ما سرور خارجی بود. چرا که خود ما نیز چند سال پیش وبسایتمان را در ایران میزبانی کردیم و متاسفانه به نتایج خوبی نرسیدیم. در نهایت از یک دیتاسنتر آلمانی به نام Hetzner سرور گرفتیم و وبسایت خود را آنجا میزبانی کردیم.
در حال حاضر با توجه به شرایط اینترنتی ایران و شرایط نسبتا خوبی که پیدا کرده، (البته هنوز در حد کشورهای پیشرفته نیست) اما برای میزبانی وبسایت قابل قبول است. در نتیجه پیشنهاد ما در سال ۱۴۰۰ هاستهای داخل ایران است.
از کدام دیتاسنتر ایرانی استفاده کنیم
دیتاسنترهای مختلف، کیفیت و وضعیت متفاوتی دارند. همه این موضوعات برمیگردد به اینکه شما از چه هاستی استفاده میکنید و آن هاست در کدام دیتاسنتر، وبسایت شما را میزبانی خواهد کرد. برای مثال دیتاسنترهایی در ایران وجود دارند که امکانات آنها در حد یک کامپیوتر معمولی است. یعنی سرعت اینترنت خوبی ندارند و منابع سختافزاری آنها اصلا مناسب میزبانی سایت نیست. در مجموع همه این موارد سبب کاهش کیفیت و سرعت سایت شما خواهد شد.
شرکتهایی که معمولا خدمات هاستینگ ارائه میکنند، از نظر منابع انسانی و دانش فنی؛ درگیر پستی و بلندیهای زیادی هستند. مثلا در یک شرکت خوب، فردی بسیار حرفهای مدیر بخش پشتیبانی سرورها میشود و آن شرکت به خوبی کار خود را پیش میبرد تا زمانی که آن فرد در شرکت بماند. پس از خروج مدیر بخش پشتیبانی از مجموعه؛ شرکت هاستینگ نیروی متخصص خود را از دست داده و در نهایت کیفیت خدمات کاهش مییابد.
در چند سال اخیر، برای بسیاری از شرکتهای هاستینگ پیش آمد که دیتاسنتر خود را بنابر مسائل مالی یا برای افزاش کیفیت، تغییر دادند و آن را به دیتاسنترهایی منتقل کردند که کیفیت خوبی نداشت. در این شرایط شرکت هاستینگ چارهای ندارد و همه مشکلات نیز مربوط به این شرکتها نیست. ما در ایران با مشکلات مالی، زیرساختی و بسیاری مشکلات دیگر روبهرو هستیم. ما نیز چندین بار شرکت هاستینگ راهاندازی کردیم اما به دلایل مختلف تصمیم بر متوقف کردن آن گرفتیم. پس مشکل فقط از شرکت نیست؛ بلکه مشکلات زیادی وجود دارند که دست به دست هم میدهند تا یک شرکت هاستینگ نتواند به خوبی کار خود را انجام دهد.
بهترین شرکتهای ارائه دهنده هاست
برای معرفی شرکتهای هاستینگ خوب، تیم تولید محتوای میهن وردپرس مقالهای با موضوع هاست مناسب وردپرس نوشته است. در این مقاله شرکتهای هاستینگ معتبر داخلی را به شما معرفی کردهایم. سعی میکنیم این مقاله را هر چند وقت یکبار بروز کرده و مشکلات هر شرکت را توضیح دهیم و با توجه به نقد و بررسیهای کاملا عملی، به شرکتها امتیاز دهیم. در این مقاله همیشه میتوان بهترین شرکتهای هاستینگ را مشاهده و انتخاب کرد.
نتیجهگیری کلی
در این مقاله آموختیم که هاست ایران بهتر است یا خارج و بهتر است کدامیک را برای میزبانی سایتمان انتخاب کنیم. تا زمانی که در ایران از هاست اشتراکی استفاده میکنید، ناچارید هر چند سال یکبار شرکت هاستینگ خود را تعویض کنید. البته این روند تا زمانی ادامه دارد که بتوانید هزینههای یک سرور مجازی یا سرور اختصاصی را پرداخت کنید.
در آن شرایط با خیال راحت میتوانید سرور اختصاصی بگیرید؛ مدیر سرور استخدام کنید و اطلاعات خود را مثل شرکتهای بزرگ مثل دیوار دیجیکالا و میهن وردپرس خودتان مدیریت کنید. با این کار دیگر نیازی به شرکتهای هاستینگ نخواهید داشت. حداقل کاری که میتوانید برای کیفیت بهتر وبسایت خود انجام دهید، این است که با پرداخت هزینهی بیشتر از شرکتهای هاستینگ بخواهید که وبسایت شما را رو یک سرور نیمه اختصاصی یا اختصاصی مدیریت کنند.
موفق باشید.
سلام استاد حسینی عزیز ممنون از سایت خوبتون
من سرورم ایرانیه و توی جست جو ها زمانی که فیلتر شکن روشنه سایت من از نتایج جستجو گوگل حذف میشه و بالا نمیاد توی صفحات…
بخاطر ایرانی بودن سرور میزبانی سایته درسته ؟ ایا راه ح=لی هست برای این موضوع
چون خودتون میدونید الان همه از فیلتر شکن استفاده میکنن و این ضربه به سایت میزنه
با سلام
میشه چند تا شرکت هاست خارج به صرفه و امن میشه معرفی کنید
با تشکر
سلام تنها شرکتی که به ایرانی ها خدمات میده هاستینگر هست که توی همین لیست معرفی شده.
ممنون فقط اینکه به نظرتون از این شرکت هاست تهیه بشه یا هاست خارج رو از شرکت های هاستینگ ایرانی تهیه کنیم ؟
خواهش میکنم. اگر کاربران شما تو ایران هستن قطعا هاست ایرانی
پیام من رو تکراری تشحیص میده و ارسال نمیشه چه موردی هست ؟
برای استفاده از سرویس های گوگل یا افزونه هایی مثل رنکمث برای سایت ی با هاست داخل ایران محدودیت ایجاد نمیشه ؟ چقدر مطمئن هستید در مورد این قضیه؟؟
سلام بله محدودیت ایجاد میشه اما راهی نیست. ضمن اینکه نیازی به رنک مث پرو نیست. نسخه رایگانش کافیه
سلام وقت بخیر
من مقالات سایت های دیگه درباره این موضوع رو مطالعه کردم.
برخی از اونها (از جمله ایران سرور) نوشتن که چون خزنده های گوگل به هاست خارج نزدیکترن و از هاست ایران دورتن پس هاست خارجی بهتره برای سئو
این موضوع تا چه حد درسته؟
سلام وقت بخیر الگوریتم جدید گوگل سرعت سایت برای کاربر براش مهم تر از ربات ها هست پس هاست ایرانی بهتره برای سئو
خیلی ممنون از پاسخگویی شما
اقا رضا سلام شرکت های هاستینگ که معرفی کردید و با چند شرکت تماس گرفتم و ۹۹ درصدشون هاست خارج رو آفر میدادن من الان واقعا گیج شدم کاربران من تمام ایران هستن دومین ایرانی هست دات ای ار ولی نمیدونم چکار کنم و چه هاستی بگیرم ؟
سلام همین ویدیو رو ببینید مجددا. هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن ولی ایران بهتره در حال حاضر از نظر ما
سلام جناب حسینی راد. من google mobile friendly test سایتم را که تست میکنم خطای Page partially loaded دارد و view detail رو که میزنم میزنه 23 page resources couldn’t be loaded و تعدادی از فایل های css. js و jpg توسط گوگل به دلیل Other error نمی تونن لود بشن و هر بار هم که تست میکنم تعداد این فایل هایی که نمیتونند لود بشن تغییر میکنه و ثابت نیست. من اومدم تعدادی سایت های دیگه که سرور شون توی ایران هست رو چک کردم اونا هم اکثرا این مشکل رو داشتن.
سایت من هم سرورش تو ایران هست. و از افزونه های yoast, wprocket,woocommerce و… نیز استفاده می کنم.
به نظر شما چه طور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ شما هم این تجربه رو داشتید؟
سلام وقت بخیر
میتونم سوال بکنم سایت شما بر روی کدام دیتاسنتر هست و اگر اسیاتک هست در کدام دیتاسنتر اسیاتک هست، چون سرعت لود سایت شما بسیار خوبه و ارتباط خوبی داره
و اینکه مهم هست حتما باید از اسیاتک بگیریم؟ چون همه از دیتاسنتر های اسیاتک استفاده میکنن، به عنوان مثال اگر از رسپینا شیراز بگیرم برای seo من مضر هستش ؟ باید دقیقا به چه پارامتر های دیتاسنتر توجه بکنم ؟؟
سلام یک سوال شما چجوری مدیریت سرور را یاد گرفتید و چقدر زمان برد ؟
سلام حدود ۱۰ سالی هست انجامش میدیم. با یادگیری لینوکس و به مرور آموزش دیدم با صحیح و خطا
سلام مجدد
برای سرور اوبونتو بهتر است یا سنتواس ؟
و یادگیری کدام راحت تر است ؟
برای آموزش مدیریت سرور باید چجوری آموزش ببینم منبع معرفی می کنید ؟
ممنون
سلام اوبونتو بهتر هست. قبلا centos بهتر بود ولی الان چون سنت او اس توسط redhat خریداری شده دیگه کیفیت قبل رو نداره. منبع خاصی نمیشناسم و همانطور که عرض کردم به صورت پراکنده از سطح وب آموزشهایی دیدم. یه دوره رایگان لینوکس داریم روی سایت که یک جلسهاش رو منتشر کردم.
سلام. خسته نباشید.
مثل همیشه مقاله ی مفید و کاربردی بود. تشکر می کنم از آقای حسینی راد و همینطور تیم تولید محتوا
موفق باشید. 🙂
سپاس از توجه شما
سلام خسته نباشید
بابت مطلب عالی تون تشکر
من چند روزی هست که میخوام پرده سبز تهیه کنم اما خیلی گشتم نیاز به راهنمایی هم دارم .اینکه چه جنسی مناسب هست آیا بجای پرده سبز میشه از پارچه سبزی که چروک نشه استفاده کرد و اینکه قیمت استاندارد و اندازه مناسب اش چقدر است ؟
با تشکر لطفا راهنمایی کنید 🌹🌹
درود بر شما سپاس. پیشنهادم پرده سبز هست. مخمل یا سوزنی مناسب هست. عرض پرده سبز حداقل ۲ و نیم متر تا ۳ متر باشه