طرح صیانت از کاربران فضای مجازی – تکلیف کسب و کارها چیست

5 / 5. تعداد رای: 1

طرح صیانت از کاربران فضای مجازی – تکلیف کسب و کارها چیست

طرح صیانت از کاربران فضای مجازی چند روزی است که به تصویب مجلس برای تحقیقات بیشتر، اصل هشتادوپنج شده. در این مقاله طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی می‌خواهیم معایب و مزیت‌های آن را بررسی کنیم و راه‌کارهایی قبل از قانونی شدن این طرح برای شما ارائه کنیم.

طرح صیانت از کاربران فضای مجازی

صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی بر ضمه هر کشوری است، اما این‌که کشورها چطور این کار را انجام دهند، سرنوشت کسب‌و‌کارها، سرگرمی، کسب‌وکارهای کوچک و متوسط آن کشور را تعیین می‌کند.

در این طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی، به گفته دولت‌مردان، مسدودسازی و فیلترینگ فضای مجازی در کار نیست و جای خود را به محدودسازی می‌دهند. این به این معناست که احتمالاً قرار است جایگزین‌های داخلی پهنای باند بیشتری خود داشته باشند و پهنای باند ابزارهای خارجی مثل گوگل، اینستاگرام و واتساپ کم شود.

گفته‌شده اگر شرکت‌های خارجی مثل فیس‌بوک و گوگل و … حاضر شوند در ایران نماینده معرفی کنند و از cdn های ایرانی استفاده کنند، محدود نخواهند. اما احتمال این اتفاق بسیار پایین است.

محافظت از کسب‌و‌کار به روش ملانصرالدین

روزی ملانصرالدین در بازار گدایی می‌کرد، آدم ها به او ۱ سکه نقره و طلا نشان می‌دادند و ملأ نقره را برمی‌داشت، یک نفر دلش برای وی سوخت گفت ملأ، چه می‌کنی؟ باید طلا را برداری. ملأ خندید و گفت اگر طلا رو بردارم دیگرکسی به خاطر احمق بودنم به من کمک نمی‌کند.

این نشان‌دهنده هوش ملأ در کسب‌وکار خودش است، حالا شرایط شکلی به‌خصوص دارد، این شمایید که باید مشخص کنید دقیقاً چه در این شرایط چه‌کار کنید.

هر صاحب کسب و کار در ایران، یک سوپر قهرمان است، چالش‌های اقتصادی مختلف، شرایط سخت و سنگ اندازی های پیاپی، شما قهرمان هستید.

در ادامه این مطلب دقیقاً می‌خواهیم به شما بگوییم چطور از پس کسب و کار خود بربیایید و این طوفان را هم پشت سر بگذارید.

همین الان فکر خود را آزاد کنید و به گذشته بدون اینترنت فکر کنید! چطور بازاریابی می‌کردیم؟ چطور باید مشتری جذب می‌کردید؟ الآن آن موقعیت است که آماده هر چیزی باشیم، حتی بازاریابی سنتی.

من خودم به این فکر می‌کنم تکلیف کسب‌وکارهای بزرگ چه می‌شود؟ این سؤالی است که اگر شما به‌عنوان مدیر یک بیزینس کوچک به آن فکر کنید احتمالاً به نتایج جالبی می‌رسید.

طرح صیانت از کاربران فضای مجازی
طرح صیانت از کاربران فضای مجازی

تصویب طرح صیانت کابران

این طرح هنوز جای کار دارد و تصویب نشده، اما احتمال تصویب این طرح بسیار بالا است. سؤال اصلی اینجاست، اگر این طرح تصویب شد چه اتفاقی برای کسب‌وکارهای اینترنتی بر پایه سایت و اینستاگرام رخ می‌دهد؟

تکلیف کسب‌و‌کارها چیست

احتمال محدودسازی گوگل بسیار پایین است و ممکن است گوگل را به دلیل نداشتن مشابه داخلی آن از دست ندهیم و چندین سال زمان داشته باشیم تا در گوگل کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنیم.

به‌صورت کلی شما به‌عنوان یک صاحب کسب‌وکار باید سعی کنید فندانسیون و ستون‌های بیزینس خود را طوری بسازید که برند شما، همیشه زنده بماند و قطع‌ و وصلی اینترنت و خطرهای دیگر تأثیر بسیار زیادی نداشته باشد، مثلاً آبان 98 که اینترنت برای مدتی قطع بود بااینکه بیزینس‌های زیادی آسیب دیدند اما برندها به‌صورت خاص سرچ می‌شدند و درآمدشان به صفر نرسیده بود.

هیچ‌وقت سایت‌های بزرگی مثل دیجی کالا و آمازون با این طوفان‌ها زمین نخواهند خورد، پس‌روی برند سازی خود با تبلیغات گسترده کارکنید و اجازه دهید که کاربران شمارا بشناسند و در قلب و ذهنشان جای داشته باشید.

مزیت ها و معایب طرح صیانت از کاربران اینترنت

همیشه هر طرح قانونی، خوبی و بدی‌هایی به همراه دارد، می‌خواهم مزیت‌های این طرح را برای شما بنویسم. در ضمن فراموش نکنید، این مزیت‌ها در صورت برقرار بودن اینترنت است نه فعال‌سازی اینترانت ملی!

مزیت های طرح صیانت از کاربران فضای مجازی

  • تحریم‌ها تأثیری روی کسب‌وکار ما نخواهد داشت
  • امنیت اطلاعات بیشتر در کشور خواهیم داشت
  • امنیت محتوا تا حدی بیشتر خواهد شد
  • استفاده از درگاه‌های بانکی ایرانی در پلتفرم‌های داخلی افزایش می‌یابد.
  • سرعت بیشتر اینترنت را تجربه خواهیم کرد
  • استفاده از سیستم تبلیغات اینترنتی داخلی بیشتر می‌شود (البته نمی‌توان به این مورد مزیت گفت!)

معایب طرح صیانت از کاربران فضای مجازی ایران

هنوز این طرح تصویب نشده اما تمام بندهای این طرح به‌قدری شفاف نیست که می‌توان گفت همه طرح عیب و نقص است و آن مزیت‌هایی را که برایتان گفتیم، بخش‌های شفاف شده از سمت مسئولین است، اما شایعاتی بر قطع شدن اینترنت و عدم دسترسی آزاد به دنیای اینترنت وجود دارد.

از دیگر معایب این طرح، آدم دانش فنی لازم برای تولید ابزارهایی مثل گوگل و اینستاگرام است و بزرگ‌ترین مشکل نداشتن زیرساخت‌های مناسب اجرای این طرح است، ممکن است این طرح ضررهای جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

اگر شما هم با اجرای این مخالفید این مخالفت را اعلام کنید و کارزار را امضا کنید.

کسب و کارهای اینستاگرامی چه کنند

خب مشخص است طرح صیانت از کاربران فضای مجازی بیشتر برای محدودسازی شبکه‌های اجتماعی خارجی است و هنوز می‌توان روی گوگل حساب ویژه‌ای باز کرد، با توجه به این‌که تا اجرایی شدن این طرح بیش از 1 سال و نیم وقت خواهیم داشت، شما می‌توانید بیزینس اینترنتی خود را با تکیه بر گوگل راه‌اندازی کنید.

هیچ‌وقت عقب نکشید و پرقدرت از این ابزار استفاده کنید، این ابزار یکی از قدرتمندترین ابزارهای پول‌سازی در دنیاست، پس این زمان باقی‌مانده می‌تواند زمان طلایی برای کسب اعتبار، درآمد و ساخت یک برند قوی در ذهن مخاطبان از طریق تبلیغات باشد. اما حتما سایت خود را راه‌اندازی کنید. چیزی که ما همیشه و همیشه در موردش صحبت می‌کردیم.

خلاصه آن‌چه باید درباره طرح صیانت از کاربران فضای مجازی

چه این طرح صیانت از کاربران تصویب شود چه نشود، بالاخره پلتفرم‌های داخلی یا خارجی دیگری جایگاه خود را به این پلتفرم‌ها خواهد داد، همیشه همین بوده، روزی یاهو مسنجر آمدورفت. فیس‌بوک آمدورفت. شاید اینستاگرام هم برود. تنها چیزی که برای کسب‌وکار شما باقی می‌ماند، یک وب‌سایت و برند نامی است.

همین حالا به فکر ساخت یک وب‌سایت باشید و سعی کنید سریعاً با سئو و تبلیغات آن را به مخاطبان خود نشان دهید.

موفق و پیروز باشید.

نظر شما در این مورد چیه؟