انتقال اطلاعات وردپرس به سایتی دیگر با افزونه All in One WP Migration

4.3 / 5. تعداد رای: 3

انتقال اطلاعات وردپرس به سایتی دیگر با افزونه All in One WP Migration

یکی از مواردی که ممکن است برای همه افرادی که یک وب‌سایت را مدیریت می‌کنند پیش بیاید این است که بخواهند سایت خودشان را به یک وب‌سایت دیگر منتقل کنند. دلایل زیادی وجود دارد که باعث این موضوع می‌شود، مثلاً ممکن است شما از هاست فعلی خود راضی نباشید و بخواهید هاست خود را تغییر دهید و همان‌طور که میدانید تمامی اطلاعات سایت شما در هاست ذخیره می‌شود، پس باید قبل از هر اقدامی سایت خود را منتقل کنید. در این مقاله نحوه انتقال اطلاعات وردپرس به سایتی دیگر با افزونه All in One WP Migration را به شما توضیح خواهیم داد.

برای این کار می‌توانید از یک افزونه استفاده کنید و بدون هیچ مشکلی، تمام اطلاعات و محتوای سایت قبلی را به جدید انتقال دهید. ما در این مقاله می‌خواهیم این افزونه را برای شما معرفی کنیم و روند کار آن را با هم بررسی کنیم. پس اگر شما هم قصد دارید سایت خود را منتقل کنید، ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

انتقال اطلاعات وردپرس به سایتی دیگر

یکی از سؤالاتی که معمولاً برای افرادی که به دنبال انتقال سایت خودشان به یک وب‌سایت جدید هستند، این است که چه بلایی بر سر اطلاعات سایت می‌آید؟ خب شما دو راه دارید، یا باید وب‌سایت جدید را بدون هیچ محتوایی از نو راه‌اندازی کنید و یا می‌توانید با استفاده از یک سری راهکار اطلاعات سایت را منتقل کنید.

ممکن است شما زمان بسیار زیادی را برای تولید محتوای سایتتان صرف کرده باشید و روی دامنه سایت خود کلی کار کرده باشید و بعد از یک مدت به هر دلیلی تصمیم به تغییر دامنه می‌گیرید؛ که در این صورت اگر بخواهید محتوای قبلی را نادیده بگیرید با یک شکست بزرگ روبه‌رو خواهید شد و تمامی کاربران خود را از دست خواهید داد.

پس راه‌حل چیست؟ شما می‌توانید از پلاگین All-in-One WP Migration که یکی از کاربردی‌ترین پلاگین های وردپرس است استفاده کنید و اطلاعات سایت را جابه‌جا کنید.

افزونه All in One WP Migration

All in One WP Migration یک افزونه بسیار قدرتمند است که به شما برای انتقال اطلاعات سایتتان کمک خواهد کرد، این افزونه تا کنون بیشتر از 2 میلیون نصب فعال داشته است و همین تعداد نصب می‌تواند بیانگر کاربردی بودن آن باشد.

رابط کاربری این افزونه بسیار ساده و راحت است و شما حتی اگر مبتدی هم باشید می‌توانید به‌راحتی اطلاعات سایت را با استفاده از آن انتقال دهید. ازآنجایی‌که این افزونه به زبان فارسی هم ترجمه شده است، کار شما را بسیار راحت کرده است.

معرفی افزونه All-in-One WP Migration
معرفی افزونه All in One WP Migration

این افزونه کاملاً رایگان است و شما می‌توانید آن را از مخزن ورپرس خود دانلود و روی سایت خود فعال کنید؛ برای نصب افزونه هم می‌توانید آموزش نصب افزونه در وردپرس را مشاهده کنید.

روند انتقال اطلاعات وردپرس به سایتی دیگر

همان‌طور که به آن اشاره کردیم، این افزونه کارکرد بسیار راحتی دارد و نیازی نیست شما تنظیمات زیادی را در آن پیکربندی کنید؛ ازآنجایی‌که این پلاگین رودپرس را انتقال نمی‌دهد و تنها اطلاعات سایت شما و دیتابیس را منتقل می‌کند.

پس به یاد داشته باشید که شما برای انتقال دادن اطلاعات سایت به یک وردپرس جدید نیاز دارید، فراموش نکنید که وردپرس جدید باید در سایت مقصد شما نصب و راه‌اندازی شده باشد تا بتوانید مراحلی که در قسمت بعد برای شما خواهیم گفت را انجام دهید.

آموزش کار با افزونه All in One WP Migration

بعدازاینکه، این افزونه را دانلود و روی سایت خود فعال کردید، یک منو جدید به اسم همین افزونه در پیشخوان وردپرس برای شما نمایش داده می‌شود، که دارای زیرمنوهای برون‌ریزی، درون‌ریزی و پشتیبان گیری است.

روی گزینه برون‌ریزی کلیک کنید تا یک صفحه مشابه تصویر زیر را مشاهده کنید، حالا گزینه “برون‌ریزی به” که در تصویر هم مشخص شده را انتخاب کنید.

برون‌ریزی اطلاعات سایت قدیمی
برون‌ریزی اطلاعات سایت قدیمی

زمانی که شما روی این باکس سبز رنگ کلیک کنید، یک گزینه به اسم “گزینه‌های پیشرفته” نمایش داده می‌شود که اگر روی آن کلیک کنید می‌توانید مشخص کنید که کدام قسمت از محتوا برون‌ریزی شود. درواقع ممکن است شما نخواهید تمامی محتوای سایت قدیمی مانند ایمیل‌های اسپم، دیدگاه‌ها، افزونه‌ها و یا هر مورد دیگری را به سایت جدید انتقال دهید؛ در این صورت می‌توانید تیک هر گزینه‌ای که می‌خواهید را بزنید و از برون‌ریزی آن‌ها جلوگیری کنید.

گزینه‌های پیشرفته برای برون‌ریزی اطلاعات
گزینه‌های پیشرفته برای برون‌ریزی اطلاعات

سپس وقتی‌که تمامی محتوای موردنظر خود را مشخص کردید، روی برون بری به کلیک کنید تا یک باکس سبزرنگ برای شما نشان داده شود، شما در این پنجره باید تعیین کنید که می‌خواهید محتوای سایت به کجا فرستاده شود؛ که در این قسمت چون داری از نسخه رایگان افزونه استفاده می‌کنیم، تنها می‌توانیم روی “فایل” کلیک کنیم.

انتخاب نوع فایل دانلودی
انتخاب نوع فایل دانلودی

خب حالا ممکن است کمی طول بکشد، باید صبر کنید تا این افزونه روند خروجی گرفتن از سایت شما را تمام کند. سپس می‌توانید یک پنجره مانند تصویر زیر را ببینید که اگر روی باکس سبز رنگ کلیک کنید، اطلاعات سایت شما در قالب یک فایل روی سیستم شما ذخیره می‌شود.

دانلود اطلاعت سایت در قالب فایل
دانلود اطلاعت سایت در قالب فایل

درون ریزی اطلاعات سایت

اگر مراحل بالا را به‌درستی طی کرده باشید، یعنی اطلاعات سایت را بدون مشکل برون بری کردید؛ حالا باید این محتوا را در سایت جدید جایگذاری و درون‌ریزی کنید. برای این کار باید وارد سایت مقصد و یا همان سایت جدید خود شوید و پس از نصب کردن وردپرس، افزونه All-in-One WP Migration را هم مجدداً در آن نصب و فعال کنید.

حالا از قسمت پیشخوان » All-in-One WP Migration » درون‌ریزی را انتخاب کنید، تا یک صفحه مانند تصویر زیر را ببینید:

درون‌ریزی فایل‌های سایت قدیمی در سایت مقصد
درون‌ریزی فایل‌های سایت قدیمی در سایت مقصد

در اینجا شما باید روی باکس سبز رنگ “درون‌ریزی از” کلیک کنید و گزینه فایل را انتخاب کنید، حالا تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که فایلی که در مرحله قبل دانلود کردید را در اینجا بارگذاری کنید. حالا یک پنجره برای شما باز می‌شود که شما باید روی گزین ” پیش رفتن” کلیک کنید. سپس کمی صبر کنید تا درون‌ریزی محتوا به‌صورت کامل و صحیح انجام شود.

نکته: این افزونه محدودیت حجم دارد، یعنی اگر حجم اطلاعات شما بیش‌تر از محدودی 512MB باشد، شما نمی‌توانید آن‌ها را درون‌ریزی کنید. پس یا باید آن‌ها را بخش به بخش انتقال دهید و یا اینکه از نسخه حرفه‌ای آن استفاده کنید.

مرحله نهایی

در قدم آخر شما باید روی لینک “ساختار پیوند یکتا” که در مرحله قبل برای شما گفتیم کلیک کنید، تا به صفحه تنظیمات پیوند یکتا بروید. درواقع شما در این قسمت با اطلاعات ورود به سایت قبلی خود، وارد صفحه تنظیمات پیوند یکتای سایت جدید می‌شوید.

حالا تنها کاری که باید انجام دهید این است که دو بار روی “ذخیره تغییرات” کلیک کنید، فراموش نکنید که حتماً 2 بار کلیک کنید تا روند انتقال اطلاعات به سایت شما تکمیل شود.

بدین‌صورت می‌توانید خیلی راحت و ساده تنها با چند کلیک، سایت وردپرسی خود را از دامنه فعلی به دامنه جدید انتقال دهید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. موفق و پیروز باشید. 🙂

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U345430 ۲۷ تیر ۱۴۰۳

    سلام سایت کامل منتقل شد و درست کار میکنه اما مرحله آخر که پیوند یکتا رو گذاشتم رو نام نوشته
    بقیه صفحه ها لینکش کار نمیکنه و صفحه سفید میاد همه راه حل های نت رو انجام دادم اما فقط با حالت پیشفرض پیوند یکتا کار میکنه

  2. U338558 ۲۱ بهمن ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر. شما آموزش انتقال UI به وردپرس رو دارید؟

  3. U315407 ۳ مرداد ۱۴۰۱

    سلام وقتتون بخیر من در قسمت برون ریزی ۱۰۰ درصد میشه بعد میزنم که دانلودش کنم میزنه failed -forbiden

  4. U312667 ۳ فروردین ۱۴۰۱

    سلام
    در زمان درون ریزی کردن فایل وقتی به هفتاد درصد میرسه متوقف میشه.
    مشکل از کجاست به نظر شما؟
    و اینکه آیا افزونه ی دیگه ای هست که اونو امتحان بکنم؟

  5. U311111 ۲۰ بهمن ۱۴۰۰

    ببخشید من درون ریزی رو میزنم تا 100درصد میره و روی 100 گیر میکنه و بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته. باید چکار کنم؟

  6. U10089 ۲ مهر ۱۳۹۸

    سلام من یه سایت دارم که میخوام قالبش رو عوض کنم به خاطر همین میخوام قالب جدید رو روی لوکال نصب کنم و بعد صفحات مورد نیازم رو طراحی کنم و فقط همون صفحات رو به وردپرس انتقال بدم.
    میشه راهنمایی کنید فقط برای انتقال صفحات با این افزونه چطور باید کار رو انجام بدم؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳ مهر ۱۳۹۸

      با سلام واحترام
      با استفاده از افزونه داپلیکیتور میتونید این کار رو انجام بدید

  7. کاربر مهمان ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

    سلام ایا با انتقال اطلاعات به سایت جدید اطلاعات روی سایت قدیمی حذف میشه؟

  8. کاربر مهمان ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

    سلام مراحل انجام import چقدر معمولا با سرور ایرانی زمان میبره ؟
    برای من بعد از آپلود چند ساعت طول میکشه ولی بازم ادامه میده هنوز . عادیه ؟؟؟

  9. کاربر مهمان ۶ دی ۱۳۹۷

    سلام
    ممنون از آموزشتون
    من می‌خوام بخش فروشگاه سایتم رو منتقل کنم به یه سابدامین و نیاز هم نباشه دوباره تنظیمات ووکامرس رو انجام بدم. همچنین می‌خوام کاربرها هم منتقل شن. حالا چند تا سوال:
    با این افزونه میشه کاربرها رو هم منتقل کرد؟
    آیا دیتابیس رو هم باید منتقل کنم؟
    اگر قالب را منتقل نکنم مشکلی پیش نمیاد؟

  10. کاربر مهمان ۲۴ آذر ۱۳۹۷

    سلام
    چجوری میشه محدودیت حجم اپلود رو برداشت
    سایت من حدودا 1 گیگ شد.اما محدودیت حجم ایمپورت داره

  11. کاربر مهمان ۱۹ شهریور ۱۳۹۷

    سلام افزونه خوبی هست ولی ایا میشه با این افزونه یه سایت که مال خود ما نیست رو ازش خروجی بگیریم و بعد اون فایل خروجی رو در سایت وردپرس خودمون بازیابی کنیم که کل اطلاعات اون سایت وارد سایت ما بشه؟؟؟ این برنامه همچین کاری می کنه

  12. کاربر مهمان ۱۶ شهریور ۱۳۹۷

    یه مشکلی که داره اینه که فایلتون اگه بیشتر از 512 مگ باشه نسخه رایگانش ساپورت نمیکنه و باید نسخه اصلیشو بخری
    و دوم اینکه یه سوال: ادرس سایت وردپرس من psdkart.ir هست ولی من در قسمت find ادرس یه سایت دیگه یعنی غیر از سایت خودم رو زدم و حالا این خروجی که داده بکاپ سایت خودم هست یا سایتی که ادرسشو زدم؟؟؟ می خاستم بدونم یعنی مثلا میشه با این برنامه یه سایت کامل رو کپی کرد و اطلاعاتش رو با سایت خودمون جابجا کنیم؟؟

  13. کاربر مهمان ۱۵ شهریور ۱۳۹۷

    سلام
    این کار روی سئو چقدر اثر منفی داره؟