English

بهترین افزونه امنیتی وردپرس – All In One WP Security

3.8 / 5. تعداد رای: 85

بهترین افزونه امنیتی وردپرس – All In One WP Security

پلاگین‌های بسیار زیادی برای امنیت وردپرس وجود دارد. ممکن است پس از بررسی این افزونه‌ها مشاهده کنید که هرکدام چندین میلیون نصب فعال دارند. همین موضوع می‌تواند باعث سردرگمی شما شود و نتوانید یک افزونه مناسب را برای سایت وردپرسی خود انتخاب کنید. اما پاسخ به این سوال کار بسیار دشواری است. چرا که تمام این افزونه‌ها در حال تغییر و آپدیت شدن هستند. همین تغییرات و به‌روزرسانی‌ها می‌تواند تاثیر بسیاری زیادی در انتخاب یک افزونه امنیتی وردپرس داشته باشد. حتی هر روز ممکن است یک پلاگین جدید با قابلیت‎‌های بسیار بهتر ارائه شود. با این حال بهترین افزونه امنیتی برای وردپرس چیست؟

اما در حاضر که ما این ویدئو و مقاله را تهیه کرده‌ایم. بهترین افزونه امنیتی وردپرس که خود ما هم در میهن وردپرس چند سال است از آن استفاده می‌کنیم. افزونه امنیت فراگیر وردپرس(All In One WordPress Security) است. شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاید، که چرا ما این افزونه را معرفی کرده‌ایم. ممکن است شما افزونه‌هایی مثل Wordfence و یا iThemes Security را روی وب‌سایت وردپرسی خود نصب کرده باشید و ببینید که این پلاگین‌ها قابلیت‌های بسیار بیشتری دارند. اما تعداد امکانات این پلاگین‌ها اصلا مهم نیست. بلکه امکانات قابل استفاده آن‌ها بسیار مهم است.

در این آموزش برای شما یکی از قوی‌ترین افزونه‌های جلوگیری از هک شدن وردپرس را قرار داده‌ایم. این افزونه بسیار قدرتمند بوده و همان‌طور که از اسم آن پیدا است تمامی موارد لازم برای تأمین امنیت وردپرس را به‌صورت یکجا دارد. این افزونه All in one wp security & Firewall یا به زبان رسای فارسی افزونه امنیت فراگیر وردپرس نام دارد.

همچنین می‌توانید ویدیوی مقایسه افزونه امنیت همه کاره وردپرس و Wordfence را اینجا ببینید.

بهترین افزونه امنیتی وردپرس

پلاگین All In One WP Security توسط افراد متخصص طراحی و نوشته شده است و در عین حال قدرتمند بودن، کار با آن بسیار آسان است. این افزونه از یک سیستم درجه بندی امتیازات امنیتی استفاده می‌کند که شما می‌توانید سطح آن را بسته به نیازتان تنظیم کنید.

اما هدف امروز ما فقط معرفی این افزونه نیست. بلکه آموزش کامل نصب و راه‌اندازی افزونه All In One WP Security & Firewall است. با ما همراه باشید.

امکانات افزونه All in one WordPress Security

All In One WP Security یک افزونه امنیتی تمام عیار است که می‌تواند همه بخش‌های وبسایت شما را تحت پوشش خود قرار دهد. موضوع جالب درباره این افزونه، این است که کاملا رایگان است و به هیچ عنوان سرعت سایت وردپرسی شما را کاهش نمی‌دهد! اگر تا به الان به استفاده از این افزونه ترغیب نشده‌اید، نگاهی به ویژگی و بخش‌های تحت پوشش این افزونه بیاندازید تا نظرتان تغییر کند!

امنیت حساب کاربری

افزونه All In One WP Security می‌تواند تشخیص دهد که نام‌های کاربری مورد استفاده در سایت شما از حالت پیش‌فرض “admin” استفاده می‌کنند یا خیر و به راحتی می‌توانید نام‌های کاربری را به صورت دلخواه تغییر دهید.
اگر از حساب کاربری وردپرسی با نام کاربری و نام نمایشی یکسان استفاده می‌کنید، خبر بدی برای شما دارم! این کار هک شدن شما را تا 50 درصد آسان‌تر می‌کند، چرا که هکرها از قبل نام ورود شما را می‌دانند. افزونه All In One WP Security می‌تواند این مشکل امنیتی شما را تشخیص دهد و آن را بهبود ببخشد.
این افزونه می‌تواند میزان قدرت رمز عبور شما را تعیین کند.
یکی دیگر از قابلیت‌های این افزونه توقف شمارش کاربران است. بنابراین ربات‌ها نمی‌توانند اطلاعات کاربر را از طریق پیوند دائمی نویسنده کشف کنند.

امنیت ورود کاربران

با قابلیت Login Lockdown این افزونه می‌توانید از حملات ورود به سیستم جلوگیری کنید. با استفاده از تنظیمات پیکربندی می‌توانید تعیین کنید که کاربران با چه IP حق ورود به وبسایت شما را دارند. اگر شخصی یا رباتی برای ورود به سیستم تلاش‌های زیادی انجام دهد، توسط افزونه All In One WP Security بلاک یا قفل خواهد شد. همچنین به عنوان سرپرست وبسایت می‌توانید لیست کاربران مسدود شده را مشاهده کنید تا در صورت لزوم دسترسی را برای آن‌ها آزاد کنید.
می‌توانید قابلیت خروج اجباری را در وبسایت‌تان فعال کنید. خروج اجباری تعیین می‌کند که هر کاربر چه مدت حق حضور در وبسایت شما را دارد. این قابلیت به وبسایت‌هایی که ترافیک بالایی دارند کمک شایانی می‌کند.
با این افزونه می‌توانید به اطلاعات هر کاربر نظیر تلاش‌های ناموفق، آدرس IP و زمان خروج، نگاهی ریزبینانه داشته باشید.
می‌توانید در لحظه بفهمید کدام کاربران در وبسایت شما آنلاین هستند.
این افزونه به شما امکان می‌دهد یک یا چند آدرس IP را در یک لیست سفید قرار دهید. افراد قرار گرفته در لیست سفید به صفحه ورود وردپرس شما دسترسی مستقیم خواهند داشت.
افزونه All In One WP Security می‌تواند قابلیت کد امنیتی گوگل را به فرم ورود وبسایت شما اضافه کند.

امنیت ثبت ‌نام کاربر

یکی از قابلیت‌های افزونه All In One WP Security تایید دستی حساب‌های کاربری است. با فعال کردن این قابلیت می‌توانید به صورت دستی تمامی ثبت نامی‌ها را بررسی کنید تا از ثبت نام حساب‌های کاربری هرزنامه یا ساختگی جلوگیری کنید.
می‌توانید قابلیت Honeypot را فعال کنید تا از ثبت نام ربات‌ها جلوگیری کنید.

امنیت پایگاه داده

با استفاده از افزونه All In One WP Security می‌توانید پیشوند wp را به هر پیشوند دلخواه دیگری تغییر دهید. همچنین می‌توانید با یک کلیک از تمامی داده‌های دیتابیس به صورت خودکار پشتیبانی گیری کنید.

امنیت فایل‌های وبسایت

می‌توانید با غیرفعال کردن ویرایش فایل‌ها از ناحیه مدیریت وردپرس، از کد PHP خود محافظت کنید.
افزونه All In One WP Security می‌تواند تمام گزارشات ارسالی از طرف هاست را دریافت کند و آن‌ها را در یک منو به شما نشان دهد. با این کار شما می‌توانید به سرعت از وجود مشکل در سرور خود مطلع شوید و آن را رفع کنید.
با این افزونه می‌توانید از دسترسی افراد به فایل‌های readme.html، License.txt و wp-config-sample.php در سایت وردپرس خود جلوگیری کنید.

پشتیبان‌گیری و بازیابی فایل‌های ضروری وردپرس

با افزونه All In One WP Security می‌توانید به راحتی از فایل‌های HTACCESS و WP-CONFIG.PHP پشتیبان‌گیری کنید تا در صورت خرابی فایل‌ها، با بازیابی دوباره آن‌ها مشکل سایت خود را رفع کنید.
همچنین می‌توانید محتویات فایل‌های فعال WP-CONFIG.PHP و HTACCESS را از طریق داشبورد مدیریت کنید.

بهبود عملکرد فایروال

این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی از طریق فایل htaccess. حفاظت فایروال زیادی را به سایت خود اضافه کنید. یک فایل htaccess قبل از هر کد دیگری در سایت شما توسط وب سرور پردازش خواهد شد. بنابراین فایروال قبل از اینکه اطلاعات سایت شما به سرقت برود، کدها یا اسکریپت‌های مخرب را متوقف می‌کند. به طور کلی افزونه All In One WP Security موارد زیر را در فایروال شما بهبود می‌بخشد:

  • فعال کردن مرکز کنترل دسترسی.
  • فعال شدن سریع انتخاب تنظیمات فایروال اعم از پایه، متوسط و پیشرفته.
  • ممنوع کردن فرستادن دیدگاه از راه پراکسی.
  • قفل کردن دسترسی به پرونده‌ی  Debug Log
  • از کار انداختن ردیابی و رهگیری.
  • جلوگیری از کدهای مخرب..
  • ویژگی حفاظت از آسیب پذیری PingBack وردپرس.
  • امکان جلوگیری از خزیدن ربات‌های جعلی گوگل در سایت شما.
  • امکان جلوگیری از هات لینک شدن تصاویر. با این کار وبسایت‌های دیگر نمی‌توانند به طور مستقیم به تصاویر سایت شما لینک دهند.
  • امکان اضافه کردن قوانین سفارشی برای مسدود کردن دسترسی به منابع مختلف سایت

طبق گفته تیم طراحی کننده، این افزونه دارای قوانین و فایروال در سه سطح پایه، متوسط و پیشرفته است که می‌تواند بدون اختلال در عملکرد وبسایت شما، امنیت را به طور کامل تامین کند. در ادامه ابتدا خصوصیات ویژه این افزونه را بررسی خواهیم کرد و بعد از آن به سراغ آموزش نصب و کار با افزونه All In One WP Security خواهیم رفت.

در واقع برای یک مقایسه جامع‌تر و بهتر، باید افزونه‌های مورد نظر را به‌صورت دوبه‌دو باهم مقایسه کنیم. یعنی All In One Security را باید به‌عنوان یک پلاگین مرجع در نظر بگیریم. سپس با سایر افزونه‌های امنیتی وردپرس مثل Wordfence، iThemes Security و Sucuri مقایسه کنیم. در نهایت هم به این نتیجه خواهیم رسید که All In One WordPress Security از همه این افزونه‌ها بهتر است.

جلوگیری از حملات BRUTE FORCE

حملات بروت فورس، حملاتی هستند که به منظور دستیابی به رمز ورود شما صورت می‌گیرند. می‌توانید با فعال کردن گزینه پیشگیری از حملات بروت فورس در افزونه All In One WP Security از هک شدن جلوگیری کنید. در واقع این قابلیت بر پایه کوکی‌های سایت شما کار می‌کند و مانع از ورود ربات‌ها به سایت شما می‌شود.
امکان افزودن یک کپچای ساده ریاضی به فرم ورود به وردپرس برای مبارزه با حملاتbrute force.
امکان مخفی کردن صفحه ورود ادمین. آدرس صفحه ورود به وردپرس خود را تغییر نام دهید تا ربات‌ها و هکرها نتوانند به URL ورودی وردپرس شما دسترسی پیدا کنند. این ویژگی به شما امکان می‌دهد صفحه ورود پیش فرض (wp-login.php) را به چیزی که دوست دارید، تغییر دهید.
امکان استفاده از Login Honeypot که به کاهش تلاش‌های brute force برای ورود به سیستم توسط ربات‌ها کمک می‌کند.

امنیت در برابر ارسال نظرات اسپم

فعال‌ترین آدرس‌های IP را که دائماً بیشترین نظرات هرزنامه را تولید می‌کنند نظارت کنید و فورا آنها را با کلیک یک کلیک مسدود کنید.

یک کپچا به فرم نظر وردپرس خود اضافه کنید تا امنیت در برابر هرزنامه نظرات را افزایش دهید.

جلوگیری از کپی محتوای سایت

امکان غیرفعال کردن کلیک راست، انتخاب متن و گزینه کپی برای سایت شما. در واقع با این کار از به سرقت رفتن محتواهای تولید شده جلوگیری خواهید کرد.

پشتیبانی از بیشتر زبان‌ها

یکی دیگر از مزیت‌های افزونه All In One WP Security پشتیبانی از زبان فارسی است. این افزونه از زبان‌های زیر پشتیبانی می‌کند:

  • فارسی
  • انگلیسی
  • آلمانی
  • اسپانیایی
  • فرانسوی
  • مجاری
  • ایتالیایی
  • سوئدی
  • روسی
  • چینی
  • پرتغالی
  • برزیلی

تا اینجا با افزونه All in One WP Security & Firewall به خوبی آشنا شدیم. حال پیشنهاد می‌کنیم آموزش تنظیمات افزونه را مشاهده کنید و سایت خود را از همیشه امن‌تر کنید.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U252017 ۱۲ فروردین ۱۴۰۱

    سلام
    من حواسم نبود دستم رفت روی یه چیزی و همیچین چیزی رو نشون داده
    مجوزها برای /home/steair/domains/saberibrotherstea.ir/public_html/wp-config.php به خوبی به 0640 تغییر کردند

    یعینی چه

  2. U311189 ۷ بهمن ۱۴۰۰

    سلام.
    من این افزونه رو طبق فیلم آموزشی نصب و راه اندازی کردم ولی یکی از تنظیمات رو اشتباهی انجام دادم. من افزونه رو حذف کردم و الان اگه این افزونه رو دوباره نصب کنم خودم هم از سایت بیرون میکنه و با رمز و اطلاعات کاربری درست وارد پیشخوان وردپرس نمیشه.
    چیکار باید بکنم؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

      سلام از دیتابیس باید اطلاعات و تنظیمات افزونه رو حذف کنید. یکم تخصصیه ولی با سرچ میتونید انجامش بدید.

  3. U310946 ۷ بهمن ۱۴۰۰

    سلام . من برای افزایش امنیت سایت وردپرس ام all in one security نصب کردم. (1 میلیون نصب فعال)
    در زمان تنظیمات بخش های افزونه، گفته شده بود جهت اطمینان بیشتر قبل از شروع تنظیمات یک بک آپ از دیتابیس بگیریم.

    منم بک آپ گرفتم و تنظیمات رو درست کردم و بعدش 6 ساعت با سایت کار کردم وقتی دیدم سایتم درست کار میکنه رفتم به آدرس گفت بک آپ رو اونجا ذخیره کرده و فایلش رو پیدا کردم و بک آپ دیتابیس رو پاک کردم.

    بعد اینکه بک آپ دیتابیس پاک کردم، سرعت سایت کند شد و کمی بعد از سایت انداختم بیرون و سه بار رمز رو زدم گفت اشتباهع و بعدش آی پی من رو بلاک کرد.🤗

    الان چیکار کنم!!!
    افزونه رو از مخزن وردپرس دانلود کردم.

    ضمن اینکه من اصلا به دیتابیس سایت کاری نداشتم و فقط بک آپی که افزونه گرفت رو پاک کردم. همچنین تمام دیتای من هنوز در سایت موجوده و چیزی پاک نشده.

    به نظرم من رو به عنوان هکر شناسایی کرد و فایروالش فعال شد و دسترسی منو قطع کرد و از سایت انداختم بیرون.

    الان دوتا مشکل هست:
    1. آی پی من بلاک شده. ( اگر افزونه رو غیرفعال کنید درست میشه )

    2. سایت خیلییی کند شده ( اینو نمیدونم چیکار کنم!)

    • Reza Rad رضا راد ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

      سلام ۱. بله با این روش حل میشه ۲. کند شدن سایت به دلیل پاک کردن بک آپ نیست. موارد دیگه مثل هاستینگ رو بررسی کنید.

  4. U309889 ۲ آذر ۱۴۰۰

    در مورد این که این افزونه با افزونه hide my wp gost هم تداخل دارد یا خیر ، توضیح میدادید خیلی خوب میشد

  5. U41874 ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

    سلام. ممنون از مطلب مفیدتون. من با استلده از این افزونه، نام نویسی کاربران رو به صورت دستی تنظیم کردم و هر کس ثبت نام کنه، باید دستی تاییدش کنم. اما برای این کار باید مرتب چک کنم کسی ثبت نام کرده یا نه که تایید یا رد کنم و اعلان یا نوتیفیکیشنی برام نمیاد. برای اینکه با ثبت نام هر کس یه نوتیف برام بیاد حالا یا توی همون وردپرس (مثل وقتی که کسی دیدگاه مینویسه) یا به صورت پیامک و ایمیل … چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟

  6. U18568 ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام
    ببخشید استاد من گزینه خروج خودکار کاربر رو فعال کردم برای زمان 180 دقیقه. و بعد از گذشت این زمان منو از سایت خودم بیرون کرد و حالا هرچی میخوام وارد بشم صفحه ورود برام رفرش میشه و سایت باز نمیشه. افزونه رو حذف و نصب مجدد کردم که حل نشد. لطفا راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر

    • Reza Rad رضا راد ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

      سلام تنظیمات افزونه رو ریست کنید و این گزینه رو غیرفعال کنید. روی برخی هاست ها به خوبی کار نمیکنه

  7. U37793 ۲۴ اسفند ۱۳۹۹

    سلام و احترام خدمت شما
    بنده این افزونه رو دانلود کردم و در قسمن اپلود افزونه
    پس از اپلد و زدن گذینه نصب افزونه با این ارور مواجه شدم
    ((پرونده بارگذاری شده بزرگ تر از upload_max_filesize در php.ini است))
    سپاس بیکران

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

      با سلام
      لطفا از هاست بخواید تا حجم آپلود وردپرس سایت شما رو افزایش دهند

  8. U31409 ۲۱ اسفند ۱۳۹۹

    با سلام خدمت استاد عزیز
    استاد در قسمت ورود کاربران ک به پنل مدیریت ورود کردن تو سایت من همیشه ip خودم نشون میداد امروز با ارتقا وردپرس به 5.7
    یک ip ناشناس دیدم ک خیلی اولش ترسیدم و سریع لاگ اووت کردمش و بعد دوباره اون ip در اون قسمت دیدم و دقت کردم به شماره ip دیدم ip شرکت سرور ک هاست گرفتم هست
    استاد تا الان اینجور نبود و سوال ک کردم از پشتیبانی گفتن وصل شده برای اپدیت
    آیا این موضوع عجیبی هست یا ک نه طبیعیه ؟
    چون تا قبل ارتقا به 5.7 این وجود نداشت ایا خطر ناک نیست
    چون این افزونه میگه دو کاربر به پنل مدیریت وجود داره اصلا حس خوبی نیست 🙂
    با تشکر از زحمات همیشگی شما برای پیشرفت ما کاربران

    • Reza Rad رضا راد ۲۱ اسفند ۱۳۹۹

      سلام باید توی تنظیمات افزونه امنیتی متد دریافت آی پی رو تغییر بدید. مشکلی نیست.

  9. U25465 ۱۲ اسفند ۱۳۹۹

    سلام و وقت بخیر
    من به تازگی افزونه امنیت فراگیر وردپرس رو نصب کردم و به یه مشکل بزرگ برخوردم و اونم اینه که ادرس صفحه لاگین رو تغییر دادم و الان نمیدونم اون آدرس چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمائید تا مشکل رو برطرف کنم
    سپاس

    • Reza Rad رضا راد ۱۲ اسفند ۱۳۹۹

      سلام کافیست از فایل منیجر هاست وارد پوشه plugins شوید و پوشه افزونه را تغییر نام دهید.

  10. U7504 ۳۰ بهمن ۱۳۹۹

    سه افزونه را باهم نصب کنیم خوب است؟
    ۱- wordface
    2- hi my wp
    3- all in one wp security

  11. U7076 ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    سلام
    با وجود افزونه all in one wp security و فعال کردن بخش ضد اسپم. آیا بازهم نیازی به افزونه akismet هست؟

  12. U31262 ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

    سلام،
    از وقتی که من این افزونه رو نصب کردم، دائما هفته 3 تا 4 بار ایمیل ورود ناموفق برام با نام کاربری های admin و leo و saleha2619 و lastchildsyndrome و… میاد و در قسمت رکورد ورود های ناموفق، 270 رکورد ثبت شده و 50 تا 60 تای آخریش، متأسفانه با نام کاربری صحیح هستش!!
    میخواستم بدونم این آمار اصلا صحیحه؟ و اگر صحیحه طبیعیه و از شما هم به همین صورته؟
    ممنون می شم جواب بدید.
    و یه سؤال دیگه که چیکار میتونم بکنم که ورود با ایمیلم تأیید نشه؟ چون ایمیل یه چیزیه که خیلی ها دارن.

    • Reza Rad رضا راد ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما بله طبیعیه فقط باید اطلاعیه ایمیلی رو غیرفعال کنید. ۲. باید از افزونه‌های دیگری استفاده کنید اما پیشنهاد نمیشه. مشکلی از بابت امنیت بوجود نمیاره

  13. U31903 ۳۰ دی ۱۳۹۹

    متاسفانه به دلیل بالا بودن هزینه اموزش ، امکان خرید دوره رو ندارم

  14. U31903 ۳۰ دی ۱۳۹۹

    با سلام و خسته نباشید . امکانش هست بار دیگر اموزش این افزونه رو ضبط کنید ؟
    به دلیل این که کیفیت ویدیو پایین هست و موسیقی که داره پخش میشه در ویدیو کمی بلند هست و صدای گوینده نا مفهوم پخش میشه . با تشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۳۰ دی ۱۳۹۹

      سلام نسخه جدید افزونه با جزئیات کامل در دوره امنیت وردپرس اموزش داده شده

  15. U13261 ۲ آذر ۱۳۹۹

    سلام آقای حسینی
    خداقوت و بسیار سپاس از پاسخ هایی که در خصوص این افزونه ی خوب دادین، البته که این افزونه بد قلقه ، امروز برای سایتمم نصبش کردم حالا خودم نمی تونم وارد بشم، آدرس ورود سایتم رو از Wp-admin تغییر دادم، الان صفحه لاگین می آد و یوزر و پس رو هم درست وارد می کنم ولی وارد پیشخوان نمی شم، از طریق صفحه ثبت نام و ورود سایتم هم که وارد میشم ، نوار بالای سایتم که در حالت ورود ادمین هست فعال میشه ولی وارد پیشخوان نمیشه و صفحه اصلی ریلود میشه..
    مشکلات خیلی از کاربران بوده و روش گفته شده ی شما رو هم رفتم که گفتین از طریق هاست افزونه رو حذف یا رینیم کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست!!!
    چیکار کنم؟ ممنون میشم یه راهکار بیاموزیدمان…
    از طریق PhpMy admin چه Table رو باید دستکاری کرد، یا مثلا آی پی سیستم ام رو به چه تیبلی اضافه کنم؟
    ممنون

    • Reza Rad رضا راد ۲ آذر ۱۳۹۹

      سلام وقت بخیر. سپاس. اگر نام پوشه افزونه رو تغییر میدین و مشکل حل نمیشه مشکل از این افزونه نیست. چون هر مشکلی داشته باشه با این روش حل خواهد شد.

  16. U31854 ۲۲ آبان ۱۳۹۹

    سلام
    من تو این افزونه، – وضعیت حالت تعمیر- رو فعال کردم .
    الان دیگه وارد قسمت داشبورد هم نمی تونم بشم .
    اعلام می کنه سایت در وضعیت تعمیره
    چیکار کنم؟

  17. U17441 ۱۰ آبان ۱۳۹۹

    سلام و تشکر
    وقتی که روی دکمه ورود کلیک می کنم ارور forbidden می ده.
    چیکار کنم؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۰ آبان ۱۳۹۹

      باسلام
      لطفا به بخش پشتیبانی سایت تیکت ارسال کنید و مشکل رو مطرح بفرمایید

  18. U18836 ۲۵ مهر ۱۳۹۹

    با سلام.
    میتوان از بخش مثلا قراردادن captcha این افزونه استفاده نکرد و بجای آن یک افزونه جدا نصب کرد.
    تداخل و مشکلی پیش نمیاد؟

  19. U30300 ۲۶ مرداد ۱۳۹۹

    باسلام و احترام واقعا از سایت بی نظیر و تک شما ممنونم. فقط خیلی کیفیت ویدیو پایینه و نوشته ها خیلی معلوم نیست. لطفا اگر حجم خیلی زیاد نمیشه کیفیت رو ببرید بالا ممنونم. شب بخیر

  20. U25440 ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

    سلام
    1. بین افزونه WP Hide & Security Enhancer و All in one wp security کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
    2. Wp hide قابلیت غیر فعال کردن راست کلیک رو داره؟

  21. U28992 ۲۶ تیر ۱۳۹۹

    سلام  

    من با استفاده از افزونه All In One WP Security حالت تعمیر رو برای سایتم فعال کردم بعد سیستمم خاموش شد حال نمیتونم برم داخل سایتم صفحه ورود به وردپرس رو هم نمیاره ممنون میشم که یک راهنمایی بکنید که چگونه وارد پنل کاربری وردپرسم بشم 

    سپاس از شما

  22. U5807 ۱۳ تیر ۱۳۹۹

    با سلام و عرض ادب
    سایت میهن وردپرس برای امنیت سایت از چه افزونه ای استفاده می کند؟
    با تشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۴ تیر ۱۳۹۹

      سلام
      از افزونه wordfence

      • U5807 ۱۵ تیر ۱۳۹۹

        من خیلی مردد هستم که از چه افزونه امنیتی استفاده کنم نظر شما چیه؟ آیا وردفنس را پیشنهاد می کنید یا iThemes Security Pro؟

        • Reza Rad رضا راد ۱۵ تیر ۱۳۹۹

          همه افزونه ها قابلیت های خاص خود را دارند و برتری نسبت به دیگری دارند اما پیشنهاد ما all in one wordpress security هست در حال حاضر. خودمون به دلایلی که تنظیمات سرور انجام شده از وردفنس استفاده می کنیم.

  23. U14500 ۱۸ خرداد ۱۳۹۹

    سلام وقت بخیر
    از لحاظ قدرت و امنیت این افزونه بهتره یا وردفنس؟

  24. U26855 ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

    با سلام.
    من طبق راهنمایی ویدیویی شما افزونه را نصب و تنظیم کردم. در تنظیمات ریکپچا مشخصات ریکپچای سایت رو که قبلا گرفته بودم وارد کردم، غافل از اینکه ریکپچای من ورژن ۳ بود و این افزونه ریکپچای ورژن ۲ میخواهد. حالا در صفحه ورود به وردپرس برای ریکپچا خطا می‌دهد و نمیتوانم وارد وردپرس بشوم. چه راهنمایی ای میفرمایید؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

      سلام
      چه خطایی رو دریافت میکنید؟

      • U26855 ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

        خطای Key Type نامعتبر می دهد. ERROR for site owner: Invalid key type
        من در سایتم به دلیل استفاده از Contact Form 7 باید حتما از ورژن 3 ریکپچا استفاده کنم و همین کلید در آنجا جواب می دهد و سایت بدون مشکل کار میکند ولی اینجا دچار خطا میشود. بعد از اینکه از طریق cpanel نام پوشه افزونه را تغییر می دهم میتوانم دوباره بدون ریکپچا وارد سایت شوم و از همان آدرس wp-admin وارد وردپرس شوم ولی اگر این افزونه را دوباره نصب و آنرا فعال کنم دوباره فوراً مرا logout میکند و فرصت تغییر تنظیمات افزونه را نمیدهد (که مثلا بشود قسمت ریکپچا در افزونه را غیرفعال کرد)

        • U26855 ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

          کارهایی که در این راهنما گفته را انجام میدهم و وارد سایت میشوم ولی اگر دوباره افزونه را نصب کنم قبل از اینکه بشود تنظیمات را تغییر داد از وردپرس ogout میشوم.

          • Reza Rad رضا راد ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

            در تنظیمات این افزونه روی گزینه غیر فعال سازی همه امکانات کلیک کنید سپس یکی یکی فعال کنید ببینید با کدام گزینه مشکل بوجود می‌آید.

        • Reza Rad رضا راد ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹

          اگر با این افزونه این مشکل رو دارید پیشنهاد می‌کنیم از افزونه امنیتی wordfence استفاده کنید

  25. U21960 ۲۸ فروردین ۱۳۹۹

    با سلام خدمت تیم میهن ورد پرس این افزونه رایگان است؟؟؟

  26. U26483 ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

    سلام وقتتون بخیر ..
    من این افزونه رو نصب و قدم به قدم انجام دادم اما الان به دوتا مشکل برخوردم که حتی با غیر فعال کردن افزونه هم برطرف نمیشه.
    1- وقتی میخوام وردپرسم رو به نسخه جدید آپدیت کنم ارور 404 میده.
    2-وقتی میخوام از پنل ورد پرس به تب تِم ها وارد بشم ارور 404 میده.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

      سلام
      چنانچه قالب سایت را از ماخریداری کرده اید آدرس سایت و اطلاعات ورود را به بخش پشتیبانی تیکت کنید تا مشکل شما بررسی شود

      • U26483 ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

        خیر از سایت شما خریداری نشده و سایت رو من طراحی نکردم.

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۰ فروردین ۱۳۹۹

          سایت شما باید کامل بررسی شود. بخش پشتیبانی سایت فقط به کاربرانی که محصول را از ما خریده اند خدمات پشتیبانی ارائه میدهند

  27. U26391 ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

    سلام سال نو مبارک – با استفاده از افزونه دابلیکیتور، سایتم رو روی دامنه جدیدم بالا آوردم، – در سایت جدید زمان ورود از کد کپچا ایراد میگیره !! یکبار از طریق پیشخوان و یکبار هم از طریق هاست (فولدر پلاگین) افزونه رو کاملا حذف کردم و مجددا که نصب کردم دوباره موقع ورود از کدکپچا ایرادمیگیره… وقتی افزونه رو در پیشخوان فعال میکنم از پیشخوان اتوماتیک میره بیرون و برای ورود مجبورم از هاست دوباره حذفش کنم ! به هیچ شکلی نمیتونم افزونه رو در پیشخوان فعال کنم که کد کپچای سایت قبلی رو حذف و کپچای چدید رو وارد کنم – ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

      با سلام و احترام
      از افزونه دیگری استفاده کرده و تست کنید. اگر هاست جدید داخل ایران هست ممکن است به دلیل تحریم ها عمل نکند

      • U26391 ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

        سلام
        هر دو سایت در یک هاست هست و داخل کشور.
        ممنون میشم افزونه ایکه فرمودید رو معرفی کنید… متشکرم

        • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

          افزونه های زیادی هست در گوگل جستجو بفرمایید captcha wordpress plugin

          • U26391 ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

            درود بر شما
            من افزونه کپچا نیاز ندارم – تصورم این بود داریم در مورد افزونه امنیتی صحبت میکنیم 🙂

            • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۰ فروردین ۱۳۹۹

              اگر منظور شما افزونه امنیتی هست از all in one wordpress security استفاده کنید

              • U26391 ۱۱ فروردین ۱۳۹۹

                سلام و تشکر از شما بابت سعه صدرتون در پاسخگویی
                من دقیقا با همین افزونه که فرمودید مشکل دارم ، این افزونه رو یک سایت با دامنه IR نصب بود، ما تصمیم گرفتیم کپی ازین سایت رو روی دامنه COM داشته باشیم، با استفاده از افزونه دابلیکیتور اینکارو انجام دادیم / زمان ورود به سایت جدید از کد کپچا ایراد میگیره چون کلیدهای کپچا برای سایت قبلی بوده / وقتی افزونه غیر فعال هست و اون رو فعال میکنیم از پیشخوان میره بیرون که مجبوریم افزونه رو از هاست حذف یا تغییر نام بدیم که بتونیم دوباره وارد بشیم / هم از طریق پیشخوان و هم از طریق هاست افزونه رو حذف کردم، دوباره که نصب کردیم مشکل به قوت خودش باقیه / یکبار در سایت قدیمی اومدیم افزونه رو کاملا حذف کردیم و مجددا انتقال هاست به دامنه جدید رو انجام دادیم / دوباره که افزونه نصب میشه تمام مشکلاتیکه عرض کردم بهمون شکل وجود داره / مشکل اصلی ما اینه که نمیتونیم به هیچ شکلی افزونه رو فعال کنیم که در بخش مربوط به کدکپچا، مقادیر سایت جدید که داتکام هست رو وارد کنیم /

                • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۱ فروردین ۱۳۹۹

                  باسلام و احترام
                  یکبار افزونه را نصب کنید سپس از تنظیمات افزونه رو غیر فعال کردن تمام امکانات کلیک کنید. سپس افزونه را مجدد تنظیم کنید

                  • U26391 ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

                    سلام مجدد
                    همونطور که در سطر آخر کامنت قبل خدمتتون عرض کردم مشکل اصلی اینه که افزونه رو بعد از نصب، به هیچ شکلی نمیشه فعال کرد که تنظیمات رو دستکاری کنیم !
                    بمحض فعال شدن از پیشخوان خارج میشه و ریدایرکت میشه روی پنجره اصلی ورود.

                    • U26391 ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

                      پیرو کامنت قبل با نصب و استفاده از افزونه های Plugins Garbage Collector و WP Optimize هم جداول بلااستفاده دیتابیس رو هم پاکسازی کردم

                    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۴ فروردین ۱۳۹۹

                      چنانجه قالب سایت را از ماخریداری کرده اید، آدرس سایت و اطلاعات ورود را به بخش پشتیبانی تیکت کنید تا مشکل را بررسی کینم

  28. کاربر مهمان ۱۱ اسفند ۱۳۹۸

    سلام
    وقت بخیر

    من از این افزونه استفاده می‌کنم
    اما یه نکته‌ای وجود داره که نمی‌دونم مربوط به کدوم بخشش هست
    و اون هم اینکه:
    اجازه‌ی ثبت نام به کاربر نمی‌ده و صفحه‌ی ثبت نام رو فقط رفرش می‌کنه
    افزونه رو که غیر فعال می‌کنم این مشکل برطرف می‌شه
    اما دقیقا نمی‌دونم این مربوط به کدوم قسمت از تنظیمات این افزونه است

    ممنون می‌شم اگر راهنمایی کنید

    • کاربر مهمان ۱۱ اسفند ۱۳۹۸

      سلام مجدد
      اشکال رو پیدا کردم
      وقتی این ویژگی فعال می‌شه:
      «جلوگیری از brute force برپایه کوکی»
      ثبت نام دچار اختلال می‌شه و دیگه امکان ثبت نام نیست
      بعد از پر کردن فرم ثبت نام و زدن دکمه‌ی ارسال فقط صفحه رفرش می‌شه
      و ثبت‌نامی اتفاق نمی‌افته
      این مشکل رو چطوری باید حل کرد؟

      ممنون می‌شم اگر راهنمایی کنید

  29. U11600 ۱ اسفند ۱۳۹۸

    با سلام و خسته نباشید
    این افزونه نسخه پریمیومش هست یا نسخه معمولیش؟

  30. کاربر مهمان ۲۶ بهمن ۱۳۹۸

    سال‌های ساله برای تمام وب سایت‌های قدرت گرفته از وردپرس، که زیر مانیتورینگ واحد امنیت مجموعه ما هستند، داریم از این افزونه استفاده می‌کنیم و بدون 1% شک میگیم بهترین افزونه امنیتی وردپرس، همین افزونه است.
    البته ما یکسری اضافات و یکمقدار شخصی‌سازی (به صورت لایه فرزند خارجی) روش اعمال کردیم که خب کمی وضعیتش رو بهتر از نسخه اصلیش کرده، اما نسخه اصلیش هم بهترین افزونه امنیتی وردپرسه.

  31. کاربر مهمان ۱۹ بهمن ۱۳۹۸

    سلام.متاسفانه بعد از تغییر ادرس ورود به سایت در تنظیمات افزونه امنیتی هرچه رمز عبور برای ورود به پیشخوان رو میدهیم میگوید رمز اشتباه است چرا؟؟

  32. کاربر مهمان ۳ دی ۱۳۹۸

    سلام وقتتون بخیر
    بین این افزونه و itheme Security pro کدام بهتر است ؟ آیا این افزونه قوی تر است ؟ کدام یک پایدارتر است و باعث کاهش سرعت سایت نمی شود ؟

  33. کاربر مهمان ۲۵ آذر ۱۳۹۸

    سلام و درود
    همچنان این افزونه بین افزونه های تجاری هم از همه بهتره؟
    اگه نه که شما کدوم رو پیشنهاد میدید

  34. U17441 ۲۵ آذر ۱۳۹۸

    با عرض سلام خدمت تیم عزیز میهن وردپرس.
    وقتی که من از بخش تغییر پیشوند دیتابیس استفاده می کنم ارور :
    افزونه نمی تواند در فایل wp-config.php کدنویسی کند
    می ده. باید چیکار کنم تا این مجوز داده بشه؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۵ آذر ۱۳۹۸

      با سلام و احترام
      خطای ۴۰۳ به معنای عدم دسترسی کاربر به منابع ارائه شده هست.

      برای حل این خطا باید سطوح دسترسی (permission) های سایت خود را بررسی کنید. این سطوح دسترسی از طریق فایل منیجر هاست یا ‌FTP قابل تغییر هستند.

      توضیحات بیشتر درباره سطوح دسترسی: https://mihanwp.com/file-permissions/

      در وردپرس برای جلوگیری از ایجاد این خطا باید سطح دسترسی فایل‌ها 644 و پوشه‌ها 755 باشد. این مورد باید برای تمام فایل‌ها و زیر پوشه‌های وردپرس شما تنظیم شود. طبیعی است که شما به عنوان کاربر هاستینگ دسترسی برای تنظیم دسته جمعی سطوح دسترسی را ندارید. برای حل این مورد باید از مدیر هاست خود بخواهید با استفاده از SSH لینوکس خود، سطوح دسترسی را به این شکل تنظیم کنند.

      اطلاعات بیشتر درباره نحوه حل خطای ۴۰۳: https://mihanwp.com/403-error/

  35. کاربر مهمان ۲۳ آذر ۱۳۹۸

    سلام وقتتون بخیر
    کیفیت ویدیوی آموزشی بسیار پایین است لطفا با کیفیت بالا آن را قرار دهید
    باتشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۳ آذر ۱۳۹۸

      با سلام احترام
      ما تمامی ویدیو هارو باکیفیت بالا قرار میدهیم.
      لطفا اعلام بفرمایید که کدام ویدیو مشکل کیفیت دارد دقیقا؟

      • کاربر مهمان ۲۵ آذر ۱۳۹۸

        سلام ممنون از پاسختون
        ویدیوی آموزشی این پست ( آموزش افزونه امنیت فراگیر ) کیفیت بسیار پایین دارد چه فیلمی که با استفاده گزینه دانلود فیلم آخر صفحه دانلود شود یا اینکه آنلاین مشاهده شود کیفیت بسیار پایین است مشاهده بفرمایید
        http://s6.picofile.com/file/8381877650/Screenshot_46_.png

  36. U11416 ۲ آبان ۱۳۹۸

    سلام
    در بخش فهرست لیست سیاه وقتی یک ای پی ادرس را وارد میکنم اونو مسدود نمیکنه و مجدد میتونه وارد سایت بشه.
    اگه ممکنه نحوه صحیح وارد کردن ای پی ادرس را با مثال بنویسید. با ستاره یا بدون ستاره؟

  37. U11416 ۲ مهر ۱۳۹۸

    سلام
    بعد از نصب این افزونه، کاربران داخلی که از فیل.تر.شک استفاده میکنند نمیتوانند وارد سایت شوند، چگونه این مشکل را رفع کنم؟ با تشکر از شما

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲ مهر ۱۳۹۸

      با سلام و احترام
      ip کاربر داخلی توسط افزونه فیلتر شده باید با اینترنت دیگه ای تست کنید

      • U11416 ۳ مهر ۱۳۹۸

        فقط آی پی های خارجی فیلتر شده. یعنی اونهایی که خارج از کشور هستن نمیتونن وارد سایت بشن

  38. U21809 ۲۸ مرداد ۱۳۹۸

    سلام من هم اکنون از وردفنس استفاده می کنم. آیا این افزونه از وردفنس بهتر است؟ می توانمئ همزمان با وردفنس از این افزونه استفاده کنم

    • Reza Rad رضا راد ۲۹ مرداد ۱۳۹۸

      سلام پیشنهاد ما استفاده از این افزونه هست چون امکانات بیشتری داره در حال حاضر

  39. U17143 ۱۴ مرداد ۱۳۹۸

    سلام و عرض ادب
    من در این افزونه مسیر زیر را بابت وارد کردن آی پی سیستم خودم در لیست سفید ورود میروم:
    “تنظیمات بورت فورث / لیست سفید ورود / فعال کردن تنظیمات لیست سفید آی پی:”
    اما وقتی که تیک گزینه فعال کردن تنظیمات لیست سفید آی پی: را میزنم هنگام ورود به صفحه ورود سایت خطای 403 میدهد علی رغم اینکه ای پی سیستمی که در کادر اعلام کرده در کادر زیر آن کپی پیست میکنم.یعنی دقیقا برعکس عمل میکند و آی پی خودم را می بندد.همچنین متوجه شدم در فایل.htaccess کدهای زیر را وارد میکند که باعث قفل شدن آی پی بنده میشود:(به طور مثال 11.111.11.11):
    # BEGIN All In One WP Security
    #AIOWPS_LOGIN_WHITELIST_START

    Order Allow,Deny
    Allow from bordesabz.ir
    Allow from 111.22.11.11
    Allow from 11.111.111.11

    Require all denied
    Require local
    Require ip 127.0.0.1
    Require host bordesabz.ir
    Require ip 11.111.111.11

    #AIOWPS_LOGIN_WHITELIST_END
    # END All In One WP Security
    چطور میتوانم از این گزینه به طور صحیح استفاده کنم.
    عذرخواهی میکنم بابت اینکه طولانی شد.

  40. U5919 ۱۱ تیر ۱۳۹۸

    سلام خسته نباشید چندتا سوال داشتم در مورد این پلاگید.
    1- سبک هست؟ چون سرعت سایتم خیلی برام مهمه
    2- قابلیت این که مسیر پوشه wp-admin و wp-configo بشه تغییر داد و اسمو عوض کرد هست داخل پلاگین؟
    3- امکان ست کردن کپچا داره؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۱ تیر ۱۳۹۸

      سلام. یکی از بهترین پلاگین‌های امنیت همین مورد هست و کاملا بهینه. تمام نیازهای امنیتی شما رو پوشش خواهد داد. موفق باشید.