دوره جامع سایت برتر ۲۰۲۴

امروزه با وجود وردپرس و ابزارهای مختلفی که در اختیار شما قرار دارد، می‌توانید یک کسب‌و‌کار اینترنتی عالی راه‌اندازی کنید و محصولات و خدمات خودتان را به‌صورت آنلاین در معرض دید مشتریان قرار دهید. اما باید دانشی درباره نحوه کارکرد وردپرس، سئو، تولید محتوا، مدیریت سایت و استفاده از ابزارهای مختلف برای رشد سریع‌تر وب‌سایت داشته باشید. اگر قصد دارید تمام این دانش‌ها را در یک دوره جامع آموزش ببینید، سایت برتر مناسب شماست.

دوره از ۱ مرداد شروع و جلسات جدید روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته روی پنل شما قرار خواهد گرفت.

دوره جامع سایت برتر ۲
۹,۹۰۰,۰۰۰ تومان
مبلغ پرداختی شما

با شرکت در این دوره آنلاین، تمام این مهارت‌ها را خواهید آموخت:

۱. مدیریت کسب‌و‌کار

با اصول کسب‌و‌کار اینترنتی و مدیریت زمان و تیم آشنا شوید.

۲. ساخت وب‌سایت

سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را راه‌اندازی کنید.

۳. تولید محتوا

محتوای با کیفیت برای سایت و شبکه‌های اجتماعی تولید کنید.

۴. تجربه کاربری عالی

هر المنتی را در جای مناسب قرار دهید.

۵. جذب از گوگل

از گوگل بازدیدکننده کاملا رایگان جذب کنید.

۶. افزایش سرعت

کاری کنید که صفحات سایت‌تان در کمتر از چند ثانیه باز شود.

۷. تامین امنیت

امنیت سایت خود را تامین کنید تا از حملات در امان باشید.

۸. حل مشکلات سایت

بتوانید مشکلات احتمالی سایت را سریع برطرف کنید.

۹. دیجیتال مارکتینگ

از اینستاگرام، ایمیل، تبلیغات، یوتیوب و ... بازدیدکننده جذب کنید.

۱۰. تحلیل و بهبود

تمام فرایند‌های قبلی را آنالیز کنید و آن‌ها را بهبود دهید.

داستان دوره سایت برتر

میهن وردپرس از سال ۱۳۹۴ با یک دفتر کار ۴۰ متری در تخت‌جمشید شروع به‌کار کرد. حالا پس از گذشت ۸ سال، رتبه ۱۲۰ را در بین تمام سایت‌های ایرانی و رتبه ۴۵۰۰ را بین تمام سایت‌های دنیا دارد. (منبع: سایت الکسا)

پس از ۶ ماه با صحیح و خطا به نقطه سر‌به‌سر رسیدیم. حالا بعد از گذشت ۸ سال، میهن وردپرس درآمد خوبی دارد و یکی از بهترین و پربازدیدترین مراجع آموزش کسب‌و‌کار اینترنتی در ایران است.

از آن‌جا که دوره‌های زیادی با موضوع کسب‌و‌کار اینترنتی در دنیای وب فارسی وجود داشت، اما کمتر مدرسی پیدا می‌شد که یک وب‌سایت موفق داشته باشد؛ تصمیم به ساخت دوره جامع سایت برتر گرفتیم.

در این دوره، یک وب‌سایت راه اندازی می‌کنیم. سپس مراحلی را طی می‌کنیم تا این وب‌سایت تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی شود. پس از ساخت کامل سایت اختصاصی، ترفندهایی برای رشد وب‌سایت رعایت می‌کنیم تا در نهایت بتوانیم از آن کسب درآمد کنیم.

وقتی سال ۱۳۸۷ شروع به کسب درآمد از اینترنت کردم، سوالات زیادی در ذهن داشتم و پاسخ روشنی برای این سوالات وجود نداشت. از سال ۱۳۹۴ کسب‌و‌کار اینترنتی میهن وردپرس را با رعایت اصول صحیح مدیریت وب‌سایت راه‌اندازی کردم. حالا پس از ۷ سال تست و آزمون و ۸ سال مدیریت یک وب‌سایت پربازدید، پاسخ تمام سوالاتی که شما دارید را در یک دوره جامع در اختیارتان قرار داده‌ام.

رضا حسینی راد - موسس میهن وردپرس و مدرس دوره جامع سایت برتر

در این دوره رضا حسینی راد بنیانگذار وب‌سایت میهن وردپرس، تجربه ۱۵ ساله خود از راه‌اندازی و مدیریت وب‌سایت را با شما در میان خواهد گذاشت.

۱۰۰+ ساعت

بیش از ۱۰۰ ساعت آموزش کاربردی در زمینه‌های مختلف از راه‌اندازی سایت تا رساندن آن به درآمد

۲۵۰۰ دانشجو

بیش از ۱۵۰۰ دانشجو تاکنون با آموزه‌های این دوره کسب‌و‌کار اینترنتی خود را راه‌اندازی کرده‌اند.

پشتیبانی واقعی

بعد از ثبت‌نام به مدت یک‌سال می‌توانید از سیستم پشتیبانی اختصاصی دوره استفاده کنید.

رسیدن به درآمد چند صد میلیون تومانی آسان نیست!

این روزها هر صفحه اینستاگرامی یا هر وب‌سایتی را باز می‌کنید، قبل از سلام و احوال‌پرسی، قول رسیدن به درآمد چند صد میلیونی ماهیانه در عرض ۳ ماه را به شما می‌دهد! اما واقعا می‌توان در عرض ۳ ماه به درآمد چند صد میلیون تومانی رسید؟! پاسخ این سوال به احتمال زیاد خیر است.

کسب درآمد بستگی به دانش، تجربه، زمینه کاری و ظرفیت فکری شما دارد. باید از صفر شروع کنید. به درآمد ماهیانه ۱۰ میلیون تومان برسید، سپس به فکر درآمد ۳۰ میلیون تومانی خواهید بود. در نهایت می‌توانید طبق اصول به درآمد‌های بسیار خوبی دست پیدا کنید.

آموزش ساخت فروشگاه آنلاین

وقتی صحبت از ساخت سایت فروشگاهی می‌شود بدون شک اولین چیزی که در ذهن شما نمایان می‌شود؛ سپردن طراحی سایت فروشگاهی به طراحان سایت و پرداخت هزینه‌های چندمیلیونی به آنها است.

اما می‌توانید راه دیگری را نیز انتخاب کنید. در ۲ فصل از این دوره به شما آموزش می‌دهیم چطور با وردپرس و ووکامرس، سایت فروشگاهی خود را در عرض چند ساعت بسازید.

برای راه‌اندازی یک وب‌سایت فروشگاهی به یک سیستم مدیریت محتوا نیاز دارید. برای این کار می‌توانید از وردپرس به‌عنوان قوی‌ترین سیستم مدیریت محتوای دنیا استفاده کنید. بیش از ۳۰ درصد وب‌سایت‌های موجود در دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند! بعدازاینکه کار با وردپرس را یاد گرفتید باید یک افزونه فروشگاه ساز روی وردپرس نصب کنید.

بهترین افزونه فروشگاه ساز برای وردپرس، ووکامرس نام دارد. پس بهتر است با این سیستم آشنا شویم. کار با آن را یاد بگیریم و برای خود و مشتریان بدون پرداخت هزینه‌های میلیونی سایت بسازیم.

حتی اگر قصد راه‌اندازی سایت فروشگاهی و فروش اجناس را ندارید، باز هم بهتر است ووکامرس را یاد بگیرید. چرا که با یادگیری ووکامرس می‌توانید از طریق ساخت وب‌سایت‌های فروشگاهی، به‌راحتی چندین میلیون تومان درآمد ماهانه داشته باشید.

قدم صفر: یادگیری طراحی سایت بدون برنامه‌نویسی

قبل از اینکه کار با ووکامرس را یاد بگیرید. باید آموزش ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی را ببینید. در فصل دوم این دوره جامع، به شما توضیح خواهیم داد که چطور یک وب‌سایت اختصاصی برای خودتان راه‌اندازی کنید. سپس به سراغ فصل سوم می‌رویم. در فصل سوم نحوه تبدیل سایت طراحی شده به ووکامرس با به شما آموزش می‌دهیم.

قدم اول: نصب ووکامرس

بعدازاینکه فصل آموزش ساخت سایت را مشاهده کردید وقت آن رسیده که کار با ووکامرس را یاد بگیرید. با استفاده از WooCommerce می‌توانید در عرض چند ساعت، سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید. پس در ابتدای این فصل شروع می‌کنیم به نصب و راه‌اندازی ووکامرس و به‌این‌ترتیب استارت وب‌سایت فروشگاهی‌مان را می‌زنیم. با نصب ووکامرس یک منوی فروشگاه و محصولات به پنل مدیریت وردپرس اضافه خواهد شد. اکنون می‌توانید مدیریت فروشگاه و محصولات وب‌سایت را شروع کنید.

قدم دوم: افزودن محصولات و تکمیل فروشگاه

اکنون به تکمیل فروشگاه و چیدن اجناس (محصولات) در ویترین (قالب) فروشگاه آنلاین خود می‌پردازیم. سپس در مرحله بعد باید کمی به فروشگاه خود رنگ و لعاب بدهید تا نظر هر بازدیدکننده‌ای را به خود جلب کند. پس در این قدم، تکمیل ووکامرس و نصب چندین افزونه ضروری برای هر فروشگاه آنلاین را بررسی می‌کنیم.

قدم سوم: تکنیک‌های افزایش فروش

در بخش سوم از دوره، با استفاده از ابزارها و تکنیک‌های کارآمد، فروش سایت را افزایش خواهیم داد. این مرحله شامل بهبود فرایند خرید وب‌سایت و همچنین استفاده از روش‌های بازاریابی شامل Up Selling و Cross Selling خواهد بود.

قدم چهارم: بررسی آمار و ارقام و افزایش مستمر فروش

اگر یک فروشنده بخواهد فروش خود را افزایش دهد، باید ببیند مشتری از کدام درب وارد شد و از کدام درب خارج شد. این موضوع بسیار مهم است که بازدیدکننده چرا وارد شده و چرا بدون خرید جنس از فروشگاه خارج شده است؟

در وب‌سایت های آنلاین که قضیه دقیقاً همین‌طور است. درواقع شما باید مشتری را رصد کنید و ببینید از کجا وارد سایت شما شد و از کجا خارج شد؟ اصلاً چرا بدون خرید خارج شد؟ پس باید فروشگاهمان را مجهز به یک سیستم آمارگیر قوی و حرفه‌ای کنیم. برای این کار از گوگل آنالیتیکس استفاده خواهیم کرد. سپس ووکامرس را مستقیما به Google Analytics متصل می‌کنیم تا بتوانیم آماری دقیق از فروش سایت‌مان در پنل گوگل آنالیتیکس داشته باشیم.

بعدازآن، به مشاهده درآمدمان را از طریق گزارش‌گیری در ووکامرس شروع می‌کنیم و از کسب درآمد اینترنتی در خواب لذت می‌بریم. البته هنوز باید کارهای دیگری انجام دهیم. صبور باشید…

آموزش سئو از مقدماتی تا پیشرفته

در فصل آموزش سئو، شما را با مفاهیم و استاندارد‌های سئو آشنا خواهیم کرد و سپس روش‌ها و اصولی که برای رساندن میهن وردپرس به صدر نتایج گوگل استفاده کرده‌ایم را با شما در میان خواهیم گذاشت.

اگر سئو را آموزش دیده‌اید اما آشنایی عمیقی با نحوه کارکرد گوگل و موتورهای جستجوگر ندارید، این دوره آموزشی می‌تواند شروع یک تغییر بسیار عالی برای شما باشد.

در این دوره، مفهوم واقعی سئو و گوگل را درک خواهید کرد. چون قصد داریم از صفر مطلق، شما را با مفهوم بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجوگر آشنا کنیم. بدون استفاده از تئوری‌هایی که هیچ‌وقت در عمل به‌کار شما نمی‌آیند، یا استفاده از روش‌هایی که هیچ کمکی به افزایش ورودی گوگل شما نمی‌کنند.

می‌خواهیم به معنای واقعی، در کنار هم سئو را مرور و درک کنیم.

سئو چیست

سئو یا SEO که به معنی بهینه‌سازی موتورهای جستجو و مخفف عبارت Search Engine Optimization می‌باشد. آموزش و گسترش سئو برای سایت‌ها در کشورهای اروپایی از سال‌های قبل موردتوجه بوده است.

سئو تنها به معنی بهینه‌سازی سایت‌ها برای گوگل نیست، بلکه شامل تمام موتورهای جستجو می‌باشد. اما در ایران استفاده از گوگل به‌مراتب بیشتر از سایر موتورهای جستجوگر است. پس تمرکز ما بیشتر روی گوگل خواهد بود.

seo course

سئو یک مقاله به‌صورت کاملا عملی

بهتر است سئو را به صورت عملی آموزش ببینید. پس در این دوره، یک مقاله را از صفر تا ۱۰۰ برای گوگل و البته برای کاربر، آماده می‌کنیم. از انتخاب کلمه کلیدی تا عنوان، تصویر و ویدیو تا ساختار محتوا را با هم ایجاد و بهینه خواهیم کرد.

showman

سئو حقه نیست!

گوگل الگوریتم‌های خود را به معنای واقعی کلمه صدها بار در سال تغییر می‌دهد. این به این معناست که شما نمی‌توانید با استفاده از روش‌های کلاه سیاه، گوگل را دور بزنید! گوگل هوشمندتر از قبل است. پس بهتر است با گوگل دوست باشیم.

مزیت سئو نسبت به تبلیغات

شما می‌توانید برای تبلیغات سایت خود هزینه کنید و نیازی به سئو نداشته باشید. اما باید همیشه هزینه‌های تبلیغات را پرداخت کنید. اما اگر بتوانید از طریق گوگل ورودی دریافت کنید، شما تبلیغات رایگانی انجام داده‌اید که برای همیشه مشتریان زیادی را به سمت سایت شما سرازیر می‌کند.

فرض کنید روزانه ۱۰ هزار بازدیدکننده از سمت گوگل دارید، این میزان بازدید برابر با یک مغازه در یکی از بهترین نقاط تهران خواهد بود!

می‌خواهید از تخصص مدرس دوره مطمئن شوید؟ همین حالا عبارت "وردپرس" را در گوگل سرچ کنید. سایت میهن وردپرس را در نتایج اول گوگل خواهید دید. همچنین عبارت "آموزش وردپرس" یا "قالب وردپرس" را در گوگل سرچ کنید.​

سئو باید توسط شخص شما انجام شود!

گاهی مدیران وب‌سایتی را در جلسات مشاوره ملاقات می‌کنیم که سئوی سایت خود را به سئوکار سپرده‌اند و سئوکار با پرداخت درصدی از مبلغ سئو به سایت‌های پربازدید، بک‌لینک‌هایی را برایشان خریداری کرده است. بعد از مدتی این بک‌لینک‌ها حذف شده‌اند.

مدیر سایت مانده و وب‌سایتی که از نتایج گوگل حذف شده است. حالا باید چند میلیون تومان برای حل مشکل وب‌سایت خود هزینه صرف کند.

سپردن سئو سایت به سئوکارها، اصولی نیست. چرا‌که ممکن است از طریق سئوی کلاه‌سیاه رتبه سایت شما را بهبود دهند و بعد از گذشت چند ماه، سایت شما برای همیشه از گوگل حذف شود! سئو هیچ میانبری ندارد! پس بهتر است به‌صورت اصولی و مداوم رتبه سایت خود را بهبود دهیم.

اگر شما بخواهید به‌عنوان مدیر یک سایت کسب‌وکار خودتان را ارتقا دهید؛ می‌بایست تمام زیروبم‌های راه‌اندازی یک سایت حرفه‌ای و همچنین کسب‌وکار اینترنتی را یاد بگیرید.

یکی از مهم‌ترین این عوامل جستجوی مشتریان شما در گوگل است. یادگیری سئو و بهینه‌سازی سایت، کم‌هزینه‌ترین و آسان‌ترین روشی است که می‌توانید برای جذب مشتری انجام دهید.

پس یادگیری سئو امری واجب برای مدیران سایت است.

ابزاری برای نمایش بیشتر و بهتر شما در گوگل

گوگل سرچ کنسول یک نسخه جدید از وبمستر تولز گوگل است که امکانات بی‌شماری را برای مدیریت سایت شما و افزایش ورودی گوگل در اختیارتان قرار خواهد داد.

با استفاده از این پنل پیشرفته می‌توانید سایت‌تان را در گوگل بیشتر و بهتر نمایش دهید. کار با این پنل هرچند ساده به نظر می‌رسد، اما نکات ریز و ترفندهای جالبی دارد که با استفاده از آن می‌توانید کلمات کلیدی موردنظر خود را پیدا کنید. همچنین امکان این را دارید نقطه‌ضعف‌های سایت‌تان را با استفاده از این ترفندها، بهبود دهید.

 در بخش آموزش سرچ کنسول گوگل یاد می‌گیرید چطور سایت خود را در گوگل ثبت و مدیریت کنید.

آموزش کار با گوگل سرچ کنسول

در دوره آموزش سئو، به‌صورت کامل از ابتدا تا انتها به آموزش و بررسی تک‌تک بخش‌های گوگل وبمستر تولز خواهیم پرداخت. گوگل وبمستر تولز یا سرچ کنسول، پنل مدیریتی است که گوگل در اختیار وبمستران قرار داده است تا از صحت سئوی سایت خود و میزان آمار ورودی آن باخبر شوند.

در این پنل می‌توانید کارهایی انجام دهید که سئوی سایت شما را افزایش داده و ورودی گوگل شما را چند برابر کند. در این دوره آموزشی قصد داریم روش‌های افزایش ورودی گوگل و کار با پنل وبمستر تولز را آموزش دهیم.

سرچ کنسول جدید گوگل

ایندکس مطالب در عرض ۱۰ دقیقه!

تنها در یکی از جلسات فصل سئو، ترفندی را به شما آموزش خواهیم داد که با استفاده از آن می‌توانید مطالب جدید سایت خود را در عرض ۱۰ دقیقه در نتایج گوگل ثبت کنید. یا اگر تغییری روی بخشی از سایت خود ایجاد می‌کنید. سریعا بتوانید آن تغییرات را در گوگل ثبت کنید.

آمارگیری دقیق از ورودی گوگل شما

یکی از بهترین روش‌های سئو وب‌سایت، بررسی ورودی‌های قبلی و تصمیم‌گیری برای بهبود محتوای قبلی یا تولید محتوای جدید بر اساس کلمات کلیدی قبلی است.

در این دوره نحوه بررسی و آنالیز دقیق ورودی گوگل سایت را به شما توضیح خواهیم داد. پس می‌توانید کلمات کلیدی مناسب‌تری را برای صفحات و مقالات سایت خود انتخاب کنید و ورودی گوگل سایت خود را به راحتی افزایش دهید.

تصویر روبرو، نمایی از ورودی گوگل سایت میهن وردپرس و رشد آن طی ماه‌های متمادی با استفاده از روش‌های ارائه شده در دوره است.

google search trend

حل مشکلات وب‌سایت

فرض کنید سایت خود را راه‌اندازی کرده‌اید. یک جشنواره فروش عالی برگزار کرده‌اید و حین جشنواره، سایت شما با خطایی مواجه می‌شود. نمی‌دانید چطور خطاها و مشکلات سایت‌تان را برطرف کنید!

این یکی از کابوس‌های هر مدیر وب‌سایت هست. پس در یکی از فصل‌های دوره، به‌صورت اختصاصی درباره حل مشکلات وب‌سایت صحبت می‌کنیم.

کار با وردپرس، فقط نصب افزونه نیست!

اکثر دوره‌های آموزشی، کار با وردپرس را تنها در کار با پنل مدیریت وردپرس، قرار دادن یک نوشته یا طراحی یک برگه در گوتنبرگ خلاصه می‌کنند. اما امان از روزی که با یک خطای ۵۰۰ یا ۴۰۳ مواجه شوید. نمی‌دانید چطور مشکل را حل کنید و شما می‌مانید یک وب‌سایت پربازدید که تمام صفحات آن با خطا مواجه شده. پس باید بدانید چطور مشکلات وردپرس را رفع کنید.

مهم‌تر از این وقتی می‌خواهید یک قالب یا افزونه وردپرسی را ویرایش کنید و کمی تا قسمتی سفارشی‌سازی‌های دلخواه خود را روی سایت‌تان اعمال کنید، باید ساختار قالب‌ها و افزونه‌های وردپرسی را به خوبی بشناسید.

htaccess-phpini

شما می‌توانید پشتیبان حرفه‌ای وردپرس باشید.

ما با این مشکلات دست‌و‌پنجه نرم کرده‌ایم. از آنجا که یک دوره آموزشی مناسب و کامل در این زمینه پیدا نکردیم، مجبور شدیم همه این راهکار‌ها را با صرف زمان و گاهی هر ضرر و زیان پیدا کنیم.

حالا تصمیم گرفتیم تمام راه‌حل‌های حل مشکلات وردپرس، انتخاب سرور مناسب، ساختار مناسب وردپرس و خلاصه هر چیزی که نیاز هست تا برای حرفه‌ای بودن بدانید را در یک فصل از دوره جامع سایت برتر برای شما فراهم کنیم.

در این دوره آموزشی یاد می‌گیرید چطور یک وب‌سایت وردپرسی را پشتیبانی کنید. بعد از گذراندن جلسات تبدیل به یک پشتیبان وردپرس خواهید شد.

در ابتدا ساختار اصلی وردپرس را بررسی می‌کنیم. سپس دیتابیس وردپرس را می‌شکافیم. نحوه کارکرد دیتابیس و ساختار اسکریپت وردپرس را یاد خواهید گرفت. در نهایت با افزونه‌های حرفه‌ای وردپرس و نحوه کانفیگ کردن آن‌ها آشنا خواهید شد. در جلسات پایانی دوره، خطاهای وردپرس را بررسی کرده و نحوه حل هر خطا را می‌آموزید.

wordpress-database

تخصص در میزبانی وردپرس

وقتی می‌خواهید یک هاست وردپرسی مناسب خریداری کنید. تنها با ۲ گزینه در لیست پلن‌های هاستینگ مواجه خواهید شد. فضا و پهنای باند! همین؟! یعنی یک سرور مدیریت هاست فقط همین ۲ مشخصه را دارد؟ میزان مموری اختصاص یافته به هر پروسه چه می‌شود؟ ماژول‌های PHP نصب شده روی وب‌سرور چه؟ یا وب سرور مورد نیاز شما برای مدیریت سایت‌تان!

طبیعتا اگر دانش کافی برای خرید یک هاست مناسب وردپرس یا کانفیگ سرور را نداشته باشید، باید هر روز با شرکت هاستینگ گلاویز شوید. اگر دانش کافی درباره سرور و مدیریت سرور داشته باشید می‌توانید حرفی برای گفتن داشته باشید.

آموزش افزایش سرعت سایت

میزان فروش یک وب‌سایت نقش اساسی در زنده ماندن کسب‌و‌کار شماست. مهم‌ترین فاکتور‌ها برای افزایش فروش سایت شما ورودی گوگل و سرعت باز شدن صفحات است. پس اگر می‌خواهید فروش سایت خود را افزایش دهید، پیشنهاد ما این است در اولین فرصت ممکن، سرعت باز شدن صفحات سایت خود را افزایش دهید.

فرض کنید نام یکی از موسیقی‌های دلخواه خود را در گوگل سرچ می‌کنید و روی اولین وب‌سایت کلیک می‌کنید. به‌این‌ترتیب سایت شروع به لود شدن می‌کند. بعد از ده ثانیه هنوز صفحه سفید مرورگر را می‌بینید و هیچ محتوایی به چشم نمی‌خورد. در این وضعیت راهکار شما چیست؟ صبر کردن یا بستن صفحه؟!

قطعاً بستن صفحه برای شما و هر کاربر دیگری بهترین راه است! اگر نمی‌خواهید کاربر شما با چنین صحنه‌هایی در سایت‌تان روبرو شود، طبیعتاً باید آموزش افزایش سرعت سایت را ببینید و سایت خود را بهینه کنید.

page-speed-importance

بهترین ابزار‌ها برای آنالیز سرعت سایت

GTMetrix

جی‌تی‌متریکس یک وب‌سایت مرجع برای بررسی سرعت سایت و نمایش مشکلات سایت است. این وب‌سایت به‌صورت همزمان ۲ سنجش عملی روی سایت شما اجرا خواهد کرد.

Google PageSpeed

Google PageSpeed Insights توسط گوگل ساخته شده است. آمار این سرویس اخیرا به پنل سرچ کنسول گوگل اضافه شده و این یعنی رتبه شما در این سرویس تاثیر مستقیمی روی سئو سایت‌تان خواهد داشت.

 

Chrome Inspect

یکی از بهترین ابزار‌هایی که اکثر وب‌مسترها از آن غافل هستند، ابزار Inspect Element مرورگرهایی مثل گوگل کروم و فایرفاکس هست. با این ابزار می‌توانید نتایج جالبی از سرعت سایت خود به‌دست آورید.

در این دوره آموزشی یک وب‌سایت را به‌صورت عملی با هر ۳ ابزار بررسی و مشکلات سرعت آن را برطرف خواهیم کرد.

آموزش بهینه‌سازی وب‌سایت در GTMetrix

سرویس جی تی متریکس دارای سیستم رتبه دهی است که از A تا F به وب‌سایت شما رتبه سرعت خواهد داد. بنابراین باید سعی کنیم در هر دو بخش رتبه A یا B را کسب کنیم تا سایتی پر‌سرعت‌تر داشته باشیم.

در یک فصل از این دوره در بخش جی‌تی‌متریکس سایتی که در عرض ۷ ثانیه لود می‌شود را بهینه خواهیم کرد تا جایی‌که زمان باز شدن صفحات این وب‌سایت به ۳ ثانیه کاهش پیدا کند.

آموزش بهینه‌سازی در Google PageSpeed Insights

سپس به سراغ Google PageSpeed Insights خواهیم رفت. این سرویس رتبه سایت را از ۰ تا ۱۰۰ مشخص می‌کند. پس باید رتبه‌ای نزدیک به ۱۰۰ را دریافت کنیم.

بعد از حل خطاهای پیج اسپید گوگل، شاهد افزایش سرعت سایت، افزایش رتبه پیج اسپید و همچنین رفع خطاها در بخش Core Web Vitals پنل سرچ کنسول گوگل خواهیم بود.

در نهایت با حل این مشکلات، رتبه سایت را از ۵۸ به ۹۲ خواهیم رساند!

pagespeed-insights-before-after
mihanpanel content restrict

بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی

برای مشاهده این دوره و افزایش سرعت سایت خود هیچ نیازی به دانش برنامه‌نویسی نخواهید داشت. تمام مراحل با استفاده از افزونه‌های وردپرسی انجام خواهد شد.

پیش‌نیاز شما برای شروع این فصل، توانایی کار با وردپرس و آشنایی با محیط مدیریت وردپرس خواهد بود که در فصل دوم دوره یاد خواهید گرفت. تمام دانش مورد نیاز در طی آموزش ارائه خواهد شد.

۴۰۰۰۰ ثانیه صرفه‌جویی در روز!

در نهایت فقط با صرف کمتر از چند ساعت وقت توانستیم ۴ ثانیه در باز شدن هر صفحه صرفه‌جویی کنیم. حال اگر این وب‌سایت فقط ۱۰۰۰ نفر بازدیدکننده در روز داشته باشد و هر کاربر ۱۰ صفحه از وب‌سایت را باز کند درنهایت روزانه ۴۰۰۰۰ ثانیه در وقت کاربران سایت‌مان صرفه‌جویی کرده‌ایم. این یعنی بهبود تجربه کاربری، افزایش ورودی گوگل و افزایش فروش سایت شما!

هدیه دوره: آموزش طراحی قالب وردپرس

در دوره آموزش طراحی قالب وردپرس یاد می‌گیرید چگونه یک قالب وردپرس کاملا اختصاصی را برای استفاده روی سایت خود یا فروش در مارکت‌های ایرانی و بین‌المللی طراحی و برنامه‌نویسی کنید.

طراحی سایت، فقط ساختن تعدادی صفحه نیست!

بسیاری از طراحان سایت بر این باورند که طراحی سایت تنها در ساخت سایت‌های جذاب و زیبا خلاصه می‌شود. اما در حقیقت طراحی سایت چیزی فراتر از طراحی ظاهر آن است. برای طراحی سایتی مطلوب، عوامل زیادی ازجمله ساختار سایت، کاربردپذیری، خوانایی، عملکرد و… تأثیرگذار هستند.

امروزه تمام وبمستران و مدیران سایت‌های حرفه‌ای و به‌روز به دنبال اجرای سایت‌های باکیفیت و ریسپانسیو هستند. طراحی و اجرای سایت برای کسب‌وکار، تنها به این معنی نیست که یک برنامه‌نویس و یا متخصص سایتی را برای ما طراحی کند.

امروزه روش‌های متفاوتی از طراحی سایت در بازار و سایت‌های مربوطه وجود دارد، و تنها با آموزش‌های کافی و حرفه‌ای می‌توانیم خودمان طراح سایت خود باشیم. ازاین‌رو برخی از طراحان قالب‌های حرفه‌ای و سایت‌های به‌روز جهان تلاش می‌کنند تا روش‌های آسان‌تر و کاربردی‌تری برای اجرای یک سایت ارائه دهند. مانند قالب‌های حرفه‌ای که اکثر سایت‌های حرفه‌ای دنیا از آن‌ها استفاده می‌کنند. هنگامی‌که کلمه طراحی وب‌سایت به گوش ما می‌خورد؛ اولین مسئله‌ای که به ذهن ما خطور می‌کند رنگ‌بندی، جذابیت و طراحی زیبای صفحات سایت است. اما توجه کنید که این تمام‌کار نیست. شما باید نکات سئو، قوانین برنامه‌نویسی، قوانین تجربه کاربری و بسیاری از موارد تخصصی دیگر را یاد بگیرید.

در فصل هدیه دوره جامع، ابتدا طراحی صفحات در فتوشاپ و Adobe XD و سپس تبدیل قالب به فایل HTML,CSS و در نهایت تبدیل سایت طراحی شده به قالب وردپرس را یاد خواهید گرفت.

coding

آیا نیاز به یادگیری برنامه‌نویسی دارم؟

شما می‌توانید با وردپرس سایت‌های مختلفی را بدون نیاز به برنامه‌نویسی ایجاد کنید. اما بعضی مواقع نیاز به امکانات یا طراحی صفحاتی دارید که با قالب‌ها و افزونه‌های آماده قابل پیاده‌سازی نیستند. در چنین مواقعی نیاز به دانش HTML, CSS و استفاده از توابع وردپرس دارید.

در نتیجه اگر می‌خواهید یک طراح سایت حرفه‌ای باشید، بهتر است طراحی سایت با برنامه‌نویسی را یاد بگیرید تا بتوانید هر نوع سایتی را با وردپرس راه‌اندازی کنید.

هدیه دوم: آموزش برنامه‌نویسی PHP

وردپرس با زبان برنامه‌نویسی PHP ساخته شده. پس اگر قصد دارید یک برنامه‌نویس حرفه‌ای وردپرس باشید و افزونه‌های اختصاصی برای وردپرس بسازید، باید با زبان PHP آشنا باشید. حتی اگر قصد ندارید با وردپرس کار کنید، با استفاده از زبان PHP می‌توانید سیستم مدیریت محتوای دلخواه خود را بسازید.

php course 1
php trend

چرا زبان برنامه‌نویسی PHP

دلیل انتخاب زبان برنامه‌نویسی PHP این است که وردپرس و بسیاری از سیستم‌های مدیریت محتوا توسط زبان PHP ساخته شده‌اند. پس برای توسعه این سیستم‌ها نیاز به دانش برنامه‌نویسی پی‌اچ‌پی خواهید داشت.

طبق آمار وب‌سایت W3techs.com در حال حاضر ۷۹ درصد از وب‌سایت‌های دنیا از php استفاده می‌کنند. پس این زبان برنامه‌نویسی بازار کار بسیار خوبی خواهد داشت.

آرایه؟! ثابت؟! الگوریتم؟! تابع؟!​

سال ۱۳۸۷ در کلاس‌های آموزش برنامه‌نویسی ویژوال بیسیک شرکت کردم. وقتی با عباراتی مثل آرایه، ثابت، الگوریتم یا تابع مواجه می‌شدم دقیقا حس شنیدن عباراتی مثل توابع، ک‌م‌م یا ب‌م‌م در کلاس‌های ریاضی را داشتم! نمی‌دانستم این عبارات دقیقا کجای زندگی کاری من استفاده خواهد شد.

حالا که سال‌هاست با زبان php برنامه‌نویسی می‌کنم، متوجه اهمیت این آرایه‌ها در زندگی واقعی شده‌ام.

کاش مدرس برنامه‌نویسی من همان موقع نحوه استفاده از آرایه در برنامه‌نویسی واقعی را به من آموزش می‌داد. پس در این دوره سعی می‌کنم شما را با دلیل وجود هر بخش در برنامه‌نویسی آشنا کنم. پس بعد از توضیح هر بخش، نمونه‌های عملی استفاده از همین بخش‌ها را در سایت میهن وردپرس بیان خواهم کرد.

بیش از ۱۰۰ ساعت آموزش کاربردی

می‌توان گفت دوره جامع سایت برتر، در حال حاضر یکی از کامل‌ترین دوره‌های آموزشی موجود در زمینه کسب‌و‌کار اینترنتی و مدیریت وب‌سایت در ایران است. بیش از ۱۰۰ ساعت آموزش عملی درباره رشد و مدیریت سایت.

100 hours
online learning

یادگیری آنلاین و غیرحضوری

دوره جامع سایت برتر، به‌صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می‌شود. پس می‌توانید هر زمانی از هر‌جایی یادگیری خود را شروع کنید.

تبدیل به یک مدیر متخصص شوید

با ثبت‌نام در دوره جامع سایت برتر می‌توانید تمام آموزش‌های مورد نیاز را به‌صورت پله‌پله ببینید و یک کسب‌وکار اینترنتی عالی راه‌اندازی کنید. جدا از داشتن انرژی، ایده و انگیزه، باید دانش کافی برای رشد وب‌سایت و کسب‌و‌کار اینترنتی داشته باشید. پس اگر می‌خواهید به جای انگیزه‌های زودتر، دانش مدیریت سایت داشته باشید، این دوره مناسب شماست.

پاسخ سوالات متداول درباره دوره جامع سایت برتر

دوره‌های آموزشی زیادی با موضوع کسب درآمد از اینترنت به فروش می‌رسند. مشکل اصلی اکثر این دوره‌ها نپرداختن به اصول اصلی است و معمولا سعی می‌کنند شما را با نکات پیش پا افتاده مثل راه‌اندازی سایت و استفاده از ابزارها آشنا کنند.

دوره سایت برتر شامل ۱۳ فصل هست که هر فصل یک دوره جداگانه و کاملا تخصصی درباره بخش‌های مختلف مدیریت سایت هست. پس علاوه براصول مقدماتی کار، با تکنیک‌های پیشرفته و فنی در هر زمینه آشنا خواهید شد.

کافیست تنها کار با کامپیوتر را بدانید تا بتوانید با مرورگر و اینترنت کار کنید و سایت خود را راه‌اندازی کنید. تمام بخش‌های دوره به‌صورت مقدماتی شروع شده و شما را تا حرفه‌ای شدن راهنمایی خواهند کرد.

دوره جامع مدیریت سایت طبق روال همیشه به‌صورت کاملا غیرحضوری برگزار خواهد شد. شما می‌توانید هرجا که هستید با موبایل، تبلت یا کامپیوتر شخصی خود یادگیری را همین الان شروع کنید.

دوره از ۱ مرداد ۱۴۰۲ شروع خواهد شد و جلسات جدید روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته روی پنل شما قرار خواهد گرفت.

خیر. پیاده‌سازی مفاهیم این دوره نیازی به یادگیری برنامه‌نویسی ندارد.

این دوره مناسب افرادی است که قصد دارند کسب‌و‌کار سنتی خود را به یک کسب‌و‌کار مدرن تبدیل کنند و محصولات خود را به صورت آنلاین بفروشند.

بله. ۲ فصل هدیه از دوره که شامل ساعت‌ها آموزش برنامه‌نویسی و طراحی قالب وردپرس است، به شما طراحی سایت با برنامه‌نویسی را آموزش خواهد داد. البته قبل از این بخش شما با طراحی سایت بدون برنامه‌نویسی هم آشنا خواهید شد.

از تاریخ ثبت‌نام در دوره، به مدت یک‌سال می‌توانید هر سوالی که دارید را از طریق پنل کاربری خود از پشتیبانان اختصاصی دوره بپرسید.

هزینه‌ای که بابت ثبت‌نام در این دوره پرداخت می‌کنید بسیار کمتر از هزینه طراحی یک وب‌سایت اختصاصی یا شرکت درچندین دوره جداگانه شامل: تولید محتوا، بازاریابی، سئو و … است. قطعا دانش و تجربه‌ای که بعد از مشاهده دوره خواهید داشت چندین برابر هزینه پرداختی ارزشمند است. ضمن این‌که با انجام یک پروژه طراحی سایت، سئو یا دیجیتال مارکتینگ می‌توانید کل هزینه پرداختی را از مشتری دریافت کنید.

برای ارائه دوره از پلیر هوشمند اسپات پلیر استفاده کرده‌ایم. پخش ویدیوها آنلاین بوده و بسته به سرعت اینترنت شما، کیفیت ویدیو تنظیم خواهد شد. این پلیر دارای نسخه ویندوز، مک و اندروید هست.

میانگین حجم هر جلسه ۱۰۰ مگابایت می‌باشد. البته نگران دانلود دوره نباشید. پلیر هوشمند بر اساس سرعت اینترنت شما، حجم و کیفیت را کنترل خواهد کرد.

مدرس دوره

رضا حسینی رادرضا حسینی راد
  • مدیر و موسس وبسایت میهن وردپرس با رتبه ۱۲۰ ایران
  • نویسنده کتاب شاه کلید سئو
  • مشاور و مدرس کسب‌و‌کار اینترنتی
  • مدرس دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی
  • بیش از ۱۳ سال سابقه در حوزه وردپرس و سئو
  • دارای گواهینامه SEO Expert از MOZ
  • دارای گواهینامه بین المللی PHP , HTML & CSS و JavaScript از W3Schools
  • دارای گواهینامه دیجیتال مارکتینگ و دیجیتال مارکتینگ پیشرفته از وزارت علوم
  • دارای گواهینامه MBA گرایش دیجیتال مارکتینگ از وزارت علوم

سرفصل‌های دوره

مدیریت کسب‌و‌کار، زمان و تیم
مدیریت کسب‌و‌کار، زمان و تیم

ابتدا باید تبدیل به یک مدیر سایت کارآمد و حرفه‌ای شوید.

جلسه ۱: مقدمه دوره و گپی با دانشجوها ۲۴ دقیقه

  • در جلسه اول درباره کارهایی که در این دوره انجام خواهیم داد تا به فرد بهتری تبدیل شویم صحبت خواهیم کرد.

جلسه ۲: مدیریت زمان و اهمیت آن در کسب‌و‌کار اینترنتی ۵۱ دقیقه

  • با زمانبندی بهتر روز و هفته، سعی می‌کنیم از زمان خود بهترین استفاده ممکن را ببریم. درباره روش‌های مختلف مدیریت زمان یک مدیر سایت صحبت می‌کنیم.

جلسه ۳: روش‌های کسب درآمد از وب‌سایت ۵۸ دقیقه

  • بررسی می‌کنیم که چه روش‌هایی برای کسب درآمد از سایت وجود دارد. حتی اگر ایده‌ای نداشته باشید، چطور می‌توانید از سایت خود کسب درآمد کنید.

جلسه ۴: برند و سایت شخصی یا شرکتی؟ ۲۱ دقیقه

  • این سوال که باید برند شخصی داشته باشید یا شرکتی را با هم بررسی می‌کنیم و برای همیشه پاسخ می‌دهیم تا دیگر دغدغه ذهنی نداشته باشید.

جلسه ۵: دفتر کار یا دورکاری؟ ۱۱ دقیقه

  • برای همیشه به این سوال پاسخ می‌دهیم که بهتر است دفتر کار داشته باشید یا از منزل به صورت دورکاری فعالیت کنید. تجربه ۸ ساله میهن وردپرس از دفتر کار و دورکاری را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۶: مدیریت تیم و اعضای سازمان ۵۴ دقیقه

  • مدیریت تیم یک وب‌سایت با مدیریت کسب‌و‌کار سنتی یا یک شرکت رسمی کاملا متفاوت هست. پس درباره روش‌های مختلف مدیریت تیم و سازمان صحبت می‌کنیم.

جلسه ۷: ثبت برند، ثبت شرکت، اینماد و مالیات ۳۲ دقیقه

  • از تجربه ۸ ساله خودمان درباره بیمه، مالیات، ثبت برند و کاغذبازی‌های اداری صحبت می‌کنیم.

جلسه ۸: نماد اعتماد، ساماندهی و دریافت درگاه پرداخت ۲۰ دقیقه

  • درباره نماد اعتماد الکترونیکی، جلوگیری از فیلتر شدن سایت و نحوه دریافت درگاه پرداخت صحبت خواهیم کرد.

جلسه ۹: انتخاب نام برای سایت ۱۵ دقیقه

  • مشکل اساسی شما موقع راه‌اندازی وب‌سایت، انتخاب یک اسم برای برند شماست. شما را در این زمینه راهنمایی خواهیم کرد.

جلسه ۱۰: مهمان ویژه: امیر درجه - تجربه 12 سال شرکت‌داری ۴۷ دقیقه

  • با فردی صحبت می‌کنیم که سابقه ۱۲ ساله در امور بیمه و مالیات دارد.
طراحی سایت شرکتی بدون برنامه‌نویسی
طراحی سایت شرکتی بدون برنامه‌نویسی

در ابتدای کار یک وب‌سایت بصورت عملی و طبق اصول راه‌اندازی می‌کنیم.

جلسه ۱: وب‌سایت‌ها چگونه کار می‌کنند؟ ۳۵ دقیقه

  • نحوه کارکرد وب‌سایت‌ها را به صورت دیاگرامی و کاملا تخصصی بررسی می‌کنیم تا بدانیم سایت دقیقا چطور کار می‌کند.

جلسه ۲: ثبت دامنه بصورت عملی و مواردی که باید رعایت کنیم ۴۶ دقیقه

  • نکات بسیار مهم برای ثبت دامنه و از دست ندادن دامنه را بررسی می‌کنیم.
  • یک دامنه خوب ثبت می‌کنیم.

جلسه ۳: خرید هاست بصورت عملی و راهنمای انتخاب هاست مناسب ۴۰ دقیقه

  • یاد می‌گیرید چطور متوجه شوید یک شرکت هاستینگ خدمات خوبی ارائه می‌کند یا خیر؟
  • به صورت عملی یک هاست خوب خریداری می‌کنیم.
  • دامنه را روی هاست تنظیم می‌کنیم.

جلسه ۴: راه‌اندازی سایت به صورت کاملا عملی ۳۴ دقیقه

  • سیستم مدیریت محتوای وردپرس را از روش اصولی روی سایت نصب و تنظیم می‌کنیم.

جلسه ۵: راهنمای تخصصی انتخاب قالب وردپرس ۱۱ دقیقه

  • بهترین قالب را برای سایت‌مان انتخاب می‌کنیم.

جلسه ۶: انتخاب طیف رنگی سایت و تنظیمات اولیه المنتور ۴۰ دقیقه

  • یک طیف رنگی متناسب با موضوع سایت انتخاب و تنظیمات اولیه المنتور را انجام می‌دهیم.

جلسه ۷: طراحی سایت شرکتی - بخش اول - هدر ۵۱ دقیقه

  • هدر سایت شرکتی را با المنتور طراحی می‌کنیم.

جلسه ۸: طراحی سایت شرکتی - بخش دوم - صفحه اصلی ۱ ساعت و ۵ دقیقه

  • صفحه اصلی یک سایت شرکتی را با رعایت اصول ترازبندی و یکپارچگی طراحی می‌کنیم.

جلسه ۹: طراحی سایت شرکتی - بخش سوم - فوتر ۳۲ دقیقه

  • فوتر سایت را با استفاده از المنتور طراحی می‌کنیم.
طراحی تجربه کاربری، ,Wireframe و RFP
طراحی تجربه کاربری، ,Wireframe و RFP

جایگاه تمام مواردی که باید در صفحات مختلف سایت نمایش داده شود را بررسی و انتخاب می‌کنیم.

جلسه ۱: طراحی RFP هدر سایت ۱۸ دقیقه

  • هدر سایت را بررسی می‌کنیم و المنت‌های مورد نیاز را در آن قرار می‌دهیم.

جلسه ۲: طراحی RFP صفحه اصلی ۱۶ دقیقه

  • چیدمان صفحه اصلی سایت را بر اساس نیاز کاربر انجام می دهیم.

جلسه ۳: طراحی RFP فوتر وب‌سایت ۹ دقیقه

  • به بهترین شکل ممکن، چیدمان سایت را انجام می‌دهیم.

جلسه ۴: طراحی RFPصفحه مقالات و ستون کناری ۱۳ دقیقه

  • چیدمان صفحه مقالات و ستون کناری را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهیم.

جلسه ۵: طراحی RFP صفحه محصول و فرایند خرید ۱۲ دقیقه

  • UX فرایند خرید از سایت را به بهترین شکل ممکن طراحی می‌کنیم.

جلسه ۶: طراحی وایرفریمینگ سایت روی کاغذ ۳۶ دقیقه

  • روی کاغذ، وایرفریم سایت فروشگاهی را طراحی می‌کنیم.

جلسه ۷: طراحی وایرفریمینگ سایت با فیگما ۲۵ دقیقه

  • صفحات داخلی سایت فروشگاهی را، با فیگما طراحی می‌کنیم.
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی

یک سایت فروشگاهی کامل به صورت عملی راه‌اندازی می‌کنیم.

جلسه ۱: شروع طراحی سایت فروشگاهی به صورت عملی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

  • طراحی سایت فروشگاهی را طبق RFP طراحی شده شروع می‌کنیم و هدر سایت را تکمیل می‌کنیم.

جلسه ۲: طراحی صفحه اصلی سایت فروشگاهی ۱ ساعت و ۳۲ دقیقه

  • صفحه اصلی سایت فروشگاهی را با المنتور طراحی می‌کنیم.

جلسه ۳: راه اندازی درگاه پرداخت اینترنتی

  • درگاه پرداختی دریافتی در فصل اول را روی سایت خود راه‌اندازی می‌کنیم.

جلسه ۴: قرار دادن محصولات روی سایت

  • محصولات فیزیکی یا دانلودی خودمان را روی فروشگاه بارگذاری می‌کنیم.

جلسه ۵: فروش محصولات دانلودی روی سایت

  • موارد امنیتی لازم برای فروش محصولات دانلودی و جلوگیری از دانلود غیرقانونی محصولات‌مان را رعایت می‌کنیم.

جلسه ۶: فروش دوره آموزشی با ووکامرس

  • یاد می‌گیریم چگونه دوره‌های آموزشی خود را با وردپرس و ووکامرس بفروشیم.

جلسه ۷: جلوگیری از کپی شدن محصولات آموزشی

  • روش‌های مختلف جلوگیری از دانلود دوره‌های آموزشی را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۸: محصولات متغیر و انتخاب ویژگی‌های محصول توسط مشتری

  • محصول را برای خرید مشتری به صورت متغیر تعریف می‌کنیم تا بتوانیم فروش بیشتری داشته باشیم.

جلسه ۹: کوپن‌های تخفیف در ووکامرس و تخفیف‌های خودکار

  • با استفاده از جشنواره‌ها و تخفیف‌های خودکار، فروش سایت‌مان را افزایش می‌دهیم.

جلسه ۱۰: نمایش بهینه محصولات روی سایت

  • محصولات سایت‌مان را به بهترین حالت ممکن در بخش‌های مختلف به کاربر نمایش می‌دهیم.

جلسه ۱۱: افزایش فروش محصولات با استفاده از Up sell و Cross Selling

  • با استفاده از روش Up sell و Cross Selling فروش بیشتر را تجربه می‌کنیم.

جلسه ۱۲: فیلتر هوشمند محصولات

  • محصولات را به صورت بهینه برای نمایش به کاربر دسته‌بندی و فیلتر می‌کنیم.

جلسه ۱۳: مدیریت بهینه سفارشات سایت

  • حالا سفارشات فروشی دریافت کرده‌ایم که باید آن‌ها را مدیریت کنیم.

جلسه ۱۴: ایجاد سیستم چند فروشندگی

  • این امکان را روی سایت‌مان ایجاد می‌کنیم که دیگران بتوانند محصولات خودشان را بفروشند.
تولید محتوای متنی، صوتی، ویدیویی و تصویری
تولید محتوای متنی، صوتی، ویدیویی و تصویری

محتوای متنی، صوتی و ویدیویی حرفه‌ای برای سایت و شبکه‌های اجتماعی تولید می‌کنیم.

جلسه ۱: شروع تولید محتوا و روش‌های انجام آن

  • روش‌های مختلف تولیدمحتوا برای سایت و شبکه‌های اجتماعی را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۲: ابزار تولید محتوای صوتی و پادکست

  • با بهترین ابزارهای تولید محتوای صوتی و نحوه کار با آن‌ها آشنا می‌شویم.

جلسه ۳: محیط تولید محتوای صوتی

  • با هر بودجه‌ای، یک محیط خوب برای تولید محتوای صوتی آماده می‌کنیم.
  • به صورت عملی، استودیو میهن وردپرس را آماده می‌کنیم.

جلسه ۴: کار با نرم‌افزار‌های ویرایش صوت و کاهش حجم نویز صدا

  • بهترین نرم‌افزار ضبط و تدوین صوت را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۵: تولید محتوای صوتی با هوش مصنوعی

  • با هوش مصنوعی، محتوای صوتی عالی تولید می‌کنیم.

جلسه ۶: شروع تولید محتوای متنی و تبلیغ نویسی

  • نکات مهم در تولید محتوای متنی و نگارش را یاد می‌گیریم.

جلسه ۷: تولید محتوای متنی با هوش مصنوعی

  • بدون اینکه گوگل محتوای ما را کپی شده تشخیص دهد، محتوای متنی دست اول در عرض ۲ دقیقه می‌سازیم.

جلسه ۸: تولید محتوای گرافیکی

  • با نرم‌افزار فتوشاپ، محتوای گرافیکی خوب برای سایت‌مان ایجاد می‌کنیم.

جلسه ۹: ساخت محتوای تصویری با هوش مصنوعی

  • با بهترین ابزار‌های هوش مصنوعی، محتوای تصویری برای سایت‌مان ایجاد می‌کنیم.
  • با هوش مصنوعی، کاورهای گرافیکی و خلاقانه از تصویر خودمان ایجاد می‌کنیم.

جلسه ۱۰: ابزار تولید محتوای ویدئویی

  • با بهترین ابزارهای لازم برای تولید محتوای ویدیویی کار می‌کنیم.

جلسه ۱۱: ضبط ویدیو با پرده سبز کروماکی در استودیو میهن وردپرس

  • یاد می‌گیریم چطور از پرده سبز استفاده کنیم و پس زمینه ویدیو را حذف کنیم.

جلسه ۱۲: نورپردازی اصولی برای ضبط ویدئو

  • روش‌های اصولی نورپردازی برای ضبط ویدئو را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۳: ضبط ویدئو در محیطی بهتر از پرده سبز

  • با استفاده از محیط، ویدئو‌هایی بهتر از محیط پرده سبز ضبط می‌کنیم.

جلسه ۱۴: ضبط ویدیو از صفحه نمایش

  • ترفندهایی برای ضبط ویدیو بهتر از صفحه نمایش یاد می‌گیریم.

جلسه ۱۵: تدوین ویدیوهای آموزشی

  • به صورت عملی یکی از ویدیوهای آموزشی میهن وردپرس را ضبط و تدوین می‌کنیم.

جلسه ۱۶: ساخت سیستم خودکار تولید محتوا

  • یک محیط کاملا اتوماتیک، برای تولید محتوا بدون تدوین ایجاد می‌کنیم.
بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل
بهبود سئو و افزایش ورودی گوگل

از روش اصولی و طبق قوانین گوگل، سئو وب‌سایت ساخته شده را افزایش می‌دهیم.

جلسه ۱: مقدمات سئو که باید برای شروع بدانید

  • یک توضیح کلی درباره سئو و مقدمات سئو و همچنین کلمات مهم حوزه سئو، خواهیم داد.

جلسه ۲: سئو جامع یا Holistic SEO و درک سئو واقعی

  • درک سئو واقعی و اینکه چرا سئو جامع بهترین راه‌حل برای افزایش ورودی گوگل هست.

جلسه ۳: بهترین افزونه برای سئو سایت وردپرس و تنظیمات آن

  • با بهترین افزونه سئو وردپرس آشنا خواهیم شد. البته افزونه‌های دیگر را هم بررسی می‌کنیم تا انتخاب درستی داشته باشیم.

جلسه ۴: متا‌تگ‌های سئو و استفاده از آن‌ها برای بهبود رتبه

  • با متاتگ‌های مختلف سئو آشنا خواهیم شد تا آن‌ها را در سایت خود پیاده کنیم.

جلسه ۵: درک کلمه کلیدی و استفاده از آن برای افزایش ورودی گوگل

  • وقتی صحبت از کلمه کلیدی می‌کنیم، منظور ما دقیقا چیست؟

جلسه ۶: انتخاب عبارت کلیدی برای صفحات سایت

  • انتخاب کلمه کلیدی نامناسب می‌تواند بسیار خطرناک باشد! پس راهی برای انتخاب صحیح کلمه کلیدی انتخاب می‌کنیم.

جلسه ۷: کارهای اشتباه در سئو و انتخاب ایده برای تولید محتوا

  • می‌بینیم که چطور میهن وردپرس بیش از ۴ سال کلمات کلیدی اشتباهی را انتخاب کرد!

جلسه ۸: تگ عنوان و انتخاب عنوان مناسب برای صفحات سایت

  • حالا یک عنوان خوب انتخاب می‌کنیم. عنوانی که واقعا باعث افزایش ورودی گوگل ما شود.

جلسه ۹: متای توضیحات و استفاده صحیح از آن برای سئو سایت

  • با متا تگ توضیحات آشنا خواهیم شد و راه‌های اصولی برای انتخاب این تگ را با هم بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۰: همه چیز درباره سئو تصاویر در سایت

  • تصاویر مناسبی برای افزایش ورودی گوگل سایت‌مان ایجاد می‌کنیم و به محتوا اضافه می‌کنیم.

جلسه ۱۱: تولید محتوای سئو شده به‌صورت عملی

  • ساخت یک صفحه یا مقاله متناسب با استاندارد‌های گوگل

جلسه ۱۲: تگ‌های Heading و استفاده صحیح از آن‌ها در ساختار محتوا

  • ساختار صحیح استفاده از تگ‌های عنوان در محتوا را بررسی می‌کنیم و مقاله را مثل یک کتاب خوب، مرتب و خوانا می‌کنیم.

جلسه ۱۳: ادامه تولید محتوای سئو شده برای گوگل

  • ادامه ساخت صفحه یا محتوای سئو شده و متناسب با استاندارد‌های گوگل

جلسه ۱۴: اهمیت عدم وجود Duplicate Content و جلوگیری از آن

  • متوجه می‌شویم که چرا Duplicate Content برای سایت ما مثل سم هست و روش‌های مختلف مبارزه با آن را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۵: برچسب‌ها در وردپرس و سرچ کنسول گوگل

  • یاد می‌گیریم چطور از روش اصولی برچسب گذاری در وردپرس استفاده کنیم.

جلسه ۱۶: تجربه کاربری و تاثیر آن در SEO

  • می‌بینیم که چطور خطاهای سایت می‌توانند باعث کاهش رتبه سایت ما در گوگل شوند.

جلسه ۱۷: سئو تکنیکال و پیشرفته

  • روش‌های پیشرفته برای افزایش ورودی گوگل سایت‌مان را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۸: الگوریتم‌های سئو گوگل

  • ده‌ها الگوریتم ارائه شده توسط گوگل را بررسی می‌کنیم و از آن‌ها برای افزایش ورودی سایت استفاده می‌کنیم.

جلسه ۱۹: نمایش بیشتر در نتایج موبایلی گوگل

  • از روش‌های مختلف برای نمایش بیشتر در نسخه موبایل گوگل استفاده می‌کنیم.

جلسه ۲۰: گوگل دیسکاور و هزاران ورودی رایگان روزانه

  • از اکسپلور گوگل که کمتر کسی درباره آن می‌داند استفاده می‌کنیم و روزانه هزاران ورودی رایگان دریافت می‌کنیم.

جلسه ۲۱: سئو خارجی، لینک‌سازی و اصول انجام صحیح آن

  • با استفاده از روش‌های صحیح لینک‌سازی، سئو سایت‌مان را بهبود می‌دهیم.

جلسه ۲۲: شروع کار با گوگل سرچ کنسول و ساختار دامنه سایت

  • سایت‌مان را در پنل مدیریت سرچ گوگل ثبت می‌کنیم تا بتوانیم بهتر در گوگل دیده شویم.

جلسه ۲۳: تنظیمات گوگل سرچ کنسول و بخش‌های مختلف آن

  • تنظیمات سایت‌مان را در گوگل سرچ کنسول بررسی می‌کنیم و با بخش‌های مختلف Google Search Console آشنا خواهیم شد.

جلسه ۲۴: بخش Performance و آمارگیری از گوگل سرچ کنسول

  • یاد می‌گیریم چطور با بخش پرفورمنس گوگل سرچ کنسول کار کنیم و با اجرای ۴ ترفند ساده، ورودی گوگل سایت‌مان را چند برابر می‌کنیم.

جلسه ۲۵: Structred Data یا داده‌های معماری شده گوگل

  • از اصول دیتای معماری شده استفاده می‌کنیم تا ورودی گوگل بیشتری داشته باشیم.

جلسه ۲۶: سئو سایت‌های چند زبانه با وردپرس

  • اگر سایت چند زبانه داریم، آن را برای گوگل بهینه می‌کنیم.

جلسه ۲۷: Local SEO و نمایش کسب‌و‌کار به اهالی منطقه یا شهر

  • سایت خود را در محله یا شهر خودمان بیشتر نمایش می‌دهیم.

جلسه ۲۸: سئو برگه‌ها و دسته‌بندی‌های سایت

  • با استفاده از چند تکنیک ساده، ترافیک دوبرابری نسبت به رقبا دریافت می‌کنیم.

جلسه ۲۹: سئو صفحه محصول و دسته بندی‌ محصولات

  • صفحات محصولات و دسته‌بندی فروشگاه را بهینه می‌کنیم.

جلسه ۳۰: نتایج حذف شده از گوگل و کپی رایت

  • بررسی می‌کنیم چرا سایت‌مان در گوگل نمایش داده نمی‌شود.
افزایش سرعت سایت
افزایش سرعت سایت

سرعت سایت‌مان را افزایش می‌دهیم تا در عرض کمتر از چند ثانیه لود شود.

جلسه ۱: مقدمه‌ای بر افزایش سرعت سایت

  • دلایل مختلف نیاز به افزایش سرعت سایت را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۲: بهبود رتبه Google PageSpeed Insights - بخش اول

  • رتبه سایت را در ابزار PageSpeed Insights افزایش می‌دهیم.

جلسه ۳: بهبود رتبه Google PageSpeed Insights - بخش دوم

  • ادامه فرایند بهبود رتبه را انجام خواهیم داد.

جلسه ۴: بهبود رتبه Google PageSpeed Insights - بخش سوم

  • در نهایت رتبه سایت را در ابزار تست سرعت گوگل به ۱۰۰ خواهیم رساند.

جلسه ۵: بهبود رتبه در GTMetrix

  • رتبه سایت را در ابزار جی تی متریکس به A خواهیم رساند.

جلسه ۶: بهینه سازی تصاویر سایت

  • بهترین ابزار و ترفند لازم را برای کمتر کردن ۱۰ برابر حجم تصاویر سایت استفاده خواهیم کرد.

جلسه ۷: گراواتار و تاثیر آن در کاهش سرعت سایت

  • گراواتار وردپرس را غیرفعال می‌کنیم تا سرعت سایت بهتر شود.

جلسه ۸: بهبود تنظیمات هاست برای افزایش سرعت

  • تغییراتی از طریق کنترل پنل مدیریت هاست انجام خواهیم داد تا سرعت سایت‌مان بیشتر شود.

جلسه ۹: استفاده از CDN برای افزایش سرعت

  • بررسی می‌کنیم که کدام CDN برای افزایش سرعت سایت‌مان مناسب‌تر هست.
  • CDN را به صورت عملی روی سایت پیاده می‌کنیم.

جلسه ۱۰: کاهش TTFB با بهبود کوئری‌های سایت

  • TTFB سایت را تا حد بسیار خوبی کاهش می‌دهیم.

جلسه ۱۱: حذف درخواست‌های خروجی اضافه وردپرس

  • درخواست‌های خروجی وردپرس را محدود می‌کنیم تا سرعت بیشتری داشته باشیم.

جلسه ۱۲: نصب و راه‌اندازی افزونه کش وردپرس

  • بهترین افزونه کش وردپرس را نصب می‌کنیم و تنظیمات آن را انجام خواهیم داد تا سرعت بیشتری داشته باشیم.
بهبود امنیت سایت
بهبود امنیت سایت

امنیت سایت‌مان را افزایش می‌دهیم تا بتوانیم از اطلاعات خود محافظت کنیم.

جلسه ۱: مقدمه‌ای بر امنیت سایت

  • بررسی می‌کنیم که منظور از امنیت چیست و چطور باید امنیت را بهبود داد؟

جلسه ۲: تست نفوذ امنیتی وردپرس

  • یک تست نفوذ روی سایت‌مان انجام می‌دهیم تا امنیت آن را تخمین بزنیم.

جلسه ۳: بهترین افزونه امنیتی وردپرس و تنظیمات آن

  • بهترین افزونه امنیتی وردپرس و تنظیمات آن را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۴: تنظیمات wp-config و htaccess برای امنیت بیشتر

  • کدهای سفارشی در wp-config و htaccess سایت اضافه می‌کنیم تا امنیت بیشتری داشته باشیم.

جلسه ۵: SSL و نصب و راه‌اندازی آن

  • بررسی می‌کنیم که SSL چیست و چطور می‌توان آن را بدون کاهش سرعت سایت نصب کرد.

جلسه ۶: HSTS و راه‌اندازی آن

  • برای امنیت و سرعت بیشتر، HSTS سایت را نصب و راه‌اندازی می‌کنیم.
حل مشکلات احتمالی وب‌سایت
حل مشکلات احتمالی وب‌سایت

قبل از کسب درآمد باید بتوانیم مشکلات و خطاهای احتمالی سایت‌مان را برطرف کنیم.

جلسه ۱: اصول و مقدمات وردپرس کار حرفه‌ای

  • ساختار وردپرس و برنامه نویسی آن را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۲: چرا وردپرس را انتخاب کردیم؟

  • به سوالات طراحان سایتی که می‌گویند وردپرس امن نیست یا خوب نیست، پاسخ خواهیم داد.

جلسه ۳: نحوه کارکرد وردپرس و دیتابیس آن

  • نحوه کارکرد وردپرس را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۴: چند زبانه کردن سایت وردپرس

  • سایت خودمان را به چند زبان مختلف ترجمه می‌کنیم.

جلسه ۵: فایل php.ini و my.cnf در سرور و سطوح دسترسی

  • فایل‌های مهم هاست را بررسی می‌کنیم و تغییراتی برای بهبود آن‌ها ایجاد می‌کنیم.

جلسه ۶: ساختار فایل wp-config.php

  • فایل wp-config و ساختار آن را بررسی می‌کنیم و به آن دستورات جدیدی اضافه خواهیم کرد.

جلسه ۷: ساختار دیتابیس وردپرس و تغییر سایت از طریق دیتابیس

  • ساختار دیتابیس وردپرس را بررسی می‌کنیم و تنظیمات سایت را از طریق آن مستقیما تغییر می‌دهیم.

جلسه ۸: ترجمه‌های وردپرس و تغییر آن‌ها

  • ترجمه و متون بخش‌های مختلف وردپرس را تغییر می‌دهیم.

جلسه ۹: شمسی سازی وردپرس و تاریخ‌ها

  • با یک پلاگین اختصاصی ساخت خودمان، وردپرس را شمسی می‌کنیم.

جلسه ۱۰: کد‌های بازگشتی وب‌سرور، حل خطای ۵۰۰ - ۴۰۴ و ۴۰۳

  • ارورهای وردپرس و روش حل آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۱: کدهای بازگشتی ۵۰۳ - ۳۰۱ - ۳۰۲ - ۳۰۷ - ۴۱۰ و ۴۵۱

  • کدهای بازگشتی وردپرس و روش حل آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

جلسه ۱۲: خطاهای Notice - Warning - Fatal و Deprecated

  • وردپرس را به صورت کامل دیاگ و دیباگ می‌کنیم.

جلسه ۱۳: حل خطای صفحه سفید، مشکل بارگذاری در وردپرس و حل تمام مشکلات وردپرس

  • خطای WSOD و مشکلات بارگذاری وردپرس را بررسی و حل می‌کنیم.

جلسه ۱۴: پاکسازی سایت ویروسی شده

  • یک سایت وردپرسی ویروسی شده را به صورت کامل پاکسازی می‌کنیم.
دیجیتال مارکتینگ و تبدیل بازدیدکننده به مشتری
دیجیتال مارکتینگ و تبدیل بازدیدکننده به مشتری

وقت آن رسیده که بازدیدکننده بیشتری جذب کرده و بازدیدکننده را به مشتری تبدیل کنیم.

جلسه ۱: مقدمه دیجیتال مارکتینگ و ساخت UTM

  • مقدمه دیجیتال مارکتینگ و نحوه ساخت UTM برای رهگیری انواع تبلیغات

جلسه ۲: تبلیغات بنری و ریتارگتینگ و نحوه اجرای آن

  • انواع تبلیغات بنری و ریتارگتینگ و نحوه اجرای صحیح آن همراه با مثال کاربردی و عملی

جلسه ۳: بازاریابی و کسب درآمد از اینستاگرام

  • بازاریابی و کسب درآمد از طریق اینستاگرام با رعایت اصول و نمایش بیشتر محتوای پیج اینستاگرام به جامعه هدف
  • ایجاد جشنواره فروش برای فروش چند صد میلیونی در یک روز
  • صحبت با مدیر یکی از پرفروش‌ترین پیج‌های آموزشی اینستاگرام

جلسه ۴: تبلیغات کلیکی گوگل و استفاده از Google Adwords

  • نحوه کار با گوگل ادوردز و تبلیغات کلیکی گوگل به صورت عملی همراه با ترفندها و نکات بسیار مهم آن

جلسه ۵: استفاده از پوش نوتیفیکیشن برای افزایش نرخ بازگشت

  • آشنایی با Web Push Notification و استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های انجام آن

جلسه ۶: جذب مخاطب بیشتر با یوتیوب

  • از تجربیات خودمان در یوتیوب میهن وردپرس، جذب ۱۲ هزار سابسکرایبر و درآمد بیش از ۱۵ میلیون تومان از یوتیوب صحبت می‌کنیم.

جلسه ۷: بازاریابی از طریق ایمیل

  • یاد می‌گیریم چطور با جمع‌آوری ایمیل کاربران، بازاریابی اصولی ایمیلی انجام دهیم.

جلسه ۸: بازاریابی از طریق پیامک

  • با جمع‌آوری شماره موبایل کاربران و ارسال پیام انبوه، بیشتر می‌فروشیم.
آمارگیری و تحلیل رفتار کاربر با Google Analytics و Clarity
آمارگیری و تحلیل رفتار کاربر با Google Analytics و Clarity

در نهایت رفتار کاربر را بررسی می‌کنیم و طبق آن تغییراتی سازنده روی سایت ایجاد خواهیم کرد.

جلسه ۱: مقدمه گوگل آنالیتیکس و نصب آن روی سایت

  • آشنایی با گوگل آنالیتیکس ۴ و شروع استفاده از آن روی سایت

جلسه ۲: آموزش کامل کار با گوگل آنالیتیکس ۴

  • از ۰ تا ۱۰۰ با بخش‌های مختلف گوگل آنالیتیکس ۴ کار می‌کنیم و مفهوم هر بخش را یاد می‌گیریم.

جلسه ۳: ضبط صفحه نمایش و Heatmap با Microsoft Clarity

  • بررسی رفتار بازدیدکننده در وبسایت با ضبط صفحه نمایش کاربر و ساخت نقشه Heatmap

جلسه ۴: گزارش گیری از فروش محصولات ووکامرس

  • از ووکامرس یک فایل اطلاعاتی تهیه می‌کنیم و طبق آن از قانون ۸۰-۲۰ استفاده خواهیم کرد.

جلسه ۵: بهبود سایت طبق اطلاعات و گزارشات دریافتی

  • طبق اطلاعات و گزارشات دریافتی از رفتار بازدیدکننده، سایت را بهبود خواهیم داد.

جلسه ۶: اختتامیه دوره و توضیحاتی درباره برنامه هفتگی پیشنهادی

  • دو نکته بسیار مهم درباره ادامه راه + فایل برنامه هفتگی پیشنهادی برای مدیریت کسب‌و‌کار اینترنتی و توضیحات کامل درباره این برنامه
دانش برنامه‌نویسی برای تغییر بخش‌های مختلف سایت (هدیه)
دانش برنامه‌نویسی برای تغییر بخش‌های مختلف سایت (هدیه)

به عنوان یک مدیر سایت می‌توانید برنامه‌نویسی را یاد بگیرید بخش‌های مختلف سایت خود را طراحی کنید.

جلسه ۱: مقدمه دوره ۹ دقیقه

  • توضیحاتی در رابطه با دوره
  • معرفی مدرس
  • کار‌هایی که در این دوره انجام خواهیم داد.

جلسه ۲: روش های کسب درآمد از طریق طراحی سایت ۲۳ دقیقه

  • روش های کسب در آمد از طریق طراحی سایت
  • آزادکاری یا فریلسنری از طریق سایت های انجام پروژه
  • نحوه طراحی سایت برای افراد و شرکت ها
  • نحوه قیمت گذاری پروژه های طراحی سایت
  • نحوه عقد قرارداد طراحی سایت با مشتری و مواردی که باید رعایت کنید
  • کسب در آمد از طریق پشتیبانی وبسایت مشتریان
  • ساخت محصول و فروش آن در مارکت های آنلاین و شرایط کار با تم فارست
  • کسب در آمد از طریق آموزش به دیگران

جلسه ۳: معرفی و آموزش کار با Adobe XD ۲۳ دقیقه

  • معرفی ابزار طراحی سایت
  • اسکتچ و استفاده از آن برای طراحی سایت
  • محیط کار با Adobe XD

جلسه ۴: طراحی سایت در Adobe XD بصورت عملی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

  • ساخت یک صفحه فرود در Adobe XD

جلسه ۵: تست ریسپانسیو Adobe XD با موبایل و تبلت ۱ دقیقه

  • تست ریسپانسیو با موبایل و تبلت
  • تست عملی ریسپانسیو
  • اتصال Adobe XD به موبایل و تبلت

جلسه ۶: کار با بخش‌های مختلف فتوشاپ برای طراحان سایت ۳۴ دقیقه

  • چیدمان و طرح بندی استاندارد یک صفحه ی وب در فتوشاپ
  • مفهوم سند و ایجاد یک سند برای طرح گرافیکی یک صفحه وب
  • آشنایی با ابزارهای فتوشاپ برای طراحی یک صفحه وب
  • معرفی واحدهای اندازه گیری و انتخاب اندازه مناسب برای یک سند گرافیکی صفحه وب
  • کار با بخش‌های مختلف Blending Options
  • ایجاد یک بنر تبلیغاتی برای شروع کار با فتوشاپ بصورت عملی

جلسه ۷: طراحی قالب در فتوشاپ - قسمت اول ۱ ساعت و ۲۹ دقیقه

  • روانشناسی رنگ و انتخاب صحیح ست رنگی در طراحی قالب
  • طرح ریزی قسمت های اصلی سایت (هدر، فوتر، ساید بار) با ابزارهای فتوشاپ
  • مفاهیم ruler و guideline؛ تنظیم و استفاده از آن ها
  • ایجاد طرح گرافیکی صفحه ی وب در فتوشاپ ( فایل psd طرح وب سایت)
  • ایجاد بخش هدر سایت در فایل psd
  • اضافه کردن استایل به بخش های ایجاد شده
  • توضیح میزان شفافیت و شفافیت داخلی یک صفحه ی وب
  • معرفی انواع border و inner shadow متن و تصویر
  • ساخت گرادینت‌ها در طراحی وب به سبک جدید
  • استایل دادن به بخش های مختلف سند گرافیکی یک صفحه ی وب در فتوشاپ
  • توضیح مفاهیم UX و UI برای طراحی صفحات وب
  • ساخت منوی وبسایت در فتوشاپ
  • طراحی بخش سبدخرید سایت در هدر
  • طراحی لوگو ساده و شیک برای مشتری در فتوشاپ
  • طراحی مگامنو و هدر کامل وبسایت در فتوشاپ

جلسه ۸: طراحی قالب در فتوشاپ - قسمت دوم ۱ ساعت و ۱۹ دقیقه

  • طراحی بخش محتوای وبسایت در فتوشاپ
  • طراحی نمایش لیست محصولات وبسایت در فتوشاپ
  • طراحی صفحه اصلی وبسایت در فتوشاپ بصورت کام
  • معرفی ابزار lorem ipsum برای ایجاد متن تصادفی مورد نیاز برای یک صفحه وب

جلسه ۹: طراحی قالب در فتوشاپ - قسمت سوم ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

  • طراحی فوتر وبسایت در فتوشاپ
  • تکمیل طرح اصلی وبسایت و افزودن مواردی برای زیباسازی بیشتر سایت

جلسه ۱۰: طراحی قالب در فتوشاپ - قسمت چهارم ۳۷ دقیقه

  • طراحی صفحه مقالات در فتوشاپ بصورت کامل
  • طراحی صفحه تماس با ما و درباره ما و … در فتوشاپ
  • طراحی صفحه ۴۰۴ یافت نشد در فتوشاپ

جلسه ۱۱: طراحی قالب در فتوشاپ - قسمت پنجم ۴۷ دقیقه

  • طراحی صفحه محصولات در فتوشاپ بصورت کامل
  • طراحی صفحه آرشیو محصولات در فتوشاپ بصورت کامل
  • اتمام طراحی سایت در فتوشاپ
  • دریافت خروجی برای ارائه به مشتری

جلسه ۱۲: شروع یادگیری HTML و معرفی تگ‌ها ۳۸ دقیقه

  • توضیح در مورد فایل های HTML و CSS
  • تفاوت فایل های HTML و CSS
  • چگونگی ایجاد فایل ها ی HTML و CSS
  • طرز نمایش، استایل بندی، چیدمان و رنگ بندی صفحه ی وب با CSS
  • توضیح چگونگی نمایش یک صفحه ی وب برای user ها
  • توضیح ساختار فایل HTML شامل تگ های header و body
  • معرفی تگ های مختلف HTML

جلسه ۱۳: شروع یادگیری CSS ۳۴ دقیقه

  • توضیح ساختار CSS به طور کامل
  • چگونگی ایجاد کلاس و آی دی در فایل CSS و فراخوانی آنها
  • تفاوت آی دی و کلاس در یک فایل CSS
  • آموزش CSS بصورت کامل و آشنایی با خصوصیت‌های سی اس اس

جلسه ۱۴: شروع کار با HTML و CSS بصورت عملی ۴۷ دقیقه

  • معرفی نرم افزار های مختلف برنامه نویسی
  • ایجاد یک فایل HTML ساده
  • توضیح ساختار کلی فایل HTML و تگ های HTML
  • معرفی Selector‌ها در CSS و انواع آن‌ها
  • دلیل ایجاد فایل های header، footer،content ،slider و … به صورت جداگانه برای ایجاد صفحات وب
  • توضیح مفهوم minify و مزیت استفاده از کدهای minify شده ی html و css
  • توضیح مسیردهی فایل ها در CSS
  • توضیح چگونگی اضافه کردن فایل CSS به فایل HTML
  • کامنت گذاری در  HTML
  • کامنت گذاری در CSS

جلسه ۱۵: ساخت هدر وبسایت با زبان HTML و CSS ۱ ساعت و ۳۴ دقیقه

  • تبدیل طرح گرافیکی به کد
  • ایجاد یک سند Html برای یک صفحه ی وب بصورت عملی
  • معرفی Css و استفاده از آن برای ایجاد افکت های گرافیکی و ایجاد سند Css بصورت عملی
  • لینک کردن صفحه های Html و Css بصورت عملی
  • کدنویسی قالب طراحی شده در فتوشاپ
  • استفاده از کدهای css reset بصورت عملی
  • شروع کدنویسی بخش های مختلف صفحه ی وب
  • کدنویسی هدر سایت بصورت کامل
  • معرفی کاربرد عملی خاصیت z-index در طراحی وب
  • اضافه کردن فونت به یک فایل Html
  • اضافه کردن تصویر پس زمینه ی سایت
  • کدنویسی بخش header شامل کدنویسی لوگو
  • کدنویسی منوی اصلی سایت
  • مفهوم hover و استفاده از آن برای ایجاد منوها
  • طراحی منو و زیرمنو با Css
  • آشنایی با پسوند SVG و استفاده از آن در وبسایت
  • مشخص کردن نوع و اندازه فونت سایت با استفاده از Css

جلسه ۱۶: ساخت مگامنو و محصولات صفحه اصلی با HTML ۱ ساعت و ۱۴ دقیقه

  • ساخت مگامنو حرفه‌ای در HTML
  • افکت دادن به مگامنو با استفاده از CSS
  • استفاده از تگ img بصورت عملی
  • استایل دهی به سلکتور مختلف last-child و first child
  • شروع ساخت صفحه اصلی وبسایت
  • استفاده از کلاس clear در style.css
  • Hover دادن به بخش های مختلف صفحه ی وب
  • استایل دهی به هدینگ‌ها
  • توضیح کامل‌تر خاصیت float بصورت عملی
  • استایل دادن به بخش های مختلف با استفاده از دستور nth-child

جلسه ۱۷: ساخت ستون کناری وبسایت با HTML و CSS ۵۱ دقیقه

  • ساخت ستون کناری وبسایت در HTML
  • قرار دادن تصویر تبلیغاتی در ستون کناری وبسایت
  • برنامه‌نویسی سایدبار وبسایت
  • اضافه کردن hover به باکس های سایدبار
  • ساخت آخرین مطالب با HTML در سایدبار
  • ساخت فرم خبرنامه در HTML
  • ساخت اسلایدر موبایل در HTML

جلسه ۱۸: ساخت اسلایدر در HTML و CSS ۴۷ دقیقه

  • ساخت اسلایدر موبایلی در صفحه اصلی سایت
  • آموزش کار با Owl Slider
  • اضافه کردن جاوا اسکریپت به سایت طراحی شده
  • استفاده از اسلایدر اسکرولی در وبسایت

جلسه ۱۹: ساخت فوتر وبسایت با HTML و CSS ۱ ساعت و ۱۴ دقیقه

  • ساخت فوتر وبسایت در HTML
  • آموزش عملی کار با گرادینت‌ها در CSS
  • ساخت پس زمینه فوتر وبسایت با CSS
  • قرار دادن اینماد و لوگو ساماندهی در فوتر وبسایت
  • اتمام HTML صفحه اصلی و کپی گرفتن برای استفاده در دیگر صفحات وبسایت

جلسه ۲۰: ساخت صفحات داخلی و صفحه 404 ۳۵ دقیقه

  • کپی گرفتن از فایل‌ها برای ساخت صفحه جدید HTML
  • ساخت فایل صفحات درباره ما، تماس با ما و … در HTML
  • ساخت صفحه ۴۰۴ یافت نشد با HTML
  • آموزش سازگار کردن سایت با مرورگر‌های مختلف

جلسه ۲۱: ساخت سایر صفحات HTML و توضیح ساختار قالب وردپرس ۵۶ دقیقه

  • ساخت صفحات دیگر در  html
  • اتمام نشانه گذاری html و تکمیل قالب در html
  • توضیح ساختار کلی قالب وردپرس
  • آموزش ساخت فایل‌های مختلف در قالب وردپرس

جلسه ۲۲: ساخت قالب وردپرس و شروع برنامه نویسی وردپرس ۵۲ دقیقه

  • ساخت یک قالب ساده خام برای وردپرس
  • توضیح ساختار قالب وردپرس بصورت عملی
  • شروع تبدیل قالب HTML به وردپرس
  • داینامیک کردن Title صفحات
  • آدرس دهی بصورت داینامیک برای فایل‌های JS و CSS
  • Include کردن هدر و فوتر در صفحات سایت
  • آموزش ساخت فهرست متغیر در وردپرس
  • سازگار کردن قالب وردپرس با افزونه‌های مختلف

جلسه ۲۳: ساخت مگامنو و سایدبار قالب وردپرس ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

  • ساخت مگامنو عریض بدون استفاده از افزونه
  • آموزش ساخت سایدبار قابل ویرایش از بخش ابزارک‌ها
  • ساخت ابزارک اختصاصی برای قالب وردپرس
  • آموزش افزودن قابلیت تصویر شاخص به وردپرس
  • افزودن سایز‌های مختلف تصویر شاخص در وردپرس
  • مدیریت سایدبار وبسایت با ابزارک‌ها
  • مدیریت تبلیغات وبسایت با استفاده از ابزارک‌ها
  • نمایش آخرین مقالات وبسایت در ستون کناری

جلسه ۲۴: ساخت فوتر و صفحه ۴۰۴ و صفحات آرشیو ۵۹ دقیقه

  • انتقال کد‌های بخش سایدبار به فایل مجزا
  • ساخت پست تایپ سفارشی در وردپرس
  • نمایش پست تایپ سفارشی در بخش اسلایدر
  • ساخت فوتر وبسایت در وردپرس
  • ساخت محل ابزارک برای فوتر
  • مدیریت فوتر از پنل وردپرس
  • برنامه نویسی صفحه ۴۰۴ در قالب وردپرس
  • ساخت سایز تصویر شاخص برای بخش آرشیو
  • برنامه نویسی صفحه آرشیو در قالب وردپرس
  • نمایش شماره صفحات در بخش آرشیو بدون نصب افزونه
  • استایل دهی CSS به بخش شماره صفحات

جلسه ۲۵: ساخت صفحه برگه‌ها و نوشته‌ها در وردپرس ۱ ساعت و ۵ دقیقه

  • نمایش برگه‌ها در وردپرس
  • نمایش نوشته تکی در وردپرس
  • نمایش برچسب‌ها در قالب وردپرس
  • نمایش نام نویسنده در قالب وردپرس
  • نمایش دسته بندی های نوشته در قالب وردپرس
  • نمایش محتوای پست در قالب وردپرس
  • نمایش نظرات در قالب وردپرس
  • ویرایش سی اس اس برای سفارشی سازی نظرات سایت
  • سفارشی کردن برنامه نویسی comments.php

جلسه ۲۶: ساخت صفحه محصول در فروشگاه ۱ ساعت و ۵ دقیقه

  • روش سازگار کردن قالب ساخته شده با ووکامرس
  • استفاده از تصاویر شاخص در صفحه محصول
  • ویرایش بخش های مختلف ووکامرس در قالب طراحی شده
  • سفارشی کردن صفحه نمایش محصول در ووکامرس
  • افزودن بخش مقایسه محصول در قالب طراحی شده
  • ساخت بخش افزودن به لیست خرید آینده
  • سفارشی سازی دکمه افزودن به سبد خرید

جلسه ۲۷: ساخت صفحه محصول در فروشگاه - بخش دوم ۵۵ دقیقه

  • ادامه ساخت صفحات محصول در ووکامرس
  • ساخت بخش‌ معرفی کامل محصول
  • نمایش مشخصات فنی محصول در صفحه محصول
  • سفارشی سازی بخش های مختلف صفحه محصول ووکامرس

جلسه ۲۸: ساخت صفحه آرشیو محصولات، سبد خرید و حساب کاربری ۴۰ دقیقه

  • ساخت صفحه آرشیو محصولات
  • سفارشی کردن صفحه دسته بندی محصولات ووکامرس
  • سفارشی کردن صفحه سبد خرید ووکامرس
  • سفارشی سازی پیام‌های نمایش داده شده در صفحه تسویه حساب ووکامرس
  • سفارشی سازی صفحه حساب کاربری ووکامرس

جلسه ۲۹: نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اصلی سایت ۴۱ دقیقه

  • استفاده از WP_Query برای نمایش پست تایپ‌ها
  • نمایش محصولات ووکامرس در صفحه اصلی سایت
  • افزودن دکمه افزودن به سبد خرید به صفحه اصلی
  • نمایش عنوان محصولات در صفحه اصلی سایت

جلسه ۳۰: ساخت پنل مدیریت برای قالب وردپرس ۵۰ دقیقه

  • بهترین روش برای ساخت پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • چرا از روش‌های قدیمی استفاده نمی‌کنیم؟
  • افزودن فیلد متنی به پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • افزودن فیلد انتخاب رنگ به پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • افزودن فیلد آپلود تصویر به پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • مدیریت بخش‌های سایت قالب با پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • تغییر لوگوی سایت از پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • مدیریت تبلیغات سایت از پنل تنظیمات قالب وردپرس
  • انتخاب دسته بندی محصولات صفحه اصلی از پنل تنظیمات قالب

جلسه ۳۱: اضافه کردن رنگ‌بندی و استایل به پنل مدیریت قالب ۴۱ دقیقه

  • کوتاه کردن عنوان محصولات صفحه اصلی برای جلوه بهتر
  • انتخاب عنوان دسته بندی محصولات صفحه اصلی از پنل تنظیمات قالب
  • ساخت رنگ‌بندی و انتخاب رنگ سایت از طریق پنل تنظیمات قالب
  • افزودن رنگبندی سبز، قرمز و آبی به پنل تنظیمات قالب

جلسه ۳۲: ریسپانسیو کردن قالب طراحی شده ۱ ساعت و ۱۹ دقیقه

  • آموزش کامل ریسپانسیو کردن بخش‌های مختلف سایت
  • کار با شرط @media and screen در سی اس اس
  • جلوگیری از اسکرول افقی در حالت موبایل

جلسه ۳۳: ساخت منوی ریسپانسیو برای موبایل و تبلت ۲۸ دقیقه

  • ساخت منوی همبرگری در موبایل
  • اتصال منوی همبرگری به فهرست وردپرس
  • ساخت منو ریسپانسیو بدون نیاز به نصب افزونه (بصورت اختصاصی)
  • ساخت منو ریسپانسیو با استفاده از افزونه
  • استفاده از جاوا اسکریپت برای ساخت منو موبایلی

جلسه ۳۴: اسلایدی کردن تصاویر محصولات ووکامرس و حل مشکل عنوان ۱۲ دقیقه

  • آموزش حل مشکل عنوان در تگ Title
  • آموزش اسلایدی کردن تصاویر محصولات ووکامرس
  • آموزش افزودن LightBox به تصاویر محصولات ووکامرس
  • آموزش حل حذف شدن استایل hover منوی اصلی موقع hover کردن روی submenu

جلسه ۳۵: لینک دادن به عنوان دسته‌بندی‌ها و اضافه کردن Preloader ۲۰ دقیقه

  • لینک کردن دسته بندی های موجود در صفحه اصلی
  • اضافه کردن Preloader به کل صفحات سایت

جلسه ۳۶: ساخت فرم جستجو و نمایش عنصر فقط در ساعات خاص ۲۴ دقیقه

  • ساخت فرم جستجوی سفارشی
  • نمایش عناصر سایت در ساعات خاص

جلسه ۳۷: آموزش ریسپانسیو کردن مگامنو و ساخت منوهای باز شونده ۳۰ دقیقه

  • آموزش ریسپانسیو کردن مگامنو
  • ساخت منوهای باز شونده در حالت موبایلی

جلسه ۳۸: افزودن تنظیمات به ابزارک اختصاصی ساخته شده ۱۶ دقیقه

  • افزودن تنظیمات تغییر عنوان به ابزارک
  • افزودن تغییر تعداد نمایش پست به ابزارک

جلسه ۳۹: قرار دادن پس زمینه جدا برای مگامنوهای مختلف ۷ دقیقه

  • قرار دادن تصویر پس زمینه سفارشی برای هر مگامنو بصورت مجزا
  • روش‌های دیگر سفارشی کردن مگامنوها

جلسه ۴۰: ساخت مینی سبد خرید برای هدر سایت ۱۲ دقیقه

  • نمایش تعداد محصولات سبد خرید در هدر سایت
  • نمایش سبد خرید سریع در هدر سایت

جلسه ۴۱: نمایش مسیر کاربر در سایت و ساخت فرم ورود کاربر ۱۹ دقیقه

  • نمایش مسیر کاربر در سایت
  • ساخت فرم ورود اختصاصی برای ورود کاربر در قالب

جلسه ۴۲: شرطی کردن نمایش دسته بندی و استفاده از زمینه‌های دلخواه ۲۹ دقیقه

  • استفاده از if_category
  • استفاده از is_category
  • استفاده از فیلد‌های سفارشی وردپرس
  • شرطی کردن فیلد‌های سفارشی وردپرس

جلسه ۴۳: طراحی شبکه پست، مسیر راهنما، افزودن Arrow به اسلایدر و آیکون کنار منو ۴۲ دقیقه

  • ساخت شبکه پست شبیه تلویزیون میهن وردپرس
  • افزودن فلش به مسیر راهنما در سایت
  • افزودن Arrow به اسلایدر سایت
  • اضافه کردن آیکون فلش به منوهای دارای زیرمنو

جلسه ۴۴: پاسخ به سوالات شما و چند زبانه کردن قالب وردپرس ۳۷ دقیقه

  • کار با فایل‌های استایل rtl.css و ltr.css
  • چپ چین کردن قالب وردپرس
  • راست چین کردن قالب وردپرس
  • افزودن قابلیت ترجمه به قالب
  • ساخت فایل‌های ترجمه برای قالب
  • استفاده از تابع e_
  • سازگار کردن قالب با افزونه‌های چند زبانه وردپرس
  • کار با نرم افزار Poedit

جلسه ۴۵: اسکرول صفحه با کلیک روی یک یا چند دکمه ۲۵ دقیقه

  • استفاده از خاصیت Smooth Scroll در CSS
  • ساخت نوار ثابت پیمایش در صفحه محصول
  • کلیک روی دکمه و اسکرول به بخش دلخواه از صفحه

جلسه ۴۶: سازگار کردن قالب با المنتور و ساخت المنت جدید ۳۶ دقیقه

  • معرفی افزونه المنتور
  • بررسی مستندات المنتور برای توسعه‌‌دهندگان
  • سازگار کردن قالب با المنتور
  • ساخت افزونه مکمل قالب برای المنتور
  • ساخت المنت اختصاصی جدید برای المنتور

جلسه ۴۷: ادغام پلاگین با قالب وردپرس و نمایش تاریخ آپدیت مطالب ۱۴ دقیقه

  • ادغام کردن پلاگین با قالب ساخته شده
  • نمایش تاریخ آپدیت مطالب سایت
  • نمایش تاریخ آپدیت جایگزین با تاریخ انتشار

جلسه ۴۸: Ajax کردن سبد خرید و بستن منوی موبایل با کلیک خارج از کادر ۱۹ دقیقه

  • ایجکس کردن سبد خرید مینی
  • بستن منوی موبایلی با کلیک خارج از کادر منو

جلسه ۴۹: ساخت فرم جستجوی تمام صفحه ۳۵ دقیقه

  • آموزش کار با جی کوئری
  • نمایش و مخفی کردن یک المنت با کلیک روی المنت دیگر
  • ساخت فرم تمام صفحه برای جستجو
  • ساخت دکمه بستن جستجو
برنامه‌نویسی PHP (هدیه)
برنامه‌نویسی PHP (هدیه)

با برنامه‌نویسی PHP آشنا خواهیم شد تا در صورت نیاز بتوانیم کدهای اختصاصی برای سایت‌مان بنویسیم.

جلسه ۱: جلسه معارفه و شروع برنامه‌نویسی php ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه

  • معرفی مدرس و معرفی دوره
  • تجربه من از یادگیری برنامه‌نویسی
  • آشنایی با شغل برنامه‌نویسی
  • سطوح مختلف در برنامه‌نویسی
  • اهداف شما به عنوان یک برنامه‌نویس
  • تاثیر برنامه‌نویسی در زندگی من و شما
  • پیش‌نیاز‌های یادگیری برنامه‌نویسی
  • آشنایی اولیه با PHP
  • آشنایی با وب‌سرور‌
  • راه‌اندازی وب‌سرور محلی
  • نصب PHP روی وب سرور
  • تابع phpinfo
  • ماژول‌های مورد نیاز PHP
  • انجام تنظیمات php.ini
  • اجرای یک فایل php ساده روی وب سرور

جلسه ۲: انتخاب IDE و شروع برنامه‌نویسی php ۱ ساعت و ۴۱ دقیقه

  • آشنایی با IDEهای مختلف
  • انتخاب بهترین IDE برای برنامه‌نویسی
  • محیط کار با نرم‌افزار IDE
  • تنظیمات نرم افزار IDE
  • نصب ماژول‌های مورد نیاز IDE
  • شروع برنامه‌نویسی PHP
  • ارسال اولین دستور به وب سرور
  • Syntax و ساختار php
  • نوشتن HTML در PHP
  • کامنت‌گذاری در php

جلسه ۳: آشنایی با متغیر‌ها در php ۱ ساعت و ۸ دقیقه

  • آشنایی با بیانیه echo
  • آشنایی با بیانیه print
  • متغیر‌های PHP
  • انواع متغیر در php
  • ساخت یک متغیر جدید
  • تغییر مقدار متغیر
  • استفاده از متغیر در بخش‌های مختلف اسکریپت
  • متغیر‌های رشته‌ای
  • متغیر‌های عددی
  • کار با اعداد
  • استفاده از متغیر‌ها در دنیای واقعی برنامه‌نویسی
  • داده‌های String
  • داده‌های Integer
  • داده‌های Float یا دابل
  • داده‌های Boolean
  • داده NULL
  • داده‌های منبعی
  • استفاده از داده‌ها در دنیای واقعی برنامه‌نویسی

جلسه ۴: کار روی رشته‌ها و اعداد با توابع ۱ ساعت و ۱۴ دقیقه

  • نمایش طول یک رشته
  • شمارش تعداد کلمات یک رشته
  • برعکس‌کردن رشته‌ها در php
  • جستجوی یک متن دلخواه در رشته‌ها
  • کار روی اعداد با توابع
  • بررسی اعداد با تابع
  • نمایش اعداد با شروط در php
  • بررسی عددی بودن متغیر‌ها
  • آشنایی با توابع min و max
  • نمایش عدد پی در php
  • انجام عملیات ریاضی با php

جلسه ۵: کار با ثابت‌ها در برنامه‌نویسی php ۱۷ دقیقه

  • اجرای یک فایل php در فایل دیگر
  • استفاده از include در php
  • include کردن فایل‌ها از پوشه دیگر
  • آشنایی با Constant ها
  • ساخت یک ثابت جدید
  • تعریف مقدار ثابت
  • استفاده از ثابت در دیگر بخش‌ها
  • استفاده از ثابت در دنیای واقعی برنامه‌نویسی

جلسه ۶: شرطی کردن فرایند‌ها در PHP ۴۲ دقیقه

  • شرط‌ها در php
  • آشنایی با دستور if
  • آشنایی با دستور else
  • آشنایی با دستور elseif
  • استفاده از شرط‌ها
  • آشنایی با switch و case
  • استفاده از سوییچ برای شرطی کردن فرایندها
  • ساخت یک اسکریپت پیغام بر اساس زمان با استفاده از دستورات شرطی
  • استفاده از شرط‌ها در دنیای واقعی برنامه‌نویسی

جلسه ۷: حلقه‌های php و foreach ۴۵ دقیقه

  • آشنایی با حلقه در برنامه‌نویسی
  • دستور while
  • دستور do while
  • دستور for
  • دستور foreach
  • استفاده از دستورات معرفی شده
  • ترکیب حلقه‌ها و شرط‌ها
  • ترکیب حلقه‌های مختلف در php
  • آشنایی با break
  • آشنایی با die
  • آشنایی با continue
  • استفاده از break در حلقه‌ها
  • استفاده از continue در حلقه‌ها

جلسه ۸: توابع php و استفاده از آن‌ها برای برنامه‌نویسی پیشرفته ۵۴ دقیقه

  • توابع php چیست
  • کار با توابع php
  • توابع پیش ساخته در php
  • توابع ساخته شده توسط کاربر
  • ساخت یک تابع جدید در اسکریپت
  • استفاده از تابع ساخته شده
  • آرگومان‌های ورودی و خروجی در توابع
  • استفاده همزمان از تابع و شرط‌ها و حلقه‌ها
  • مشخص کردن میزان پیشفرض آرگومان
  • مقادیر بازگشتی در توابع

جلسه ۹: آشنایی و کار با آرایه‌ها در php ۳۸ دقیقه

  • آرایه چیست
  • آرایه‌های ایندکس شده
  • آرایه‌های مشارکتی
  • آرایه‌های چندبعدی
  • مرتب‌سازی آرایه‌ها
  • ساخت آرایه در php
  • روش دوم ساخت آرایه
  • توابع مختلف آرایه‌ها در php
  • تابع array()
  • تابع array_diff()
  • تابع array_combine()
  • تابع array_fill()
  • تابع array_push()
  • تابع array_search()

جلسه ۱۰: متغیر‌های Global‌ در PHP و استفاده از آن‌ها ۳۸ دقیقه

  • آشنایی با سوپر گلوبال‌ها
  • متغیر $GLOBALS
  • متغیر‌های $_SERVER
  • متغیر‌های $_REQUEST
  • متغیر‌های $_POST
  • متغیر‌های $_GET
  • نمایش دامنه ارسالی
  • نمایش اطلاعات کاربر
  • استفاده از globalها در برنامه‌نویسی واقعی

جلسه ۱۱: Regular Expression‌ها و عبارات منظم ۱۷ دقیقه

  • آشنایی با Regular Expression
  • تابع preg_match()
  • تابع preg_match_all()
  • تابع preg_replace()
  • استفاده از عبارات منظم در دنیای واقعی برنامه‌نویسی

جلسه ۱۲: ساختار ساعت و تاریخ در php و کار روی آن ۲۰ دقیقه

  • نمایش تاریخ در php
  • نمایش ساعت
  • تنظیمات تاریخ و ساعت
  • متغیر‌های ساعت و تاریخ
  • کار روی متغیر‌های ساعت و تاریخ
  • نمایش منطقه زمانی
  • دریافت ساعت و تاریخ از سیستم کاربر
  • دریافت ساعت و تاریخ از سرور
  • شرطی کردن ساعت و تاریخ
  • تفاوت دریافت ساعت از سیستم کاربر و دریافت از سرور
  • عملیات ریاضی روی تاریخ و ساعت

جلسه ۱۳: include ،require و هندل کردن فایل‌ها با php ۵۵ دقیقه

  • آشنایی با include
  • آشنایی با require
  • تفاوت require و include
  • استفاده از require و include
  • کار با فایل‌ها در php
  • خواندن فایل در php
  • ویرایش فایل با php
  • آپلود فایل با php
  • تمرین عملی: ساخت یک اسکریپت آپلود فایل با php

جلسه ۱۴: استفاده از کوکی‌ها و سشن‌ها ۱۷ دقیقه

  • کوکی چیست
  • کار با کوکی ها
  • تغییر کوکی توسط مرورگر
  • ساخت کوکی در php
  • تغییر کوکی با php
  • خواندن کوکی‌ها
  • حذف یک کوکی در php
  • بررسی فعال بودن کوکی
  • سشن چیست
  • ساخت سشن
  • دریافت سشن با php
  • تغییر سشن
  • حذف اطلاعات سشن
  • ساخت یک اسکریپت برای درک بیشتر کوکی و سشن‌ها

جلسه ۱۵: استفاده از فیلتر‌ها و Sanitize و Validate ۲۲ دقیقه

  • فیلتر چیست
  • استفاده از فیلترها
  • دلیل استفاده از فیلترها
  • بررسی کردن یک متغیر عددی
  • استفاده از فیلتر در حلقه‌ها
  • آشنایی با Sanitize
  • آشنایی با Validate
  • استفاده از Sanitize و Validate

جلسه ۱۶: کار با پایگاه داده و MySQL در php ۵۲ دقیقه

  • آشنایی با پایگاه داده و دیتابیس
  • تفاوت اسکریپت و پایگاه داده
  • mysql چیست
  • دستورات ساده پایگاه داده mysql
  • معرفی منابع یادگیری کامل mysql
  • اتصال php به پایگاه داده
  • ساخت دیتابیس با php
  • ساخت جداول با php
  • وارد کردن اطلاعات به دیتابیس با php
  • خواندن اطلاعات دیتابیس
  • دریافت آخرین اطلاعات ثبت‌شده در دیتابیس
  • حذف داده‌ها از دیتابیس
  • ویرایش اطلاعات دیتابیس

جلسه ۱۷: پروژه عملی ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه ۳۰ دقیقه

  • پروژه عملی: ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه با PHP

جلسه ۱۸: پروژه عملی ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه - بخش دوم ۱ ساعت

  • پروژه عملی: ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه با PHP

جلسه ۱۹: پروژه عملی ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه - بخش سوم ۱ ساعت و ۷ دقیقه

  • پروژه عملی: ساخت اسکریپت مدیریت کتابخانه با PHP

جلسه ۲۰: بررسی خطاها و رفع ایرادات php ۱۲ دقیقه

  • انواع خطا در PHP
  • رفع مشکلات در php

نظرات دانشجویان

حمید مولوی حمید مولویفروشگاه ابزارآلات ساختمانی تکنوچک

من میخواستم یک دوره بهینه سازی دیگه رو از جایی دیگه خریداری کنم. اما وقتی با همکاران شما مشورت کردم گفتند که نیازی به تهیه دوره دیگه ایی نیست. منم دوباره دوره جامع رو باز کردم و شروع کردم به دیدن فصل افزایش سرعت سایت. همون روز روی فروشگاهم پیاده سازی کردم و به نتیجه شگفت انگیزی رسیدم. بعد از دیدن این فصل واقعا ساختار سایتم زیر و رو شد و سرعت لودینگ از 20 ثانیه رسید به 3 ثانیه!

به قدری خوشحال شدم که فقط آدرس سایتم رو گوگل میزدم و ده ها بار واردش میشدم و لذت میبردم. البته فروشگاهم هنوز ابتدا کار هست و کار داره اما این سرعت فوق العاده انگار جان تازه ایی به من و کسب و کارم داد و به عنوان یک کاتالیزور قوی منو ترغیب کرد تا با قدرت بیشتری ادامه بدم. این شروع و ادامه رو مدیون شما برادر عزیزم هستم. جناب راد من شما رو هیچوقت از نزدیک ندیدم و ملاقاتی با هم نداشتیم اما همین دوره جامع به قدری من و شما رو بهم نزدیک کرد که تصور می کنم همیشه پیش من هستید و کسب وکارم رو پشتیبانی می کنید.

دکتر میرسینا موسوی دکتر میرسینا موسویطراح و توسعه دهنده وب

رضا راد یکی از برحسته ترین مدرس های برنامه نویسی تحت وب هستش؛ دوره جامع مدیریت وب سایت ایشان یکی از کامل‌ترین دوره‌های آموزشی می باشد. با این که خودم طراح وب سایت و برنامه نویس هستم ولی بازم از این دوره استفاده کردم، پاینده باشید.

مژگان افشار مژگان افشارمدرس و طراح سایت

من 3/4 سالی می‌شه که وردپرس رو شروع کردم و همه رو خودم با سرچ کردن یاد می‌گرفتم. به‌جرئت میگم مواردی که تو این دوره تدریس شده تو هیچ دوره‌ای ندیدم واقعاً کاربردی و عملی و با جدیدترین آپدیت‌ها هست. انقدر خوشحالم از اینکه این دوره رو دارم می‌بینم همش حسرت می‌خورم کاش ۴ سال پیش من این دوره دیده بودم. هر چی بگم از کیفیت تدریس تون و از اطلاعاتی که می‌دین کم گفتم واقعاً ارزش این دوره چند ده میلیون بلکه بیشتره. هر لحظه که یکی از پارت‌های دوره رو می‌بینم تازه متوجه میشم که من خییییلی چیزا رو نمیدونستم اصلاً.

نرگس مولایی نرگس مولایی

سلام وقت به خیر
من این بسته را تهیه کردم و واقعا ممنونم چون کلی مطالب جدید یاد گرفتم و کاملا راضی بودم. ممنون که در این اوضاع به فکر کسب‌و‌کارها هستید.

بهروز کریمی بهروز کریمیوبمستر طلایی

بهترین و حرفه ای ترین آموزش‌های مرتبط با وردپرس و کسب و کار اینترنتی را میتوان در سایت شما پیدا کرد. از این نظر خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم.

نیما ارجمندفر نیما ارجمندفرطراح وب‌سایت

من سال 96 با میهن وردپرس اشنا شدم سال 97 اینطورا بود دوره جامع سایت برتر رو خریدم. اصلا نمیدونستم وردپرس چیه کلی ترس داشتم ولی الان خداروشکر همه کار وبسایت‌های وردپرس رو میتونم انجام بدم سئو خیلی سادست مثل آب خوردن تو 2 ماه سایتی که اصلا رتبه نداشت و اوردم 10 هزار ایران

سید هانی سیدی سید هانی سیدیمدیر سایت فاکس دِوِلوپ

مهندس بیات مهندس بیاتمدرس حوزه مهندسی

من صفر تا ۱۰۰ طراحی و سئو سایت خودم رو از طریق این دوره جامع انجام دادم. امیدوارم شما هم بتونید با تهیه این دوره آموزشی کسب‌و‌کار موفق خودتون رو راه‌اندازی کنید.

سعید یکتاپرست سعید یکتاپرستمدیر سایت یکتاپرستی

قبل از این‌که در هر دوره‌ای شرکت کنم، جایگاه مدرس رو بررسی می‌کنم. آقای حسینی راد قابل اعتماد هستند چون سایتشون رتبه بسیار خوبی داره. پس دیدن این دوره قطعا ارزش داره. می‌تونیم خیلی سریع و با لذت بیشتری این دوره جامع و مفصل رو مشاهده کنیم. بخش‌های مختلف این دوره برای هر مدیر سایتی لزومی هست. چون در دوره‌های سایر اساتید شرکت کردم می‌تونم خیلی راحت این دوره رو مقایسه کنم. در دوره‌های دیگر فقط آموزش نصب افزونه توضیح داده شده ولی در این دوره قدم به قدم متدهای مختلف برای رشد وب‌سایت آموزش داده شده.

علی بابایی علی بابایی

امیر تاج امیر تاجمدرس زبان انگلیسی

امیرعلی احمدزاده امیرعلی احمدزادهطراح سایت

با سلام به تیم خوب میهن‌وردپرس بنده در دوره جامع سایت برتر ثبت‌نام کردم.

همه‌ی دوره‌ها با کیفیت خوبی ضبط شده اند: هم از نظر محتوا، هم از نظر فن بیان مدرس، کیفیت صدا و…. از خرید دوره‌ شما راضی ام. واقعا ممنون و بسیار ممنون از شما

3.9 / 5. تعداد رای: 430

۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان
ثبت‌نام و شروع یادگیری