دلایل استفاده از نرم افزار مدیریت رمز عبور LastPass

5 / 5. تعداد رای: 3

آموزش و دلایل استفاده از مدیریت رمز عبور lastpass

دلایل استفاده از نرم افزار مدیریت رمز عبور LastPass

امروزه زیاد به گوشمون خورده که در اکثر سایت ها هکرها نفوذ کرده اند و اطلاعات وب سایتها لو رفته و سایتشون هک شده است. و این نکته هم قابل توجه است که اطلاعات سایتها برای ما بسیار مهم است.

به همین سبب ما تلاش کردیم برای شما کاربران همیشگی تعداد زیادی مطلب در مورد امنیت وردپرس ارائه دهیم که با کمک آنها بتوانید از سایت خود در برابر هکرها محافظت کنید.

همه ما اکانتهای مختلفی در دنیای وب داریم و برای هر کدام گذرواژه یا رمز عبوری مشخص کردیم، اما به دلایل مشغولاتی که داریم اکثرا از رمز عبورهای تکراری استفاده کردیم که دلیل آن ماندگار بودن آن رمز عبور در ذهن ما بوده است به همین خاطر هکرها راحتتر رمز عبور ما را کشف می کنند و به اطلاعات شخصی ما نفوذ پیدا می کنند.

خب همین امر ما را نگران کرده، نگران نباشید برای شما راه حلی دارم صبور و با ما همراه باشید و این آموزش دنبال کنید.

معرفی سیستم مدیریت رمز عبور lastpass

امروزه تعریف یک رمز عبور ایمن برای کار کردن با سیستم های کامپیوتری، ویندوز، ایمیل شخصی، حساب کاربری اعضا سایت و … ضروری است و تعیین یک پسورد یکسان برای همه حساب ها اشتباه می باشد. و در صورتی با انتخاب رمز عبورهای مختلف احتمال فراموشی هر کدام از آنها وجود دارد.

پیشنهاد می کنم از رمز عبور طولانی و پیچیده و منحصر به فرد استفاده کنید. خب به راحتی با استفاده از افزونه مدیریت رمز عبور lastpass می توانید این کار انجام دهید و از رمزعبورهای مختلف استفاده کنید و تنها از یک رمز عبور اصلی(شاه کلید) استفاده و آن را به خاطر داشته باشید و نگران فراموشی بقیه پسوردها نباشید.

lastpass یک افزونه برای مرورگرها و بهترین برنامه از سایر نرم افزار های مدیریت رمز عبور جهت مدیریت رمز هایتان می باشد که رمز عبور ایمن را تولید و نگهداری می کند.  این افزونه از امنیت بالایی برخوردار است و یک فضای ذخیره‌سازی ابری دارد که با استفاده از روش کدگذاری قدرتمند AES 256-Bit آن را روی فضای ابری خود ذخیره‌ می کند.

نحوه کار با افزونه lastpass

در گام اول به سایت lastpass.com مراجعه کنید و روی Get lastpass free کلیک و یک حساب کاربری رایگان ایجاد کنید، ایمیل خود و شاه کلید یا رمز عبور اصلی را نوشته و ذخیره کنید.

ثبت نام در سایت lastpass.com

سپس در مرورگر خود افزونه lastpass را نصب کنید، مثلا در مرورگر کروم در بالای مرورگر سمت راست روی … کلیک کنید و روی more tools /Extensions کلیک کنید و عبارت lastpass را جستجو و اضافه کنید.

افزودن افزونه

اضافه کردن lastpass

سپس روی Add extensions کلیک کنید و علامت قرمز رنگ افزونه در نوار ابزار مرورگر شما اضافه می شود.

افزودن به مرورگر کروم

اکنون وارد صفحه پنل اصلی مدیریت LastPass می شوید که نام آن Vault است. می توانید روی آیکون LastPass در نوار ابزار مرورگر کلیک کرده و از منوی آن، گزینه‌ی My LastPass Vault را انتخاب کنید.

پنل مدیریت افزونه

در این پنل می توانید lastpass مدیریت کنید، سایت‌ها را اجرا، و یک پرونده جدید ایجاد و ویرایش کنید، تمام حساب های کاربری که وارد شدید در  پنل مدیریت به طور اتوماتیک ذخیره و اضافه خواهد شد.

خوب اکنون به سایت مورد نظر خود بروید و یک حساب کاربری ایجاد کنید، کنار ایمیل و پسورد یک علامت می بینید که علامت lastpass می باشد که روی آن کلیک کنید و یک رمز عبور ایمن به شما می دهد و می توانید آن را در پنل مدیریت تنها با کلیک بر روی fill password ذخیره کنید.

افزودن پسورد ایمن

سپس پس از انتخاب رمز و ایجاد حساب کاربری در مرورگر خود با یک پیغام مواجه می شوید که آیا مایلید حساب کاربری مورد‌نظرتان همراه با نام کاربری و رمز عبور در lastpass اضافه و ذخیره کنید. روی add کلیک کنید و به راحتی یک آیتم در پنل مدیریت اضافه کردید.

افزودن پسورد ایمن به پنل مدیریت افزونه

خب به همین سادگی برای حساب کاربری خود رمز ایمن تولید کردید و دیگر نیازی نیست رمز را به خاطر بسپارید. در آخر به سایت مورد نظر بروید و وارد حساب خود شوید سپس روی علامت lastpass کلیک کنید و می بینید که آیتم حساب کاربری به شما نشان می دهد روی آن کلیک کنید و وارد شوید.

ورود با پسورد این به صورت اتوماتیک

به همین روش پیش بروید و برای تمامی حساب های کاربریتون رمز عبور قوی و ایمن به کار ببرید و در پنل مدیریت lastpass ذخیره کنید و آیتم های اضافه شده را در آنجا ببینید.

نمایش سایت مورد نظر در پنل مدیریت

موفق و پیروز باشید.

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U317211 ۱ آبان ۱۴۰۱

    با توجه به اینکه این سرویس در سال 2020 یک قطعی بزرگ داشت. میتوان اعتماد کرد و یا اینکه شما پیشنهاد میکنید که در کنار این سرویس پسورد ها را خودمان ذخیره کنیم ؟

  2. U16865 ۲۶ آذر ۱۳۹۸

    چقدر می شه واقعا به این افزونه اعتماد کرد آیا خود سازنده می تونه به پسورد های ما دسترس پیدا کنه یا نه؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۶ آذر ۱۳۹۸

      با سلام
      بله شرکت معتبری میباشد و چون رمز های شما را به صورت کد ذخیره میکند هیچ کسی به آن دسترسی نخواهد داشت

  3. U308 ۱۲ مهر ۱۳۹۶

    خیلی افزونه خوبی بود. تشکر.

  4. کاربر مهمان ۸ مهر ۱۳۹۶

    ممنون از شما . این برنامه ظاهرا برای ۳۰ روز است. برای تداوم داشتنش چه باید کرد؟