هزینه طراحی وب سایت اختصاصی چقدر است
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
این روزها همه دنبال طراحی سایت بدون برنامه نویسی یا حداقل با کمترین برنامه نویسی ممکن هستند. بحث هزینه طراحی وب سایت مبحث گرمی است که افراد زیادی از این موضوع سوءاستفاده میکنند. در این مقاله میخواهیم واقعیتهایی را روشن کنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
هزینه طراحی وب سایت
شما برای راهاندازی ۱ وبسایت معقول و مناسب در ابتدای کار یکسری هزینههای ثابت خواهید داشت مثل هزینههاست، دامنه، قالب وردپرس، افزونههای موردنیاز و…
قیمت دامنه
قیمت دامنهها به را پسوند آنها متفاوت است. مثلاً دامنه ir شش هزار تومان است ولی دامنه داتکام 124 هزار تومان. این بستگی به شما دارد که دوست دارید چه دامنهای را خریداری کنید.
قیمت هاست
هاستها و سرورها بر پایه میزان قدرت سختافزارشان سیستمعامل و میزان کاربریشان متفاوت است و هر سیستم فروش هاستی قیمت خودش را دارد. بین سرویسهای هاست ما هاست لینوکس cPanel را پیشنهاد میکنیم که برای وردپرس خیلی بهتر است و سرعت وبسایت شمارا هم بالا میبرد. مقاله ما درباره بهترین هاستینگهای ایرانی را مطالعه کنید.
قالب وردپرس
قالبهای وردپرسی زیادی وجود دارند که شما میتوانید از آن استفاده کنید. اما بهترین قالبها میتوانند معروفترین قالبها باشند. بماند که هیچ قالبی بهپای قالب اختصاصی نمیرسد ولی برای شروع کار نیاز نیست قالب را طراحی کنید زیرا هزینه شما بالا میرود.
قالب های شرکتی
برای قالب شرکتی قالب اهورا را به شما پیشنهاد میکنیم که به شما این امکان را میدهد با استفاده از صفحهساز قدرتمند المنتور هر صفحهای را طراحی و شخصیسازی کنید. این قالب اگر با افرونههای وردپرسی مختلف تلفیق شود بهطور بسیار کارآمد است و شما میتوانید کسبوکار اینترنتی خود را با مبلغ بسیار پایین اما به شکل دلخواهتان راهاندازی کنید.
قالب فروشگاهی
اگر قصد راهاندازی یک فروشگاه آنلاین دارید و میخواهید محصولات فیزیکی را بفروشید باز هم قالب وردپرس اهورا را به شما پیشنهاد میکنیم. این قالب خصوصیات زیاد و بینظیری دارد که امکان ساخت یک فروشگاه عالی را به شما خواهد داد.
افزونه های وردپرس
یکی دیگر از هزینههای شما برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی با وردپرس، افزونههای وردپرسی است که به آنها نیاز دارید. مثلا یکی از مهمترین افزونهای که بهآن نیاز دارید، افزونه پنل کاربری و ارسال تیکت است.
مراقب باشید، بسیاری از افزونههایی که برای فروش گذاشته میشوند در مخزن وردپرس رایگان است. کافی است افزونهها را بشناسید. دریافت کنید و استفاده کنید.
امکانات مورد نیاز یک وب سایت
برای اینکه یک سایت کامل و بینقص برای کسبوکارتان داشته باشید، باید این امکانات را برای وبسایتتان فراهم کنید.
درگاه پرداخت
شما برای پرداختهای مشتری نیازمند یک درگاه پرداخت امن هستید. این درگاه پرداخت را یا از طریق بانکها یا از سرویسهای ارائهدهنده درگاههای پرداخت میتوانید تهیه کنید. یکی از این سرویسهای درگاهپرداخت، درگاهپرداخت زرینپال است. زرینپال به شما اجازه میدهد که یک درگاه پرداخت اختصاصی داشته باشید و کسب درآمد کنید.
پنل کاربری برای عضو گیری
شما برای اینکه بتوانید کاربران را جذب و اطلاعاتشان را ذخیره کنید باید پنل کاربری شیک و مدرنی داشته باشید. یکی از پنل کاربریهای جذاب و حرفهای افزونه پنلکاربری میهنپنل است.
صفحه فرود
شما باید برای جذب مخاطب صفحات فرودی را طراحی کرده و از آنها اطلاعاتشان را بگیرید و یا نه یک صفحه فرود برای فروش محصولتان نیاز دارید. تکتک این صفحات را میتوانید با افزونه المنتور بسازید و از آن استفاده کنید. المنتور رایگان است اما نسخه پیشرفتهاش را باید خریداری کنید. البته همان نسخه رایگان اکثر کارهای شما را انجام خواهد داد.
هزینه کلی طراحی وب سایت
قاعدتاً همهچیزهایی که بالا بهآن اشاره شد نیاز یک وبسایت وردپرسی تازهکار است و شما بعد از کسب درآمدهای اولیه نیازمند ارتقا وبسایت، هاست و دامنه و… هستید. اما شما میتوانید با صرف هزینه کمی وبسایتتان را راهاندازی کنید. با تمام مواردی که در بالا ذکر شد شما میتوانید با هزینهای کمتر از ۵۰۰ هزار تومان یک وبسایت اختصاصی بسازید.
موفق و پیروز باشید. 🙂
شما خودتون با 500 تومن که هیچ ! با یک میلیون هم سایت برا کسی میسازید ؟
فرمایش ها میکنید
خود ما خیر چون خدمات طراحی سایت نداریم. اما اگر خودتان بخواهید با این قیمت میتونید.
بله دقیقا چون برای خودمون بخوایم بزنیم دیگه کلی از هزینه های دستمزد طراح و طراحی و اینجور چیزا حذف میشه ولی وقتی یه مشتری از کسی سایت میخواد نباید انتظار همچین قیمتی داشته باشه مثل اینکه بری دکتر بگی ویزیت نگیر چون خرج خودکار و کاغذت نهایت 1000 تومن میشه پس منم 1000 میدم ویزیتم کن . هر تخصصی سالها تمرین و تکرار داره و نمیشه هزینه اشو فقط با هزینه مواد مصرفیش سنجید. !