ساخت اپلیکیشن موبایل و انتشار آن در گوگل پلی و کافه بازار
- مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
قبل از هرچیز باید به این بپردازیم که چطور میشود به ساخت اپلیکیشن برای موبایل پرداخت و پس از آن باید این را بررسی کنیم که اپلیکیشن ساخته شده را در کجا منتشر کنیم و چطور این اپلیکیشن را با استفاده از ASO که همان سئو برای اپلیکیشن هاست به مخاطبان زیادی معرفی کنیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
ساخت اپلیکیشن موبایل
شما برای ساختن یک اپلیکیشن موبایل دو راه دارید. یک اینکه اپلیکیشن موبایل را خود طراحی کنید که برای این کار پیشنهاد میکنم قبل از هرچیزی به یک طراح رابط کاربری مراجعه کنید، زیرا ممکن است تجربه شما در این زمینه کم باشد و اپلیکیشن ساخته شده توسط شما کاربران را جذب نکند یا تجربه کاربری خوبی نداشته نباشد.
راه حل دوم شما این است که اپلیکیشن خود را برون سپاری کنید و اجازه دهید متخصصی برای شما ساخت اپلیکیشن را انجام دهد.
برای این کار باید به نکاتی توجه داشته باشید.
نکات مهم درباره اپلیکیشنها
یک اپلیکیشن میتواند 10ها یوزر یا کاربر جذب کند و شما را از یک درآمد کم به درآمدهای میلیونی برساند. نکات زیر را یادداشت کنید و از طراح اپلیکیشن خود بخواهید آنها را انجام دهد.
چک لیست مورد نیاز اپلیکیشن موبایل
- دسترسی سریع به بخشهای مختلف
- دستهبندی مناسب فهرستها
- ثبتنام آسان
- پروفایل کاربری با قابلیت تغییر عکس کاربر
- درگاه پرداخت بدون مسیرهای اضافی
- دسترسی مادامالعمر برای محصولات دانلودی خریداری شده
- استفاده از رنگهای مناسب برای هرچه بهتر شدن تجربه کاربری
- سعی کنید رابط کاربری اپلیکیشن شما بهروز و جدید باشد تا مخاطبان را جذب کند.
ساخت اپلیکیشن موبایل بدون برنامهنویسی
سیستمهایی هستند که اپلیکیشنهای آماده با شکلهای مختلف ظاهری در اختیار شما قرار خواهند داد. اما این سیستمها هنوز به تایید و کارایی خوبی نرسیده که بخواهیم یکی از اینها را به شما پیشنهاد کنیم. پیشنهاد میکنیم از طراحان اپلیکیشن بخواهید برای شما برنامهنویسی انجام دهند.
ثبت اپلیکیشن در گوگل پلی و کافه بازار
در دوره اصول کسبوکار اینترنتی پلهپله به صورت ویدیویی آموزش دادیم که چطور میتوانید یک اپلیکیشن را در کافهبازار بارگذاری کنید و در اختیار عموم قرار دهید. اما در اینجا میخواهیم بررسی کلی درباره مارکتهای ایرانی و خارجی داشته باشیم.
اپ استور های داخلی یا خارجی
اگر کسبوکار شما نوپا است و نمیتوانید هزینه و ریسکهای زیادی را انجام دهید پیشنهاد میکنم فعلا از اپ استورهای داخلی استفاده کنید. زیرا اپستورهای خارجی مانند گوگل پلی ممکن است اپلیکیشن شما را از روی پلتفرم خود حذف کند و شما باید هزینه زیادی پرداخت کنید تا دوباره بتوانید وارد شوید، آن هم اگر اجازه بدهند!
کافه بازار و سایر مارکتهای ایرانی انتخاب خوبی برای پروموت کردن محصولات شما هستند. مخصوصا حالا که کافه بازار قابلیت سرچ بر اساس نیاز دارد و شما میتوانید با ASO که مانند سئو است برای اپلیکیشنها، محصول خود را در دست مخاطبان هدف قرار دهید.
موفق و پیروز باشید. 🙂
برای ارسال نظر لطفا ابتدا ثبتنام کنید یا وارد شوید.