انتقال سایت از جوملا به وردپرس
- افزونه وردپرس مقالات آموزشی
- بروزرسانی شده در
وردپرس بهتر است یا جوملا؟ بارها و بارها پیشآمده که این سؤال را شنیدهایم اما واقعاً معیار اصلی را در چه چیزی باید قرار دهیم؟ به نظر من که وقتی در یک زمینه خاص محصولات با کارکرد مشابه وجود دارند، بازار و بهنوعی تقاضا وجود دارد که مشخص میکند چه محصولی واقعاً موفقتر است و بازار به سمت آن محصول بهتر گرایش پیدا میکند. وردپرس هم از این قضیه مستثنا نبوده است. امروز قصد داریم نحوه انتقال سایت از جوملا به وردپرس را به شما توضیح دهیم.
و اگر به آمار و ارقام و همچنین سابقه این سیستم مدیریت محتوا کمی نگاه کنیم به خوبی متوجه میشویم که بیشتر وبمستران و صاحبان کسبوکارهای اینترنتی تمایل زیادی دارند به استفاده از وردپرس. صد البته که اگر بخواهیم این بحث را بازکنیم ساعتها زمان میبرد در خصوص معایب و نقاط قوت سیستمهای مدیریت محتوایی که در دسترس هستند، صحبت کنیم.
اما درک این نکته که میزان استفاده صاحبان کسبوکارهای اینترنتی از وردپرس به نسبت سایر سیستمهای مدیریت محتوا واقعاً قابلمقایسه نیست خیلی اهمیت دارد.
بدون شک جوملا دارد جای خودش را به وردپرس میده. در این موضوع شکی نیست و روز به روز تعداد استفاده کنندگان از وردپرس را به افزایش است. البته قصد ندارم اینجا مسائل قدیمی را مطرح کنم ( همان داستان بحث بین جوملایی ها و وردپرسی ها که کدوم بهتر است ) اما این موضوع را آمار ها اثبات خواهند کرد!
آنچه در این مقاله میخوانید
انتقال سایت از جوملا به وردپرس
حال که وردپرس در حال پیشرفت بهتری نسبت به جوملا است خیلی از کاربران تماس میگیرند و در مورد چگونگی انتقال سایت جوملایی خودشان به وردپرس سؤالهایی دارند. اگر شما هم کسبوکار اینترنتی خود را با جوملا راهاندازی کردهاید و الآن بنا به هر دلیلی تصمیم گرفتهاید به سیستم تولید محتوای وردپرس سوییچ کنید اما نمیدانید چطور این کار را باید انجام دهید باید بگویم که جای هیچ نگرانی نیست.
پس اگر شما جزو آن دسته از کاربرانی هستید که به خاطر سهولت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس و تنوع در قالبها و افزونهها خواستار انتقال وبسایت خود از جوملا به وردپرس هستید بامطالعه این مقاله میتوانید بهآسانی نحوه انتقال سایت خود را از جوملا به وردپرس گامبهگام پیش ببرید. سرعت انتقال وبسایت نیز بستگی به حجم اطلاعات وبسایتتان دارد. البته خدمت شما عرض کنم که تمامی بخشهای سایت قابلانتقال نیست. اما تا حدود ۹۵ درصد مطالب و اطلاعات شما از این طریق قابلانتقال به وردپرس است.
انتقال اطلاعات از جوملا به وردپرس
خب هدف که مشخص است شما میخواهید از سیستم مدیریت محتوای جوملا به سیستم مدیریت محتوای وردپرس سایت را انتقال دهید و این را میدانید که هرکجا صحبت از سیستم مدیریت محتوا میشود یعنی در اصلدارید از تعدادی فایل و فولدر صحبت میکنید که هرکدام با دیگری متفاوت هستند. پس اولین چیزی که به ذهن میرسد قاعدتاً بک آپ گیری از کل اطلاعات سیستم مدیریت محتوای قدیم که در اینجا جوملا است، میباشد.
بک آپ گیری از جوملا
قبل از هر کاری ابتدا باید از سیستم مدیریت محتوای جوملا نسخه پشتیبانی تهیه کنید. بهتر است از کل هاست خود بک آپ گیری کنید. نگران بک آپ گرفتن از هاست خود نباشید آموزش بک آپ گرفتن از انواع کنترل پنلها در وبسایت میهن وردپرس موجود است. آموزش بک آپ گرفتن از سی پنل
حال زمان آن رسیده که وردپرس را رویهاست جدیدی که انتخاب کردهاید (یا روی یک پوشه جدید از سایت) نصب کنید. آموزش نصب وردپرس
انتقال اطلاعات جوملا به وردپرس با افزونه
افزونهای در این خصوص وجود دارد که کار شمارا بسیار راحتتر کرده است. این افزونه درواقع تبدیلکننده وبسایت با سیستم مدیریت محتوای جوملا به وردپرس است.
حالا افزونه FG Joomla to wordpress رادانلود و نصب کنید. آموزش نصب افزونه در وردپرس
بعد از نصب این افزونه باید از پیشخوان وردپرس آن را فعال کنید. باوجوداین افزونه شما درواقع تبدیلکننده جوملا به وردپرس را روی سایت خود دارید.
سپس کافی است به بخش ابزارها و بعدازآن به قسمت درونریزی بروید و روی (Joomla FG) کلیک کنید. حال در صفحهای که مشاهده میکنید باید اطلاعات اصلی سایت جوملای خود را وارد کنید. اطلاعات دیتابیس جوملا را میتوانید از بخش تنظیمات > سرور بگیرید و در این صفحه قرار دهید. همچنین این اطلاعات در فایل configuration.php سایت شما موجود است.
با انجام مراحل بالا شما اطلاعات دیتابیس یا همان پایگاه اطلاعات داده وبسایت خود را دارید پس زمان آن رسیده که به سراغ بخشهای اصلی این صفحه برویم:
اگر میخواهید تمام محتوای سایت وردپرسی شما حذف شود قبل از اینکه اطلاعات را انتقال دهید، تیک گزینه اول یعنی automatic removal را بزنید.
اطلاعات سایت
url: در این قسمت آدرس دقیق سایت جوملایی خود را به همراه http:// وارد کنید.
اطلاعات دیتابیس
hostname: این قسمت مربوط به سرور دیتابیس شما میباشد که معمولاً همان localhost را باید وارد کنید.
port: پورت دیتابیس شما است که باید بهطورمعمول 3306 باشد.
username: نام کاربری دیتابیس شما است.
password: رمز عبور دیتابیس شما است.
joomla table prefix: پسوند جداول دیتابیس سایت جوملایی شما میباشد.
درنهایت برای تست کردن اطلاعات هم میتوانید روی test connection کلیک کنید تا از صحیح بودن اطلاعات اطمینان حاصل کنید.
شما احتیاجی به ایجاد تغییرات در بقیه بخشها ندارید و فقط برای ایمپورت تصاویر و رسانههای سایت خود باید تیک این گزینهها را فعال کنید.
- import external media
- import media with duplicate names
- force media import
پس از واردکردن اطلاعات روی گزینه import content from joomla to WordPress کلیک کنید و صبر کنید تا اطلاعات شما بهصورت کامل انتقال داده شود.
بعد از انتقال سایت از جوملا به وردپرس چه کنیم؟
بعد از انتقال سایت خود از جوملا به وردپرس روی گزینه remove the prefixes from the categories کلیک کنید تا پسوندها از دستهبندیهای شما حذف شوند و دستهبندیهای تمیزتری داشته باشید.
در مرحله بعد روی گزینه modify internal links کلیک کنید تا لینکهای داخلی سایت شما مرتب و صحیح شوند.
امیدوارم این مقاله در خصوص انتقال وبسایت از سیستم مدیریت محتوای جوملا به وردپرس به شما کمک کرده باشد.
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من یک سایت روی بستر وبزی دارم که یک سایت ساز هست
الان قصد دارم سایتم رو منتقل کنم به وردپرس و مجددا طراحیش کنم ولی نمیخوام سئو از بین بره و دچار افت رتبه بشم اگه ممکنه یه راهنمایی کنید که بهتره چطور این اتقال انجام بشه و اگر نکته خاصی مدنظرتون هست بفرماید یا اگر آموزشی در این زمینه توی سایتتون هست لینکش رو بذارید.
خیلی ممنونم ازتون
سلام بهترین حالت اینه که هیچ صفحه ای ادرسش تغییر نکنه و نامک ها همون بمونه دقیقا.
سلام وقت بخیر… سه سال پیش که دیدم جواب دادید که محصولات رو نمیشه منتقل کرد… الان چطور؛ این قابلیت اضافه شده تا الان؟
درود خیر متاسفانه هنوز قابلیتی مشاهده نشده برای اینکار
سلام من اطلاعات اتصال به دیتابیس رو درست وارد کردم. و اتصال پلاگین به دیتابیس موفق هست.
و پیغام connect succesfull نمایش داده میشه و البته دسترسی در فایل ini هم داده شده اما وقتی روی ایمپورت کلیک میکنم الکی نوار پیشرفت رو صد در صد نشون میده در صورتی که هم ای پی ام بلاک میشه هم این که هیچ منتقل نمیشه.
با سلام
در ارتباط با این موضوع باید از هاست خود بپرسید که چرا آی پی شما را بلاک میکند
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای حسینی راد
خدمتتان عرض کنم که قصد دارم با همکاری صدا و سیمای شهرستان زرندیه یک وبسایت خبری برای این شهرستان تولید کنم.البته از سال 92 تا 95 این شهرستان یک خبرگزاری به نام زرخبر داشته که علیرغم این که رتبه مناسبی در گوگل داشته ولی هم اکنون کاملا غیر فعال هست و فقط مطالب 3 سال پیش را نمایش می دهد…
.
من می خواهم دامنه ایشان را به نام خود انتقال دهم و اخبار را در وردپرس انتشار دهم.
اما مشکل اصلی اینجا است که ایشان از سیستم مدیریت محتوای دیتالایف استفاده می کند و من نتوانستم هیچ راهی برای انتقال کامل مطالب به وردپرس پیدا کنم و گوگل با فهمیدن این که تمامی لینک ها به خطای 404 فرستاده می شوند حتما رتبه بدی به من خواهد داد.
آیا امکان این هست که تیم شما مطالب را از دیتالایف به وردپرس انتقال دهد یا این که باید برای خودم مجزا در دامنه دیگری فعالیت کنم؟
باتشکر از شما
سلام
خیر متاسفانه ما این کار رو انجام نمیدیم
دامنه مجزای دیگری رو فعال کنید
سلام دوست عزیز ارور شما برای عدم کانکت می باشد. اگه ایپی رو زدید هم درست نشد قسمت نام جداول دیتابیس رو اشتباه میزنید
مثلا نام جداول test باشد باید بصورت زیر وارد کنید
_test
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر. میخواستم بدونم شما هم اینکارو به عنوان سفارش قبول میکنین؟
یا شخص یا شرکتی رو سراغ دارین که قبول کنه؟
چون من یه سایت خبری داشتم که با این روش رسانه منتقل نمیشد و یوآرال ها هم بهم میریخت و نیاز داشتم افراد حرفه ای تر برام انجام بدن و یکم سایتم رو هم سفارشی سازی کنن. در حد افزودن چند تا ویجت.
ممنون میشم کمکم کنین. لطفا در ایمیل در جریانم بزارین.
سلام تمام مراحل را تا آخر طی کردم ولی منتقل نمیشه . لطفا راهنمایی کنید.
تصویر صفحه:http://s7.picofile.com/file/8258937318/Screenshot_26_.png
اطلاعات دیتابیس اشتباه هست. بخش hostname باید آی پی سرور قبلی رو وارد کنید
آی پی سرور رو از کجا میشه فهمید؟
http://www.hcidata.info/host2ip.htm
سلام برای انتقال محصولات روی سایت جوملا به وردپرس و ووکامرس باید چه کار کرد؟
سلام در مورد محصولات تا بحال روش مطمئنی رو ندیدم