معایب شغل طراحی سایت

4.3 / 5. تعداد رای: 108

معایب شغل طراحی سایت: دردسرهای ناخواسته یک حرفه جذاب

طراحی وبسایت شغلی است که با توجه به توسعه فناوری‌‌های دیجیتال، روز به روز محبوب‌‌تر می‌‌شود. اما همان‌طور که هر شغلی معایب خاص خود را دارد، طراحی سایت نیز از این قاعده مستثنی نیست. در ادامه به بررسی جامع معایب شغل طراحی وب‌سایت می‌‌پردازیم:

معایب شغل طراحی سایت چیست؟ آیا این شغل جذاب مشکلاتی هم دارد؟! بیایید از یک واقعیت غیرقابل انکار شروع کنیم: طراحی وب‌سایت معمولا به معنای ساعت‌‌ها نشستن پشت میزکار است. این به چه معناست؟ کمردرد، گردن‌درد و احتمالا هر نوع درد دیگری که از نشستن طولانی مدت ناشی می‌‌شود. فراموش نکنیم که وضعیت نشستن بد می‌‌تواند به مرور زمان به مفاصل و ستون فقرات آسیب برساند.

۱. نیاز به یادگیری مداوم

یکی از بزرگ‌‌ترین چالش‌‌های این شغل، نیاز به یادگیری مداوم و به‌ روز ماندن با فناوری‌‌ها و زبان‌‌های برنامه‌‌نویسی جدید است. تکنولوژی وب به سرعت در حال تغییر است و طراحان باید دائماً دانش خود را به‌‌روز کنند. این مسئله می‌‌تواند برای برخی افراد استرس‌‌زا باشد. می‌توانید با قرار دادن بخشی از روتین زندگی خود برای دیدن آموزش‌، این استرس را برای خود کمرنگ‌تر کنید.

۲. رقابت شدید

با افزایش تعداد افرادی که به طراحی وبسایت روی می‌‌آورند، رقابت در این زمینه بسیار شدید شده است. برای موفقیت در این شغل، نه تنها باید مهارت‌‌های فنی بالایی داشته باشید، بلکه باید توانایی بازاریابی و جذب مشتریان را نیز دارا باشید. که احتمالا این مشکل نیز با دیدن آموزش‌های پیاپی و تلاش مستمر کم‌تر خواهد شد.

۳. پروژه‌‌های ناهمگون

طراحان وب‌سایت ممکن است با پروژه‌‌های مختلفی مواجه شوند که هر یک نیازها و خواسته‌‌های خاص خود را دارند. این ناهمگونی می‌‌تواند باعث شود که کار بر روی هر پروژه جدید چالش‌‌های خاص خود را به همراه داشته باشد و ممکن است نیازمند یادگیری مهارت‌‌های جدید باشد. که این یادگیری مهارت ممکن است زمان زیادی را بگیرد و در طول روز با کمبود زمان روبه‌رو شویم.

در دوره‌ی جامع سایت برتر درباره‌ی مدیریت زمان به طورکامل توضیح دادم که با دیدن آن آموزش دیگر نیازی نیست نگران چیزی باشید.

۴. فشار زمانی

طراحی وبسایت معمولاً با ضرب العجل‌‌های فشرده همراه است. مشتریان ممکن است انتظار داشته باشند که پروژه‌‌ها در زمان کوتاهی تکمیل شوند، که این موضوع می‌‌تواند منجر به استرس و کارکردن ساعت‌‌های طولانی شود.

این یکی را نباید نادیده گرفت. استرس و فشار کاری، به‌ ویژه وقتی ددلاین‌ ها نزدیک می‌‌شوند، می‌‌تواند روی سلامت روانی طراحان تأثیر بگذارد. مدیریت زمان و مهارت‌‌های کار تیمی از این نظر می‌‌توانند به شما کمک کنند.

۵. کار با مشتریان دشوار

تعامل با برخی از مشتریان ممکن است دشوار باشد. مشتریان ممکن است ندانند دقیقاً چه می‌‌خواهند یا تغییرات مکرری در پروژه‌‌ها درخواست کنند، که این موضوع می‌‌تواند فرآیند کار را پیچیده و زمان‌‌بر کند.

۶. مشکلات سلامتی

دوستان عزیز، چشم‌‌های ما برای خیره شدن مداوم به نمایشگر طراحی نشده‌‌اند. طراحان وب‌سایت ممکن است با مشکلاتی مثل خستگی چشم، خشکی چشم و حتی کاهش بینایی روبرو شوند. پس اگر طراح وب هستید، فراموش نکنید گاهی اوقات از پشت میزتان بلند شوید و به چشم‌‌های خود استراحت دهید.

ما طراحان وب بیشتر اوقاتمان را پشت میز می‌‌گذرانیم و این می‌‌تواند منجر به کم تحرکی شود. کم تحرکی خود می‌‌تواند زمینه‌ ساز مشکلات سلامتی مانند چاقی، بیماری‌‌های قلبی و حتی افسردگی شود. پس مهم است که در طول روز زمان‌‌هایی را به ورزش و حرکت اختصاص دهید.

موضوعی که اصلا کم اهمیت نیست: محدود شدن در تنوع حرکتی. بله، نشستن طولانی مدت می‌‌تواند به کاهش انعطاف‌‌پذیری و دامنه حرکتی بدن منجر شود. یوگا، کشش و حرکات اصلاحی می‌‌توانند در این زمینه کمک‌ کننده باشند.

در نتیجه کار طولانی مدت با کامپیوتر می‌‌تواند به مشکلات سلامتی مانند دردهای عضلانی، مشکلات چشمی و اختلالات مرتبط با نشستن طولانی مدت منجر شود. طراحان باید به فکر حفظ سلامتی خود باشند و به طور منظم ورزش و استراحت کنند.

۷. درآمد نامطمئن

درآمد طراحان وب‌ سایت می‌‌تواند متغیر باشد و به عوامل مختلفی مانند تعداد پروژه‌‌ها، توانایی جذب مشتریان جدید و نوع پروژه‌‌ها بستگی دارد. برخی ماه‌‌ها ممکن است درآمد خوبی داشته باشید، اما در ماه‌‌های دیگر ممکن است درآمد کمتری داشته باشید.

اما به این نکته توجه کنید که می‌توانید به راحتی مدیر وب‌سایت خود باشید و پول خوبی هم از این شغل به دست بیاورید، مهم نیست که زمینه‌ی فعالیت شما چیست، مهم این است که شروع به فعالیت و تولیدمحتوا در سایت خود کنید. به همین منظور و برای راحتی شما عزیزان دوره ی جامع سایت برتر را تهیه کردیم که می‌تواند شما را به یک مدیر موفق تبدیل کند.

۸. پیچیدگی‌ های فنی

طراحی وب‌سایت شامل بسیاری از جنبه‌‌های فنی است که ممکن است پیچیده باشند. از جمله این موارد می‌‌توان به دیباگینگ، بهینه‌‌سازی عملکرد سایت و مسائل امنیتی اشاره کرد.

حل این مسائل نیازمند دانش فنی عمیق و تجربه است. اما نگران نباشید در دوره‌ی جامع سایت برتر نکات فنی را به گونه‌ای به شما آموزش می‌دهیم که بتوانید به راحتی سایت طراحی کنید. این دوره آپدیت‌های پیاپی دارد پس نگران به روز کردن دانش خود نباشید.

۹. کار فردی و انزوای اجتماعی

بسیاری از طراحان وب‌سایت به صورت فردی و فریلنسر کار می‌‌کنند که این موضوع می‌‌تواند منجر به انزوای اجتماعی شود. عدم تعامل روزانه با همکاران و تیم می‌‌تواند برای برخی افراد مشکل‌‌ساز باشد.

۱۰. انتظارات بالای مشتریان

مشتریان اغلب انتظار دارند که وب‌سایت‌ها به طور کامل بدون عیب و نقص باشند و در همه مرورگرها و دستگاه‌‌ها به درستی کار کنند. این انتظارات می‌تواند فشار زیادی بر طراحان وارد کند تا مطمئن شوند که همه جزئیات به درستی کار می‌کنند.

نتیجه‌ گیری

شغل طراحی وب‌سایت با وجود معایبش، هنوز هم برای بسیاری از افراد جذاب است. اما آگاهی از این چالش‌‌ها و معایب می‌‌تواند به شما کمک کند تا بهتر برای مواجهه با آن‌ها آماده شوید و تصمیم بهتری درباره ورود به این حرفه بگیرید. اگر بتوانید با این چالش‌ ها کنار بیایید و راه‌‌های موثری برای مدیریت آن‌ها پیدا کنید، می‌‌توانید یک حرفه موفق و رضایت‌‌بخش در طراحی وب‌سایت داشته باشید.

امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده و راهنمای خوبی برای شما باشد. به یاد داشته باشید که مراقب سلامتی خود باشید، حتی در حین انجام کاری که دوست دارید. 🙂

نظر شما در این مورد چیه؟

  1. U356868 ۱۹ مهر ۱۴۰۳

    سلام وقت بخیر حتی واسه کسی که یه مدتی فعلا میخواد یاد بگیره وردپرس را و باهاش کسب درآمدی هم داشته باشه این مشکلات تا چه حد فجیعه؟

  2. U348211 ۲۵ تیر ۱۴۰۳
  3. U337666 ۳ فروردین ۱۴۰۳

    عالی بود ممنون ❤️

  4. U339243 ۱۱ اسفند ۱۴۰۲

    سلا م من ۱۴ سلمه میتونم برای بقیه طراحی سایت بکنم

  5. U337345 ۷ بهمن ۱۴۰۲

    مقاله ها و ویدیو هاتون خیلی عالین خسته نباشید

  6. U336282 ۱۳ دی ۱۴۰۲

    آقای راد سلام.
    از بعضی هه که در این حرفه هستند میپرسم میگن که شغل خوبیه ولی در حال منسوخ شدنه چون داره ساید های آماده وارد بازار میشه و آن آنچه نان نمیشه روی این حرفه حساب کرد.
    این حرف درسته؟

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ دی ۱۴۰۲

      سلام خیر سالهای سال این حرف رو دارن میزنن و هیچوقت چنین اتفاقی نمیفته. چون مردم روز به روز به این پی میبرن که باید سایت اختصاصی خودشون رو داشته باشن نه یه سایت آماده.

  7. U334288 ۱۰ آذر ۱۴۰۲

    سلام
    خسته نباشین
    دوره طراحی سایت رو من الان جلسه اولش رو دیدم و خواستم که برم برای دیدن جلسه دوم مجبورم این صفحه رو ببندم و دوباره به قسمت لیست ویدیو ها برگردم اگه امکان داره لینک جلسه بعدی زیر هر صفحه قرار داده بشه
    ممنون

  8. U333072 ۵ آذر ۱۴۰۲

    سلا م آقای راد وقتتون بخیر
    من از دانشجویان دوره تون هستم و اول همین ماه ثبت نام کردم.
    هیچگونه اطلاعاتی درباره طراحی سایت هم نداشتم و با دیدن دوره رایگان سایت خودمو طراحی کردم. راستش الان که وارد دوره طراحی سایت برتر شدم و مسائل به صورت تخصصی داره مطرح میشه کلی سؤال برام پیش اومده. حدود چهار ساعته که به قسمت پشتیبانی تیکیت ارسال کردم ولی متاسفانه هیشکی جوابمو نداده. توی اینستاگرام هم بهتون پیام دادن ولی شما هم مشاهده نکردین.

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۶ آذر ۱۴۰۲

      درود
      دپارتمان پشتیبانی میهن وردپرس که از طریق بخش تیکت به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ خواهد داد. این دپارتمان روز‌های شنبه تا ۴ شنبه از ساعت ۹ الی ۱۷ و روز‌های پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۵:۳۰ (در ایام کاری غیر تعطیل) پاسخگوی مشتریان خواهد بود.
      در ساعات کاری شرکت تمامی تیکت ها به ترتیب پاسخ داده میشوند

  9. U333622 ۱ آذر ۱۴۰۲

    یه سوال دیگم که داشتم این بود که اگر من برای یه مقاله از عکسی استفاده کنم که داخل یه سایت دیگه بوده اشکال نداره . مثلا الان من یه مقاله در رابطه با آجیل میخواهم بنویسم عکسش رو از یه جای دیگه بر می دارم و مقاله رو خودم مینویسم ؟

  10. U333622 ۱ آذر ۱۴۰۲

    سلام . ببخشید . واقعیت این جوری که گفتید من زده شدم ولی یه سوال شما از دید کسی میگید که هر روز داره سایت درست میکنه یا نه در دیدگاه کسی که فقط داره یک سایت رو کنترل میکنه من میخوام یه سایت بزنم و کلا در روز ۱ تا ۳ ساعت پاش باشم برای فقط یه سایت و کار های دیگم دارم و وقت نمیکنم . آیا میشه ؟ میشه جواب بدید . واقعا واجب هست .

  11. U39787 ۳۰ آبان ۱۴۰۲

    سلام آقای راد و تیم پشتیبانی میهن وردپرس
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    ببخشید یه سوال داشتم اونم اینه که وقتی مشتریا روی دکمه خرید فایل کلیک میکنن یه کم طول میکشه تا به صفحه بعد که صفحه ورود اطلاعات هست وارد بشن به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه
    راستی از edd استفاده میکنم
    ممنون

  12. U323655 ۲۷ آبان ۱۴۰۲

    من فقط عاشق پوستر ویدیو شدم 😂😂😂

  13. U332600 ۲۶ آبان ۱۴۰۲

    سلام. الان که این ویدیو را دیدم دقیقا همانطور که توی بیوگرافی خودم گفتم، همه گفته های شما متوجه حالا من هست. با توجه به ماهیت کاری بنده که در زمینه فناوری اطلاعات هست و روزانه در دانشگاه با هزاران دانشجو و بیرون توی پروژه ها با مشتریان سر و کله میزنیم. ممنون از آموزش و یادداوری اینکه همیشه وقتی برای خودمون باید کنار بذاریم. مخصوصا سلامتی. تشکر

  14. U320537 ۲۶ آبان ۱۴۰۲

    استاد عزیز بی نهایت سپاسگزاریم بابت این همه تولد محتوای با کیفیت و عالی…