مشکل پیش آمده در افزونه المنتور پرو

726 بازدیدوردپرس
0
0 دیدگاه

با سلام 
افزونه المنتور پرو انگار آپدیت خودکار فعال بود و هنگام آپدیت متوقف شد و باعث بروز مشکل دسترسی به پنل سایت شد و با حالت ترمیم وارد پنل سایت و با غیر فعال سازی افزونه مشکل دسترسی به سایت برطرف شد مدا ظاهر سایت به هم ریخته . سوال بنده اینه آیا راهی برای رفع مشکل المنتور پرو وجود دارد ؟ اگر راه حل حذف و نصب مجدد المنتور پرو است ، با حذف و نصب مجدد المنتور پرو ظاهر سایت درست می شود ؟ متن خطا در زیر ارسال شد .
با سپاس از راهنمایی دوستان 

در این مورد، وردپرس خطایی با یکی از افزونه‌های شما گرفت، Elementor Pro.

وقتی دنبال کمک برای این مشکل هستید، شاید از شما برخی از اطلاعات زیر پرسیده شود:
نگارش وردپرس 6.0.2
پوسته فعال: Astra (نگارش 3.9.1)
افزونه فعلی: Elementor Pro (نگارش 3.0.8)
PHP نگارش 7.4.30

جزئیات خطا
===================
یک خطا از نوع E_ERROR در خط 45 از پرونده /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php رخ داد. پیام خطا: Uncaught ReflectionException: Method get_site_editor_type does not exist in /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php:45
Stack trace:
#0 /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php(45): ReflectionClass->getMethod(‘get_site_editor…’)
#1 /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/documents/theme-document.php(126): ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Theme_Document::get_site_editor_type_bc()
#2 /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/common/modules/finder/categories/create.php(94): ElementorPro\Modules\ThemeBuilder\Documents\Theme_Document::get_create_url()
#3 /home2/hamychoc/domains/hamychocolate.com/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/common/modules/finder/categories/create.php(67): Elementor

 
 

0
امیرحسین

سلام

به نظر من یه بار از فایل های سایتت و از بخش پلاگین المنتور پرو رو حذف کن و دوباره نصب کن اگه فایلشو داری

0
علی

چک کن ببین حالت تعمیر وردپرس روشن نباشد ، من قبلا همچین مشکلی داشتم که غیر فعال کردن حالت تعمیر این پیغام ها از روی وب سایت رفت

لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:

  • به هیچ عنوان از لینک سایت‌های دیگر یا لینک‌های تبلیغاتی در پاسخ استفاده نکنید.
  • تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
  • محتوای پاسخ را از سایت خود یا سایتی دیگر کپی نکنید.

از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.