سایت برتر

حل مشکل اعمال نشدن فونت

115 بازدیدوردپرس
0
0 دیدگاه

سلام.وقت بخیر
ببخشید سوال داشتم.
1-من از فونت ایران سنس استفاده میکنم.و طبق آموزشتون تویه سایت فونت را نصب کردم.بیشتر بخش ها فونت اعمال شده و بعضی جاها اعمال نشده مثل وبلاگ سایتم و یکسری قسمت های دیگه(نظرات و نمونه کارا و …)به این صورت اعمال کردم:
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: 900;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Black.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Black.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb_Black.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb_Black.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb_Black.ttf’) format(‘truetype’);
}
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: bold;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Bold.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Bold.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb_Bold.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb_Bold.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb_Bold.ttf’) format(‘truetype’);
}
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: 500;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Medium.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Medium.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb_Medium.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb_Medium.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb_Medium.ttf’) format(‘truetype’);
}
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: 300;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Light.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_Light.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb_Light.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb_Light.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb_Light.ttf’) format(‘truetype’);
}
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: 200;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_UltraLight.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb_UltraLight.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb_UltraLight.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb_UltraLight.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb_UltraLight.ttf’) format(‘truetype’);
}
@font-face {
font-family: IRANSans;
font-style: normal;
font-weight: normal;
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb.eot’);
src: url(‘fonts/eot/IRANSansWeb.eot?#iefix’) format(’embedded-opentype’), /* IE6-8 */
url(‘fonts/woff2/IRANSansWeb.woff2’) format(‘woff2’), /* FF39+,Chrome36+, Opera24+*/
url(‘fonts/woff/IRANSansWeb.woff’) format(‘woff’), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url(‘fonts/ttf/IRANSansWeb.ttf’) format(‘truetype’);
}
body {
font-family: IRANSans !important;
font-weight: 300;
}
h1, h2, h3, h4, h5, h6,input, textarea {
font-family: IRANSans !important;
}

2-گوگل مپ ارور میده.میخواستم ببینم اگر به روش Iframe اضافه کنیم برای SEO سایت تاثیر منفی داره؟یا کلا با مپ های دیگه قرار دادن؟راستی هر چیزی که سرچ میکنم در رابطه با آموزش استفاده از مپ های دیگه چیزی دستگیرم نشد.آموزش نداده بودند که چجوری با المنتور اضافه کنیم
3-اگر در رابطه با طراحی و تولید و تکمیل محتوای سایت از تصاویر مثلا سایت unsplash یا از عکس های آماده استفاده کنیم تویه SEO تاثیر منفی داره؟یعنی کلا باید اختصاصی با مثلا برنامه فتوشاپ تصاویر تولید شه؟

0
Saeed

درود

1.فونت ها یا کد مشکلی نداره اما بعضی از قسمت هایی که فرمودید براشون فونتی دیگه تعریف شده که احتمالا خاصیت !important هم دارن.

برای قسمت هایی که فونت ها ایران سنس نیستن و فونت دیگری دارن کافیه روی هر کدومشون (دقیقا روی همون متن) راست کلیک کنید و آخرین گزینه یعنی inspect رو کلیک کنید ابزار جدیدی براتون باز میشه که میتونید کد های صفحه تون رو ببینید از جمله همین قسمتی که فونت متفرقه داره کافیه روی این قسمت امتحان کنید که واقعا همونه یا نه (اگه یکم دقت کنید خود مرورگر اون رو سلکت میکنه و ی حالت انتخابی با حالا رنگ متفاوتی از بقیه نشون میده.

حال که اون متن رو پبدا کردین از قسمت سمت راست این ابزار که فضای کمتری هم داره نسبت به قسمت های دیگه کلاس و انتخابگر اون رو کپی و در کد خودتون که فونت هارو برای h1 الی h1 و input و..‌ تعریف کردید با علامت کاما , ی فاصله اون سلکتور رو پیششون قرار بدید تا بتونن اعمال بشن.

این مورد رو برای بقیه موارد هم انجام بدید که طبیعتا دوباره برای هر کدوم با , ی فاصله و سلکتور خاص اون متن.

3. میدونیم اگه تصاویری که توی وبسایتمون قرار میدیم اگر اختصاصی باشه بهترِ !

حال اگر به هر دلیلی توانایی ساخت تصاویر سفارشی رو ندارین تنها کاری که میتونید بکنید اینکه اون تصاویر رو دانلود و توی سرور خودتون بارگذاری کنید؛ همچینن یکم اون تصاویر رو برش بزنید از اطراف با این کار کمی وضعیت ممکن بهتر بشه اما درهرصورت اعتبار خوبی پیش گوگل ندارید.

موفق باشید.

0
Peco

سلام مجدد

1- این موارد کافی هست؟

html, body, div, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend, table, caption, tbody, tfoot, thead, tr, th, td, article, aside, canvas, details, embed, figure, figcaption, footer, header, hgroup, menu, nav, output, ruby, section, summary, time, mark, audio, video

2-سوال 2 را پاسخ ندادید

تشکر بابت توجهتون

0
کاوه توفیقی

سلام

از iframe استفاده نکنید چون نقش منفی در رتبه شما در موتورهای جستجو بازی خواهد کرد.

موفق باشید.

لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:

  • به هیچ عنوان از لینک سایت‌های دیگر یا لینک‌های تبلیغاتی در پاسخ استفاده نکنید.
  • تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
  • محتوای پاسخ را از سایت خود یا سایتی دیگر کپی نکنید.

از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.