امن ترین وبسایت
با سلام برای اینکه با کمترین کار بیشترین امنیت وب سایت را داشته باشیم به نظرتون زبانهای نشانه گذاری و کدنویسی بهترند یا وردپرس
من در حال حاضر یک وب سایت وردپرسی دارم که وقتی جستجو می کنم که امنیتش را بالا ببرم کارهای بسیار زیادی هست که باید انجام بدم مثلاً فایل wp-config.php رو باید مکانش را تغییر بدم که با خواندن مقاله ها هم نفهمیدم منظور از پوشه قبل از pulic_html کدوم پوشه هست
لطفاً به طور شفاف و واضح بگید کدام راه برای داشتن سایت امن بهتر است html یا وردپرس
درود بر شما دوست عزیز و گرامی.
شما برای راهاندازی کسب و کار اینترنتی خود نیاز به یک وبسایت دارید. درسته؟ در ادامهی مسیر ممکن هست کسب و کار شما شکست بخورد و دیگر نیازی به آن وبسایت نداشته باشید. در ابتدا پیشنهاد بنده و سایر همکاران و دوستان این است که شما وبسایت خود را با وردپرس راهاندازی کنید.
در مورد امنیت هم، امنیت رو نمیتوان 100% تامین کرد ولی میتوان تا حد زیادی این درصد را بالا برد و به 99% نزدیک کرد. امن بودن وبسایت هیچ ربطی به نوع وبسایت (وردپرسی یا کد نویسی اختصاصی) ندارد. این شما هستید که باید اقداماتی انجام دهید تا وبسایت شما امن شود.
مورد بعدی هم بحث متوجه نشدن نام پوشهها میباشد. شما ابتدا دورهی رایگان آموزش وردپرس رو ببینید تا مفاهیم اولیه را متوجه بشید و بعد به سراغ مفاهیم تخصصیتر بروید. اگر مفاهیم پایه به خوبی جا نیفتد، یادگیری مفاهیم تخصصی معنایی نخواهد داشت.
میهن وردپرس هم یک وبسایت وردپرسی است ولی با انجام اقدامات امنیتی وبسایت امنی محسوب میشود.
سوال دیگری داشتید میتوانید بپرسید.
با تشکر
سلام در خصوص موردی که میفرمایید، بله میتوانید wp-config.php یا موارد دیگر را تغییر مسیر دهید و نمیدانم کجا خواندید قبل از public_html، درست هم هست، ولی منظور این هست که این مسیر، برای دسترسی عمومی است، اگر شما فایل را یک مرحله عقبتر از public_html یعنی بخش اصلی که وقتی روی file manager کلیک میکنید هست ببرید، میتوانید جلوی دسترسی عمومی به این فایلها را بگیرید که به امنیت کمک میکند.
درود. چیزی به اسم امنیت مطلق و صد درصدی نداریم و پلتفرم و زبانی هم که استفاده کنید ، باید یکسری ملاحضات امنیتی رو در نظر بگیرید و اونطور که بعضی کدنویس ها و شرکتهای طراحی سایت (اونایی که با استفاده از زبانهای مختلف از جمله php یا asp.net سایت طراحی میکنند)ادعا میکنند ، وردپرس اصلا ناامن نیست و به هیچ عنوان تحت تاثیر تخریب های این افراد قرار نگیرید .
با نصب افزونه all in one wp security و یا سایر افزونه های امنیتی و قرار دادن یکسری کدها در htaccess و همچنین تغییر دسترسی فایلها روی هاست و … می تونید امنیت سایت تون رو تا حد بسیار زیادی افزایش بدید.
اما ی مقایسه کوچوله بین امنیت وردپرس و سایتهای کدنویسی شده :
وردپرس ی نرم افزار سایت ساز تحت وب رایگان و اوپن سورس هست که به شما این امکان رو میده که به جای کدنویسی ، بصورت بصری و اصطلاحا ویژوال سایت طراحی کنید .
همون طور که در جریان هستید ، توسعه دهنده ها و برنامه نویس های زیادی هستند که به صورت رایگان روی وردپرس کار میکنند و باگها و مشکلات شو پیدا می کنند و وردپرس هم هر چند وقت یک بار ی آپدیت میده .
اما همون طور که می دونید ممکنه هرزگاهی ی باگی توسط یکی کشف بشه و بجای گزارش پچ شدن ، ازش سواستفاده کنه که خیلی زود لو میره و اون باگ گرفته میشه .
اما همین شرایط رو برای سایتی که تنها خودتون دارید روش کار میکنید و به سورساش دسترسی دارید در نظر بگیرید . خیلی باگها و مشکلات هست که به راحتی نمی تونید پیدا کنید و ممکنه امنیت سایت تون رو به خطر بندازه . همچنین کدهای وردپرس همیشه داره بروز میشه ولی سایت اختصاصی بخواین طراحی کنید ، برای ارتقا هسته و افزودن ویژگی های مورد نظر و … باید هزینه های زیادی پرداخت کنید.
ما در زمینه سئو و مدیریت سایت مشتریان زیادی داشتیم هم وردپرسی هم اختصاصی ولی در نهایت وردپرسی ها رضایت بیشتری از کار داشتند و حتی اختصاصی ها بعد از مدتی که با مشکلاتی رو برو بودن اومدن سمت وردپرس .
لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:
- به هیچ عنوان از لینک سایتهای دیگر یا لینکهای تبلیغاتی در پاسخ استفاده نکنید.
- تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
- محتوای پاسخ را از سایت خود یا سایتی دیگر کپی نکنید.
از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.