سایت برتر

افزونه ی user role editor

73 بازدیدوردپرس
0
0 دیدگاه

سلام وقت بخیر.
ببخید من در تنظیمات این افزونه Reset User Roles رو زدم . الان دسترسی خیلی از بخش های وکامرس مانند پیکربندی تحزیه تحلیلل و .. رو ندارم . دسترسی هامم کامل دارم در بخش رولز.
الان چطور به تنظیمات قبلی برگردونم ؟؟

0
آرمان جمشیدی

با سلام

می تونید توی هاستتون توی پوشه wp-content برید بعد برید توی پوشه plugins

بعد پوشه افزونه user role editor رو پاک کنید

موفق و پیروز باشید

0
Saeed

سلام دوست عزیز!

معمولا ی دکمه درکنار ذخیره تغییرات وجود دارا تحت عنوان ریست تنظیمات اگر وجود داره از اون کمک بگیرید.

اگرهم نه یا افزونه رو پاک کنید مجدد نصب کنید یا اینکه افزونه رو در یک محیط تستی نصب ‌کنید و از روی اون گزینه هارو یکی یکی تغییر و به حالت اولیه برگردونید.

موفق و پیروز باشید.

0
Amirparsa

سلام.

افزونه رو پاک کنید.

چجوری!؟

وارد فایل منیجر هاستتون بشید.

وارد آدرس زیر بشید:

public_html > wp_content > plugins

این پوشه، پوشه ی افزونه های شماست.

از اینجا کافیه دنبال پوشه ای بگردید که اسمش user role editor هست و پوشه ش رو به شکل کامل و برای همیشه پاک کنید.

اونوقت افزونه پاک میشه و سایتتون به حالت عادی بر می گرده. و میتونید بعداً دوباره افزونه رو نصب کنید.

اگر نشد بگید یا بعد نصب مجدد افزونه به مشکل خوردید بگید تا مجدداً راهنمایی تون کنم.

موفق و موید باشید

0
علی حق نگهدار

سلام. از توی پنل هاستتون، پوشه wp-content بشید و افزونه رو پاک کنید…

لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:

  • به هیچ عنوان از لینک سایت‌های دیگر یا لینک‌های تبلیغاتی در پاسخ استفاده نکنید.
  • تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
  • محتوای پاسخ را از سایت خود یا سایتی دیگر کپی نکنید.

از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.