اتصال به هاست دانلودی
درود
من برای سایتمون یه هاست دانلودی خریداری کردم که با افزونه hacklog به هاست اصلی متصلش کردم. فایلهای قبلی هم آدرسشون درست شده و روبراهند.
مشکلم اینجاست در حال حاضر عکسی که داخل کتابخانه وردپرسم آپلود میکنم آپلود میشه اما فقط یه کادر خالی اشغال میکنه و تصویرش رو نشونم نمیده.
از طرفی قبل از این فایلهایی که با فایلزیلا آپلود میکردم رو با افزونه add from server میتونستم به بخش رسانهها اضافه کنم و ببینمشون اما الان این دسترسی رو ندارم و این افزونه فقط آدرس هاست اصلی من رو میشناسه.
لطفا راهنمایی کنید به نظرتون مشکل آپلود شدن اما نمایش ندادن تصاویر از کجاست؟
و اگر از فایلزیلا برای آپلود محتوا استفاده کردم چطور داخل رسانه وردپرسم میتونم ببینمش.
پیشاپیش ممنون 🙂
سلام
ابتدا افزونه Upload to FTP را از طریق منوی افزونه در پیشخوان وردپرس بر روی سایت خود نصب و فعال کنید. سپس از طریق منوی تنظیمات وردپرس گزینه Upload to FTP را انتخاب کنید تا وارد بخش تنظیمات افزونه شوید در این بخش امکان تغییر تمام تنظیمات مربوط به اتصال هاست دانلود به سایت وردپرس مقدور میباشد.
حالا همانطور که در تصویر میبینید اتصال هاست دانلود به وردپرس با افزونه Upload to FTP شامل چهار بخش زیر میباشد:
۱. FTP Options
۲. Basic Options
۳. Advanced Options
۴. درونریزی/برونبری
بیشتر بخوانید: آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست
تب FTP Options
در این تب برای اتصال هاست دانلود به وردپرس باید اطلاعات هاست دانلود خود را بصورت زیر وارد کنید:
FTP Host: در این قسمت باید آدرس هاست دانلود را وارد کنید.
FTP Port: این فیلد مربوط به پورت FTP میباشد که معمولا ۲۱ است که بهتر است این قسمت را تغییر ندهید.
FTP Timeout: این بخش حداکثر زمان لازم برای اتصال به FTP را مشخص میکند که بصورت پیشفرض بر روی ۵ قرار داده شده و نیازی به تغییر آن نیست.
FTP Username: در این فیلد یوزرنیم FTP هاست دانلود خود را وارد کنید.
FTP Password: در این فیلد رمز عبور اکانت FTP هاست دانلود را وارد کنید.
FTP Directory: در این بخش میتوانید مسیر دلخواهی را برای آپلود فایلها تعیین کنید. در صورتی که در این فیلد تغییری ایجاد نکنید بصورت پیش فرض فایلها در مسیر /wp-content/uploads/ آپلود میشوند.
HTML link url: در این بخش آدرس کامل هاست دانلود را وارد کنید. فقط دقت داشته باشید در صورتی که اقدام به نصب Ssl بر روی هاست کردهاید، حتما در انتخاب مسیر از پروتکل HTTPS:// استفاده کنید.
در انتها تنظیمات را ذخیره کنید تا اتصال بین هاست دانلود و وردپرس برقرار شود.
تب Basic Options
Rename file : با فعال کردن این بخش امکان تغییر نام فایل را خواهید داشت. بدین شکل که اگر دو فایل هم نام آپلود کنید Replace نمیشود تا نام فایل را تغییر دهید.
Delete Auto build local file: در صورتیکه این گزینه را فعال کنید زمانی که فضای هاست اصلی شما پر شود فایلهایی که بصورت خودکار ایجاد شدهاست را حذف میکند.
تب Advanced Options
ممکن است فایلهایی را قبل از تهیه هاست دانلود در هاست اصلی خود آپلود کرده باشید وهم اکنون نیاز دارید این فایلها را به هاست دانلود منتقل کنید.
برای این کار ابتدا به هاست اصلی خود مراجعه کنید، و کلیه فایلهایی را که در مسیر wp-content/uploads قرار دارد را زیپ کنید و آن را در هاست دانلود، آپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید. در نهایت مطابق شکل زیر در تب Advanced Options بروید و بر روی دکمه Set Exists File In FTP کلیک کنید. در صورتی که تمامی مراحل به درستی انجام شده باشد پیغام زیر را دریافت میکنید.
تب درونریزی/برونبری
در بخش برونبری / درونریزی میتوانید از تنظیمات فعلی افزونه خود یک نسخه بکاپ تهیه کنید و یا اگر نسخه بکاپی از تنظیمات قبلی خود دارید میتوانید با درون ریزی از این تنظیمات مجدد استفاده کنید.
دقت کنید بعد از اینکه تنظیمات افزونه را اعمال کردید، ممکن است تصاویر شما همچنان از هاست اصلی آپلود شوند. این مشکل میتواند از کش سایت باشد. بنابراین اگر از افزونههای کش وردپرس استفاده میکنید، کوکی و کش مرورگر سایتتان را پاک کنید تا مطمئن شوید تصاویر از هاست دانلود بارگزاری میشوند.
همانطور که دیدید با استفاده از دو روش نصب افزونه و استفاده از ساب دامنه میتوانید سایت وردپرس خود را به هاست دانلود متصل کنید.
لطفا قبل از ارسال پاسخ، این قوانین را مطالعه نمایید:
- به هیچ عنوان از لینک سایتهای دیگر یا لینکهای تبلیغاتی در پاسخ استفاده نکنید.
- تا حد امکان متن پاسخ کامل و واضح باشد.
- محتوای پاسخ را از سایت خود یا سایتی دیگر کپی نکنید.
از آنجا که هدف ما ایجاد یک فضای مفید برای همفکری و رسیدن به پاسخ سوالات است، در صورتی که پاسخ شما یکی از شرایط فوق را نداشته باشد، توسط ناظرین تایید نخواهد شد.