ریدایرکت در وردپرس و نحوه انجام آن با افزونه و بدون افزونه

3.7 / 5. تعداد رای: 13

چگونگی ساخت ریدایرکت در وردپرس
چگونگی ساخت ریدایرکت در وردپرس

آیا شما در حال تلاش برای ساخت یک ریدایرکت در وردپرس هستید؟ نمی‌دانید ریدایرکت چیست و چرا مهم است؟ نگران نباشید. ما راهنمایی‌هایی درباره این موضوع که چطور و کجا ریدایرکت را در وردپرس ایجاد کنید و چرا و چه موقع به آن نیاز دارید را در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد.

بنابراین با ما همراه باشید تا بتوانید با مفهوم ریدایرکت آشنا شده و پس از آن در سایت خود از ریدایرکت استفاده کنید و از مزیت‌های آن بهره‌‌‌‌‌مند شوید. ریدایرکت کاربردهای زیادی دارد که شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کرده و سایت خود را بهبود دهید. در اینجا کاربردهای ریدایرکت را توضیح خواهیم داد.

زمانی که شما سایت خود را به یک دامنه دیگر انتقال می‌دهید یکی از دغدغه‌های مدیر سایت انتقال صفحات و حفظ کردن کاربران سایت است. با استفاده از این کار شما می‌توانید کاربران خود را حفظ کرده و لطمه‌ای به بازدید سایت شما و کاربرانتان وارد نخواهد شد.

ریدایرکت در وردپرس

یکی از امکانات خوبی که سیستم مدیریت محتوای وردپرس به شما ارائه داده است ریدایرکت است. ریدایرکت یک راه برای ارسال پیام سریع به مرورگر شما است که به بازدیدکنندگان این پیغام را می‌دهد که این برگه به‌جای دیگری منتقل‌شده است؛ به‌طوری که مرورگر می‌تواند کاربران را به برگه جدید هدایت کند.

درواقع به‌وسیله ریدایرکت شما می‌توانید کاربران را به آدرس دلخواه خود انتقال دهید. درواقع شما می‌توانید دامنه‌های دلخواه خود را به‌واسطه این قابلیت به یک دامنه انتقال دهید. به‌وسیله ریدایرکت شما کاری می‌کنید که موتورهای جستجو کاربر را به صفحه جدیدی که شما URL آن را انتخاب می‌کنید انتقال داده شوند.

انواع مختلفی از ریدایرکت‌ها مانند ریدایرکت 301، 302، 307 و … وجود دارند. برای سادگی و مفید بودن این مقاله ما تنها ریدایرکت 301 را عنوان خواهیم کرد که به‌نوعی مهم‌ترین ریدایرکت است.

ریدایرکت می‌تواند تأثیرات مختلف و زیادی بر سایت شما بگذارد که ازجمله آن‌ها تأثیر بر سئو است. در نظر داشته باشید که در مواردی ریدایرکت کردن می‌تواند تأثیر زیادی بر سئو سایت شما بگذارد. شما با استفاده از ریدایرکت می‌توانید سئو سایت خود را بهبود دهید که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.

ریدایرکت 301 در وردپرس

دلیل اصلی استفاده از ریدایرکت در سایت این است که هنگامی‌که سایت یا یک برگه از سایت شما به‌جای دیگری منتقل‌شده باشد؛ به کاربر بگویید که به‌جای آن به برگه جدید مراجعه کند. ایده این مقاله نشان دادن راهی است برای کسانی که می‌خواهند کاربران خود را از یک نوشته یا برگه قدیمی به‌جای دیگری ریدایرکت کنند. از این ریدایرکت به‌عنوان ریدایرکت دائمی یاد می‌شود. یعنی با انجام این کار می‌توانید یک صفحه را به‌صورت دائم انتقال دهید.

چه موقع به ایجاد ریدایرکت نیاز داریم:

  1. زمانی‌‌‌‌‌که در حال برنامه‌‌‌‌‌ریزی برای حذف یک نوشته یا برگه‌‌‌‌‌ای برای جایگزینی مطالب جدید هستید.
  2. زمانی‌‌‌‌‌که در حال برنامه‌‌‌‌‌ریزی برای تغییر یکتای نوشته‌‌‌‌‌ها و پست‌‌‌‌‌های خود می‌‌‌‌‌باشید.

زمانی که ریدایرکت ایجاد نشده باشد سبب می‌شود تا کاربران با خطای “404 Not Found Error” مواجه شوند. این پیغام نه تنها برای کاربران ناخوشایند است؛ بلکه سبب تأثیرگذاری بر روی سایت و آسیب دیدن در موتورهای جستجو می‌شود. به همین دلیل رفته‌رفته از تعداد بازدیدکنندگان سایت شما کاسته خواهد شد. در آینده نیز این موضوع تأثیر بدی بر سئو سایت شما می‌گذارد.

به همین دلیل است که ریدایرکت بسیار مهم می‌باشد و باید در مواقع موردنیاز برای تغییر آدرس سایت به آن توجه داشته باشید. ریدایرکت به شما اجازه می‌دهد تا کاربرانی که در حال تلاش برای باز کردن برگه مرورگر موردنظرشان هستند؛ آن‌‌‌‌‌ها را برای همیشه به مکان جدید هدایت کند. همچنین باعث انتقال تمام پیوندها و ترافیک برگه‌های قدیمی به برگه جدید می‌شود.

اکنون که با ریدایرکت آشنا شدید نگاهی به چگونگی ایجاد این ریدایرکت با استفاده از روش‌‌‌‌‌های مختلف می‌‌‌‌‌پردازیم.

ساخت ریدایرکت در وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس به‌واسطه افزونه‌های مختلفی که برای توسعه آن طراحی‌شده است امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد. یکی از قابلیت‌های این افزونه‌ها ریدایرکت کردن است. یک روش ساده برای ایجاد ریدایرکت 301 استفاده از یکی از افزونه‌های ریدایرکت وردپرس است. این افزونه‌ها به شما اجازه راه‌اندازی ریدایرکت بدون نوشتن حتی یک خط کد را می‌دهدند. در اینجا سه افزونه با کاربردهای مختلف را برای شما قرار داده‌ایم:

ساخت ریدایرکت در وردپرس با افزونه

شما می‌توانید افزونه Redirection را دریافت کرده و عمل ریدایرکت کردن صفحات سایت خود را به این افزونه قدرتمند بسپارید. درواقع این افزونه یک راه آسان برای اضافه کردن ریدایرکت است. شما می‌توانید با استفاده از این افزونه ریدایرکت سایت خود را به‌راحتی کنترل نمایید.

برای انجام این کار ابتدا افزونه را از لینک بالا نصب و فعال‌سازی کنید. پس از فعال‌سازی به مسیر ابزارها » Redirection برای راه‌‌‌‌‌اندازی این افزونه بروید. همچنین اگر با روش نصب افزونه آشنایی ندارید می‌توانید آموزش نصب افزونه وردپرس را مطالعه کنید.

این افزونه درعین‌حال که اجازه راه‌اندازی این ریدایرکت را به شما می‌دهد، باعث می‌شود تا خطای 404 را در سایت وردپرس خود پیدا کنید. یعنی شما قادر هستید دو کار مهم در سایت خود را توسط آن انجام دهید. بعد از راه‌اندازی می‌توانید URL ها را به مسیر مناسب ریدایرکت کنید. آموزش ما را در مورد نحوه ریدایرکت برگه 404 در وردپرس مطالعه کنید. ( خطای 404 چیست؟ چگونه آن را حذف کنیم؟ )

Page Links To

دومین افزونه‌ای که در این مرحله به شما کمک می‌کند افزونه می‌باشد. افزونه Page Links to را دریافت و سپس آن را در سایت خود نصب نمایید. گاهی اوقات ممکن است بخواهید در عین نگهداری برگه و یا نوشته‌ای که دارید آن را به نوشته یا برگه دیگر ریدارکت کنید. اینجا جایی است که برگه‌ها به‌وسیله دست به آنجا لینک می‌شوند.

در چنین مواقعی این افزونه کاربردی به کمک شما می‌آید و شما با استفاده از آن قادر هستید این کار را انجام دهید. این افزونه ساده یک جعبه متا به صفحه ویرایش پست‌های شما می‌افزاید که آدرس جدید را در آن قرار می‌دهید.

Simple 301 Redirects

افزونه دیگری که به شما برای ریدایرکت کردن کمک می‌کند افزونه Simple 301 Redirects است. این افزونه همان‌طور که اسمش پیداست ایجاد ریدایرکت 301 را آسان می‌کند. پس از نصب و فعال‌سازی این افزونه به مسیر تنظیمات » 301 Redirects برای اضافه کردن URL های موردنظر خود بروید.

در حالی که شما این افزونه را به‌راحتی راه‌اندازی کرده‌‌‌‌‌اید؛ اما این افزونه یک خطای کوچک جزئی دارد. طبق خدمات ارائه‌دهنده وردپرس ممکن است ریدایرکت شما کمی کند عمل کند. اما اگر شما می‌خواهید ریدایرکت شما سریع‌تر عمل کند می‌توانید از روش کدگذاری و فایل htaccess استفاده کنید.

ریدایرکت در وردپرس بدون نصب افزونه

اگر شما تمایل به استفاده از افزونه در سایت خود نداشته باشید می‌توانید از این روش برای ریدایرکت کردن سایت خود استفاده نمایید. با استفاده از این روش شما می‌توانید توسط یک قطعه کد عمل ریدایرکت را در سایت خود به‌راحتی انجام دهید. بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم درصورتی‌که حتماً با کد نویسی و سرور آشنا هستید از این روش استفاده کنید. چراکه در غیر این صورت ممکن است ضررهای جبران‌ناپذیری به سایت شما وارد شود.

وقتی کاربران با استفاده از سرور وب فایل را پیکربندی کنند؛ ریدایرکت آن‌ها با استفاده از این فایل سریع‌تر عمل می‌کند. در نظر داشته باشد که اگر کوچک‌ترین اشتباهی در واردکردن کد داشته باشید، سایت وردپرس شما غیرقابل‌دسترس خواهد شد و ممکن است شروع به دادن خطای داخلی سرور 500 دهد. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم حتماً قبل از هرگونه تغییری از این فایل بک آپ بگیرید.

برای ویرایش فایل خود باید به‌وسیله FTP Client به وب‌سایت خود متصل شوید. این فایل به‌عنوان منزله ریشه دایرکتوری شما در سایت وردپرس قرار خواهد گرفت. اگر فایل خود را نمی‌بینید؛ مجبور به استفاده FTP Client خود برای نشان دادن فایل‌های مخفی هستید.

می‌توانید فایل خود را در هر ویرایشگر متنی ساده مانند Notepad ویرایش کنید. نمونه‌ای از یک ریدایرکت، در حال ارسال کاربر از یک نوشته قدیمی به نوشته جدید:

RewriteEngine On
Redirect 301 /a-very-old-post/ http://yoursite.com/a-very-new-post/

این نکته را در نظر داشته باشید که شما می‌‌‌‌‌توانید کد بالا را در پایان فایل htaccess. اضافه کنید.

موفق و پیروز باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U10840 ۲۵ دی ۱۴۰۲

    سلام به یار قدیمی علاقه مندان به وردپرس جناب راد عزیز
    الان دو روزه سایتم را در گوگل ثبت کردم

    اول میخواستم بگم من سرور دارم و aapanel داخلش نصب کردم آیا میشه در bind۹ ، www را ثبت نکنم ؟ تا مجبور به ریدایرکت هم نشم

    2- الان من دبلیو را در bind قرار دادم و با اینکه در وردپرس بدون دبلیو ثبت کردم در کنسول گوگل ارور 401 soft ازم گرفته دامنه با دبلو بدون https حالا اگه ریدایرکت را انجام ندم و www را از کل سرور حذف کنم مشکلی است سایتم را دو روزه راه انداختم

    3- آیا با رنک مث هم میشه ریدایرکت www را انجام داد
    4- آخرین سوال ثبت دامنه در سرچ کنسول به نظر شما روش قدیمی بهتره یا جدید که روش جدید فقط یک حالت از دامنه را ثبت میکنیم ولی قدیمی باید ۴ حالت ثبت میکردیم

    آقای راد این سوالها برام خیلی مهم است و فقط جواب شما برام مهم است

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ دی ۱۴۰۲

      درود بر شما. ثبت کنید بهتره ۲. بله اشتباهه باید www رو ثبت کرده باشید ۳. خیر ۴. قطعا روش جدید

  2. U336573 ۲۴ دی ۱۴۰۲

    سلام
    2تا مشکلی برای سایت من ایجاد شده
    1- وقتی روی منوی محصولات میزنم بجای ورود به این صفحه میره به صحه اول(HOME)
    2- وقتی یوزری ثبتنام میکنه و روی آیکن registre میزنه که وارد سایت یا پروفایلش بشه خطال 404 میده
    دیروز پلاگین speedcash نصب کردم و یه سری تنظیماتشو تغییر دادم.احتمال دادم بخاطر اون باشه و پاکش کردم ولی مشکل همچنان برقراره.ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ دی ۱۴۰۲

      سلام ۱. فهرست ها رو بررسی کنید ۲. لینک ثبت نام رو بررسی کنید. ببینید وجود داره یا خیر

  3. U334775 ۱۸ آذر ۱۴۰۲

    سلام وقت بخیر بنده سایتی بنام taminpayamak.com دارم الان میخوام وارد وردپرس بشم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی از روش غیر فعال کردن افزونه ها ، htaccess و … رفتم ولی متاسفانه درست نشد ممنون میشم بنده را در این زمینه راهنمایی نمایید

  4. U328745 ۲۹ آبان ۱۴۰۲

    وقتتون بخیر
    من هنگامی که یکی ار محصولات فروشگاهمو تو گوگل سرچ میکنم سایتمو نشون میده ولی هنگام کلیک کردن رو لینک سایت در نتایج، به صفحه محصول هدایت نمیشه و صفحه اصلی فروشگاه بالا میاد میشه راهنمایی کنید؟

    • Reza Rad رضا راد ۳۰ آبان ۱۴۰۲

      سلام احتمالا ریدایرکت شده. بخش ریدایرکت ها رو چک کنید. شاید هم صفحه محصول نشون داده نمیشه تو گوگل و واقعا صفحه فروشگاهتون رو داره نشون میده. بستگی داره به لینکی که تو نتایج گوگل میبینید.

  5. U312671 ۱۱ دی ۱۴۰۱

    سلام. قبل از هرچیز به شما استاد عزیز و تیم خوبتون خسته نباشید میگم. سوالی که دارم اینه که یک سری صفحات بعنوان 404 توی رنک مثل برای من نشون داده میشه. که من هرچقدر ریدایرکت میکنم باز بدون تغییر میمونم. البته URL اونها رو که وارد میکنم صفحه اصلی باز میشه اما باز توی مانیتورینگ من بعنوان صفحه 404 نشون داده میشه.
    صفحات این هستند:
    این چهار مورد هستش ممنون میشم راهنمایی کنین.

    • Reza Rad رضا راد ۱۴ دی ۱۴۰۱

      سلام متاسفانه از قالب یا افزونه نال شده استفاده کردید و سایتتون ویروسی شده یا شده بوده. در هر صورت این صفحات رو ریدایرکت کنید به صفحه اصلی مشکل حل میشه.

  6. U3888 ۲۱ آذر ۱۴۰۱

    سلام استاد وقت بخیر
    استاد برای ریدایرکت کلی فروشگاه چیکار باید بکنم؟ ببینید منظور فقط فرشگاه هست نه کل سایت، فروشگاهی که با ووکامرس ساختم الان نیاز به فروشگاه ندارم و 300 تا صفحه ایجاد کردم می‌خوام یکجا ریدایرکت کنم به صفحه اول یعنی هرکسی از گوگل بر روی یک صفحه ایجاد شده با ووکامرس کلیک کرد وارد فروشگاه نشه ریدایرکت شه به صفحه‌ای که من می‌گم.
    یعنی نمی‌خوام دستی یکی یکی ریدایرکت کنم به صورت کلی هر پستی که با ووکامرس ایجاد شده می‌خوام ریدایرکت کنم به صفحه اصلی یا دلخواه هر چقدر گشتم مقاله‌ای پیدا نکردم خودم خیلی با افزونه رنک مث سعی کردم نشد.
    اگه می‌شه راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما

  7. U34795 ۹ مرداد ۱۴۰۱

    سلام و عرض ادب خدمت تیم خوب میهن وردپرس
    بنده در سایتم یک صفحه ای دارم که می خوام اعتبار اون صفحه رو به یک صفحه دیگه انتقال بدم و بعد اون صفحه اولی رو که اعتبارش رو منتقل کردم پاک کنم. میخواست بدونم بعد از پاک کردن صفحه انتقال دهنده آیا باز هم این اعتبار برای صفحه جدید حفظ میشه؟ یا اینکه چون از سطح وب پاک شده اعتبار انتقالی هم از بین میره؟ و این پاسخی که میدین بفرمایید که در خصوص ریداریکت 301 برچسب ها هم صدق میکنه یا نه. یعنی برچسب رو ریدایرکت کنیم به صفحه و بعد پاکش کنیم.
    خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

  8. U310061 ۱۰ آذر ۱۴۰۰

    درود فراوان . آیا ریدایرکت زیاد مشکلی ایجاد میکند ؟ کم همین الان حدودا چهل تا ریدایرکت انجام دادم . قصد داشتم توی دسته بندی محصول دست ببرم و تغییرش بدم که لینک همه محصولات تغییر خواهد کرد. ایا این موضوع مشکلی ایجاد میکنه ؟

    • U310061 ۱۰ آذر ۱۴۰۰

      البته باید بگم که سایتم نو پا هستش و هنوز به درستی ایندکس نشده . ولی سوال بود برام : یک ریدایرکت زیاد مشکل ایجاد میکنه ؟ دو . لینک x رو ریدایرکت دادم به y ، بعد فراموش کردم این موضوع رو یا به هر دلیلی بعدا y رو ریدایرکت دادم به لینک z . این قضیه مشکلی ایجاد میکنه . البته این کار رو به یوست سیو انجام دادم ، آیا یوست خودش متوجه این موضوع میشه و مستقیم x رو ریدایرکت بده به z ?

  9. U34792 ۳۰ مهر ۱۴۰۰

    سلام
    چطوری میتونیم example.ir رو به example.com ریدایرکت کنیم ؟

  10. U35882 ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰

    با سلام
    من توی لوکال هاست وقتی فایل .htaccess رو ادیت می کنم تا بتونم ریدایرکت کنم، ارور ۵۰۰ میده
    توی لوکال هاست جواب نمی ده یا من اشتباهی کردم
    کلا همون کدی که گذاشته بودید رو کپی کردم تو فایل .htaccess
    متن اروری که می ده:

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator at wampserver@wampserver.invalid to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Apache/2.4.46 (Win64) PHP/7.4.9 Server at localhost Port 80

    • Reza Rad رضا راد ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

      درود بر شما ظاهرا اشتباه فایل رو ویرایش میکنید. با افزونه ریدایرکت وردپرس هم میتونید ریدایرکت انجام بدید

  11. U37779 ۲۴ اسفند ۱۳۹۹

    سلام، بسیار آموزش خوبی بود، ای کاش این رو زودتر دیده بودم. الآن لینک نام نویسی صفحه ورود وردپرس رو ریدایرکت کردم به صفحه ثبت نام افزونه ultimate member و 2 روز زمان گذاشتم که برش گردونم اما نمیشه، کلا تا افزونه رو غیر فعال میکنم همه چیز درست میشه اما همینکه نصب میشه دوباره نام نویسی صفحه ورود وردپرس ریدایرکت میشه به صفحه ای که در افزونه ultimate member به عنوان صفحه نام نویسی تنظیم شده یعنی اگر صفحه “تماس با ما” رو در افزونه به عنوان صفحه ثبت نام قرار بدم، نام نویسی صفحه ورود وردپرس به اون ریدایرکت میشه. حس میکنم به اون بخش از افزونه ریدایرکت شده اما خب چطور ممکنه؟!! همه پلاگین ها رو غیرفعال کردم، همچنین htaccess رو هم چک کردم.
    آیا راه حلی وجود داره که برگرده مثل اول؟ ممنون از شما

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ اسفند ۱۳۹۹

      درود بر شما با مرورگر دیگری تست کنید اگر حل نشد تنظیمات افزونه ریدایرکت رو بررسی کنید قطعا حل خواهد شد.

      • U37779 ۲۴ اسفند ۱۳۹۹

        ممنون از پاسختون، بررسی کردم اما گویا مورد اینجاست که از طریق این افزونه ریدایرکت نشده، تا افزونه خودش رو پیدا نکنم، نمیتونم این رو برگردونم به حالت پیش فرض خود وردپرس؟ فایل های وردپرس داخل هاست رو که مرتبط با این مورد هستند رو میشه جایگزین کرد؟ شاید در کد ها تغییری دادن این افزونه های ریدایرکت چون با غیرفعال کردن و حذف تمام ریدایرکت ها، همچنان مشکل باقیست.
        بسیار ممنونم از زمانی که میذارید، هر نتیجه ای که حاصل شد در اینجا اعلام میکنم تا اگر هر کدوم از کاربران به این مشکل خوردن بتونن سریعا حل کنن.

        • Reza Rad رضا راد ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

          مربوط به افزونه‌ای که غیرفعال شده نیست. یا کدی به سایت اضافه شده که این مشکل رو ایجاد کرده یا افزونه‌‌ای فعال هست.

  12. کاربر مهمان ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

    خب همه اینا رو خودمون میدونستیم زحمت کشیدید

  13. U13692 ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    ممنون از راهنمایی تان جناب حسینی راد. این مثال را تایید می کنید برای سایت وردپرسی ؟ ریدایرکت دائمی داخل سایت :

    Redirect 301 /مبدا_یک.php /مقصد_نهایی.php

    من پشتیبان سئوی رنک مث هستم و ترجمه انجام میدم. برای اینکه بتونم جواب کاربران را درست بدم و درک درستی داشته باشم برای اطمینان می پرسم. کل مشکل من سر عناوین فارسی است

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

      خواهش میکنم. بله تست کنید. البته روی برخی از هاست‌ها تست کردم قبلا جواب نمیداد. بستگی به تنظیمات سرور هم داره.

  14. U13692 ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    یک سوال مهم تر هم دارم. فرق این دو در سایت وردپرسی چیست ؟

    Redirect 301 /old-page.html /new-page.html
    با
    RewriteEngine On
    Redirect 301 /a-very-old-post/ http://yoursite.com/a-very-new-post/

    درود

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما RewriteEngine On دستورات htaccess در پوشه‌های قبلی را ریست کرده و در نظر نمیگیرد.

  15. U13692 ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

    وقت بخیر

    در وردپرس، نوشته هاییکه اسم فارسی دارند، در فایل htaccess چگونه نوشته می شوند؟ آیا نام پست بصورت فارسی و پسوند PHP کافی است یا روش دیگری دارد؟ در مثالی که زده بودید اگر یک پست در داخل سایت به پست دیگر در داخل سایت بخواهد ریدایرکت شود، آدرس جدید نیازی به درج نام دامنه مگه دارد؟ این بحث ریدایرکت یکجورایی سلیقه ای شده انگار :

    RewriteEngine On
    Redirect 301 /a-very-old-post/ http://yoursite.com/a-very-new-post/

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما بله نام فارسی کافیست. هر دو روش بدون مشکل کار میکنند و تفاوتی نداره

  16. U34768 ۲۴ دی ۱۳۹۹

    سلام خدمت اساتید محترم.بنده یه راهنمایی میخواستم که مربوط به همین پست میشه.من یه سایت دارم که الان همه پستهاش بصورت پیشفرض جزء نوشته های وردپرس محسوب میشه ادرس پستها به این شکله بعد الان بنده یه قالب جدید تهیه کردم که میخوام کل محتوا روش پیاده سازی کنم والبته این کارو توی لوکال انجام دادم واماده انتشاره.ادرس ها به این صورت تغییر کردن . من میخوام کل هاستم رو خالی کنم و اون قالب جدید رو که بصورت بسته نصبیش کردم راه اندازی کنم . الان برای لینکهایی که اول توضیح دادم چه اتفاقی میافته ؟اونا دیگه با ارور 404 روبرو میشه.ممنون میشم کمکم کنید در این مورد.البته اگر نیاز به پرداخت هزینه هم باشه تقبل میکنم فقط میخوام این مسئله برطرف بشه . ممنونم

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ دی ۱۳۹۹

      سلام بله باید از طراح قالب بخواید movies رو از url های شما حذف کنند چون باعث میشه ادرس مطالب تغییر کنه. آموزش حذف base slug از url پست تایپ سفارشی رو ببینید.

      • U34768 ۲۵ دی ۱۳۹۹

        من میتونم کل لینکهای فعلی سایتو ذخیره کنم و بعد از پاکسازی هاست و نصب قالب جدید با افزونه های ریدایرکت اون لینکهای قبلی که حذف کردم رو ریدایرکت کنم به این لینکهای جدید؟؟؟امکانش هست اونجوری؟توی سئو تاثیر داره؟

  17. U22226 ۲۳ دی ۱۳۹۹

    سلام
    من الان فروشگاهم در این بخشه (یک قالب جداست)
    می ‌خواهم این بخش از وبسایت و تمام لینک‌های زیر مجموعش رو به یک دامنه دیگه منتقل کنم
    نحوه کار چطوریه؟

  18. U31840 ۲۰ آبان ۱۳۹۹

    سلام بنده یه سری موسیقی در قالب محصول رایگان در سایتم قرار دادم و الان تو سرچ های گوگل بالا میآیند . اما بنده برای سئو هیچ کاری نکردم حتی نامک های مطالب هم درست وارد نکردم چون تستی بود .
    الان میخوام به صورت درست قرار بدم . اول محصول جدید قرار بدم و بعد این محصولات قدیمی رو پاک کنم و ریدایرکت کنم به جدید ؟
    یا اول ریدایرکت کنم بعد قدیمی هارو پاک کنم ؟
    مسئله بعد اینکه وقتی پستی از قسمت افزودن نوشته قرار میدیم url اون نوشته مستقیمه و بعد از ادرس سایت نامک اون نوشته قرار داره mysite.ir/mypost
    ولی برای محصول اینطور نیست قبلش یه چیز دیگه هم میاد mysite.ir/product/mypost
    و امکان حذفش نیست فقط میتونیم ویرایشش کنیم .
    این رو سئو تایر نداره ؟؟ و آیا امکان حذفش هست ؟
    یه وبسایت موسیقی میخوام راه بندازم موسیقی هارو در قالب نوشته بذارم بهتره یا در قالب محصول .؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۱ آبان ۱۳۹۹

      با سلام
      خیر شما میتونید همون محتوا رو تغییر بدید. البته پیشنهاد میکنیم نامک رو تغییر ندید. product رو از آدرس میتونید حذف کنید روش های مختلفی داره که توی سایت های خارجی بیشتر توضیح داده شده. توی گوگل سرچ کنید به لاتین.

  19. U15785 ۲۴ دی ۱۳۹۷

    با سلام وقت بخیر خدا قوت
    سوالی داشتم خدمتتون بنده در گوگل وب مستر هر چهار نوع url رو ثب کردم
    http بدون www
    http با www
    و به همون شکل https ها رو
    میخوام redirect کنم تمام جستجو ها رو روی https://sample.com
    استفاده از کد نویسی بهتره یا افزونه redirections
    یا افزونه دیگه ای لطفا راهنمایی بفرمائید . با تشکر سپاس

    • Reza Rad رضا راد ۲۴ دی ۱۳۹۷

      درود نیازی به کدنویسی و افزونه نیست وردپرس بصورت خودکار منتقل میکنه. فقط کافیه توی تنظیمات وردپرس به این شکل بنویسید.

      • U15785 ۲۶ دی ۱۳۹۷

        سلام جسارتا بنده قبلا محتوایی رو بارگذاری کردم
        و بک آپ گرفتم به تاریخ قبل تر اما محتویات قبلی پاک شدن دوباره خواستم همون محتوا رو بریزم
        اما باید از همون url قبلی استفاده کنم که یادم نیست خواستم بدونم این اروری که yoast میده
        ملاک میشه
        کلیدواژه‌ی کانونی در آدرس URL این برگه دیده نمی شود. اگر تصمیم به تغییرنام این URL گرفته‌اید، مطمئن شوید که آدرس قدیمی را ارجاع 301 داده اید.
        و باید از افزونه redirection استفاده کنم سپاس که همیشه هستید

  20. U15806 ۲۰ آبان ۱۳۹۷

    با سلام مجدد. یعنی اگه وب سرورم LiteSpeed هم باشه میتونم از htaccess استفاده کنم؟

  21. U15806 ۲۰ آبان ۱۳۹۷

    با سلام
    استفاده از ریدایرکت 301 صرفا برای وب سرور آپاچی هستش؟ اگر وب سرورم LiteSpeed باشه مجبورم از پلاگین استفاده کنم؟
    با تشکر فراوان

  22. U10424 ۲۴ شهریور ۱۳۹۷

    سلام. من همه 404 ها رو از htaccess رفع میکنم. اما برخی از url ها داخلشون علامت ؟ داره. این جور url ها رو نمیشه با کد htaccess ریدایرکت کرد. به همین دلیل با افزونه ridirection اونها رو ریدایرکت میکنم و جواب میده.
    اما الان سوالم اینه… چجوری و با چه کدی خودمون میتونیم url های دارای علامت سوال رو داخل htaccess ریدایرکت کنیم تا مجبور نباشیم از افزونه استفاده کنیم؟؟؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۵ شهریور ۱۳۹۷

      درود. داخل htaccess نمیتونید اینکار رو انجام بدید. این افزونه ها هم با php redirection این کار رو انجام میدن

  23. کاربر مهمان ۶ فروردین ۱۳۹۷

    خیر متاسفانه مشکل این نیست من با https هم تست کردم: https://gtmetrix.com/reports/tarkcigar.com/R9dwtOAn

  24. کاربر مهمان ۲۷ اسفند ۱۳۹۶

    با عرض ادب و احترام،

    تشکر از مطالب مفید و عالی سایتتون. یه سئوال در رابطه با ریدایرکت داشتم ممنون میشم پاسخ بدید. از زمانی که روی سایتم ssl گذاشتم و یه سری تغییرات در htaccess اعمال کردم و برای باز شدن سایتم با https یه پلاگین به نام Really Simple SSL نصب کردم تا لینک های داخلی سایتم رو به https تغییر بده ولی متوجه شدم که Gtmetrix در قسمت “Avoid URL redirects” یه پیام عجیب بهم میده که یه بار سایتم از http به https ریدایرکت میشه و یک بار هم بلعکس.

    کدی هم که به htaccess اضافه کردم این هست:
    # BEGIN HTTPS

    RewriteCond %{HTTPS} !=on
    RewriteRule ^ %{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301]

    # End HTTPS

    میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم این مشکل حل بشه؟ البته اگر راهکاری بدون نصب پلاگین باشه ممنون میشم 🙂
    ممنون میشم اگر پاسخ به ایمیلم هم ارسال بشه.

    با سپاس

    • Reza Rad رضا راد ۲۷ اسفند ۱۳۹۶

      سلام این مشکل نیست . در واقع شما دارید سایت رو با http تست می کنید. اگر با https تست کنید این خطا رو نمیده

  25. کاربر مهمان ۸ اسفند ۱۳۹۶

    سلام خسته نباشید خدمت تیم فوق العاده میهن وردپرس
    میخوام یه سایت مثل 1xiran.com
    بسازم . آیا میشه کاری کرد که هیچ وقت فیلتر نشه ؟
    این سایت که میگم اصلا فیلتر نمیشه

  26. U10456 ۲۷ دی ۱۳۹۶

    سلام. بنده هیچ خطای 404 در سایتم نیست ولی گوگل بهم خطا نشون میده ! با افزونه ها و سایت های مختلفی تست کردم و هیچ خطای 404 موجود نبود. راه حل چیه ؟ ممنون میشم کمک کنید.

    • U9864 ۲۸ دی ۱۳۹۶

      از بخش وبمستره افزونه یواست سئو پریمیوم می توانید این لینک های خطا را دیده و آدرس آن را فیکس کنید.
      بعد از فیکس کردن می بایست وارد کنسول وبمتر شوبد و به گوگل را از تغییرات لینک ها با خبر کنید.

  27. U6192 ۲۷ آذر ۱۳۹۶

    با سلام
    بر روی دامنه ssl نصب کردم، خوب بود تا اینکه برای تنظیمات CDN از cloudflare استفاده کردم و نیم سرورها را تغیر دادم
    الان سایت با ssl بالا نمیاد، اگر راه حلی برای این مشکل دارید بگید و اگر ندارید
    میخوام آدرس سایت را از https به http ریدایرکت کنم، کدهای زیادی استفاده کردم و جواب نداد

  28. کاربر مهمان ۲۸ آبان ۱۳۹۶

    با سلام
    من به پیشنهاد شما افزونه Redirections رو ریختم برای حل مشکل گوگل وبمستر Not found 220 عدد صفحه
    اول اینکه خیلی مفید بود و دیدم چقدر ارور داره روی سایتم میاد
    ولی هنوز حل نشده موضوع البته من از wprocket هم استفاده میکنم
    با تشکر

  29. U6192 ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

    سلامی گرم به همگی
    در افزونه سئو خطا های 404 رو ریدایرکت میکنم به صفحه اصلی سایت و تیک گزینه
    “علامت گذاری به عنوان اصلاح شده در Google Search Console” رو هم میزنم
    ولی در خطاهای بعدی که میاد هنگام ریدارکت میگه:
    یک مسیر بازگشتنی از قبل برای این آدرس وجود دارد
    2. آیا همه خطاها به صفحه اصلی ریدارکت بشن گوگل ناراحت نمیشه

    • Reza Rad رضا راد ۲۹ شهریور ۱۳۹۶

      سلام
      چ.ن قبلا ریدایرکت کردید این خطا میاد. در مورد سوال ۲ سعی کنید تعداد زیاد نشه

  30. کاربر مهمان ۳۰ خرداد ۱۳۹۶
  31. کاربر مهمان ۷ خرداد ۱۳۹۶

    سلاموقت بخیرمیخواستم ارور های Not found گوگل وبمستر سایتم رو بگیرمبا کدوم افزونه میشه ؟این افزونه انتقال به ۳۰۱ میده ؟ ( منظورم انتقال دائمی هست )

  32. کاربر مهمان ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶

    سلام خسته نباشید من الان صفحه اول سایتمو ریدایرکت کردم به یه صفحه دیگه ولی اون ادرس جدیده تو گوگل ایندکس نمیشه برای کلمه کلیدیم مشکل چیه؟