تغییر دامنه سایت و تغییر دامنه در وردپرس بدون از دست رفتن رتبه سئو

3.9 / 5. تعداد رای: 25

تغییر دامنه سایت و تغییر دامنه در وردپرس بدون از دست رفتن رتبه سئو

ممکن است شما به هر دلیلی قصد داشته باشید که نام سایت خود را تغییر دهید. شاید شما دوست داشته باشید سایت Mihanwp.com را به Mihanwordpress.com تغییر دهید. یعنی اگر کسی Mihanwp.com را باز کرد، بلافاصله به آدرس Mihanwordpress.com با کمترین افت ازنظر گوگل منتقل شود. برای تغییر دامنه سایت بدون افت سئو چه باید کرد؟

امروز می‌خواهیم در این مقاله چگونگی تغییر آدرس سایت وردپرسی را به شما عزیزان آموزش بدهیم. با خواندن این مقاله شما قادر هستید دامنه سایت خود را به‌راحتی عوض کنید. پس پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

تغییر آدرس دامنه ممکن است برای شما مشکلاتی را پدید آورد که در این مقاله سعی بر آن است که این مشکلات را به حداقل برسانیم. انجام این کار بسیار آسان است و شما قادر هستید این کار را بدون نیاز به نصب هیچ افزونه‌ای انجام دهید.

دامنه چیست و چطور باید آدرس سایت را تغییر دهیم؟

دامنه درواقع همان آدرس سایت شما می‌باشد. کاربران در فضای مجازی می‌توانند به‌واسطه دامنه به سایت شما دسترسی داشته باشند. به‌وسیله دامنه شما می‌توانید نوع فعالیت خود را به کاربران نشان دهید. یک دامنه می‌تواند شامل مواردی چون ساب دامنه، پروتکل، نام دامنه و… باشد.

در نظر داشته باشید که یکی از مهم‌ترین نکاتی که در رابطه با دامنه باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشید نام دامنه است. از آنجایی که شما برند خود را توسط دامنه خود به کاربران معرفی می‌کنید؛ باید در انتخاب آن نهایت دقت را داشته باشید. نام دامنه شما باید به نحوی باشد که به‌راحتی در ذهن کاربران سپرده شود و همچنین تکراری نباشد. بسیاری از موارد دیگر در انتخاب دامنه مهم است که شما می‌توانید جهت مطالعه آن مقاله دامنه چیست و چگونه کار می‌کند را مطالعه بفرمایید.

تاثیر تغییر دامنه سایت در سئو

زمانی که شما شروع به فعالیت در سایت خود می‌کنید، این سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو صاحب اعتبار می‌شود. حال اگر شما بخواهید دامنه سایت خود را عوض کنید باعث می‌شوید این اعتبار در بین کاربران و موتورهای جستجو کم شود. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا جایی که امکان دارد آدرس دامنه خود را عوض نکنید؛ اما درصورتی‌که شما ناچار به تغییر آدرس سایت خود هستید باید حتماً کد ریدایرکت 301 را در فایل htaccess. دامنه قبلی خود قرار دهید.

به‌این‌ترتیب کاربرانی که به آدرس دامنه قبلی شما مراجعه می‌کنند به آدرس جدید ریدایرکت می‌شوند و شما کاربران و بازدیدکنندگان سایت خود را از دست نمی‌دهید. اگر شما به این نکته توجه نکنید باعث می‌شوید سایتتان قدرت و اعتبار پیشین خود را از دست بدهد. که این موضوع بر روی روند و پیشرفت سایت شما تأثیر بدی می‌گذارد. این موضوع در آینده بر کسب‌وکار شما نیز تأثیر منفی می‌گذارد و آینده شغلی شما را به خطر می‌اندازد.

عوض کردن نام سایتتان باید کاملاً اصولی انجام شود و شما باید تمام جوانب و اصول را در هنگام عوض کردن نام دامنه سایت خود در نظر بگیرید. این کار ممکن است سبب شود شما کاربران سایت خود را از دست دهید. از همه مهم‌تر اینکه عوض کردن نام دامنه بدون ریدایرکت کردن باعث می‌شود سئو سایت شما به شدن پایین آمده و سایت شما مانند یک سایت تازه تأسیس تلقی شود.

شما باید URL های قدیمی سایت را به URL های جدید هدایت کنید. توجه داشته باشید که این کار باید به‌درستی انجام شود تا تأثیر بدی بر روی سئو سایت شما نگذارد. شما باید URL های سایت خود را از طریق ریدایرکت 301 به URL های آدرس جدید سایت خود هدایت کنید.

تغییر دامنه در وردپرس

طبق روشی که به شما آموزش می‌دهیم شما قادر هستید تمامی کاربران را به آدرس جدید سایت خود هدایت کنید. البته توجه داشته باشید که برای انجام این کار باید تمام مراحل ذکرشده در این مقاله را به‌دقت انجام دهید.

قبل از هر اقدامی به شما توصیه می‌کنیم از تمامی اطلاعات موجود در سایت خود بک آپ تهیه نمایید. به این صورت هیچ‌گونه نگرانی بابت اطلاعات سایت خود نخواهید داشت و می‌توانید با خیال راحت این کار را به‌پایان برسانید. پشتیبان گیری باید هم از سایت و هم از اطلاعات موجود در دیتابیس شما باشد. پس از انجام این کار شما امکان این را دارید که اطلاعات جدید را به هاست جدید منتقل کنید.

اتصال دامنه جدید به هاست

ابتدا شما باید از قسمت Aliases دامنه جدید را که Mihanwordpress.com نام دارد ثبت کنید.

سپس وارد سی پنل شوید و روی Aliases domain کلیک کنید:

تصویر بخش Aliases

نکته: توجه داشته باشید برای آلیاسس دامین کردن یک دامنه به سی پنل، باید حتماً از قبل دی ان اس های هاست را روی دامنه جدید ست کرده باشید. تنظیم شدن دی ان اس ها روی سایت شما تقریباً 24 ساعت طول می‌کشد.

پس از تکمیل فرم Aliases domain می‌‌‌‌‌توانید دامنه را به هاست خود اضافه کنید.

ریدایرکت ادرس‌ها به دامنه جدید

بعد از Aliases دامنه باید دامنه قدیمی را به دامنه جدید ریدایرکت کنید. برای این کار فایل htaccess سایت را بازکرده و کد زیر را در انتهای آن قرار دهید.

Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^OLDDOMAIN\.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://NEWDOMAIN.com [R=301,L]

در کد بالا به جای OLDDOMAIN دامنه قدیمی و به جای NEWDOMAIN آدرس دامنه جدید خود را وارد کنید.

تغییر ادرس وردپرس

اکنون تنها کافی است به پنل مدیریت وردپرس خود بروید. از بخش تنظیمات > عمومی، آدرس سایت را به ادرس جدید تغییر دهید.

تغییر دامنه در وردپرس
تغییر دامنه در وردپرس

بعد از ذخیره تنظیمات، سایت شما از دسترس خارج شده و باید با دامنه جدید اطلاعات سایت را مشاهده کنید.

اگر به پنل وردپرس دسترسی ندارید به پنل هاستینگ خود رفته، و از بخش databases >> phpmyadmin دیتابیس خود را انتخاب کنید؛ و در زیر آن به دنبال گزینه‌ای بنام wp_options بگردید و پس از انتخاب در بخش Option_value آدرس سایتتان را به دامنه جدید تغییر دهید.

اکنون در این مرحله شما موفق شدید که نشانی سایت خود را در دیتابیس وردپرس تغییر دهید.

در مرحله بعدی شما باید این تغییرات را حتما به گوگل اطلاع دهید.

برای انجام این کار کافی است وارد پنل Google Search Console شده، و دامنه جدید سایتتان را در گوگل ثبت کنید.

بعد از ثبت دامنه وارد پنل دامنه قدیمی شوید. سپس روی تنظیمات یا همان Setting کلیک کنید. از منوی تنظیمات روی Change Website Address کلیک کرده و آدرس جدید را به گوگل معرفی کنید.

changeaddress

ضمناً برای تغییر کلمات و عبارات قبلی از جستجو و جایگزینی کلمات در مطالب وردپرس استفاده کنید. این مورد برای تغییر نام سایت شما بکار می‌رود. مثلاً اگر اسم سایت قدیمی شما میهن وردپرس بوده و سایت جدیدتان میهن وب است، می‌توانید کلمه میهن وردپرس را در تمامی مطالب سایتتان به میهن وب تغییر دهید.

موفق باشید.

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. U313365 ۳ فروردین ۱۴۰۳

    این مشکل بنده با کدی که در آموزش دیگه بود حل شد

  2. U313365 ۲ فروردین ۱۴۰۳

    یعنی با زدن ورود از این آدرس
    localhost /wp- login.PHP
    به این آدرس
    mydomain/wp-login.php
    منتقل میشه

  3. U313365 ۲ فروردین ۱۴۰۳

    سلام بنده از سی پنل و پایگاه داده سایتم بکاپ گرفتم و روی لوکال هاست باز کردم وقتی که می‌خوام اطلاعات ورود سایت رو در لوکال هاست وارد کنم متأسفانه به دامنه‌ای که روی سایت اصلیم بوده منتقل میشه که اون دامنه در دسترس نیست چطور می‌تونم دامنه رو از اطلاعات سایت بردارم که با لوکال هاست باز بشه

  4. U336131 ۱۱ دی ۱۴۰۲

    مورد دیگری که میخواهم بپرسم اینه که:
    شما در متن این مقاله فرمودین که عوض کردن نام دامنه بدون ریدایرکت کردن موجب افت سئو شده و انگار سایت تازه تاسیس میشه. حالا اگر من بخواهم نام دامنه سایتم را عوض کنم بدون اینکه ریدایرکت کنم و همچنین قسمت Aliases (پارک دامنه) را انجام ندهم، چکار باید بکنم؟ از کدام مراحل این مقاله باید استفاده کنم؟
    (یعنی میخواهم دامنه قبلی کلا حذف بشه و با دامنه جدید سایت بالا بیاد و مثل یک سایت تازه تاسیس بشه، اما محتواها باقی بماند)

  5. U336131 ۱۱ دی ۱۴۰۲

    سلام.
    من یه سایت ir دارم که الان میخواهم یک نام دامنه جدید (که TLD آن هم ir هست) در کنار آن بیارم. اما دو تا نکته ای که وجود داره اینه که:
    اول: دامنه ir اولی چند ماه دیگه اعتبارش تمام میشه و من نمیخوام که تمدیدش کنم.
    دوم: میخواهم این نامه دامنه جدید به عنوان آدرس اصلی سایت باشه و موقتا تا زمانی که اعتبار دامنه اولی تمام میشه، دامنه اولی ریدایرکت بشه روی این دامنه جدید.
    مطالب این مقاله را من خوندم اما متوجه نشدم که با مطالب این مقاله میتونم این کاری که گفتم را انجام بدهم یا خیر؟
    و در کل آیا دنبال این کاری که گفتم باشم بهتر هستش یا اینکه روی این دامنه جدید یه سایت جدید بالا بیارم بهتره؟

  6. U314952 ۲۳ مهر ۱۴۰۲

    سلام مهندس جان.
    دامنه سایت فیلم من ظاهرا به دلیل هشدار متعدد DMCA پنالتی شده. به صورت که لینک های مطالب در گوگل ایندکس میشه ولی وقتی عنوان اون مطلب رو در گوگل سرچ میکنم ، لینک اون مطلب در 100 صفحه گوگل پیدا نمیشه و برای اکثر مطالبم این اتفاق افتاده. آیا شما پنالتی شدن سایت رو تایید میکنید؟؟؟ توی سرچ کنسول هیچ پیغامی دریافت نکردم در بخش manual action هم همینطور تیک سبز خورده. هیچ ایمیل و اخطاری هم از سمت گوگل دریافت نکردم. (اگر در این مورد میتونید بیشتر کمکم کنید لطفا ایمیل بزنید بهم)
    خب حالا به نظر شما درسته که من دامنه ای که پنالتی شده رو ریدایرکت کنم به دامنه جدید و دامنه جدید رو در سرچ کنسول ثبت کنم؟؟ یا مشکل ایجاد میکنه برای دامنه جدید؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۳ مهر ۱۴۰۲

      سلام بله پنالتی به دلیل کپی رایت. در هر صورت باید صفحات دارای مشکل کپی رایت رو حذف کنید راه دیگری نداره دامین جدید هم بسازید باز پنالتی میشه.

      • U314952 ۲۳ مهر ۱۴۰۲

        سلام مجدد.
        اگر بتونم کاری بکنم که روی دامنه جدید دیگه سایت برای خارج از ایران باز نشه از طرفی فقط ربات های گوگل دسترسی داشته باشن که شرکت های خارجی نتونن شکایت dmca بکنن ولی بخاطر انتقال اعتبار دامنه قبلی، دامنه قدیمی رو به دامنه جدید ریدایرکت کنم و در سرچ کنسول هم ثبت کنم ممکنه بازم پنالتی بشم؟
        خواهشا اگر با پرداخت هزینه میتونید بهم در مورد بستن ای پی های خارجی و باز گذاشتن دسترسی ربات های گوگل بهم کمک کنید بهتون ایمیل بزنم خیلی مستاصل هستم. خواهشا بهم کمک کنید.

        • Reza Rad رضا راد ۲۴ مهر ۱۴۰۲

          سلام میشه ولی دردسرهای زیادی داره پیدا کردن ای پی و delist کردن اونها. متاسفانه چون این قضیه خلاف قوانین کپی رایت هست و همچنین به دلیل کمبود وقت، فرصت نمی‌کنم توی این مورد به صورت ایمیلی در خدمت شما باشم.

  7. U325608 ۷ مرداد ۱۴۰۲

    سلام و عرض ادب. بسیار سپاسگزارم از مطالب اموزشی عالی سایت تان
    من یک دامنه و سایت فروشگاهی حدود یک سال دارم شامل حدود بیست محصول و ولی رتبه سئو ندارم . میخواهم نام دامنه را تغییر دهم . آیا از این روش استفاده کنم ؟ ریدایرکت سرعت سایت را کم نمیکنه؟ امکان دارد که فقط از تنظیمات وردپرس ادرس سایت را و نام دیتا بیس را تغییر دهم؟

    • Reza Rad رضا راد ۹ مرداد ۱۴۰۲

      سلام سپاس. اگه رتبه ندارید که نیازی نیست. نه تاثیری تو سرعت نداره. بله میتونید چون ورودی خاصی ندارین

  8. U322034 ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

    سلام
    در دامنه سایتم آدرس به صورت https://www هست و من نمی خوام www باشه، چطور می تونم حذفش کنم ؟
    در تنظیمات بخش عمومی هم رفتم ولی نشانی وردپرس و سایت با هم فعال نیست که تغییرشون بدم و فقط نشانی سایت رو می شه تغییر داد

  9. U43780 ۲۶ مهر ۱۴۰۰

    سلام وقتتون بخیر. من از هر راهی که ممکن بود رفتم از phpmyadmin در بخش wp-option رفتم از طریق wp-config رفتم از بخش خود تنظیمات عمومی امتحان کردم ولی باز هم نمیشه. به محض اینکه ادرس سایت رو تغییر میدم دیگه سایت و پیشخوان بالا نمیاد و مینویسه This site can’t be reached لطفاااا راهنمایی کنید خیلی درگیرم

  10. U29481 ۵ مهر ۱۴۰۰

    سلام اگه دامنه قبلی رو به دامنه جدید ریدایرکت کنیم ممکنه تمامی افت رتبه های دامنه قبلی برای دامنه جدید اتفاق بیفته ؟

  11. U29481 ۳ مهر ۱۴۰۰

    سلام ممنون از مطالب خوبتون
    من میخوام دامنه سایت رو عوض کنم و قصد ندارم
    دامنه قبلی رو به دامنه جدید ریدایرکت کنم برای همین ارور 404 روی
    دامنه قبلی ایجاد میشه و ایا گوگل متوجه میشه که این اتفاق افتاده و برای دامنه جدید
    افت رتبه اتفاق بیفته ؟

  12. U43038 ۲۴ شهریور ۱۴۰۰

    سلام من wp_option را در دیتابیس پیدا نمی کنم

  13. U25109 ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام وقتتون بخیر . ممنونم از مطلب بسیار مفیدتون . تمام مراحل رو انجام دادم اما از طریق گوگل وقتی که روی لینک های دامنه قبلی کلیک میکنم سایت بجای ریدایرکت ، با همون دامنه قبلی و بصورت ناقص باز میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید

    • Reza Rad رضا راد ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

      درود بر شما سپاس. تغییرات htaccess رو بررسی کنید اگر عمل نکرد از هاست بخواید بررسی کنند.

      • U25109 ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

        استاد من تمام مراحل رو چک کردم . همه چی درسته. اما فقط صفحه اصلی به دامنه جدید ریدایرکت میشه. چطور میتونم تمامی لینک ها رو به دامنه جدید ریدایرکت کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

  14. U38026 ۲۹ اسفند ۱۳۹۹

    سلام. سپاس بابت توضیحات خوبتون.
    سایت ما قبلاً روی دامنه ir بود و cdn کلودفلر استفاده میکردیم.
    اخیراً دامنه سایت رو به com تغییر دادیم. یعنی دامنه ir رو پارک کردیم و طبق آموزش شما ریدایرکت به دامنه اصلی com انجام دادیم.
    دو تا سوال داشتم:
    1- با توجه به اینکه الان هر دو دامنه روی کلودفلر فعال هست، آیا مشکلی ممکنه پیش بیاد از لحاظ سرعت و…؟ به نظرتون dns دامنه ir روی dns هاست تنظیم بشه یا همین حالت بمونه؟
    2- از افزونه better search replace استفاده کردم و الان تمام لینکهای داخل سایت بصورت com هست و با کلیک روی محصولات یا لینکها، صفحات از دامنه com باز میشه و مشکلی نیست. اما وقتی لینک محصولات یا مطالب وبلاگ رو بصورت ir مینویسم، ریدایرکت نمیشه و با همون دامنه ir باز میشه و البته فونت اصلی سایت (ایران سنس) رو هم نمیاره و با فونت Arial بالا میاد. گوگل هم این موضوع رو موقع ثبت تغییر فایل ایراد گرفت و میگه بعضی صفحات درست ریدایرکت نشده. اصلاً چطور ممکنه که یک صفحه با هر دو دامنه بالا بیاد، در صورتی که دامنه ir پارک هست. فقط در حالتی که فقط آدرس دامنه رو با ir مینویسم (http://mysite.ir)، صفحه اصلی سایت ریدایرکت میشه به com. کش کلودفلر و لایت اسپید هم پاک کردم. به نظرتون مشکل از چیه؟

    • Reza Rad رضا راد ۲۹ اسفند ۱۳۹۹

      درود بر شما
      ۱. خیر مشکلی نداره فعلا با دامنه‌های IR و تصمیم با شماست
      ۲. طبق آموزش بالا تمام آدرس‌ها را به دات کام ریدایرکت نمایید.

      • U38026 ۲ فروردین ۱۴۰۰

        سپاس از پاسخ شما.
        طبق آموزشها، دامنه ir رو آلیاس کردیم و ریدایرکت 301 هم انجام دادیم از طریق htaccess
        سایت بالا میاد با دامنه جدید و ریدایرکت میشه.
        ولی وقتی سایت اصلی رو باز میکنیم، سایت کامل باز میشه ولی یکی از فونتهای سایت بالا نمیاد و آیکونهای منو، خرید و … نشون داده نمیشه. با سایت webpagetest.org تست کردم، از بین 141 ریکوئست برای لود سایت، فقط 3 تا مربوط به دامنه ir هست. یعنی کد ریدایرکت 301 در htaccess روی این 3 تا لینک جواب نمیده!
        متاسفانه پشتیبانی ایران سرور هم میگه به برنامه نویس بگو، مشکل از سمت ما و کش و اینجور چیزا نیست. دیتابیس هم بررسی کردم، لینک ir نداریم اصلاً. لطفاً راهنمایی میکنید که مشکل از کجاست؟ واقعاً از کد هست؟ اگر با ریدایرکت میشه حلش کرد، با چه کدی در htaccess میتونم این لینک رو به لینک کام ریدایرکت کنم؟

        • Reza Rad رضا راد ۳ فروردین ۱۴۰۰

          سلام باید برنامه‌نویسی سایت خود را بررسی کنید و ببینید چرا این فونت‌ها در دامنه ir لود میشه. برطرف کنید. همه آدرس‌ها رو نباید با htaccess ریدایرکت کنید.

          • U38026 ۴ فروردین ۱۴۰۰

            ممنون از پاسخ شما. با راهنمایی شما بیخیال ریدایرکت شدم. راه حل خیلی ساده بود. تنظیمات قالب سایت رو باز کردم و بدون هیچ تغییری ذخیره تنظیمات رو زدم. مشکل حل شد. 3 روز درگیر همین بودم. کل دیتابیس و کدهای سایت رو بررسی کرده بودم :دی
            اینجا نوشتم که شاید یک روزی به درد کسی بخوره.

            • U312903 ۱۳ فروردین ۱۴۰۱

              آقا جان جدت بگو دقیقا چیکار کردی
              یک هفته ست کلافه شدم و نمیخوام با ریدایرکت سرعت رو بیارم پایین

  15. U35595 ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

    با سلام
    بنده سایت و قالب را از ابتدا بر روی دامنه اصلی بالا آورده ام
    1. از آن جهت که ابتدا سایت را بر روی لوکال هاست طراحی نکرده ام و تا آماده سازی نهایی روزانه بر روی سایت تغییرات انجام
    می‌دهم آیا از لحاظ افت سئو بر روی سئو سایت تاثیرگذار هست؟
    با تشکر

    • Reza Rad رضا راد ۲۰ اسفند ۱۳۹۹

      درود بر شما
      بله حتما از بخش تنظیمات گزینه از موتورهای جستجو درخواست کن محتوای سایت را ثبت نکنند را فعال کنید.

  16. U19207 ۱۳ اسفند ۱۳۹۹

    سلام
    من یه وب سایت میخام راه بندازم. یک دامنه ثبت کرده بودم. هنوز دسترسی رباتهای گوگل رو در قسمت تنظیمات، خواندن پیشخوان باز نکردم. حالا میخام نام دامنه و وب سایت رو عوض کنم. همه مراحلی رو که فرمودید باید انجام بدم ؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  17. U7973 ۱۷ بهمن ۱۳۹۹

    سلام من یک سایت وردپرسی رو از روی یک هاست بردم روی یک هاست دیگه و دامینش هم عوض کردم ی مشکل خوردم اینه که بعضی از لگو ها و عکس ها و بعضی لینک ها هنوز با لینک دامین قبلیه آدرس دهی شدن و چون اون لینک دیگه وجود نداره نمایش داده نمیشه و طبیعتا میخوام تمام لینکام با این دامین جدیده تغییر کنه در صورتی ک تمام موارد بالا رو ک گفتین رعایت کردم اما چنین مشکلی دارم لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنین خیلی ممنون

    • Reza Rad رضا راد ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

      سلام توی سایت سرچ بفرمایید جستجو و جایگزینی کلمات در وردپرس یه آموزش برای این مورد داریم.

    • U311583 ۷ خرداد ۱۴۰۱

      سلام من یک هفته هست که دامنه سایتم رو تغییر دادم و تقریبا بیشتر مطالبم جایگزین شدن توی گوگل ولی یک مشکلی برام پیش اومده پست های جدیدم که توی گوگل مینویسم ایندکس میشن ولی توی گوگل نمایش داده نمیشن مثلا اگر url اون رو یا با site: اون رو توی گوگل سرچ کنم هستش و مشکلی نداره ولی وقتی عنوان رو نوشته رو توی گوگل سرچ میکنم اصلی خبری نیست توی هیچ صفحه ای از سرچ وجود نداره چه علتی برای این مشکل وجود داره؟؟؟

  18. U19945 ۱ بهمن ۱۳۹۹

    با سلام
    با توجه به اینکه جدیدا اکثر شرکت هایی که ارائه کننده دامین و هاستینگ هستند در طی ایمیلی به کاربران خود گفته اند که امکان اختلال یا قطعی در دامنه های .comبه خاطر تحریمات هست.و اعلام کردند که حتما یک دامنه .irداشته باشیم که بتوان به آن فوروارد کرد.با توجه به این موضوع میخواستم از شما بپرسم راهکاری دارید برای حل این مورد ?
    و اینکه اگر کسی سایت example.com را وارد کرد و اگر بخواد به example.irانتقال پیدا کنه باید این روندی که آموزش دادید را انجام دهیم؟

    • Reza Rad رضا راد ۱ بهمن ۱۳۹۹

      درود بر شما تنها راه این هست که دامنه را با اطلاعات غیر ایرانی در سایت های غیر ایرانی ثبت کنیم. البته بستگی به شرایط تحریم داره اما کم پیش میاد دامنه رو روی یک کشور خاص تحریم کنند. ۲. بله دقیقا همین مسیر

  19. U16309 ۲۴ فروردین ۱۳۹۹

    سلام. برای تغیر دادن دامنه example.ir به example.com نیازی نیست که هاست جدید بگیریم؟ یعنی رو هاست همون دامنه دات آی آر این کار انجام میشه؟
    من این طوری متوجه شدم که اول باید دامنه رو پارک کنیم رو هاست قبلی و سپس بیام ریدایرکت ها رو تو فایل htaccess قرار بدیم. درست متوجه شدم؟
    لطفا راهنمایی کنید. یه هفتس درگیر یه دامنه عوض کردنم.

  20. U12446 ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

    سلام وقتتون به خير
    من يه سايت با دامنه ی ir دارم ميخوام به com تغييرش بدم من هم بايد تمام اين مراحل رو انجام بدم؟
    چون ميخوام هم ir هم com فعال باشه و کاربر هر کدوم رو زد به سايت منتقل بشه ولی ميخوام com رو ببينه

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۸ فروردین ۱۳۹۹

      سلام
      بله باید مراحل تغییر دامنه رو انجام بدید. اگر الان اطلاعات روی دامنه دات کام هست فقط کافیه دات ای ار رو پارک کنید

  21. کاربر مهمان ۵ بهمن ۱۳۹۸

    ببخشید ی سوال من رو سایتم تو ورد پرس یه هاستی دارم روش هرچی نصب میکنم فضا کم نمیاره رفتم یروز نگاه کردم دیدم نوشته هاست نامحدود
    یعنی اینی که خریدم دیگه تموم نمیشه ؟

  22. U9570 ۱۶ مرداد ۱۳۹۸

    استاد دلیل اینکه بعد از تغییر آدرس عکس ها باز نمیشه چیه؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۶ مرداد ۱۳۹۸

      سلام
      اطلاعات آدرس توی دیتابیس شما ذخیره میشه با تغییر آدرس سایت اطلاعات دیتابیس شما بر اساس سایت جدید تغییر نکردن.باید اطلاعات توی دیتابیس هم تغییر بدید.لطفا از یک وردپرس کار کمک بگیرید و قبل از هرکاری یک بک آپ از دیتابیس هم تهیه بفرمایید