سایت برتر

از من بپرس – هر سوالی دارید از میهن وردپرس بپرسید!

  • بروز‌رسانی‌شده در

سلام به شما همراهان میهن وردپرسی!

همیشه سوالاتی از طریق فرم تماس با ما ٬ نظرات ٬ تماس های تلفنی ٬ صفحه اینستاگرام و خلاصه از هر طریقی که فکرش را کنید برای ما ارسال می‌شود و علی رغم میل باطنی! قادر به پاسخگویی به این سوالات نیستیم. چون حجم سوالات کمی زیاد است و از طرفی دیگه قصد داریم بهترین پشتیبانی را به خریداران محصولات سایت ارائه کنیم.

خب برای اینکه دوستان وردپرسی از این بابت از ما ناراحت نباشند تصمیم گرفتیم بخش از من بپرس را راه اندازی کنیم که در این بخش سوالات شما را جمع آوری کنیم و در یک ویدیوی چند دقیقه ای پاسخ سوالات شما عزیزان را در تلویزیون وردپرس منتشر کنیم. با این روش نه سوالی بی پاسخ خواهد ماند و نه وقت زیادی از ما برای پاسخگویی به سوالات گرفته می‌شود.

چطور بپرسم؟

پس همین الان هر سوالی دارید از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید. در خبرنامه ایمیلی یا کانال تلگرام میهن وردپرس عضو شوید و منتظر انتشار پاسخ سوالهای خود در تلویزیون وردپرس باشید.

نکته: لطفا سوالات مربوط به کد نویسی یا قالب سایت خاص ارسال نفرمایید. سوالاتی پاسخ داده می‌شود که عمومی باشند در مورد: وردپرس ٬ سئو ٬ بازاریابی اینترنتی و کسب و کار های اینترنتی!

[iphorm id=”4″ name=”از من بپرس”]

 

راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام میهن وردپرس عضو شوید.

نظر شما در این‌باره چیست؟

  1. U28279 ۲۷ خرداد ۱۴۰۰

    سلام وقت بخیر وقتی می خوام در وردپرس برای محصولات ویژگی بزنم در زیر قسمت نامک نوشته که “باید نامک انگلیسی باشد” می خواستم بدونم دلیلش چیه
    و اگر مشکلی از (بابت سئو و..) بعدا پیش نیاد من فارسی بزنم

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما به خاطر فیلتر ها هست. باید انگلیسی باشه تا جی کوئری خوب اجرا بشه

  2. U40661 ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

    با سلام . در وردپرس وقتی یک نقش مثلا نویسند به کاربر داده می شود اون کاربر میتونه مطلب ارسال کنه . آیا راهی هست کاربر وقتی داره مطلب رو روی سایت قرار میده نتونه سایت و زمان ارسال رو تغییر بده ( همون که بالای انتشار پست هست ) حالت عادی زمان ارسال پست با زمان جاری یکیه ولی ممکنه کاربر یک مطلب رو ارسال کنه و زمان 8 ساعت پیش رو تنظیم کنه
    ممنون ازشما

  3. U40606 ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    یک سایت فروش دوره های آموزشی (محصول دانلودی) که فایل های اون در پیکوفایل آپلود شدن و نوع دانلود هم ریدایرکت هست

    با مشکل زیر مواجه شده
    به این صورت که :

    کاربران بعد از خرید دوره به لینک های دانلود دسترسی دارن و چند فایل هم میتونن دانلود کنن

    ولی بعدا با ارور (پیوند دانلود نادرست است . رفتن به فروشگاه) برمیخورن .

    همه ی لینک های دانلود هم تست شده و درست هستن

    راه حل هایی هم که در سایت های معتبر ارائه شده انجام شده ولی مشکل هنوز هم هست .

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۲۲ خرداد ۱۴۰۰

      سلام منظور شما این هست که همون لینک بعد از چند ساعت غیرفعال میشه؟ اگر بله طبیعی هست.

  4. U37568 ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    لطفا افزونه رو معرفی کنید که بشه سبک آن حالت پرداخت عوارض شهرداری باشه که فرد با وارد کردن کد ملک خود اطلاعات ایشان بالا بیاره و با دیدن مبلغ عوارض خود از طریق درگاه شروع به پرداخت نماید.

  5. U40464 ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    یه مشکلی پیش اومده که اصلا نمی دونم چجوری باید حلش کنم!
    سایت با اینترنت همراه اول باز نمیشه !!!
    راهنمایی لازم دارم

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

      درود
      چه اروری دریافت میکنید؟

      • U40464 ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

        با چندین دستگاه و اینترنت چک کردم ، فقط با اینترنت همراه اوله که روی هیچ دستگاهی بالا نمیاد به هاست تیکت زدم این جواب رو دادن “” این موارد زیر ساختی است و در سطح هاستینگ قابل پیگیری نمی باشد.راهکار قابل استفاده که ممکن است برای شما کارساز باشد استفاده از cdn کلود فلر می باشد.””
        خواهشا یه راهکاری یه کلمه کیلیدی که من درموردش بتونم جست و جو کنم رو لطف کنید بگید چون اصلا نمی دونم این مشکل از کجاس و چجوری باید دونبال راه حلش بگردم.
        یه نکته این که من افزونه امنیت کامل وردپرس رو نصب کردم و الان غیر فعاله

        • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

          درود بر شما این مشکل توسط شما قابل حل نیست یا باید cdn استفاده کنید یا هاست رو تغییر بدید که روش دوم رو پیشنهاد می‌کنم.

  6. U30533 ۱۸ خرداد ۱۴۰۰

    سلام وقت بخیر
    برای سایت من این اخطار بروزرسانی اومده (سایت شما یک نسخه ناامن PHP (7.2.34) را اجرا می‌کند، که باید به‌روزرسانی شود.)
    میشه برای این بروزرسانی راهنمایی بفرمایید؟

  7. U40416 ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

    سلام، وقت بخیر
    من یه قالب رو با بوت استرپ طراحی کردم، می خوام از اون به عنوان page template استفاده کنم فقط برای یک صفحه
    توضیحات کلی: یه صفحه با قالب و استایل کاملا مجزا از سایت اصلی
    الان فایل های css قالب رو معرفی کردم و مشکلی نداره ولی فایل های js نتونستم معرفی کنم… ممنون میشم راهنمایی کنید
    کد:
    <script src="/account-page/js/jquery.min.js” type=”text/javascript”>
    <script src="/account-page/js/popper.js” type=”text/javascript”>
    <script src="/account-page/js/bootstrap.min.js” type=”text/javascript”>
    <script src="/account-page/js/main.js” type=”text/javascript”>

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما این فایل ها رو باید با استفاده از enqueue_script در فایل functions.php معرفی کنید.

      • U40416 ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

        درود بر شما، سپاس فراوان بابت پاسخ شما…
        با جستجو تو اینترنت تونستم این کد رو بنویسم :
        function my_theme_name_scripts() {
        if ( is_page_template( ‘test.php’ ) ) {
        wp_enqueue_script( ‘main’, get_template_directory_uri() . ‘/account-page/js/main.js’, array(‘jquery’), ‘1.0.0’, true );
        wp_enqueue_script( ‘popper’, get_template_directory_uri() . ‘/account-page/js/popper.js’, array(‘jquery’), ‘1.0.0’, true );
        wp_enqueue_script( ‘bootstrap’, get_template_directory_uri() . ‘/account-page/js/bootstrap.min.js’, array(‘jquery’), ‘1.0.0’, true );

        }
        }
        add_action( ‘wp_enqueue_scripts’, ‘my_theme_name_scripts’ );

        ولی نتیجه ایی نگرفتم… میشه کمکم کنید ممنون میشم

        • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۱۹ خرداد ۱۴۰۰

          درود بر شما این کد شرطی هست میگه اگر template صفحه test.php بود اینها رو لود کن باید شرط ها رو بردارید.

  8. U40405 ۱۶ خرداد ۱۴۰۰

    سلام وقت بخیر
    من محصولات دانلودی توی سایت دارم قبلا همه چیز درست بود
    ولی یه مدته که توی دانلود دچار مشکل میشن کاربرا
    روی حالت فقط تغییر مسیر میذارم، کلا فایل ها دانلود نمیشن
    روی حالت اجبار به دانلودها و X-Accel-Redirect که میذارم، یه سری فایل ها دانلود میشن یه سری ها نمیشن. تازه مشکل دیگه ای هم که تو این دو حالت داره اینه که موقع دانلود، مجموع حجم فایل رو نمیزنه و به جاش علامت سوال میاد و کاربر رو گیج میکنه
    ممنون میشم راهنماییم کنید چ کنم؟

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۱۷ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما حجم فایل طبیعیه چون داره بخش بخش فایل رو به کاربر میده توی این حالت. در مورد دانلود نشدن فایل ها به موارد زیادی مثل تنظیمات وب سرور یا سرعت و منابع هاست شما بستگی داره.

  9. U32987 ۱۳ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    Secure Connection Failed در مرورگر فایرفاکس را چگونه برطرف کنم؟
    سایتم در مرورگر فایرفاکس این خطا را داره!!!!

  10. U39592 ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    ببخشید من مشکلی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    ببینید من چند تا محصول رو با هم به صورت دسته جمعی دسته هاشو مشخص کردم بعد دیدم اشتباه دسته بندی کردم
    حالا می خواستم همهمشون رو
    با هم ویرایش کنم اما قسمت دسته بندی که میرم کنار او مواردیکه که اشتباه تیک زدم تیک نیست
    ولی اکر هرمحصول رو جدا جدا ویرایش کنم تیک اشتباه. هست
    راهنمایی بفرمایی چطوی همه رو باهم درست کنم
    با تشکر

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۱۱ خرداد ۱۴۰۰

      سلام جلوی هر دسته‌بندی روی تعداد کلیک کنید محصولات اون دسته بندی نمایش داده میشه

  11. U40130 ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

    سلام وقتتون بخیر
    ی سوال داشتم در مورد نمایش تصویر دسته ها در پیج اصلی
    من با پلاگین taxonomy image ، تصویر مربوط به هر دسته را آپلود کردم ولی اینکه چطوری تو پست های صفحه اصلی نمایش بدم اطلاعی ندارم
    میشه راهنماییم کنین ؟

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

      سلام وقت بخیر. بستگی به قالب شما داره. باید کدهای قالب رو ویرایش کنید.

  12. U32987 ۰۷ خرداد ۱۴۰۰

    سلام
    ایران اکسس چیست؟و همچنین
    تیکت زدم بهم گفتن
    سایت خود را بر روی کلودفلر قرار دهید و انتی دیداس را فعال کنید
    میتونید توضیح بدهید چیه و چطوریه؟

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۰۸ خرداد ۱۴۰۰

      سلام متوجه منظور شما از ایران اکسس نشدم. در مورد کلودفلیر یک وبسایت هست به نام cloudflare که باید ثبت نام و سرویسش رو فعال کنید روی سایتتون

  13. U39959 ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

    درود وقتتون بخیر.
    من از یک افزونه دسته‌بندی برای عکسهای ستیتم استفاده کردم. ۱۰ تا فولدر هم دارم.
    الان میخوام افزونه رو پاک کنم.
    اگه پاک کنم، تکلیف عکسهام چی میشه؟ پاک میشن؟ یا آیا اختلالی توی نمایششون در هر صفحه و برگه پیش میاد یا خیر؟

    بسیار سپاسگزارم

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما وقت بخیر. بستگی به افزونه داره حذف نمیکنه ولی ممکنه دیگه نمایششون نده. غیرفعال کنید اگر مشکلی پیش نیومد حذفش کنید.

  14. U29402 ۰۲ خرداد ۱۴۰۰

    با سلام
    من دنبال یک جوابی هستم که هرچی گشتم پیدا نکردم
    من میخواهم یک قالب اختصاصی وردپرس برای سایت خودم طراحی کنم
    یعنی طرحش رو در فتوشاپ بزنم و به کد تبدیلش کنم و بشه از وردپرس مدیریتش کرد
    برای اینکار من نمیدونم باید چه زبان های برنامه نویسی را یاد بگیریم
    میشه شما بفرمائید باید چه زبان هایی را یاد بگیریم ؟

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما
      نیاز هست که شما با css و html آشنایی داشته باشید.
      در دوره سایت برتر دقیقا این موارد آموزش داده شده

  15. U39895 ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام بر دوستان ببخشيد يه سوال داشتم تو بعضي از سايت ها ديدم براي خودت پيتزا درست ميكني و قيمتشم بر هست چيزاي كه انتخاب ميكني عوض ميشه چند مرحله اي هست ميخواستم بدونم اسم اين افزونه ها چيه
    نمونه سايت

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

      درود
      برای ساخت سایتی مشابه با لینکی که ارسال کردید شماباید قالب رو به صورت اختصاصی کدنویسی کنید

  16. U39592 ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام
    من روی یه سایت کار میکنم سایت از خودم نیست دسته بندی محصولات رو انجام دادم البته کامل نه
    بعد من به خاطر اینکه کارم سریعتر انجام بشه چون محصولات زیاد بود حدود 9 هزار تا اول سرچ میکردم محصول رو که محصولات شبیه هم به ترتیب قرار بگیره بعد از ویرایش دسته جمعی استفاده میکردم که سریعتر باشه
    چون اینجوری دسته بندی کردم و به ترتیب ص پیش نرفتم
    حالا متوجه نمیشم چه محصولاتی دسته بندی شده یا نه
    افزونه یا راه حلی شما می دونید که من استفاده کنم محصولات دسته بندی نشده رو زود پیدا کنم؟؟
    من می تونم ص به ص نگاه کنم ببینم چه محصولاتی دسته بندی شده یا نه؟ ولی 467 تا ص هست که این کار وقت گیر هست
    راهکار شما چیست؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکراز شما و همکارانتون

    • رضا حسینی راد رضا حسینی راد ۰۲ خرداد ۱۴۰۰

      درود بر شما خیر راهی نیست به جز سرچ کردن در سایت. راهکار خاصی نیست به جز نوشتن یک اسکریپت php بر اساس داده‌ها

  17. U39592 ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام من یه سوال پرسیدم دیروز همین جا ولی الان نیست؟؟

  18. U39822 ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام
    وقت بخیر
    ببخشید میخواستم منو آبشاری شرطی داشته باشم. چیزی شبیه به منو دانلود سنتر سایت nvidia
    که اول برند رو انتخاب میکنی. بعد یه منو جدید میاد که سری رو انتخاب کن. بعد منو جدید میاد که مدل رو بگو
    آخرش هم هرچی مربوط به اون مدل هست رو برای دانلود میاره

    با تشکر فراوان

  19. U39592 ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰

    سلام
    خدا قوت
    ببخشید من می خواستم آدرس سایت رو تغییر بدم
    لطفا منو راهنمایی بفرمایید
    با تشکر فراوان

  20. U39663 ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    با سلام و درود. من تازه سایتم رو راه اندازی کردم و می خوام پیوندهای یکتا رو از حالت ساده به نام نوشته تغییر بدم. ولی متاسفانه وقتی اینکارو می کنم فقط صفحه اصلی سایت باز میشه و وقتی رو لینک پست ها کلیک می کنم دوباره بر می گرده به صفحه اصلی و وارد صفحه پست نمیشه. قالب رو عوض کردم به پیشفرض وردپرس مشکل حل شد ولی نمی دونم کجای قالبم مشکل داره. قالب رو خودم طراحی کردم. لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

    • تیم پشتیبانی تیم پشتیبانی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

      درود
      ببینید این مشکل قطعا از سمت کدنویسی قالب شما هست. باید کدهای قالب بررسی بشه و مشکل برطرف بشه.

1 2 3 6 7 8 9
یک پیشنهاد خوب
اگر می‌خواهید وب‌سایت خود را اصولی مدیریت کنید، دوره جامع سایت برتر را از دست ندهید. اطلاعات بیشتر... ممنون. این پیام را ببند

اگر می‌خواهید وب‌سایت خود را اصولی مدیریت کنید، دوره جامع سایت برتر را از دست ندهید.

اطلاعات بیشتر...

تخفیف ۶۰ درصدی برای شرکت در دوره جامع سایت برتر ۲۰۲۱

فقط 0 روز و 0 ساعت و 0 دقیقه و 0 ثانیه