ورود با فیسبوک در وردپرس با افزونه Nextend Facebook Connect

0 / 5. تعداد رای: 0

ورود با فیسبوک در وردپرس با افزونه Nextend Facebook Connect

آیا شما هم وب‌سایتی دارید که بخش عضویت و ورود دارد؟ آیا می‌خواهید با اکانت فیسبوک خود وارد وردپرس شوید؟ در این مقاله ما به شما روش ورود با فیسبوک در وردپرس را نشان می‌دهیم.

زمانی که شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید باید بدانید که می‌توانید بی‌نهایت قابلیت به این سیستم اضافه کنید. همان‌طور که میدانید یکی از بخش‌های وردپرس صفحه ورود است و شما می‌توانید صفحه ورود تا طبق نظر خود سفارشی‌سازی کنید. امروز هم قصد داریم به شما یاد بدهیم که چگونه یک ویژگی جدید و پرکاربرد را به سایت خود اضافه کنید.

ورود با فیسبوک در وردپرس

شبکه‌های اجتماعی زیادی وجود دارند که کاربران زیادی در هرکدام از آنها عضو هستند. شما می‌توانید کاری کنید که کاربران بتوانند بدون اینکه در سایت شما ثبت‌نام کنند وارد سایت شما شده و از مطالب مختلف موجود در آن استفاده کنند. از میان این شبکه‌ها فیسبوک دارای مخاطبان بسیاری است و به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم نحوه افزودن ورود با فیسبوک را توسط یک افزونه وردپرس به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

چرا ورود با فیسبوک به سایت‌مان اضافه کنیم

امروزه وب‌سایت‌های زیادی را مشاهده می‌کنید که در بخش ورود سایت خودشان ورود با فیسبوک را نیز قرار داده‌اند و ممکن است شما هم بخواهید این کار را در وب‌سایت خود انجام دهید. همان‌طور که می‌دانید فیسبوک یک شبکه اجتماعی بسیار محبوب و پرطرفدار است و کاربران زیادی در این شبکه عضو هستند و به همین دلیل شما می‌توانید کاری کنید که کاربران بتوانند با همان اکانتی که در فیسبوک دارند بدون تکمیل فرایند ورود به سایت وارد سایت شوند.

در حالت کلی و به‌صورت پیش‌فرض برای اینکه کاربران بتوانند وارد سایت شما شوند باید یک فرم ثبت‌نام پرکرده و پس از عضویت وارد سایت شما شوند. اما در این میان برخی افراد از منتظر ماندن برای تأیید ایمیل و پر کردن فرم برای عضویت بیزارند و می‌خواهند که این فرایند سریع و با چند کلیک تمام شود. به همین دلیل است که اضافه کردن ورود با فیسبوک یک راه راحت برای کاربرانی است که می‌خواهند به‌راحتی در سایت ثبت‌نام کنند و برای کاربرانی که می‌خواهند به‌طور منظم در سایت ثبت‌نام کنند این راه ساده موجود است.

زمانی که شما این کار را انجام می‌دهید می‌توانید در زمان کاربر صرفه‌جویی کنید و کاربر تنها با چند کلیک می‌تواند وارد سایت شما شود و به همین دلیل است که می‌توانید تجربه کاربری خوبی را برای کاربران خود رقم بزنید. وردپرس با کدها و افزونه‌های زیادی سازگار است و به همین دلیل است که شما می‌توانید قابلیت‌های جدید و دلخواه خود را به‌راحتی به سایتتان اضافه کنید. شما می‌توانید خیلی راحت با یک افزونه و بدون اینکه حتی یک خط کد نویسی انجام دهید این ویژگی را به وب‌سایت خود اضافه کنید.

معرفی افزونه Nextend Facebook Connect

همان‌طور که گفتیم قصد داریم افزودن ورود با فیسبوک را با استفاده از یک پلاگین به شما آموزش دهیم. افزونه‌ای که برای انجام این کار قصد داریم به شما معرفی کنیم Nextend Facebook Connect نام دارد. این افزونه دارای یک رابط کاربری ساده است و شما می‌توانید خیلی راحت با آن کارکنید.

همچنین مزیت دیگر استفاده از این افزونه این است که کاملاً رایگان است و شما بدون اینکه مبلغی را پرداخت کنید می‌توانید آن را از مخزن وردپرس خود و یا از انتهای همین صفحه دریافت کنید. به دلیل کاربرد مفیدی که این پلاگین دارد توانسته است که تا الان بیشتر از 200 هزار نصب فعال در سایت‌های مختلف وردپرسی داشته باشد و بین مدیران وردپرسی بسیار محبوب است.

آموزش کار با افزونه Nextend Facebook Connect

اولین چیزی که نیاز است نصب و راه‌اندازی افزونه Nextend Facebook Connect می‌باشد. بنابراین از مسیر افزونه‌ها > افزودن وارد مخزن وردپرس خود شده و این افزونه را روی وب‌سایتتان نصب و فعال کنید.

نصب افزونه  Nextend Facebook Connect
نصب افزونه Nextend Facebook Connect

پس‌ازاینکه افزونه روی سایت شما نصب شد راهکار لازم رفتن به تنظیمات > Nextend FB Connect  برای پیکربندی افزونه است.

زمانی که شما وارد تنظیمات افزونه می‌شوید گزینه‌های مختلفی در آن وجود دارند که ما برای شما آنها را توضیح می‌دهیم.

تنظیمات افزونه Nextend Facebook Connect
تنظیمات افزونه Nextend Facebook Connect

Debug Mode: اگر می‌خواهید حالت اشکال‌زدایی را فعال کنید باید روی Enabled کلیک کنید.

Page For Register Flow: با استفاده از این گزینه می‌توانید تعیین کنید که این کار در چه صفحه‌ای انجام شود. می‌توانید از منو کشویی یک صفحه انتخاب کنید و از کد کوتاه [nextend_social_login_register_flow] دران استفاده کنید.

OAuth Redirect URI Proxy Page: می‌توانید یک صفحه جدید ایجاد کنید که اگر صفحه ورود در دسترس نبود کاربران به این صفحه ریدایرکت داده شوند.

Prevent External Redirect Overrides: با استفاده از این گزینه می‌توانید ریدایرکت‌های خارجی را غیرفعال کنید.

Default Redirect URL: توسط این گزینه می‌توانید آدرس پیش‌فرض ریدایرکت را تعیین کنید.

Fixed Redirect URL: در اینجا نیز آدرس ثابت برای ریدایرکت می‌توانید تعیین کنید.

Blacklisted Redirects: در این قسمت شما می‌توانید آدرس ریدایرکت‌هایی که می‌خواهید در لیست سیاه قرار بگیرند را وارد کنید. در اینجا باید هر آدرس در یک خط قرار بگیرد.

“Display Avatars In “All Media Items: این گزینه مربوط به نمایش آواتار است. طبق توضیحات افزونه فعال کردن این گزینه می‌تواند باعث افزایش سرعت بارگذاری در رسانه شود.

افزودن برنامه فیسبوک

برای اینکه شما این افزونه را فعال کنید نیاز دارید که توسط برنامه فیسبوک به افزونه متصل شوید. اگر شما از افزونه‌های دیگر برای افزودن فیسبوک استفاده می‌کنید، باید یک برنامه فیسبوک برای سایت خود ایجاد کنید. می‌توانید از ID و کلیدهای مخفی در تنظیمات استفاده کنید.

اگر برنامه فیسبوک ندارید، می‌توانید به‌صورت رایگان آن را ایجاد کنید. به‌راحتی به سایت توسعه‌دهنده فیسبوک رفته و روی لینک Add a New App در منوی My Apps کلیک کنید.

به‌نظر می‌رسد که پنجره از شما درمورد پلت فرم برنامه انتخابی سوال می‌کند. پس برای ادامه روی وب‌سایت کلیک کنید.

سپس شما نیاز دارید که برای برنامه مشخصات تهیه کنید. شما می‌توانید نام وب‌سایت خود را به‌عنوان نام برنامه استفاده کنید و برای ادامه روی دکمه Create App ID کلیک کنید.

در حال حاضر فیسبوک برنامه را برای شما ایجاد کرده است. سپس در صفحه بعد آدرس سایت خود را وارد کرده و روی دکمه NEXT  کلیک کنید.

تا اینجا شما با موفقیت فیسبوک خود را ایجاد کردید. شما می‌توانید داشبورد برنامه را در منوی My Apps ببینید. حتماً اطمینان حاصل کنید که App ID و App secret را از داشبورد کپی کرده‌اید. به Nextend Facebook در تنظیمات وردپرس برگشته و کلید App ID و App Secret را کپی کنید.

تبریک! حالا کاربران شما می‌توانند به‌راحتی با فیسبوک وارد شوند. اما اگر می‌خواهید ورود و عضویت منظم‌تری به همراه ورود با انواع شبکه اجتماعی داشته باشید پیشنهاد می‌کنیم از یوزر پرو استفاده کنید.

پیروز و سربلند باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟