آموزش رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded

4.3 / 5. تعداد رای: 3

آموزش رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded

تاکنون برای شما پیش‌آمده است که هنگام کار با وردپرس با خطای Maximum Execution Time Of 30 Seconds Exceeded مواجه شوید؟ برطرف کردن این خطا نسبتاً ساده است؛ اما ممکن است کمی برای مبتدیان خسته‌کننده باشد. این خطا یکی از خطاهای رایج است که ممکن است برای شما در وردپرس پیش بیاید.

اگر شما از سیستم وردپرس استفاده می‌کنید ممکن است حین کار با این سیستم با محدودیت مواجه شوید. ایجاد خطا در هنگام انجام برخی کارها در سایت باعث به‌وجود آمدن خطا می‌شود و شما را با مشکل مواجه می‌کند. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانید این خطا را برطرف کنید.

ارور maximum execution time of 30 seconds exceeded

سیستم مدیریت محتوای وردپرس با زبان PHP کد نویسی شده است. کدهای PHP وردپرس را گسترش داده است. برای محافظت و جلوگیری از سوءاستفاده محیط وب سرور یک محدودیت زمانی تعیین‌شده برای اینکه چه مدت یک اسکریپت PHP می‌تواند در حال اجرا باشد.

برخی از ارائه‌دهندگان خدمات‌ هاست این مقدار را در یک سطح بالاتر تنظیم کرده‌اند؛ در حالی که دیگران ممکن است آن را در سطح پایین‌تری تعیین کنند. هنگامی‌که یک اسکریپت به حداکثر زمان اجرای خود برسد با این خطا مواجه می‌شوید.

رفع خطای Maximum Execution Time Of 30 Seconds Exceeded

رفع این خطا برای شما به‌راحتی امکان‌پذیر است و شما می‌توانید با استفاده از این دو روش آن را حل کنید. در اینجا ما قصد داریم با استفاده از دو روش حل این خطا را برای شما آموزش دهیم. یکی از این روش‌ها استفاده از کد نویسی است و یکی دیگر از روش‌ها استفاده از افزونه است.

شما باید مطابق با نیاز خود از یکی از این روش‌ها استفاده کرده و این خطا را در سایت خود رفع کنید. بنابراین اگر با کد نویسی آشنا هستید از روش اول و تعمیر دستی به‌وسیله ویرایش فایل .htaccess استفاده کنید و در غیر این صورت از افزونه استفاده کنید. افزونه مورد نیاز شما برای انجام این کار کاملا رایگان است.

قبل از انجام این مراحل به شما توصیه می‌کنیم از اطلاعات سایت خود پشتیبان بگیرید تا در صورت بروز مشکل اطلاعات شما حفظ شود.

روش اول: ویرایش دستی فایل .htaccess

فایل.htaccess یک فایل مهم در سایت شما است که از اهمیت بالایی برخوردار است. شما با استفاده از کد نویسی می‌توانید کارهای زیادی در سایت خود انجام دهید. یکی از کاربردهای این فایل رفع این خطا می‌باشد.

برای انجام این کار در ابتدا به‌سادگی با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP با وب‌سایتتان ارتباط برقرار کنید. پس از ورود فایل .htaccess خود را پوشه Public_html خواهید دید. در این مرحله شما باید آن را دانلود کنید. سپس با Notepad آن را بازکرده و این خط کد را به فایل .htaccess خود اضافه کنید:

php_value max_execution_time 300

ابتدا باید مقدار این کد را به 300 ثانیه تنظیم کنید. هر چند زیاد است؛ اما اگر هنوز با خطا روبه‌رو نشده‌اید باید این مقدار را به 600 ثانیه افزایش دهید. در نظر داشته باشید که پس از انجام این تغییرات آن را ذخیره نمایید.

روش دوم: استفاده از افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded

یکی از افزونه‌هایی که در هنگام به‌وجود آمدن این خطا به شما کمک می‌کند افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded می‌باشد. این افزونه را می‌توانید از WordPress.org یا از مخزن وردپرس دریافت کرده و در سایت خود راه‌اندازی کنید.

افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded
افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded

بنابراین اگر دوست ندارید به روش دستی فایل .htaccess را ویرایش کنید یا اینکه آشنا به کد نویسی نیستید اصلاً نیاز به نگرانی نیست. تنها کافی است این افزونه را در سایت وردپرسی خود نصب کنید. اگر با روش نصب پلاگین آشنایی ندارید می‌توانید آموزش نصب افزونه وردپرس را مطالعه کنید. نکته خوب این افزونه این است که این افزونه نیاز به تنظیمات ندارد و با نصب به‌صورت خودکار این خطا را برای شما رفع می‌کند. حداکثر زمان اجرای این افزونه 300 ثانیه می‌باشد.

اگر مراحل بالا کار نکرد باید چه کنم؟

برخی مواقع ممکن است مشکل شما با استفاده از دو روشی که توضیح دادیم حل نشود. بنابراین اگر مراحل بالا ارور را برای شما حل نکرد، باید با هاستینگ خود تماس بگیرید تا میزان Maximum Execution Time را برای شما از طریق فایل PHP.ini افزایش دهد.

اما درنهایت اگر ارائه‌‌‌‌‌دهنده هاستینگ برای شما این کار را انجام نداد، می‌‌‌‌‌توانید برای آپلود قالب یا افزونه از روش دستی استفاده کنید. به همین راحتی توانستید این خطا را برطرف کنید.

موفق و پیروز باشید. 🙂

نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیل‌تر کنه؟

  1. کاربر مهمان ۹ بهمن ۱۳۹۷

    اگر این خطا در لوکال هاست باشد چیکار کنیم

  2. کاربر مهمان ۱۹ مهر ۱۳۹۷

    سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما، دقیقا باید کجا قرار داد؟ بین تو هشتک شروع و پایان؟ و بالاتر از
    ؟

    # BEGIN WordPress

    RewriteEngine On
    RewriteBase /sw6/
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /sw6/index.php [L]

    # END WordPress